X

Covid-19 e doar începutul. Urmează reprogramarea Planetei. Adevăratul scenariu în cinci etape ale crizelor globale generate de PLANdemie

Nu scapam de COVID-19! Bilanțul la nivel mondial: aproape 1.35 ...

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Incepe sa se contureze directia spre care se indreapta lumea dupa aceasta pandemie declansata de coronavirus.  Acum, daca acest SARS-COV2 este “scapat din laborator” special pentru a se atinge acest obiectiv global, sau este “natural” si devine doar un motiv pentru marile schimbari planetare, aproape ca nu mai conteaza. Cert este ca aceasta criza a devenit o oportunitate pentru liderii mondiali – la vedere sau nu – pentru a instaura o noua oranduire social-economica.

Inainte de criza COVID-19 omenirea era in pericol major de a intra, de la sine, intr-un colaps economico-financiar fara precedent. Rata de inmultire a populatiei planetare, locurile de munca, imposibilitatea cresterii economice traditionale etc., ar fi condus la prabusirea sitemelor bancare, implicit ale economiilor marilor state, ceea ce nu este un secret pentru nimeni, sunt publice aceste prognoze de la finele anului trecut. Culmea e ca tot din toamna anului trecut au aparut si primele zvonuri legate de o pandemie globala, ba chiar s-a derulat celebrul experiment “Event 201”, finanatat de fundatia Bill & Melinda Gates, care fundatie milita pentru reducerea populatiei Terrei, iar magnatul de la Microsoft atragea atentia inca de acum 5 ani asupra unei pandemii decimatoare, ca fiind cel mai mare pericol al economiilor mondiale, mai mare decat un razboi mondial. Nu putini sunt si cei care spun ca acum ne aflam in plin Al Treilea Razboi Mondial, dar nu unul traditional, ci unul hibrid, in care se confrunta – pe fond de coronavirus – marile puteri economice: China si SUA pe de-o parte, Europa si “coloniile” pe de alta parte.

Ce spun, in esenta, marii “strategi” ai acestei “confruntari” – ceea ce urmeaza e o analiza-sinteza facuta jurnalistic -, multi dintre ei doar porta-voci ale Ocultei – cum este ea mentionata de teoriile conspiratiei -, care doreste o noua ordine internationala – o “tehnocratie” in loc de “democratie”, in paralel cu masuri luate care sa intrezareasca acest deziderat planetar:

 1. Criza medicala va mai dura inca aproximativ 6 luni, pana la descoperirea unui vaccin sau tratament care sa asigure vindecarea sigura de COVID-19. In acest timp vor muri la nivel mondial – declarati ca avand SARS-COV2 – cateva milioane de oameni (cei mai multi dintre ei neavand ca si cauza principala a decesului coronavirusul, dar asa vor fi trecuti in statistici), ucigand multe din persoanele in varsta (atehnologice), panica globala va fi intretinuta de mass-media si de autoritatile din domeniu, care vor lua masuri ale starii de urgenta din ce in ce mai restrictive, care limiteaza libera circulatie, libera exprimare, dreptul la protest etc. (cu masuri aspre de carantinare, amenzi, dosare penale si altele), drepturile omului ajungand incalcate masiv, iar populatia va asista impasibila, ba chiar majoritatea cetatenilor vor cere aceste masuri si vor fi de acord cu ele.

Cand lumea se va trezi la realitate – daca se va mai trezi – va fi prea tarziu. Cei care vor spune adevarul vor fi blamati de “marea turma”, primind oprobriul majoritatii. Mass-media si retelele de socializare vor functiona din plin in acest sens, iar fake-news-ul va lua o amploare fara precedent ca forma de manipulare a masselor. Pe fondul aceste crize majore, tarile dezvoltate vor rezolva reducerea populatiei “balast”, adica vor trimite acasa migrantii, cei fara locuri de munca, cei ce lucrau la negru, infractorii, prostituatele etc., toti cei care nu-si vor mai avea locul in noua societate tehnologica. Acest “balast” va migra “natural” catre tarile de bastina sau catre cele mai putin dezvoltate.

 1. Criza economica va atinge apogeul la momentul cand criza medicala va da semne de “insanatosire”. Asa ca multa lume nici nu va realiza ca a intrat dintr-o criza in alta, iar cea medicala va ajunge pe locul al doilea, urmand a fi reluata ori de cate ori masurile crizei economice si a celei sociale (restrangerea libertatilor) vor cere o noua situatie de frica globala, o panica generalizata. Vor fi impuse masuri economice care sa tina lumea in casa, dar care sa para la prima vedere utile populatiei, incurajatoare: amanarea creditelor la banci, relaxare la plata utilitatilor, ajutoare de la stat, somajul tehnic, incurajarea muncii de acasa.

Ideea generala e ca lumea sa stea acasa si sa fie pregatita pentru noua revolutie tehnologica: totul pe online, totul in World Wide Web. Mai apoi, lumea nu va mai merge la serviciu, traditional, asa cum faceau 80% din cetatenii planetei. Introducerea sistemelor 5G pentru care se da o batalie grea intre SUA si China, va conduce la o viteza uriasa a netului, la un raspuns instantaneu.

Bancile si marii operatori economici vor incuraja noile tehnologii si se vor orienta spre “acoperirea in cyberspace” dupa ce “acoperirea monetara” traditionala devine desueta (n.r. – intai a fost economia cu acoperire in natura – trocul-, apoi acoperirea in aur a banilor, apoi acoperirea in aur si credite – creante -, acoperirea in aur, credite si bogatii ale solului si subsolului, la care s-au adaugat pe parcurs – odata cu razboaiele locale pentru suprematia in bogatii naturale – “acoperirea in forta de munca ieftina”, “acoperirea in tehnologie”… pe rand, aceste “acoperiri” ale valorii banilor fizici si virtuali au ajuns la plafonare, intrucat nu se mai poate face si “acoperire pe aerul respirat”, sau “acoperire in bogatii de pe Marte… toate acestea erau “motoare” ale economiei globale false, care asigurau globalizarea si functionarea bancilor si multinationalelor, intr-un urias joc piramidal sortit esecului… deja semnalele aratau ca trebuie cautat si “altceva”, asa ca se vorbeste acum de “acoperire in cyberspace”, care include nu numai valoarea din online ca si munca, ci tot sitemul IT, puterea de calcul a computerelor planetare – care se dubleaza la fiecare doi ani – robotica, spatiu virtual etc.).

 1. Se introduce in cat mai multe tari cu economii dezvoltate, la inceput, Venitul Minim Universal (VMU). Adica toti cei care sunt cetatenii unui stat vor incasa o suma lunara indiferent daca muncesc sau nu. Experimentul in acest domeniu a fost facut in tarile nordice ale Europei, cetatenii incasand timp de doi ani cate 500 de euro lunar. Experimentul s-a incheiat in 2019 si concluzia a fost ca oamenii au devenit mai pasnici, mai manipulabili, mai “fericiti si mai sanatosi”, dar nu a condus la reorientarea fortei de munca. Aceiasi masura a fost experimentat si de Iran in 2011, dar ca o masura religios-socialista. Aici n-a avut mare efect intrucat suma era foarte mica si ca in orice dictatura nivelul de trai era scazut.

Ce inseamna acest VMU? Fiecare cetatean primeste de la stat – “in mod gratuit (netaxabil), permanent si nerambursabil” – o suma fixa, dupa anumite criterii (nu va fi o suma egala pentru toata lumea): varsta, pregatire profesionala, pregatire intelectuala, creativitate, diverse talente artistice etc., in baza unui chestionar. Sumele vor fi cuprinse astfel intre o valoare exemplificativa – 300 si 1000 de euro actuali de persoana, functie de punctajul din chestionar, cu o reevaluare anuala (punctajul poate sa creasca sau sa scada functie de noile abilitati/dezabilitati). Acest sistem, cand se va globaliza va conduce la o singura moneda planetara, virtuala, de tip bitcoin, cu acoperire in mediul virtual.

Fireste ca statelor le va conveni acest lucru si iata de ce. Pai, in primul rand bugetarii. Statul cheltuieste lunar sume mari de bani pentru asigurarea unui loc de munca (spatiul, chirie, dotare, facilitati de transport, aglomeratie, poluare, computer, energie electrica, termica, accidente de munca, sanatate, asigurari sociale etc.) cheltuieli de multe ori mai mari decat salariile propriu-zise. Daca lumea munceste de acasa, sau nu munceste si sta doar acasa, aceste cheltuieli scad semnificativ pentru stat. Pe baza VMU fiecare isi asigura acasa aceste cheltuieli de chirie, spatiu de lucru, energie consumata, lipsa transport etc. Peste acest VMU fiecare va lua o leafa pentru munca de acasa prin online pe baza unor comunicatii ce se vor dezvolta exponential odata cu 5G, mai ales in mediul virtual, incat lumea va intra in spatii virtuale si va relationa ca si cum ar fi la serviciu, aproape unul de celalat, desi se vor afla, poate, la capete opuse ale planetei.

