X

Bill Gates i-a trasat linia directoare lui Emmanuel Macron. Noua Ordine Mondială, reuniune prin videoconferință

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai mulți lideri mondiali, printre care bancheri, oameni de afaceri și politicieni, s-au reunit printr-o videoconferință, întâlnire despre care presa americană spune că este prima reuniune pe 2020 a Noii Ordini Mondiale.  Toate sforile pentru ca această ședință să aibă loc au fost trase de Bill Gates, iar Macron a știut să capteze atenția tuturor cu un discurs bazat pe nevoia de cooperare în domeniul sănătății publice. În viziunea NWO, asta înseamnă vaccinare obligatorie și ID digital pentru toată lumea!

Emmanuel Macron și Bill Gates au avut prima lor întâlnire virtuală pe 2020. Francezul și-a luat angajamentul de a mobiliza națiunile din G7 și G20 pentru a susține un răspuns global la pandemia de Covid-19. Americanul, în schimb, a promis finanțarea unei soluții (pe care tot el a oferit-o) la această criză mondială; în buzunarul stâng al sacoului, Bill Gates ține seringa pentru vaccinarea obligatorie, iar în cel drept, ID-ul digital „for each person on Earth”, cum nu o dată a spus-o.

Liderii prezenți la întâlnirea din aprilie au promis să accelereze cooperarea privind obținerea unui vaccin pentru noul coronavirus și să împărtășească cercetarea, tratamentul și medicamentele descoperite.

„Vom continua de acum înainte să mobilizăm toate țările G7 și G20, astfel încât să susțină această inițiativă. Și sper că vom putea reconcilia în jurul acestei inițiative comune atât China, cât și SUA, deoarece este vorba despre a spune că lupta împotriva Covid-19 reprezintă un bun uman comun. Nu ar trebui să existe nicio diviziune pentru a câștiga această bătălie!”, le-a spus Emmanuel Macron interlocutorilor săi.

La rândul său, Bill Gates a cerut să se țină cont de următoarele lucruri:

  • Asigurarea accesului la vaccinuri pentru toată lumea;
  • Angajarea unui parteneriat internațional în domeniul cercetării medicale și coordonarea eforturilor de combatere a pandemiei de Covid-19;
  • Luarea unor decizii ferme și colective privind răspunsul la această pandemie – răspândirea virusului într-o țară poate afecta toate țările lumii!;
  • Omenirea trebuie să ofere un răspuns global la pandemia de Covid-19;
  • Dovediți responsabilitate față de cele mai vulnerabile comunități din lume!

A doua reuniune, pe 4 mai

La începutul lui mai (pe 4, mai exact) a avut loc o nouă reuniune importantă, co-prezidată de Marea Britanie. De data aceasta a participat la discuțiile NWO și Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății.

Prezența lui a fost, însă, doar o garanție pentru cooptarea la întâlnire a unor șefi din industria Big Pharma. La momentul actual, a spus Seth Berkley, directorul executiv al colosului Gavi (o organizație internațională care dezvoltă vaccinuri pentru copii), în lume sunt peste 100 de vaccinuri pentru Covid-19, dintre care şase deja au ajuns în faza studiilor clinice.

S-a decis, printre altele, să se numească doi delegați (trimiși speciali) care vor conduce cooperarea globală în domeniul cercetării vaccinurilor pentru Covid-19 (și nu numai). Așadar, pe viitor, statele vor executa toate ordinele primite de la Andrew Witty (ex-CEO al colosului GSK) și Ngozi Okonjo-Iweala (președintele Gavi)!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button