X

Strigă după ajutor munții Bicazului, sfârtecați de drujbe și mutilați de utilaje

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Săptămâna asta se lucra, deși ploua, și solul era moale, lucru interzis de codul silvic. Se trăgea lemn, se tăia, se transporta.

Poieni distruse. Drumuri forestiere tăiate direct pe axul văii, tractări de bușteni pe albiile pâraielor care sunt distruse cu tot ce trăiește în ele, lucru interzis de codul silvic și de multe alte legi. Dar cine să le aplice?

Pe un copac era o tabela cu partida de exploatare, ca la carte, cu toate datele. Singura problemă ar fi că termenele de exploatare erau depășite, dar ce mai contează. Și de fapt ce mai contează ce zicem noi. Important este ce zic pozele făcute acum câteva zile.

Iată cum ”iubesc” pădurea cei care o exploatează.

Priviți cum arată o fosta albie a unui pârâu de munte.
S-a intrat cu buldozerul pentru a facilita transportul buștenilor. Tot ce creștea în această mică apă a fost omorât.

Priviți cum arată ce a mai rămas dintr-o mica poiana distrusa de utilaje.
O fostă oază de hrana pentru speciile cinegetice din pădurile de molid.

Deoarece cititorii trebuie să vadă toate punctele de vedere:
Completare art. 09.05.2020 ora 16:00 – Răspuns Romsilva – Direcția Silvică Neamț pe pagina lor de Facebook.

Campania de dezinformare și prezentare a unor fake news continuă în Ziar Piatra Neamt!
De data aceasta, a venit rândul zonei Neagra, de la Ocolul Silvic Bicaz. Sub un titlu dorit “de senzație”, aşa scris încât să poată atrage aripa radicală din Radarul pădurilor Neamț ✔, sunt prezentate fotografii din platformele primare ale celor trei partizi aflate în lucru sau terminate pe valea pârâului Neagra.

Panoul (cu datele de identificare ale partizii) este din partida 464, reprimită cu stoc în platforma primară! Astăzi masa lemnoasă este transportată în totalitate. Restul fotografiilor nu au legătură cu panoul, fiind făcute în majoritate în partida 491. Alte 2 fotografii sunt din partida 406, reprimită cu stoc în platforma primară și sunt făcute în zile diferite. Partizile au fost adjudecate la licitațiile organizate de Direcția Silvică Neamț și au fost exploatate de firme din judetul Neamț, cu respectarea prevederilor legale în vigoare și au avut prelungiri ale termenelor, acordate legal.
Domnule Iosub, unde sunt ilegalitățile în cazul de față? Ați fost în teren? Sau ați ales să postați un articol generalist, cu imagini bune de Facebook şi Agent Green sau Stop Defrişări.
Ati amintit de termene de exploatare, vă rog căutați și lecturați HG 1540/2011 pentru a vă răspunde la nelămuriri.

Domnule Iosub, documentati-vă temeinic înainte de a scrie un articol.
Nu mai aruncați cu noroi în activitatea dificilă pe care o desfășoară silvicultorii și operatorii economici specializați în exploatarea forestieră. Lucrările de exploatare forestieră din pădurile administrate de către Direcția Silvică Neamț sunt supuse aprobării și controlului din partea instituțiilor specializate din structura Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.
În măsura în care ne veți solicita, vă putem răspunde la întrebări și nelămuriri, cu informații și date reale care ar trebui prezentate și promovate opiniei publice.

RĂSPUNSUL NOSTRU:

Noi vorbim de mere și Direcția Silvica de pere.
Nu am vorbit nicăieri de tăieri ilegale. Nu știm ce ați citit dumneavoastră.
În articol se prezintă ceea ce în opinia noastră și a multor oameni se cheamă distrugerea mediului înconjurător.
Când vom vorbi de lemn tăiat ilegal veți vedea acte și vom solicita acte.

Iosub Rober

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

    1. Cred că STATUL ACASĂ este soluția!
      Dar doar la următoarele alegeri!
      Nu și în caz de coronavirus!

  1. Suntem conduși de criminali!
    GENOCID scrie pe ei!
    După ce au făcut praf țara asta din toate punctele de vedere, vor să facă câmpie peste tot și după aia, să fugă…era să zic eu UNDE!
    Acum, vor să planteze în locul copacilor, 5G, cine știe!
    Fac experiențe pe noi pentru că au primit undă verde de la Ocultă pentru că sunt/au fost finanțați de diavolii care conduc lumea!
    TOATE JAVRELE POLITICE ”ROMÂNE” CARE S-AU PUPAT ÎN BOT CU ȘOROȘ, CU OBAMA, CU HITLERY CLINTON ȘI CU AMBASADORII LOR BĂGAȚI NOUĂ PE GÂT AU FĂCUT/FAC RĂU ROMÂNIEI ȘI ROMÂNILOR ÎN CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ!