Aceste venituri peste VMU vor fi impozitate, vor cere asigurari sociale si medicale si alte forme de taxe, inclusiv ale spatiilor de lucru si ale proprietatilor. Ca o reactie, piata imobiliara va scadea, noile constructii de spatii la fel, intrucat lumea se va aduna sa munceasca “in familie”, sau in mici comunitati “de lucru”, impartind spatiile dar insumand VMU ale tuturor membrilor, pentru o mai buna eficienta. Tot ca o reactie, de pilda, turismul se va diminua, va ajunge un lux, ca si transportul aerian, fiind inlocuit cu “turismul virtual”, cu “vacante virtuale”.

Se vor dezvolta mijloacele care tin lumea in casa (industria cinematografica, calatoriile “online”, industria sexului online si robotic – care sunt deja in faza incipienta -, jocurile pe computer, sporturile facute virtual, meciuri de fotbal generate pe teren virtual: un Messi al viitorului va juca de acasa “din sufragerie”, echipat cu tehnologie care ii va permite sa intre pe un teren din cyberspace, in fata sutelor de milioane de spectatori 3D).

Cei care nu vor fi bugetari, caci s-a pus si intrebarea asta, si vor munci la companii private – in mare parte multinationale, vanzari si servicii online etc. – fireste ca vor fi impozitati peste VMU, la fel si companiile care vor avea taxe suplimentare la stat. Astfel, statul va avea suficienti bani ca sa tina lumea in case (se si experimenteaza chiar in acest moment somajul tehnic cu 75%). Spania a anuntat ca va fi prima tara care, pe fondul crizei de coronavirus, va implementa – deocamdata “cu caracter temporar” – Venitul Minim Universal).

 1. Odata cu introducerea si pe masura dezvoltarii acestor noi norme, cu o populatie pasnica si tinuta “in arest la domiciliu”, intr-o lume total virtuala, lucrurile se vor “limpezi” (deja retelele de socializare realizeaza acest fapt, deocamdata ca nu la o asemenea performanta tehnologica, au deja socializare “la distanta” – distantare sociala – prezinta filme, poze, concerte si evenimente live, stiri si televiziune live, inchipuiti-va un Facebook peste 10 ani cu tehnologie 5G in care lumea va avea impresia ca intra in spatii virtuale ca si cum ar fi acolo “in persona”).

Tehnocratia prin puterea de calcul uriasa si viteza 5G va crea aceste spatii virtuale perfecte (deja grafica jocurilor pe computer e foarte aproape de asta), incat vor avea loc de pilda operatii la distanta prin mijlocire virtuala pentru pacienti care se afla la sute sau mii de km fata de medicul care ii opereaza cu ajuotul unui robot, vor fi pe strazi masini fara sofer, ale comunitatii, vor disparea masinile personale etc. Robotii industriali vor fi ceva comun – 90% din acoperirea fortei fizice de munca – iar robotii casnici si de divertisment vor deveni la fel de banali precum sunt azi frigiderele si consolele multimedia. Ochelarii virtuali si lentilele de contact pentru mediul virtual – supertehnologizate si superprogramate cu sute de aplicatii – se vor raspandi pe scara larga si vor lua locul smartphone-urilor. Asta, fireste, intr-un interval de 5-10-15-20 de ani, in etape. Dar deja nu mai este vorba despre science-fiction. Cine va detine tehnologia, internetul, viteza 5G, acela va detine puterea si va avea putere si asupra oamenilor.

 1. Criza politica este cea care urmeaza. Lumea ii va vedea pe cei care au implementat tehnocratia in locul democratiei ca pe niste zei care au adus pacea si linistea planetara, fara a realiza ca s-au pierdut libertatile fundamentale. Partidele politice sub forma actuala devin vetuste, inutile. Cand ai o populatie deja tinuta sub control, care nu mai reactioneaza inafara spatiilor virtuale – devenind “mici dumnezei pe pamant” -, ce nevoie mai ai sa o mai tii ancorata in tabere politice?! Partidele politice nu vor mai exista, cum si celebrul “dividae et impera”, necesar controlului din asa-zisa democratie, nu va mai fi necesar, caci in spatiile virtuale chiar persoana insasi se “divide” si “conduce”, nemaifiind nevoie de comunitati in forma fizica.

Nu va mai exista – de comun acord – dreptul de a alege si de a fi ales. Liderii mondiali se vor alege singuri ca interfete ale unei caste, dupa ce se va fi ajuns la Guvernul Mondial. Caci acolo unde virtualul si cyberspace-ul nu mai are limite si granite totul se va petrece simultan la nivel global, cu un guvern unic, cu o moneda unica, cu o banca unica si o uriasa multinationala globala. La varful piramidei. In jos, coborand piramida vor fi administratii locale etc. Aici trebuie spus ca si sitemul juridic se va schimba total. Va fi unul de tip represiv, cu procese si sentinte virtuale, online, “de la distanta”.

Arestul va fi evident la domiciliu, asigurat de tehnologie, iar “detinutul” va evolua intr-un mediu virtual anume ales pentru “reeducare”. Fortele politienesti vor fi doatate cu cea mai inalta tehnologie de urmarire a persoanelor “recalcitrante”, asa ca noua ordine globala se anunta un linistita, fara razboaie, crime, violuri – ca in statele de azi democratice – populatia planetei scade in limitele admise de Guvernul Mondial (undeva la maximum doua miliarde populatie planetara, dupa cum anunta Oculta ca e suficienta “lume” spre a fi controlata complet), reproducerea speciei nemaifiind o necesitate, iar cyber-sexul fiind total satisfacator. Cat despre controlul populatiei din punct de vedere al sanatatii, acesta se poate face cu implanturi, cipuri si alte asemenea “gadgeturi”, care vor fi ceva banal, ca si cum ai purta azi un inel sau un cercel, sau o proteza de sold.

Nimeni nu va mai stii, din noile generatii, cum a fost inainte, cu democratia, prin manipulare o vor considera o forma istorica invechita, fara continut si progres, ceva la care nimeni nu va mai dori sa se intoarca, fiind generatoare de conflicte, razboaie, inechitati, “asuprirea omului de catre om”, “distrugerea mediului inconjurator”, responsabila de “incalzirea globala” si de rapacitatea capitalismului, care a pus in pericol existenta si sanatatea planetei. Guvernul Mondial, fara razboaie, fara economie concurentiala, fara inechitati intre state, va fi suficient. Ce daca omul nu va mai fi liber? Nimeni nu-si va da seama, nimeni nu va mai sti ce e libertatea adevarata, cea a trupului si spiritului. Caci si religia va fi una singura, una tehnologica, stiintifica, de ale carei dogme vechile generatii s-ar ingrozi. Se va trai intr-un urias comunism virtual, tehnologic, o replica la scara cyberspace a acelei lozinci cu “societatea multidezvoltata”. Si nu vorbim de un viitor indepartat, in maximum 20 de ani aceste scopuri vor fi atinse.

Nota: Acest articol are la baza articole aparute in presa interna si internationala, ca si studii de prognoza sociala, economica, juridica, religioasa care se pot consulta cu usurinta in mediul online.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

 1. Cred că spre asta ne îndreptăm!
  Filmele SF din anii 80-90 devin realități palpabile….
  Într-adevăr, lumea e deja pregătită, suficient zoombată de gadget-uri de care nu se mai poate dezlipi!
  Bătrânii stau hipnotizați în fața TV-lui speriați de minciuna Covid, furioși pe vremurile pe care nu credeau că le apucă, adulții, tinerii, adolescenții, copiii… cu cel puțin un smarth în mână, butonează de zor, ascultă, văd, manipulează sau se lasă manipulați la rându-le de anumite trenduri viclene, perfide din mediul virtual care reprezintă RĂUL ABSOLUT îmbrăcat în salopetă/halat sau costum ce ”știu” ei mai bine ce e de folos pentru tine și pentru familia ta.

  De realitatea înconjurătoare, de REAL-ul mai apropiat sau îndepărtat ce devine înfricoșător prin ceea ce se petrece cu natura și cu ceilalți oameni, nici NU le mai pasă!
  ESTE O APATIE, O NESIMȚIRE ȘI-O CRUZIME PRIN NE-IMPLICARE ÎN SOCIETATEA ASTA, ÎNCÂT NICI NU REALIZEAZĂ CĂ SE AUTO-SABOTEAZĂ!

  Practica struțului cu capul în nisip sau a pătrățicei domiciliale le sunt suficiente! Dacă li se mai a sigură și un venit minim garantat, cușca fizico-virtuală li se va pare suportabilă.

