X

Suedezii își plantează cipuri sub piele pentru a favoriza distanțarea socială împotriva COVID 19

În Suedia se trece la măsuri extreme, pentru a favoriza distanțarea socială dintre oameni. Peste 4000 de persoane și-au implantat deja cipuri sub piele.

Aceste cipuri au rolul de a înlocui cardurile și banii cash, într-o primă fază. Ulterior, aceste cipuri vor putea fi utilizate pentru a deschide ușa casei, pentru a controla anumite device-uri sau pentru a ”ponta” la locul de muncă, informează Euroweeklynews.

Cercetătorii din Suedia susțin că nu există riscuri pentru sănătate generate de acest cip, singura problemă ar fi cine va putea utiliza datele colectate de acestea.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Au crezut ca sint mai smecheri decit ceilalti si au cazut DIRECT IN CAP.
    carantina carantina cit de draga-mi esti tu mie…… ASCULTARE!
    Lumea a confundat cei 30ani de LIBERTINAJ ABSOLUT adica DEPRAVARE FARA RUSINE cu LIBERTATE !
    ERORE LA BORD! PICAJ direct in cap, si nu in ATLANTIC ci pe HIMALAIA!
    Acum MAI joaca daca poti HOMINIS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.