    P.S. Acuma îl credeți voi… care ați înjurat și hulit pe preotul ăla care-a zis că , până nu moare pădurea, pănă nu se vinde TOT, NU se lasă idioții din politică?!
    Există pe net harta de-acum 2 ani cu județele din Ro.care au 3, 4G și 5G!
    Vor împânzi cu 5G peste tot și abia atunci or să cadă lați toți românii care azi, acum…zac în case…. nesimțiți, indiferenți, pasivi la legea vaccinării, la tăierile de păduri, la moartea pacienților reali, adevărați…din pricină de Covid, chiar dacă spitalele-s goale, ridicând în slăvi lașitatea și trădarea morții purtătoare de halate albe!

  2. SPRE ADUCERE AMINTE:

    Pe Youtube:
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RAdzd3kWUDU&feature=emb_logo

    PROFEȚIA UNUI PREOT ROMÂN primit ca fișier audio:

    ”Virusul ăsta (coronavirus) este o invenție de laborator.
    S-a făcut SPECIAL pentru ca să se intervină spre a fi băgate cipurile…VACCINURILE CU CIP, TUTUROR OAMENILOR DE PE PĂMÂNT.
    Cel de-al doilea, chiar este virus…este foarte puternic și care a omorât foarte mulți bătrâni și foarte mulți copii, foarte multe persoane prin stop respirator = le dă sângele pe nas și pe gură și mor subit – se numește EUROCOLI(A).
    Acest virus i s-a dat deja drumul… pentru că trebuie…așa a hotărât Bunul Dumnezeu, Tatăl cel ceresc, Dumnezeu Savaot, ca să vină și acesta (virusul) pe pământ…ca să ia viața la toți homosexualii, lesbienele, pedofilii, zoofilii, incestuoșii și toți spurcații care practică Sodoma și Gomora…indiferent că, cu bărbați, indiferent că, cu femei…de aceea, aceștia sunt vizați de acești virus EUROCOLIA CARE VINE, E DAT…va veni în curând pe pământ.
    Primul virus care-a fost, l-am prorocit…și gata, peste-o lună, s-a și auzit de el…
    Acuma spun și despre acesta, care este GROZAV DE GREU, este GROAZNIC!
    Este de trei ori mai greu decât cancerul, de trei ori mai greu decât ebola și de trei ori mai greu decât SIDA, virusul HIV…
    Va omorî foarte multă lume, va lua foarte multe vieți omenești…este rânduit de la Dumnezeu Tatăl…ăsta, primul, care este….este un surogat, e scos din laborator SPECIAL, ca să se facă DEZORDINE și HAOS la nivel mondial, pentru că se vrea INSTAURAREA NOII ORDINI MONDIALE în curând, ceea ce Hitler a vrut să facă = din zece oameni, nouă să piară și unul să rămână și dacă va fi cu putință, acela să fie neamț!
    De aceea, urmează exterminarea rasei românești, din România, venită din trei părți: din Germania, din America, de la Trump…
    Spune cineva în șoaptă că și de la Putin, la care reacționează spunând:
    ”Nu-i adevărat!
    Nu-l acuzați pe Putin, de nimic!
    Putin, ține cu România!
    Putin este în apărarea României decât că, lucrurile pe care le face, dinadins le face, ca să atragă atenția și să arate că într-adevăr e o putere!
    Din trei părți, înseamnă:
    1. De la nemți, de la Merkel!
    2. Din America, de la Trump!
    3. Din interior, de la masoneria din interior, care vrea distrugerea întregii Românii, vinderea tuturor terenurilor…ÎN TOTALITATE, PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI!
    România trebuie să fie vândută în totalitate, e TRATATUL în Israel făcut, s-au întâlnit în taină în Israel, pentru ca TOȚI MAGNAȚII EVREI DE LA NIVEL MONDIAL trebuie SĂ CUMPERE TOATE PĂMÂNTURILE DIN ROMÂNIA.