 2. https://brighteon.com/6192989f-c568-4470-91bb-4dc1fe0a6bc9

  Conspirația coronavirus:
  Modul cum covid-19 ne va lua drepturile și ne va distruge economia

  (continuare)

  Ajungem la 5G. Ultima dată când am venit aici și am discutat – cât era: 2018 ?
  Brian Rose (B): Cu mai mult de doi ani în urmă.
  David Icke (I): O parte din acea discuție era despre opiniile mele cu privire la 5G. Și oamenii au început să pună fragmente din acea discuție pe internet. Pentru că am arătat că 5G este o putere mult mai mare de energie electromagnetică decât am văzut până acum. Nu e numai un mic salt de la 4G. E o zonă nouă a spectrului electromagnetic: undele milimetrice.
  Suntem bombardați non-stop de câmpurile electromagnetice wi-fi, generate tehnologic. În timp ce lumea este ”afectată de pandemie”, 5G a fost introdus în din ce în ce mai multe locuri de pe glob.

  Există o carte numită ”Curcubeul invizibil”, scrisă de un tip numit Arthur Fistenberg. Omul face de mult cercetări privind impactul câmpurilor electromagnetice asupra sănătății. În această carte, el demonstrează cum fiecare ”epidemie globală” (mergând înapoi până la gripa spaniolă din 1918) a fost precedată de introducerea unui nou nivel de putere a radiației generate tehnologic. Fistenberg a spus în 2018 (înainte de 5G și înainte de ”covid-19”) că fiecare salt cu privire la radiația generată tehnologic a produs probleme majore de ordin medical pentru populație.
  A spus asta în 2018. În 2019 au introdus 5G. Unii dintre noi, și mulți doctori și oameni de știință care cer ca tehnologia să fie oprită … pentru că nu a fost testată, și ei recunosc. Nu a fost testată cu privire la impactul asupra sănătății oamenilor și a psihologiei lor.
  B: A fost făcut vreun test independent ?
  I: Nici unul ! Singura testare independentă a fost făcută de oameni cu adevărat independenți – din afara industriei de telecomunicații. Și acești oameni spun: tehnologia 5G poate avea efecte dezastruoase pentru sănătatea oamenilor. Ei cer ca desfășurarea 5G să fie oprită. Oameni de știință din 41 de țări au trimis scrisori în care spun acest lucru.
  Desigur că nu a fost oprită. Și motivul pentru care i-au dat drumul fără să fie testată … lucru pe care l-au recunoscut. Pe Capitol Hill, un senator i-a întrebat pe reprezentanții industriei de telecomunicații, anul trecut: ”Cât de mult ați testat tehnologia ? Câți bani ați cheltuit ca să testați efectul 5G asupra sănătății oamenilor ?” Iar ei au spus: ”Zero !” Dacă ar fi făcut testele și ar fi fost date publicității, 5G nu ar fi fost permis niciodată.

 3. B. Companiile de telecomunicații nu vor să ne facă rău prin 5G. Nu ei, în mod special.
  I: Revenim la piramidă … Industria de telecomunicații este deținută de acest Cult, la nivelul de vârf. Pentru că ceea ce face industria de telecomunicații, cu toată această industrie ”smart” și cu sateliții 5G, este absolut crucial pentru controlul total asupra oamenilor …
  În piramida industriei de telecomunicații avem foarte mulți oameni la acest nivel de jos, care n-au nici o idee ce impact va avea tehnologia, și nu ar vrea cu adevărat să investigheze problema. Uită-te ce mulți dolari sunt în joc. Dar când ajungi la nivelurile superioare, acolo unde se concentrează controlul, ei știu cu siguranță ce va face 5G. Prin el, ei vor să-i manipuleze psihologic pe oameni. Practic, cu 5G pot să dea telefon tuturor oamenilor în același timp.
  Ce face 5G ? Ce face 4G, dar mai mult în cazul 5G ? Otrăvește celulele. Celula este otrăvită de câmpurile electromagnetice. Celulele otrăvite eliberează exozomi ca răspuns imun, și oamenii ies pozitivi la covid-19.
  Care a fost primul oraș chinezesc unde s-a introdus 5G, chiar înainte să izbucnească ”epidemia” ? Wuhan !
  Iată un alt scenariu la care ar putea să se gândească oamenii …

  Înainte să-mi continui ideea … știu prin mesaje care mi-au fost trasmise, de la Gaz, Jamie, de pe toate postările de pe internet (nu numai din Marea Britanie, ci din America și din toată lumea). În timp ce lumea e în carantină, sunt desfășurate turnuri 5G cu mare rapiditate. În aceeași perioadă cu carantina, 5G a fost implementat în aproximativ 21 de orașe din Marea Britanie. 5G este implementat în toată lumea cu mare viteză.
  B: Ne aflăm într-o perioadă când se presupune că totul este oprit.
  I: Da.
  B: Și totuși ei montează turnuri în timpul nopții.
  I: Pentru că asta e considerată ”activitate esențială”. Pentru Cult chiar este ”activitate esențială”, pentru că vor să fie 5G peste tot. Desigur că oamenii nu pot protesta, pentru că sunt izolați unul de altul, ”arestați la domiciliu”. De asta au făcut-o.
  Elon Musk știe ce impact va avea 5G. El ridică în fiecare săptămână din ce în ce mai mulți sateliți pe orbite joase, sateliți ce transmit unde 5G către Pământ. Deja a fost autorizat să desfășoare zeci de mii de sateliți pe orbită, și se apropie de acel deziderat. Vrea să ajungă la 42.000. Deja numai cu cei pe care i-a plasat până acum, comunitatea astronomică se plânge în toată lumea că nu mai pot vedea cerul nopții.
  În timp ce se desfășoară această carantină, el a primit permisiunea de la Comisia Federală de Comunicații să instaleze un milion de antene în America. Acestea se vor conecta cu sateliții prin intermediul câmpului electromagnetic.
  Scriu despre asta de zeci de ani. Ceea ce fac ei este să creeze o ”realitate fictivă” (subreality) prin intermediul tehnologiei 5G. Ceea ce ei numesc ”Grătarul inteligent” (Smart Grid), cel care toarnă peste noi aceste lucruri. Vor să creeze o ”realitate fictivă” la care mintea noastră să se conecteze prin intermediul inteligenței artificiale. Și chiar au dat un an când treaba asta va fi activă la nivel serios: 2030. Acesta e anul care apare peste tot.
  Asta e ce se întâmplă, în acest moment.
  B: A primit această permisiune în timpul carantinei.
  I: Da. În timpul carantinei.

 4. Acuma să privim un pic la asta. Să luăm scenariul din China.

  Dar mai întâi trebuie să spun ceva. 5G nu e numai o frecvență, este o plajă de frecvențe. Ei încep aici, dar vor să ajungă acolo. Și deja pot ajunge acolo. Dar acel nivel are implicații mari, cum voi descrie mai târziu.
  Dacă oamenii se duc și văd acel șir de videoclipuri de pe site-ul meu, acolo apare și un doctor din New York. Acest doctor e atât de exasperat încât a făcut un videoclip. A ieșit cu totul din front. Omul a lucrat la o unitate de primiri urgențe de la un spital din New York. În acest videoclip el spune: ”Asta nu e covid-19. Nu e ceea ce ni se spune că ar fi. Ni s-a spus …”
  Uită-te la piramidă. Fiecare face așa cum i se spune.
  ”Ni s-a spus să tratăm oameni cu probleme la plămâni, ca și cum ar avea o boală infecțioasă numită covid-19. Ceea ce vedem noi nu e asta. Nu am văzut niciodată ceea ce văd în plămânii acestor oameni. Plămânii lor arată ca ai unuia care zboară la 15.000 de metri iar presiunea din cabină dispare, oxigenul din cabină dispare, și el moare lent din cauza lipsei de oxigen”. O altă analogie: ”Plămânii lor arată cum m-aș aștepta să arate plămânii unuia pe care îl pui pe Muntele Everest fără aparate de respirat și fără climatizare. Nu știu ce e, dar nu este covid-19. Nu este o boală infecțioasă, și n-am mai văzut niciodată așa ceva”.
  Următorul lucru a fost recunoscut de industria de telecomunicații: 5G la 60 Gigaherți – acolo unde vor să ajungă, iar eu zic că deja au ajuns, pe ascuns – împiedică sângele să mai absoarbe oxigen. Dacă cineva este lovit de unde 5G cu frecvențe de 60 Ghz, va cădea pe stradă. (n.n. 60 Gigaherți înseamnă 60 miliarde oscilații pe secundă).
  Aceste simptome, acest deznodământ este exact ce descrie acest doctor din New York.

