X

Dosar penal pentru o bunică de 83 de ani care a refuzat internarea pe motiv de Coronavirus

Un dosar penal a fost întocmit pe numele unei bătrâne din județul Bistrița-Năsăud care a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, dar refuză spitalizarea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud anunță că face cercetări într-un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, scrie mediafax.ro.

Practic, o femeie de 83 de ani din comuna Măgura llvei, județul Bistrița- Năsăud, a fost depistată pozitiv cu noul Covid-19, iar cu ocazia sosirii echipajului de ambulanță la domiciliul acesteia, a refuzat să fie transportată la Spitalul de Boli Infecțioase Bistrița pentru internare.

Bătrână este acuzată că ar putea răspândi boala.

Este primul caz de refuz întâlnit de autoritățile locale bistrițene, care susțin că, deși bătrâna nu are simptome, trebuie monitorizată.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

20 comentarii

   1. Daca nu are simptome trebuie sa stea in carantina la domiciliu.Asa se face in Israel.Cum adica toti cei purtatori cu sau fara simptome trebuie internati?Nu va lasat prostiti oameni buni!Sanatate.

 1. La fel, o bunica din orasul unde locuiesc, a fost amendata cu o suma usturatoare! De ce? I-a fugit porcul din cotet in drum, iar ea s-a dus sa il prinda, fara declatie. Cat de tampit si fara suflet sa fi sa ii dai amenda unei batrane care vedea acel porc ca pe lumina soarelui, ce era sa faca, sa ii spuna porcului” asteapta in drum pana imi scriu declaratia?!”. Anathema lor!

 2. Cum sa nu fie testata pozitiv ?(desii nu prezenta simptome) daca au gasit infectare pozitiva cu Covid 19 unor fructe(stire reala, cautati pe net).Nu se sinchisesc ei sa faca teste reale si serioase, dau rezultatul dupa ureche…asta are, asta nu are si asa mai departe.

  1. Am vazut, din Tanzania , africa, presedintele a trimis monstre iar printre se aflau saliva de la oaia/capra si zeama de la pawpaw (presupun ca papaia) si toate au venit pozitiv. Fie echipamentu de testare era infectat sau doar la laborator au dat pozitiv indiferent ce – am auzit de ceva similar si din polonia.

   In anglia, am prietenii assistene in spitale si sunt aproape goale, asistentele sunt rugate sa isi ia concediu

   In america, cu proiect veritas o statie de stiri CBS au rugat asistentele de la Cherry Health sa mearga in masini, sa formeze o linie, asistentele sa se prefaca ca sunt pacienti care vin pentru test de covid 19 intre timp ei cer ajutor de la stat si prin donatii , se plang ca nu au staff

   1. Bravo mamaia a facut foarte bine …astia sunt nebuni vor sa ne omoare batrânei nostri ….

 3. Feriti-va ca au de lucru, caci cerceteaza o bunicuta ce se opune din rasputeri sa nu fie internata. De ce s-o opune? Fiindca a auzit ca in spital mor multi oameni batrani. Eu o inteleg. E ceva normal ca omul sa vrea sa traiasca. Si ea asta face, vrea sa traiasca!

 4. De ce să o interneze, să o omoare în spital cu ignoranța lor, cu spitalizarea mizerabilă pe care o acordă? Să o lase în pace, în carantină la ea acasă, că are mult mai multe șanse de supraviețuire.

  1. nu mai e cazul.am auzit ca a murit.Ingroparea se face, auziti si voi, gol, in sac de plastic si se toarna beton peste.

 5. presupun ca au venit sa o ridice cu izoleta…chestia aia romaneasca ce seamana cu un tron pe roti, nu ma mir de reactia batranei…

 6. Si nu pot sa o monitorizeze de acasa, idiotii secolului?
  Ii spune la batrana ca trebuie sa stea casa si va sta. Daca sta acasa are 90% sanse sa scape.

 7. Testele de Coronavirus sint cunoscute că dau masiv rezultate Fals Pozitive……și da abia așteaptă ăștia sa o ia sa o bage la spitalul de carton al lui Falus Onanis eventual să de-a colțul doar zice vrăjitoarea aia de Cristine LaGarde ca batrinici trăiesc prea mult și pun presiune pe fondurile sociale…..si pe deasupra dă bine la Organizatia Chinezeasca a Sănătății…..că asta e OMS…..

  1. @Dan, Foarte bine zici, dar strigă mai tare să audă toți surzii, pentru că foarte mulți din așa zisii ortodocsi sunt spălați pe creier, abia așteaptă să treacă 15 mai, să meargă la cumpărături, la saloanele de înfrumusețare, se întreabă ce v-a fi cu biletele noastre la mare s.a.m.d….,
   nu trăiește nimeni ortodox, se tem de corona și umblă mascați peste tot de parcă s-au zevzecit, dar dacă le spui că singurul remediu pentru vremurile în care trăim este spovedania și împărtașania și păzirea poruncilor( adică schimarea noastră totală felul nostru de a trăi, de-a mânca, de-a ne îmbrăca, de-a ne raporta la natură, la aproapele nostru, la viața noastră pământească care este atât de vremelnică și a cugeta zilnic la moarte și la viața de după moarte chiar și preoții nu vor să audă de asta le este greu să meargă acasă la om, s-au învățat comozi o liturghie duminica și atât. Nu-i judec sunt doar constatări reale a ceea ce se întâmplă. Și-atunci iarăși zic -scapă cine poate. Dumnezeu să ne miluiască și să ne mântuiască pe cât mai mulți Amin!

   1. Duhovnicii spun sa ne supunem, sa facem ascultare!
    Ascultare de Măria Sa Țepes, Stefan..șa ca ei.
    Ce, ei s-au supus turcului?Si au zis ca fac ascultare?
    Nu mai existam!
    Are dreptate dl. Călin Georgescu:preoții tb să-i imputernicească pe oameni, ajunge atâta inflație de smerenie în țara aceasta (toti ascultatori, cu capul ghiocel, la Creta n-a fost nimic, ei stiu mai bine )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button