    România va fi vândută în totalitate, de aceea NU MAI AVEM PĂMÂNT (de-aici completez și eu = nici păduri, nici animale pentru că se dă special boala în ele ca să nu mai aibă omul nicio vietate în bătătură prin legea dată recent de interzicere a creșterii lor, nici sănătate, nici învățământ, educație, nici infrastructură, etc…)
    Pământul nu mai este al nostru, este al străinilor!
    Sunt trei țări care au fost în acest tratat!
    Nu spun că mi-a zis cineva, spun pentru că ȘTIU BINE CE VORBESC…sunt trei țări vizate pentru vinderea terenurilor lor: ROMÂNIA, BULGARIA și UNGARIA!
    Pentru/din pricina asta, România va fi distrusă în totalitate prin vinderea terenurilor și, după ce Planul este pus la cale, după ce vor fi terenurile cumpărate în totalitate, urmează exterminarea rasei românești, din România…adică omorârea românilor prin OTRĂVIRE!
    Vor fi omorâți prin otrăvire, vor fi obligați să se injecteze cu acel vaccin…TOȚI, în totalitate, UN VACCIN ADUS DIN STRĂINĂTATE, UNDE ESTE BĂGAT CIPUL (ascuns) și vor fi vaccinați toți, toți…copii, bătrâni și TOȚI…cine nu-l primește, va fi scos în afara legii!
    MAI BINE SĂ FII SCOS ÎN AFARA LEGII ȘI SĂ SE IA CALEA MUNȚILOR ȘI A PEȘTERILOR, DECÂT SĂ SE-AJUNGĂ, SĂ DE VÂNDĂ!
    Cine își pune PECETEA, treaba lui…și așa sunt pecetluiți o groază cu pecetea lui Antihrist, dar acuma VINE LA VEDERE!
    Adică cei care au fost pecetluiți cu PECETEA lui Antihrist NEVĂZUT, ACUMA VINE SĂ ACCEPTE CIPUL DE BUNĂ-VOIE ȘI NESILIT DE NIMENI!
    Asta înseamnă pecetea dată la vedere!
    Nu cum s-au speriat toți că, dacă s-a pus pe pașaport sau pe buletin!
    Nu! Acela-i doar ÎNCEPUTUL…preambulul la ce va fi!
    TOATĂ RASA OMENEASCĂ TREBUIE CIPATĂ!
    Asta spune TRATATUL care s-a făcut în taină, cu toți illuminații – 13 s-au adunat, toți care conduc lumea, a fost de față și Papa…Papa Francisc a fost de față, a pupat mâna la toți illuminații și au hotărât la nivel, că trebuie instaurată domnia lui Antihrist în curând, dar ca să se instaureze domnia lui Antihrist, trebuie toată lumea cipată!
    Pentru ca niciunul să nu zică nici ”Miau!” și nici ”Pâs!” , să-i comande la nivel electronic, prin sateliți și toți să adere și să spună: ”Antihrist! Antihrist! Antihrist! Îl dorim pe Antihrist, să conducă pe pământ!”
    Asta urmează, în curând…e îngăduit de la Tatăl cel Ceresc, toată lumea trebuie să treacă prin așa-ceva…nimeni nu poate să mai facă nimic, să mai oprească CEVA pentru că toate sunt îngăduite!
    Vine de asemenea, O FURTUNĂ FOARTE MARE…GENERATĂ, nu este de sus, ci este generată din laborator, totul este făcut să fie ca un URAGAN ce va cuprinde România în curând, eu am spus despre el și acuma l-au anunțat și la televizor…știți că am spus despre el, că vine un uragan foarte mare și acuma l-au anunțat la televizor, dar este generat…ce-au fost acele cicloane care au fost, a fost NIMIC!
    Ce vine, VA RADE TOT! Trebuie redus totul la tăcere în România, pentru că se tem de ciorile din Carpați, adică de călugării și maicile care se roagă permanent…ăștia trebuiesc exterminați primii!
    Dar nu pot s-o facă pentru că sunt sub protecția Lui Dumnezeu!
    De asemenea, AL DOILEA LUCRU care TREBUIE dat…E CUTREMURUL!
    Un mare cutremur pentru România de 8,7 grade pe Richter care va distruge, va dărâma munții care trebuie să crape în Vrancea…munții Vrancei trebuie să crape, la fel și munții Bucegi și Tatăl cel ceresc…”Eu decât îi dau drumul, sunt silit să-i dau drumul…Tatăl cel ceresc…ziua, ora, minutul și secunda l-a ales, când îl va da, când va coborî Mâna Tatălui Ceresc și va zgudui pământul așa…va crăpa pământul și vor intra casele cu totul în pământ!