  Să precizez și următorul lucru. Nu au avut suficient de mulți oameni morți. Cu toată măsluirea datelor și cu faptul că au trecut cât mai mulți oameni la covid pe certificatul de deces, nu reieșea că acest virus este mortal.
  Dar, în același timp, numărul de morți nu crește (n.n acest interviu a fost făcut acum vreo 2 săptămâni), iar ei construiesc morgi, transformă terenuri de fotbal în acest scop. Dacă ei construiesc aceste vaste instalații mortuare iar datele încep să scadă – așa cum s-a întâmplat în China – se vor face de râs.
  Eu nu spun că acest lucru se va întâmpla. Dar spun că acesta e un aspect pe care ar trebui să-l urmărim. De asta desfășoară în acest moment toți acești sateliți și toate aceste turnuri 5G: cu cât se extind mai mult cu 5G, cu atât va fi un impact mai mare asupra populației. Și cu cât va avea un impact mai mare asupra populației, cu atât mai mult vor putea spune că e din cauza virusului covid.
  Dacă dau drumul la 5G cu frecvența de 60 Ghz, vor avea mulți oameni care vor cădea lați pentru că nu pot absorbi oxigen. Într-un asemenea scenariu, AR PUTEA începe să umple morgile, nu-i așa ? Ar putea spune: ”E de la virus. Trebuie să înnăsprim carantina. Trebuie să continue mereu și mereu”.

  Trebuie să urmărim acest aspect. Având în vedere datele de până acum … dacă oamenii vor începe să fie secerați în număr mare, peste tot în lume unde se află 5G, și ajung în aceste morgi, ar trebui să ne punem întrebări la modul serios și să adunăm 2 cu 2. Pentru că așa ceva ar fi inexplicabil cu numerele actuale de afectați covid. În afara 5G, acest lucru s-ar putea explica numai dacă ar scoate oxigenul din atmosferă. Și poate fi făcut, dar într-o zonă foarte mică. Pot să ia la țintă locuința unor bătrrâni și să-i lase fără oxigen folosing 5G, iar acei oameni vor muri. Și vor spune: ”Covid-19 !”
  A apărut un fenomen: cetățenii-jurnaliști. Oamenii ies cu telefonul pentru a filma astfel de lucruri. Ce fac ei în timp ce școlile sunt închise ? Ce fac ei în timp ce oamenii sunt în casă ? Pun antene 5G în școli. Știi unde mai pun 5G? În spitale ! Pun 5G peste tot.

 5. După ce este pusă la punct rețeaua, vor fi capabili să-i manipuleze psihologic și fiziologic pe oameni. Astfel ajungem și la vaccin.

  B: Înainte să ne ocupăm de vaccin. Am văzut spitale care sunt goale. Clădiri de urgență care sunt vacante. Ni se spune că unele din aceste curbe ajung la un platou. Dar, cum ai spus tu, nu vor fi folosite. Iar acțiunile lor vor părea niște exagerări. Iar aceste puteri sporite în starea de urgență vor putea ușor să fie inversate.
  I: Întrebarea este: vor permite să se întâmple asta ? Pentru că aici este cheia problemei. Aici este înșelătoria: când aceste numere pe care le-au preconizat Colegiul Imperial și Neil Fergusson nu vor apărea, ce vor spune ? ”Nu s-au manifestat, pentru că am instituit carantina !” Nu pot să piardă. Dar au băgat Italia în carantină pe 9 martie, și numerele au continuat să crească, săptămână după săptămână – în timp ce în China s-au prăbușit dramatic. Vor lăsa ca numerele să scadă, și să se încheie povestea ? Sau construiesc aceste morgi mult exagerate … pentru un motiv ?

  (n.n. și la noi au desfășurat două spitale militare, care sunt goale din câte știu: unul în București, și unul la Constanța)

  Ni se spune de către media că sunt spitale de campanie. Acum, dacă ar începe să folosească frecvențe 5G de 60 Ghz și să elimine oameni prin lipsa de oxigen, s-ar putea să utilizeze spitale de campanie. Dar așa cum sunt lucrurile acum, acelea nu sunt spitale de campanie (warzone hospitals). Peste tot în lume, oamenii au mers acolo, și sunt goale. Un tip s-a plimbat pe la un spital de campanie din (oraș englez) timp de două ore și a filmat totul. Locul era gol. Credeți că l-au lăudat ? ”De ce e acest spital de campanie gol ? Ar trebui să fie o zonă de război !” L-au închis pentru că a făcut asta.

 6. Ai menționat mai devreme și e un aspect foarte important. În această țară, avem un departament al guvernului numit OFCOM (Oficiul Comunicațiilor). Acesta reglementează cu privire la posturile radio-tv din Anglia. E condus de o doamnă pe nume Melanie Doves. Oameni buni, trebuie să notăm aceste nume pe ceva. Când vom ieși din această situație, acești oameni trebuie trași la răspundere.
  Avem o situație în care această doamnă și această organizație a spus televiziunilor englezești că vor fi sancționate drastic dacă permit orice discuție despre o legătură care ar exista între așa-numitul ”covid-19” și 5G. Guvernul Britanic, prin Ministrul Sănătății, Matt Hancock … Cei 66 de milioane de oameni din această țară stau toți în casă pentru că acest om, pe care nu l-ai pune să administreze o casă de jucărie, zice că toată lumea trebuie să facă asta. Ce facem ? Oameni ca el spun giganților din Silicon Valley (Google, Facebook, etc) că ar trebui să-i cenzureze pe oamenii care fac o conexiune între 5G și această criză covid-19.
  În primul rând, asta ne spune că lor nu le pasă de libertate și libertatea de a discuta liber. Prin urmare, n-au nici un drept să fie în guvern, și n-au dreptul să conducă un oficiu de reglementare radio-tv. Dar îți mai spune ceva: că există cu adevărat o legătură între 5G și această criză sanitară. Cine promovează tehnologia 5G, și desfășurarea de echipamente ? Cine are licențele pentru 5G ? OFCOM. Aceeași femeie.

  Deci există o legătură între 5G și acest așa-numit ”covid-19”. De asta vor să închidă subiectul. ”Dacă nu putem câștiga o dezbatere, atunci mai bine dezbaterea să nu existe !”Acesta e motto-ul oricărei tiranii din istoria cunoscută.
  B: Acesta e singurul subiect despre care le-au spus televiziunilor să nu vorbească. Nu le-au zis: ”Nu vorbiți despre vaccinuri, nu vorbiți despre cutare”. Dacă am fi fost televiziune sau radio, probabil că azi am fi arestați. Dar nu suntem. Pentru că nu suntem guvernați de ei, cel puțin nu acum.
  I: Asta-i acuma. Dar ei au de gând ca această situație sanitară să tot continue. Când conspirația este despre controlul percepției, care înseamnă controlul comportamentului … vezi, controlul percepției (”Există un virus ! E periculos !”) a dus la controlul comportamentului (”arestul la domiciliu”). Dacă oamenii își dau seama că nu există virus, și că totul e o înșelăciune, atunci este o probabilitate mai mică să accepte măsurile. Percepția lor s-a schimbat, așa că s-a schimbat și comportamentul. De unde vine percepția ? De la informația primită. De aceea vor să controleze informația.
  Să ne punem această întrebare: hai să zicem că nu există nici o conexiune, de nici un fel, între 5G și acest covid-19. Ce rău facem dacă zicem că există, la o televiziune ? Nici unul.
  Motivul pentru care nu vor să se discute subiectul este pentru că EXISTĂ o legătură. Iar faptul că televiziunile sunt foarte docile arată că sunt aproape inutile. Site-uri precum site-ul meu, London Real și alte astfel de organizații din lume prin care continuă adevăratul jurnalism … ele transmit oamenilor informația adevărată. Nu te aștepta de la media oficială să o facă. BBC nu este o organizație care transmite știri. Este un departament al guvernului. Ceea ce se numește acolo ”jurnaliști” sunt de fapt angajați guvernamentali. Ia orice situație vrei, și BBC va transmite numai versiunea guvernului. Și nu va permite să fie pusă la îndoială. BBC a trecut de mult de nivelul în care să aibe vreo utilitate pentru cineva, cu excepția guvernului.
  Ajungem la vaccinuri.

  B: Un pic. În ultima săptămână au fost incendiate turnuri 5G din Belfast, Liverpool, Birmingham. Dintr-o dată, acești oameni au o reacție. Este o întreagă tevatură pe grupurile Facebook. Ce părere ai despre treaba asta ? Și știu că spre sfârșit ne vei spune ce avem de făcut mai departe. Dar ce părere ai despre această acțiune ?
  I: Nu sunt eu în măsură să spun cuiva ce să facă. Pentru că e dreptul lor să aleagă. Dar te uiți la situația actuală … și DACĂ SE CONTINUĂ CU 5G ȘI AJUNGE LA NIVELUL UNDE VOR EI … VIAȚA OMENEASCĂ, AȘA CUM O ȘTIAM NOI, S-A ÎNCHEIAT. Am spus asta de atâta timp. ”David, ești nebun !” ”Da ? Acuma ce mai spuneți ?” Prin urmare, oamenii trebuie să ia o decizie.
  Personal, nu sunt adeptul violenței împotriva altor oameni. Nu o văd ca pe o soluție. Dacă folosești violența împotriva oamenilor, pe motiv că o faci pentru un lucru drept, oglindești chiar lucrul cu care lupți. Eu am o zicală: ”Lucrul împotriva căruia lupți, acela devii. Ceea ce urăști, aceea devii”. Dar oamenii vor trebui să ia propriile decizii.
  Mai spun o dată: DACĂ ACEASTĂ TEHNOLOGIE 5G CONTINUĂ, ȘI ACEASTĂ DESFĂȘURARE (DE ECHIPAMENTE) CONTINUĂ, S-A TERMINAT. Ce vor face oamenii cu privire la acest lucru, asta e alegerea lor.

