X

Bill Gates a dat mită deputaților din Nigeria pentru a trece tacit legea vaccinării obligatorii

Bill and Melinda Gates Pledge $10-Billion for Vaccine Efforts ...

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O entitate guvernamentală din China, în parteneriat cu Bill și Melinda Gates Foundation a trimis o delegație de experți în sănătate publică la Institutul de Virologie din Wuhan, în decembrie 2018, după ce laboratorul își începuse deja cercetările legate de coronavirusul la lilieci, cercetări finanțate de doctorul Anthony Fauci, de la Institutul Național de Alergologie și Boli Infecțioase din SUA. 

Președintele Donald Trump și secretarul de stat Mike Pompeo au subliniat ideea conform căreia Coronavirusul provine din laboratorul din Wuhan.

Centrul pentru Sănătate Publică Globală, entitate guvernamentală din China, a adus 10 experți din Africa la laboratorul din Wuhan și la alte instituții din China și au ajuns la un consens privind specializarea și pregătirea personalului din domeniul bioingineriei. Informația despre această călătorie poate fi citită aici.

Conform site-ului, această entitate guvernamentală a intermediat și implementat un proiect finanțat de NHS (Marea Britanie) și de Ministerul Comerțului, alte proiecte cu finanțare din partea Marii Britanii, precum și din partea Fundației Bill și Melinda Gates.

Bill Gates ar fi încercat să mituiască deputații din Nigeria cu 10 milioane de dolari pentru a trece legea vaccinării obligatorii

Acuzații grave din partea opoziției din Nigeria:

Coaliția Partidelor Politice Unite a spus că a primit un raport informativ conform căruia camera deputaților din Nigeria, mai exact conducerea ei, trebuia să treacă tacit legea vaccinării obligatorii, fără să o mai supună procedeelor legislative parlamentare normale. Purtătorul de cuvânt al coaliției partidelor de opoziție, Ikenga Imo Ugochinyere, a declarat că în raportul informativ apăreau informații despre o sumă de 10 milioane de dolari oferită de către Bill Gates pentru a influența procesul legislativ, “președintele camerei deputaților ar trebui să fie suspendat dacă face acest lucru”, a declarat Ikenga.

“Am fost informați că presupusul acord privind trecerea legii vaccinări obligatorii s-a făcut în timpul unei vizite în Austria, acum câteva luni, în timp ce susținerea financiară, mita, a fost trimisă abia săptămâna trecută pentru a mobiliza forțele politice să treacă legea prin orice mijloace!”

GLOBALRESEARCH.CA

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Simnt ca peste tot … este epoca diavolului … unul din ochiurile sitei … sa rezisti la mita !
   Dumnezeu sa na ajute !

 1. La noi se practică demult chestiile astea prin renumitele protocoale oferite medicilor de către firmele producătoare de medicamente;și multe alte tertipuri care la suprafață sunt legale;dacă se va introduce legea vaccinãrii obligatorii,o mare parte din vină o vor avea și medicii care se pretează la astfel de practici;astea sunt servicii care cer contraservicii:noi vã mituim,voi faceți voia noastră,acesta este principiul pe care se merge.

 2. Am facut o petitie catre DNA sa se autosesizeze in privinta practicilor de mita si comportamentului profund coruptiv arhicunoscute, al industriei farma asupra domeniului medical de la noi.

  Am primit raspuns: “Probele sunt insuficiente.”

  DNA este indolent sau corupt?

  Eu cred ca e vorba de coruptie.

 3. @@@Cosmin,DNA ul este subordonata politic;si cum multi dintre politicieni au afaceri directe sau indirecte cu spitalele,mai ales la achizitii unde se sifoneaza grosul banilor,automat ca nu iau in seama asemenea petitii.Mai izbucneste in presa cate un caz dasta de coruptie atunci cand sunt prea multi pe ciolan si nu se mai inteleg la imparteala;daca ai observat,cam 1 data pe an apare cate o descoperire mareata de ,,afacere”necurata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button