    Vor intra cu oameni cu tot în pământ și acolo vor muri!
    Nu mai contează că-i bun, că-i rău, CUM MOARE FIECARE, AȘA SE DUCE LA JUDECATĂ!
    Cel bun, se duce unde trebuie, cel rău, se duce iarăși, unde trebuie!
    AL TREILEA LUCRU: spre sfârșitul anului, urmează UN RĂZBOI la nivel mondial…nu este războiul care s-a vorbit despre el că va fi!
    Nu vor fi aruncate rachete sau alte lucruri…este RĂZBOIUL INTER-SOCIAL…ÎN TOATE ȚĂRILE!
    Va crește criminalitatea la un nivel, cum n-a fost de când lumea și pământul…se vor omorî oamenii între ei, nu va mai fi înțelegere, nu va mai fi pace, liniște, nimic!
    Anul acesta este anul cel mai greu, ca să urmeze pentru 2021 când URMEAZĂ CIPAREA ÎNTREGII OMENIRI!
    CIPURILE SUNT DEJA FĂCUTE ÎN FRANȚA…sunt laboratoare speciale în Franța, la granița dintre Franța și Elveția, unde s-au fabricat deja miliarde de cipuri care trebuie implantate cu seringa, tuturor de pe pământ.
    NU ARE NIMENI UNDE SCĂPA!
    Decât dacă se duc în munți, dar și acolo vor fi căutați ca să fie omorâți!
    Mai ales cei care se roagă…ei știu tot, din baza de date…trebuie omorâți călugării din România, pustnicii, cei puternici trebuie omorâți…dar să vedem cine o să-i omoare pentru că peste Dumnezeu, NU trece nimeni…
    Ei trebuie să încheie cu România care este țară de tranzit, pentru că trebuie să vină cine i-a cumpărat pământurile…marea majoritate fiind evreii, masonii americani, dar și de către austrieci și nemți, și de alții…mulți arabi cu cumpărat în România, însă, SALVAREA ROMÂNIEI VINE DIN PARTEA LUI PUTIN!
    Putin va intra în România, va fi ziuă când va intra în România și va pune lucrurile la punct.
    El este cel care salvează România, e ales de la Tatăl Cel Ceresc, Dumnezeu Savaot să intre în pământul românesc și SĂ RADĂ TOATĂ SPURCĂCIUNEA DIN PĂMÂNTUL ROMÂNESC, SĂ CUREȚE TOT…nu este tiran, cum s-a spus…nu este așa cum s-a vorbit, ci el este cel care va salva România!
    DAR…nu se va salva România până când nu va intra în toată, toată această mocirlă, până când românii vor ridica ochii către Cer și vor zice, ”Doamne, scapă-ne!”
    Pentru că acuma, NU mai ridică ochii către cer…până n-or ridica TOȚI ochii către cer și vor zice, ”Doamne, scapă-ne!” , Dumnezeu, cu un deget nu va interveni pentru România!
    El intervine în viața la toți care se roagă…fiecare-n parte pentru mântuirea lui, restul…NU!
    Așa este DAT, pentru că trebuie PLATĂ, din trei părți:
    1.PLATĂ pentru că s-a înmulțit VRĂJITORIA în România, în mod alarmant;
    2.PLATĂ pentru Sodoma și Gomora;
    3.PLATĂ pentru cele 30 de milioane de avorturi care s-au făcut în pământul românesc.
    De aceea, Tatăl Cel Ceresc, a îngăduit ca să plătească acest neam, mergând până la martiriu…vărsare de sânge!
    Unii, se luptă ORICUM! În Biserică s-a băgat SABIA!
    Tatăl Cel Ceresc a băgat SABIA și în curând, VA DESPĂRȚI BISERICA ORTODOXĂ ÎN DOUĂ!
    Din România, a început deja la nivel MIC, dar va începe la nivel MARE, O MARE AVALANȘĂ DE PLECĂRI DIN BISERICĂ!
    Din Biserică, se va face o nouă formă de organizare îngăduită de Sus…asta pentru păcatele celor care-au făcut alte și alte lucruri decât cele care trebuiau să le facă!