  Dar se vede clar că ceea ce s-a întâmplat … oamenii au fost ”arestați la domiciliu”, sub acest fals pretext. Astfel încât oamenii nu se mai pot aduna, nu mai există posibilitatea de a protesta, deci ei au mână liberă să desfășoare rapid rețeaua de echipamente 5G. În timp ce așa de mulți oameni au rămas fără lucru, le-au fost distruse afacerile, deoarece guvernul îi consideră ”ne-esențiali”. În acest timp, desfășurarea rapidă de turnuri 5G, cu toată capacitatea lor de manipulare și de distrugere, este considerată ”activitate esențială”. Acuma puneți cap la cap lucrurile, și veți vedea că aici există o conspirație gigantică. Montează turnuri 5G fără ca oamenii să protesteze. Iar când acest lucru se întâmplă, asta nu e bun pentru omenire.
  Elon Musk, care e o celebritate a Silicon Valley, pune pe orbită din ce în ce mai mulți sateliți, transmițând asupra pământului aceste frecvențe 5G foarte distructive. Când construiești o realitate fictivă, la care fiecare om din lume este conectat – prin conexiunile cu inteligență artificială din creier – trebuie să creezi ”câmp wi-fi” pe fiecare centimetru pătrat de pe planetă. Singurul mod în care o poți face e din spațiu. Pe fiecare centimetru de pe planetă.

 7. Apropo de asta. Dacă-mi permiți, vom aborda subiectul Bill Gates.
  B: Subiectul vaccinurilor. Aș vrea să vorbim despre efectele psihologice pe care toate aceste evenimente le au asupra noastră.
  I: Exact. Discuția ne aduce la vaccinuri. În acel vaccin se va găsi mult material genetic, chestii care vor provoca otrăvirea celulelor, ceea ce va determina eliberarea exozomilor, iar ei vor spune că ai virusul. Dar tot în acel vaccin va fi nanotehnologie (nanocipuri). Acum câteva minute am vorbit despre faptul că Elon Musk a obținut permisiunea să monteze un milion de antene 5G la sol, care să interacționeze cu sateliții lui de pe orbită. Aceste nanocipuri … care sunt introduse în noi în multe feluri, dar să ne restrângem acum la vaccinuri … acestea sunt mult mai mici decât abilitatea oamenilor de a-i vedea. De aceea sunt nanometrice. Mai sunt cunoscute și ca praful inteligent (smart dust), nanoboți, neuroboți … sunt multe denumiri diferite. Ideea este că vor să ne pună astea în corp, iar aceștia vor acționa, în interiorul oamenilor, așa cum interacționează antenele de la sol cu sateliții lui Musk. Acest praf îi conectează pe oameni la rețeaua respectivă, la acea realitate fictivă (technological subreality) controlată de inteligența artificială. Practic, în acest mod noi devenim computere. Asta e ideea.

  Îți voi spune o poveste, foarte pe scurt. Asta va face legătura cu vaccinurile și nanocipurile.
  Pe la sfârșitul anilor 90, am fost rugat să mă duc și să vorbesc cu un om de știință care lucra pentru CIA, în California. Deoarece el vroia să iasă din sistem, din cauza unor lucruri care se petreceau acolo, dar nu putea. A devenit clar de ce nu putea.
  Deci m-am dus să-l văd acasă la el. Locuia acolo împreună cu familia, cu copiii. Am stat la masă, apoi am avut o discuție foarte lungă. Vroia să-mi spună niște lucruri care se întâmplau cu el, pentru că nu putea altfel.
  Era om de știință. A spus că s-a alăturat CIA pentru a crezut că în acest mod își slujește țara. Când a intrat în sistem și-a dat seama că această conspirație, pe care eu o dezvălui de 30 de ani, se întâmpla cu adevărat. De aceea a intrat în legătură cu mine. Omul le-a zis: ”Nu vreau să particip la așa ceva !” Și a plecat.
  Mi-a zis: imediat după ce a plecat de la ei s-a dus acasă. Și mi-a zis că lipsea timp ! ”Nu știu ce s-a întâmplat după asta. Dar următorul lucru pe care mi-l amintesc, după ce am plecat acasă, este că m-am trezit pe un pat medical, într-o cameră”. Era singur. În timp ce își recăpăta cunoștința, își dă seama că ceva este atașat de pieptul lui. Își desface cămașa … iar în timp ce-mi povestea acest lucru a început să-și deschidă cămașa. Pe pieptul lui era o bucată de plastic, iar înnăuntru era un lichid portocaliu. Eu l-am întrebat înainte: ”De ce faci ceea ce faci ?” (de ce participi la proiectele respective). Știam care va fi răspunsul, dar vroiam să o spună el. ”De ce lucrezi în continuare pentru ei ?” Mi-a zis: ”Din cauza acestui obiect !”
  La CIA, acelea sunt numite ”petice”. Cineva a fost ”peticit”. Iar în acel interval de timp (care lipsea din memoria lui) i-au manipulat corpul. Mi-a zis că sunt cel puțin o mie alți oameni de știință care au fost ”peticiți”, la acel moment. Vorbim de sfârșitul anilor 90, era cam în 1997. ”În acel timp care lipsește, îți manipulează corpul ca să aibe nevoie de drogul din ”petic” pentru a supraviețui. Acest ”petec” trebuie înlocuit la fiecare 72 de ore. Dacă nu este înlocuit, începi să mori de o moarte foarte neplăcută. Odată am jucat la cacialma, să văd dacă o vor face. Oamenii nu glumeau”.
  Deci dacă tipul nu-și folosește expertiza pentru a susține operațiunile CIA și ale acestui Cult global, nu primește un petic nou. Chiar mi-a zis: ”Țin pentru mine o anumită cunoaștere științifică, pe care o vor ei. Și îi fac să înțeleagă asta. Pentru că știu de la alți oameni care au pățit: dacă ei vor ști că au obținut de la tine toată cunoașterea de care aveau nevoie, nu-ți mai dau peticul. Pentru că, astfel, nu poți face dezvăluiri”. A dovedit mult curaj prin aceea că a vorbit cu mine.

  Țineți cont că asta era cam prin 97. Pe atunci nimeni nu vorbea despre nanotehnologie. Acum e peste tot, și în mâncare. Dar ei vorbeau despre asta atunci. Mi-a spus: ”Ei injectează oamenii cu microcipuri (nanocipuri) prin programele de vaccinare !”
  Aceste vaccinuri, promovate de Bill Gates și finanțate de el, așa cum nu mai face nimeni pe pământ … inclusiv printr-o organizație numită GAVI. Bill Gates și Gavi vor să vaccineze pe toată lumea. Și mai vrea ceva această organizație Gavi dezvoltată de Bill Gates: ”tatuaj cuantic”. Câte unul pe fiecare din cei care se vaccinează, astfel încât ei să poată spune de la distanță dacă te-ai vaccinat sau nu.

 8. Lucrurile merg în această direcție: această scamatorie covid … în viitor numerele vor începe să scadă, și vor slăbi carantina la un moment dat. Dar ei plănuiesc să mai fie și alte valuri. Și, deoarece a fost creat precedentul cu carantina, la următoarele valuri nu va mai fi scăpare de carantină. O vor institui imediat. Și-i obișnuiesc pe oameni cu ideea.
  Apoi vor spune: dacă ai vaccinul … și în acest moment sunt șapte vaccinuri pentru covid-19, la care ei spun că lucrează. Fiecare din ele este finanțat de Bill Gates. E același Bill Gates care a fost implicat, prin fundația Bill și Melinda Gates, în Evenimentul 201. Acesta a fost o simulare cu privire la o pandemie de coronavirus, despre cum vor reacționa autoritățile. Exact așa cum au și făcut. Aceasta a fost cu șase săptămâni înainte ca situația să ajungă în atenția publicului (în China). De asemenea, acea simulare a fost condusă și de Forumul Economic Mondial, în care Gates este implicat masiv, precum și de Universitatea americană John Hopkins – divizia medicală. Tot acolo a fost și Johnson & Johnson. Asta e una din firmele care dezvoltă un vaccin pentru ”covid-19”.
  Universitatea John Hopkins au făcut și ei o simulare în 2018, cu un subiect asemănător. Cine adună numerele la nivel global, cele care sunt citate în mass-media ? Universitatea John Hopkins.

  Ideea este că vor spune: dacă vrei să ieșim din starea de urgență, și nu vrei să tot intrăm în stare de urgență, trebuie să te vaccinezi, cu vaccinul pe care zicem noi că trebuie să-l iei. Astfel încât nu ești un pericol pentru restul comunității.
  B: Iar acest lucru îți dă ”drepturi”.
  I. Da.
  B: ”Pașaportul” de care vorbea Bill Gates.
  I: Da. În această direcție mergem: ai acest vaccin plin de lucruri groaznice, pentru a fi controlat și pentru a-ți fi subminată sănătatea, în așa fel încât să avem mai multe ”pandemii” … sau … nu te poți integra în comunitate, nu poți zbura cu avionul, etc. Acesta este adevăratul motiv pentru care Gates, și alianța vaccinurilor Gavi, au dezvoltat acest ”tatuaj cuantic”. Ca să poată ști cine a luat vaccinul și cine nu. Va fi tehnologie prin care vei trece, și va prelua semnalul de la tatuaj. Să zicem că încerci să mergi cu avionul: ”Oh, nu, nu poți ! Nu te-ai vaccinat !”
  B: Acest tatuaj este ca un cip înnăuntrul tău ?
  I: În limbaj simplu, asta e. Vom vedea ce tehnologie vor inventa. Dar, în principiu, este un cip.
  În acest moment, când treci prin scanere din anumite locuri, ți se ia temperatura.
  Trebuie să înțelegem că cei care conduc Silicon Valey sunt oameni foarte drăguți, cărora le pasă foarte mult de omenire.

  În primul rând, ce fac ei ? Firme precum Google tocmai au început … Ei dezvăluie către guverne informații privind localizarea telefonului mobil. Așa încât guvernele să vadă dacă se face vreo adunare de oameni pe timpul stării de urgență.
  B: Au găsit niște puști, care au dat o petrecere pe plajă, șaptezeci de tineri. Și i-au localizat în patruzeci de state diferite din America. Credeam că este ilegal să furnizeze date, dar o fac.
  I: Când institui starea de urgență, și suspenzi democrația, intri într-o tiranie care nu poate fi descrisă decât ca fascistă. Nu există chestii legale pentru oameni. Deoarece guvernul face ce vrea. Și nu e vorba de politicieni, ei nu știu ce se întâmplă. E vorba de umbrele din spatele guvernului, cei care dirijează lucrurile.

  Suntem la numai un pas de microcipare. În această situație, te vor localiza oriunde te vei duce, în timp real. Vor spune, pe termen nedefinit, că ”numai atâția oameni se pot aduna împreună”, pentru că nu vor proteste în masă. Și vor ști dacă te-ai adunat cu alții, pentru că te vor localiza.

 9. Să mergem un pic la China. Sunt decenii de când spun, în cărți și în conferințe, că ”dacă vrei să vezi ce vor face mâine în Vest, uită-te azi la China”. În China avem o situație unde vor și cei din Vest să ajungă. Adică sunt milioane de camere cu recunoaștere facială, iar acum poliția metropolitană a introdus camere cu recunoaștere facială în Anglia. În China ai o tiranie pe față, în Vest e o tiranie mascată. ”Nu e tiranie. O facem pentru că așa e bine !”. Aici trebuie s-o facă mai lent. Dar acum democrația este suspendată, deci o pot face mai repede.
  De exemplu, desfășurarea rețelei 5G. În China au milioane de camere cu recunoaștere facială, care urmăresc populația non-stop, în timp real. Pentru ei, ești un număr. Vezi cărțile lui George Orwell și Aldous Huxley. Am văzut documentare în care arătau cum au trimis pe cineva pe stradă, ca să vadă în cât timp îl pot găsi. L-au găsit în câteva minute. Aceste camere cu recunoaștere facială, aflate peste tot, îți înregistrează comportamentul prin intermediul inteligenței artificiale. Și obții ”credite sociale”, dacă te comporți cum vrea guvernul. Dacă nu, anumite credite se scad. Când ajungi la un anumit nivel de credite, începi să suferi consecințe: în acest moment, în China sunt milioane de oameni care nu s-au comportat cum vrea guvernul și li s-a interzis să zboare cu avionul sau chiar să urce în tren. Asta plănuiesc ei, un control absolut. Iar această scamatorie covid-19 a fost proiectată pentru a crea, într-un timp foarte scurt, centralizarea globală a puterii despre care eu vorbesc de 30 de ani.

  Și de unde știam că o să fie așa ? Pentru că, dacă ești dispus să cheltui orele și transpirația pe care le-am cheltuit eu, zi după zi, și să-ți suspenzi scepticismul, poți să ajungi la această conspirație. Treaba asta nu a fost pusă la cale în câteva zile, nici măcar în zeci de ani. Întrebare: cum a fost Aldous Huxley atât de exact cu cartea lui, ”Minunata lume nouă” (1932), în care descrie spre ce ne îndreptăm acum ? Cum a fost George Orwell atât de exact cu cartea lui 1984, publicată în 1948 ? El descria tehnologie precum ”tele-ecranele”, iar acum avem televizoare ”smart” (prin ”tele-ecrane” erai supravegheat în permanență, în propria casă). De unde știa Orwell (pe nume adevărat Eric Blair) că va apare această tehnologie ? De unde știa dr. Richard Day în 1969 că va apărea internetul ? Uite ce a spus acest dr. Richard Day în 1969, într-o conferință pe care a ținut-o în Pittsburg. Este o prezentare extraordinară, nu numai în linii mari, ci în detalii exacte. Printre alte lucruri pe care le-a spus: ”Vom face ca băieții și fetele să fie la fel”.

  Nimic din ce vedem acum nu e întîmplător. El descria în 1969 internetul, despre care știm că a fost inventat în anii 80. Descria în 1969 migrații masive de oameni spre Europa. De unde știau ei asta ? Pentru că este un proiect planificat de mult pentru omenire, care va duce la control total asupra oamenilor, prin inteligența artificială și controlul asupra minții și a percepției.

  Proiectul avansează pas cu pas. Este ceea ce numesc eu ”micii pași totalitari” (totalitarian tip-toe). Merg în pași, iar fiecare pas este prezentat ca neavând nici o legătură cu ceilalți. Până când ajungi la capăt și te uiți înapoi. Atunci vezi unde duceau toți acești pași.

  Până să părăsesc această idee: deci Richard Day a fost președinte executiv la Planned Parenthood (Planificare Familială), creată de familia Rockefeller, și care provine din mișcarea eugenistă. Tatăl lui Bill Gates a fost șef la Planned Parenthood, și un susținător al lui Malthus (cel cu eugenia). Așa cum a fost și Bill Gates. El singur a recunoscut-o. A zis că ”atunci când era mai tânăr”.
  Aceste organizații apar mereu cînd cercetezi aceste lucruri.
  Dacă ai fi un om dinnăuntru, cum era Day, ai ști ce urmează. Dacă muncești foarte mult ca să elucidezi conspirația, poți să prezici ce se va întâmpla. De aceea cărțile mele din ultimii 30 de ani – așa cum oamenii recunosc acum – sunt extraordinar de profetice cu privire la ce se întâmplă acum.

 10. Următorul lucru pe care-l vor face este să reducă hrana (soak up the food). Ce ar putea pune oamenii într-o stare mai mare de dependență decât ca statul să controleze câtă hrană este disponibilă.

  Îți spun spre ce ne îndreptăm. Am mai spus-o și înainte, dar spun și acum. Vom ajunge într-un punct al istoriei în care va dispărea hrana așa cum o cunoaștem noi. Va exista hrană artificială. Știi că sunt toate aceste atacuri la adresa cărnii, și toate aceste alternative la hrană. Sunt ”micii pași totalitari”. Ce industrie a avut cel mai mult de suferit de pe urma acestei carantine ? Restaurantele, etc. Nu au de gând ca acestea să existe, pe termen lung. Deoarece ei vor să aibe control asupra hranei disponibile. Dacă vor controla hrana, te vor controla pe tine. Dacă nu faci ce spun ei, nu primești mâncare. În direcția asta mergem.
  Într-un final, vom ajunge la interfața om-inteligență artificială, când nici măcar nu vom mai avea propriile gânduri. Inteligența artificială va gândi în locul nostru.
  B. O vor face prin nanotehnologie, prin vaccin ?
  I. Da. Brian, oamenii ăștia ne-o spun în față ! Acest tip, Ray Kurzweil, o altă persoană din Silicon Valley, un om cu funcție de conducere la Google. El spune: ”Până în 2030, oamenii vor începe să aibe creierele conectate la inteligența artificială.” Acestea sunt cuvintele lui, nu ale mele. Când se va întâmpla acest lucru, inteligența artificială va gândi în locul vostru din ce în ce mai mult. Până când gândirea umană, așa cum o cunoaștem noi, va fi practic neglijabilă. Acestea sunt cuvintele lui, am făcut un rezumat.