    Cu îngăduința Tatălui, se va băga sabia în viața fiecărui preot!
    S-a luat focul viu, dumnezeiesc din palma multor preoți pecetluiți cu pecetea lui Antihrist și vor pleca la groapă!
    De aceea, Tatăl Cel Ceresc va lua curvarii din toate mediile, și îi va curăți și îi va face preoți!
    Așa…să le dea un exemplu la toți, pentru că preoții din ziua de azi, foarte mulți dintre ei, nu mai văd curvia ca păcat și închid ochii la multe, și NU mai sunt așa cum vrea Tatăl Savaot să fie!
    De aceea, TATĂL CARE-A DAT HAINA, O IA ÎNAPOI!
    Se ia tot, se ia focul din palmă! Unii au făcut numai ce au vrut fiecare…le ia și haina la toți, și îi lasă, cum se spune pe românește…în curul gol! Adică, fără nimic!
    N-or să mai aibă nimic, nimic, nimic, nimic!
    O să vedeți că va interveni Tatăl Cel Ceresc cu a-tot-puterea Sa și va face RAZIE!
    E LUPTA ACUMA PE FINAL, A DEMONILOR ÎMPOTRIVA MULTOR PREOȚI, în primul rând este lupta împotriva celor care sunt după Adevăr și ceea ce trebuie, acestora n-are ce să le facă Iadul, pentru că sunt statornici și rămân exact ca o făclie aprinsă, chiar dacă se clatină un pic, așa…tot așa pică: în picioare!
    Dar ceilalți, nu mai garantez pentru ei dacă vor mai rămâne în această haină, nu garantez pentru ei !
    Mai bine vor veni oameni DE JOS, care vor face într-adevăr, lucrul bun și misiune pentru popor.
    Pentru popor: NU ne-așteaptă vremuri bune, ne așteaptă lucruri îngrozitor de grele, acesta este anul hotărâtor dar, DE LA ANUL 2021 VA FI MULT, MULT MAI GREU DECÂT ANUL ĂSTA PENTRU CĂ SE MERGE SPRE ÎNFIERARE, ÎNTRU TOTUL ÎNFIERAREA, pentru că trebuie să se ajungă acolo unde e îngăduit de la Dumnezeu, ca să se vadă credința fiecăruia.
    DUMNEZEU ÎI VA ÎNCERCA PE TOȚI OAMENII, SĂ VADĂ DACĂ VOR AJUNGE AICEA…CE FAC: SE ALIPESC DE DUMNEZEU sau PRIMESC PE SATANA! (inițial a spus greșit, fără să vrea: ”se leapădă de Dumnezeu sau primesc pe Satana” ceea ce ar însemna unul și același lucru…)
    Toată lumea e cernută prin site…12 site sunt pentru anul ăsta…fiecare lună are câte o sită și, sunt site din ce în ce mai mari, mai dese, foarte dese, Tatăl Cel Ceresc nu se uită la nimeni, nu se uită la fața nimănui ci se uită la INIMA OMULUI.
    Dacă omul este pătruns de credință, dacă e pătruns de nădejde, de iubire și dacă face Voia Lui Dumnezeu.
    Pentru aceasta, trebuie ca toată lumea să se înarmeze cu multă răbdare și îndelungă răbdare, dacă vrea să treacă peste cele ce trebuie să treacă!
    Dacă NU…pleacă! Care se leapădă și azvârle Crucea de la el, PLEACĂ de pe pământ ca un lepădat și ca un stricat la cap! Ca un păgân și ca un vameș!
    A venit timpul ca să se facă întru totul ceea ce Însuși Dumnezeu a hotărât! ”

  3. Va spun ceva și îmi asum :cei ce decimeaza pădurile, braconierii de specii pe cale de dispariție, deci cei ce dustrug(iremediabil) creația lui Dumnezeu sunt luptători împotriva lui Dumnezeu și merită, pe lângă închisoare precum criminalii, sau, poate și mai mare, toate blestemele Sfinților Parinti, deoarece distrug, iremediabil, creația lui Dumnezeu. Unde ne vom mai ascunde de antihrist, dacă acești demoni taie pădurile?Va dați seama?!

  4. Mai usor cu declaratiile spumoase, sa nu iritam porcii. Multi dintre ei, isi vor reveni din aceasta mahmureala a puterii. Doresc sa mai citesc informatii pe acest site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button