 11. Acuma, acest tip Elon Musk. Îți amintești că acum câțiva ani a ieșit în public și a spus: ”inteligența artificială ar putea aduce sfârșitul umanității !”. Da. Tu știi asta, Elon Musk ! Și ce face el ? Pornește o companie numită Neuralink, pentru a lega creierele umane la computere. Tot el deține și această organizație, SpaceX, care pune sateliți pe orbită. Dar mai deține și firma Tesla, care produce mașini electrice. De ce scot pe linie moartă mașinile cu combustibili fosili ? Pentru că vor să ne conducă înspre mașinile autonome, acolo unde un computer va decide unde mergi. La mașinile clasice: te urci în ele, mergi unde vrei. Când ești într-o mașină autonomă, vei merge numai în măsura în care computerul mașinii va permite. Computerele vor fi codificate astfel încât să nu poți merge acolo unde nu vrea guvernul.
  Acuma, aceste mașini autonome … și știi aceste autostrăzi inteligente pe care le construiesc în Marea Britanie. Sunt foarte periculoase, au ucis sute de oameni. Dar lor nu le pasă. Le construiesc pentru vehiculele autonome.

  O altă companie din Silicon Valley, Uber, pierde foarte mulți bani în afacerea ei globală cu taxiuri. Pentru că pierderile financiare nu sunt o problemă pentru ei. Pierderile financiare nu erau o problemă pentru Amazon atunci când au fost jefuiți, pe măsură ce construiau un monopol din ce în ce mai mare. Ca urmare a acestei carantine globale, cotațiile lor la bursă vor crește foarte mult pe măsură ce afacerile sunt puse pe butuci. Modelul de afaceri al lui Uber este ”vehicule autonome”. ”Impozite autonome”. Toți acești bani sunt pompați, nu contează pierderile financiare. Pentru a ajunge la acest monopol, ei distrug firmele de taxiuri din toată lumea. Această carantină a avut efecte devastatoare în sectorul taxiurilor, dar nu și asupra firmei Uber.

  Nu poți avea în același timp și mașini autonome și mașini clasice. Așa că cele clasice sunt scoase pe tușă, sub acest pretext ridicol cum că oamenii cauzează schimbările climatice. Asta e o altă scamatorie condusă de modele pe computer, ale acelorași oameni care au făcut modele pe computer pentru actuala situație. Mașinile autonome merg cu electricitate. Așa că mașinile electrice, promovate ca o contribuție la un mediu sănătios, sunt doar o treaptă către vehiculele autonome. Musk știe asta.

 12. Am descris societatea pe care ei o creează acum ca pe o societate Hunger Games, în care ai 1 % din oameni care conduc lucrurile, iar restul populației se află în sclavie și dependență față de cei 1 %. Carantina globală a făcut exact acest lucru. De asta au implementat-o. Iar la mijloc se află un stat militar-polițienesc care să mențină lucrurile neschimbate.
  B: Ar trebui să intrăm un pic și pe partea economică. Cum se leagă asta de ”venitul universal de bază”.
  I. Vezi, această societate Hunger Games nu este posibilă câtă vreme mare parte din populație are venituri independente. Nu poți să îngenunchezi populația și să-i arunci pe toți în sărăcie dacă oamenii au venituri independente, afaceri. Ceea ce au făcut ei este să distrugă toate afacerile, toate acele posturi – multe firme nu se vor mai deschide niciodată. Au creat o dependență masivă de stat, la nivel global. Dacă iei acest stat, și celălalt etc, îți dai seama că toată treaba asta e orchestrată de Cult.
  B. Stimulentele financiare. Tocmai au acordat unul în Statele Unite, între două mii de miliarde și șase mii de miliarde. Acum vor să mai acorde unul, și încă unul.
  I: Acest lucru va distruge statele la nivel economic. Apoi vor spune: ”sistemul economic de până acum nu mai este sustenabil”. ”Și ce vom face ? Deoarece ne pasă atât de mult de omenire”. Vor crea un sistem economic complet nou, bazat numai pe monedă digitală. Ceea ce eu am prevăzut în cărțile mele cam de prin 1993.

  În primul rând că ei vor ști tot ce faci și tot ce cumperi. Și apoi că vor putea oricând să decidă dacă ai voie să cumperi sau nu.

  În ziua de azi, dacă mergi într-un magazin (de fapt, până acum câteva săptămâni) și scoți o carte de credit, care conține bani digitali, îți introduc cardul în sistem și spun: ”Ne pare rău. Computerul nu vă acceptă cardul !”. ”Nu-i nimic, în acest caz plătesc cu bani lichizi !”. Când nu mai există bani lichizi … această înșelătorie covid bifează toate punctele de pe agenda Cultului … tot ce vor să facă, o justifică prin această situație … Ei spun: ”banii lichizi sunt periculoși, pentru că poți lua virusul”. Aiurea ! Oameni care înainte acceptau bani lichizi acum nu mai acceptă, pe motiv că ar putea lua virusul. Companiile care dețin bancomatele chiar au anunțat, acum vreo 3-4 zile: până la sfârșitul verii s-ar putea să dispară banii lichizi, datorită acestui virus.
  B: În Marea Britanie tocmai au introdus banii de plastic.
  I: Nu are nici o treabă cu sănătatea, e vorba despre control. Când vor dispare banii lichizi și oamenii vor avea bani digitali, planul este ca totul să se afle pe microcip. Pașii mici în care lucrează Cultul.
  Acum au ajuns la telefonul tău. Au pornit de la banii tăi, au ajuns la cartea de credit, iar acum la telefon. Acum totul este digital, totul este pe telefon, care devine microcipul. Mai este numai un singur pas (până la microcipul implantat). Toate astea apar în cărțile mele din anii 90.
  Intri într-un magazin și plătești cu cipul, sau cu ce vrei tu (telefon etc). ”Ne pare rău, computerul nu vă acceptă banii digitali”. Cum o să mai cumperi acum ? Nu mai poți. Dizidenții acestui sistem vor intra foarte devreme pe lista neagră a computerului. Controlul total.
  B. Din nou, o fac în acest moment în China.
  I: Da.

  Așa cum spuneam … această societate Hunger Games se presupune că e o tehnocrație, una globală. Tehnocrațiile sunt societăți controlate de oameni de la birou (bureaucrats), nu politicieni aleși. Aceștia vor pleca. Cu cât vor putea să discrediteze mai mult politicienii în ochii publicului, cu atât mai mult oamenii vor vrea schimbarea. ”Oricum sunt inutili. Să trecem la tehnocrație”.
  Tehnocrațiile sunt conduse de oameni de la birouri, oameni de știință, ingineri. Toți acești oameni de la Silicon Valley sunt tehnocrați. Dar tehnocrații deja conduc lumea. Cei mai mulți politicieni nu au nici o idee ce se întâmplă la Silicon Valley. Familia Gates conduce toată operațiunea cu vaccinul. Ei conduc Organizația Mondială a Sănătății.

  Tehnocrații deja preiau controlul. Când se va trece la această societate tehnocratică, înseamnă că au preluat controlul. Politicienii vor deveni irelevanți.
  Acuma: cine are un bunic care a fost Președintele Partidului Tehnocratic din Canada, prin anii 1930 ? Elon Musk. Este imposibil ca ceea ce face el să fie din întâmplare.
  Acești oameni nu trebuie lăudați. Ei trebuie luați la întrebări și demascați pentru ceea ce fac. Adică faptul că edifică acest coșmar tehnocratic, această societate distopică bazată pe inteligență artificială și cenzură totală. De aceea OFCOM și Melanie Doves interzic în Anglia orice discuție la televizor despre legătura 5G-covid19.

 13. Brian, oamenii mi-au spus de-a lungul timpului: ”Nu se poate ca o mână de oameni să conducă lumea ! E ridicol !” Dar câțiva oameni au băgat toată planeta în arest la domiciliu, într-un interval de câteva săptămâni. Cum adică nu pot ? Chiar o fac.

  Dă-mi voie să spun acest lucru, Brian. Voi spune asta către televiziuni, și către forțele de ordine:
  ”Tati, ce făceai tu când se instaura statul fascist la nivel global ? Pe vremea când sistemul economic era distrus. Iar acum trebuie să facem tot ce spune statul, altfel nu primim leafa mică din fiecare lună. Ce făceai tu ?”
  Jurnaliștii: ”Eu ajutam să fie instaurat, prin faptul că mințeam publicul !”
  Cei de la forțele de ordine: ”Eu ajutam să fie implementat !”
  Vă doresc succes să o scoateți la capăt cu această conversație din viitor. Pentru că o să aveți nevoie.

  Știi ? Am să spun asta către cei de la forțele de ordine. Există mulți oameni inteligenți, decenți, sinceri în forțele de ordine. Dar sunt și alții cărora le place această situație. Cei de la poliția din Derbyshire, care împing până la extrem aplicarea acestor legi. Punând benzi negre pe atracțiile turistice de la Laguna Albastră, ca oamenii să nu meargă acolo. Care-i spun fiului meu că îl urmăresc. A ieșit să-și plimbe câinele, într-o pustietate unde nu vedea pe nimeni. S-au luat de el pe motiv că ”nu este activitate esențială”.
  Am un mesaj către oamenii decenți, inteligenți, sinceri care lucrează în poliția din această țară: COPIII ȘI NEPOȚII VOȘTRI VOR FI NEVOIȚI SĂ TRĂIASCĂ ÎN LUMEA PE CARE VOI O IMPUNEȚI ACUM ! Valabil și pentru cei din armată. ”Luptați pentru țara voastră, și vă vom lăsa familiile să trăiască în niște barăci mizerabile din apropierea Londrei. Pentru că ne pasă de voi.” Voi puneți în aplicare niște legi care nu sunt făcute pentru oameni, ci pentru a impune voința unui Cult. Uitați-vă în ochii copiilor voștri … și ai nepoților voștri … și spuneți-mi că o să continuați aplicarea acestei tiranii fasciste … care-i va face sclavi pe acei copii.

  Aceste măsuri nu sunt luate pentru sănătate, ci pentru control. Este vorba despre un plan de supunere a oamenilor. Un plan care are o vechime uriașă, iar acum se îndreaptă spre împlinire. Toate astea se găsesc în cărțile mele, cu multe detalii.

  B: Cum te simți când vezi că ceea ce tu vorbești de 30 de ani a ajuns să se împlinească în 3 săptămâni ?
  I: Nu-mi permit mie însumi să fiu frustrat de această situație. Eu văd luminița de la capătul tunelului. Eu știam despre toate lucrurile astea, Brian. Cu toate râsetele celor din jur. Știam că lucrurile vor ajunge cu adevărat grele.
  Eu văd această situație nu doar ca pe un pericol – cu siguranță este – ci ca pe o oportunitate minunată. Mulți oameni își vor fi schimbat concepțiile despre lume în ultimele trei săptămâni. Acum ei nu mai pot alunga ideea că o mână de oameni conduc lumea către un scop malefic. Aceste lucruri acum se desfășoară chiar sub ochii lor. În săptămânile ce urmează, vom vedea ce impact are această realizare. Situația actuală ar putea fi momentul de cotitură când omenirea se ridică din genunchi.
  B. Vreo 7 milioane de oameni au urmărit ultimul nostru episod. Sunt sigur că zeci de milioane vor urmări această transmisie. Se pare că episodul nostru precedent va fi dat la televiziune, și va fi promovat într-un ziar mainstream cu un tiraj de aproape 1 milion de exemplare. Oamenii ascultă, încep să-și dea deama. Îți dă acest lucru speranță ?
  I: Desigur. Și nu e vorba despre mine, ci despre informație. Oamenii își dau seama de realitatea în care trăim, dincolo de perdelele de fum și de iluziile care ni se oferă.
  Știi, în ”Vechiul drum pavat cu pietre galbene” (The Old Yellowbrick Road) lor li se părea că au de a face cu o forță foarte puternică. Și când s-au uitat după cortină, acolo era un bătrân neputincios.

  S-a mai întâmplat ceva în ultimul timp. Acest Cult a ieșit din umbră și a intrat într-o cameră unde îl putem vedea. Și știi ce ? Ușa s-a închis în spatele lor și a făcut zgomot ! Acum ne aflăm într-un alt joc …
  B: Partea mea preferată din conversația noastră de acum trei săptămâni a fost la sfârșit, când ai zis: ”Toți ar trebui să ia o decizie, și să facă ceea ce simt că e corect.” Asta e invers față de ce ți-ar spune orice Cult, orice om care are un plan ascuns. Toți aceștia îți spun ce să faci: ”Fă asta pentru că așa e corect.” Dar David Icke, la sfârșit, zice: ”Fă cum simți în inimă !”
  I: Fă ceea ce simți că e corect, fă ceea ce ȘTII că e corect, și vei aduce o contribuție unică pentru a ieși din această situație.

  1. Să ne trăiești!
   Maare bine faci prin efortul tău nemaipomenit de a face transcriptul lao așa informație vitală pentru cei care vor să rămână UMANI până la capăt, NU cyborgi conectați la rețea!

   Numai Dumnezeu mai poate opri nebunia asta, așa cum știe El = cutremur sau începutul războiului!
   Altfel…bio-cipare în masă + moartea pe picioare, ca muștele…din pricina sateliților lui Musk (care-i drac-reptilian…) și-a altui diavol cu chip de om – bill gates + gașca serviciilor secrete VÂNDUTE!

   1. cum IL convingem pe bunul Dumnezeu sa ne scape de ciparea asta, fie si cu un cutremur, asteroid sau razboi ? de ce ne-ar salva de data asta ? meritam ?

    1. Metoda este CLASICA :RUGACIUNE, genunchiul la pamint SI FAPTA BUNA a tuturor ortodocsilor !
     Imposibil!
     Majoritatea nici nu cred ca este PANDEMIE, pentru ca a fost STOPATA de SFINTA
     TREIME, datorita rugaciunie cu simt de raspundere.
     Stai putin, sa vezi cind vor iesi iar OLILE LA PASCUT
     IN DOUA SAPTAMINI, VIRUS MODIFICAT PE BENZI RULANTE IDEM SI MORTI.
     SI OILE VOR STA LA RIND LA VACCINARE, DUPA!
     Asa si-a facut efectul antireclama!
     Nu “e” PANDEMIE!!!!! Va fi!
     EI nu vor RAZBOI, antireclama !
     DOUA MILIARDE VOR FI DEAJUNS !
     Dar, PACATELE SINT STRIGATOARE LA CER si trebuie ispasite!
     Nasol moment!

     1. Daca, noi, ORTODOCSII am fi facut ASCULTARE si PENITENTA cu strictete , ca puscarie usoara, si botnita, cu extrem de MULTA POCAINTA si cu CONVINGERE FERMA a MINIEI LUI DUMNEZEUN asa cum ar fi fost DREPT din cauza INTRECERII TUTUROR CULMILOR PACATELOR STRIGATOARE LA CER facute de TOTI OAMENII PLANETEI, SI NOI am fi strigat de pe balcoane si ACOPERISURI de la megafoane : FRATILOR a venit PEDEAPSA LUI DUMNEZEU, STATI IN CASE, curti, gradini, NU MAI VOCIFERATI, POCAITI-VA, SI HAI SA NE RUGAM CU TOTII !
      FACETI ASCULTARE si stati IN CASE/CURTI respectati CARANTINA 100%,si LEGILE URGENTEI in spiritul si litera ei, care a fost DATA musai cu SIMT de raspundere , pentru a STOPA PANDEMIA NECREDINCIOSILOR, nu a CREDINCIOSILOR – ORTODOCSI, pe care oricum nu i-ar fi atins, ACUM VETI SUPORTA TOTI CONSECINTELE, si credinciosi cu NUMELE si necredinciosi.
      Daca covidul nu si-a atins scopul, datorita RUGACIUNILOR FIERBINTI, ascultate de SFINTA TREIME, iar COBORIREA LUMINII SFINTE LA IERUSALIM este dovada VIE SI CONCRETA SI EVIDENTA PENTRU UN CRDINCIOS ORTODOX HABOTNIC, va fi din pacate RECUPERAT IN TRAGEDIE SI INTRECUT MASURA de ce va fi SA VINA.
      DOAMNE PAZESTE-NE SI AI MILA DE NOI FAPTURA TA, pentru ca plinge CUMPLIT NATURA, este o aTmosfera INSUPORTABILA chiar in padure, proprietate in spatele casei pe citeva hectare se aud plasarile VAITINDU-SE LA PROPRIU iar admosfera e JALNICA CU TOTUL .
      Ni s-a mai dat O SANSA GLOATELOR DEMONIZATE, si iar a fost ratata SANSA . TRAGIC.
      DUMNEZEULE, IARTA-NE SI AJUTA – NE PE TOTI PENTRU CA SINTEM DEBUSOLATI.
      Cei rau intetionati, e problema lor….

 14. he he he se vede ca traiesti la oras.
  trei sferturi din mapamond dau la sapa si au animale in curte, telefonul doar cand suna copii.
  he he he.

 15. ,,Nădăjduim în Dumnezeu că vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atât!”
  Petru Rareș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE