X

Vaticanul îndeamnă creștinii să participe la sărbătoarea de Ramadan

Foto: Popa Francis și Marele Imam Al-Azhar, Ahmed el-Tayeb

La 1 Mai 2020 Consiliul Pontifical pentru Dialog Interreligios emite un comunicat cu ocazia sărbătorii musulmane Ramadan e ‘Id al-Fitr. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Din textul comunicatului reiese un mesaj sincretist profund:

Pentru noi, prietenii tăi creștini, este un moment propice pentru a consolida și mai mult relațiile noastre, salutându-te, întâlnindu-te cu această ocazie și, dacă este posibil, împărtășind un iftar cu tine. Ramadanul și „Jd al-Fitr” sunt astfel ocazii speciale pentru a promova fraternitatea dintre creștini și musulmani. În acest spirit, Consiliul Pontifical pentru Dialogul Interreligios oferă cele mai bune urări de rugăciune și felicitări cordiale tuturor.

[..]

Cu stimă reînnoită și saluturi frățești, în numele Consiliului Pontifical pentru Dialogul Interreligios, transmitem urări prietenoase pentru o lună fructuoasă a Ramadanului și un bucuros ‘Id al-Fitr.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

25 comentarii

 1. Adevārat a înviat HRISTOS! Papa oricum e dus cu pluta: Profetul mincinos. Este scârbos cum se pupā cu celālalt rātācit….bleahhh. Totusi, oamenii încā nu vor sa vadā pe Dumnezeu cel Adevārat : IISUS HRISTOS. Doamne ajutå!

  1. Pe unul din browsere, în care mai înainte PUTEAM să intru, acuma NU, ce mesaj am primit:

   Acces neautorizat
   Accesul dumneavoastră către acest site a fost restricționat în baza Deciziei Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr.519/05.05.2020 pentru implementarea prevederilor Decretului nr.195/16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei

   1. Niste CRETINI izmenari!
    Ce treaba are treaba noastra cu treaba lor?
    Pieire scrie pe fruntea lor!!!!

 2. Inainte de Francisc, la Vatican a fost adoptat inclusivismul religios, iar acum este acceptat pluralismul religios, in care dumnezeul/demonul la care se inchina catolicii este pus pe aceasi treapta cu ceilalti dumnezei/demoni pagani, de aceea pentru Francisc si cei care-i urmeaza li se pare firesc sa sarbatoreasca impreuna cu fratii lor pagani, asa cum in vizita din Romania s-a inchinat la acelasi demon necurat impreuna cu fratele sau intru paganism Daniel Ciobotea si cu restul ecumenistilor si pomenitorilor de inchinatori la demoni.

 3. Dragii mei am nevoie de ajutorul vostru!
  Rugati-va pentru mine, eu nu mai rezist, eu nu mai am liniste in casa in care traiesc din cauza “bunicului ” meu, simt ca imi pierd mintile. E posedat, nu stiu ce e cu el, are un comportament de diavol, omoara animalele intentionat ca sa imi creeze pagube mie si familiei mele, bea toata ziua, nu contribuie cu un ban in casa, traieste pe spinarea mea, isi bate joc de toti si barfeste pe toata lumea, dragii mei nu il mai suport. Simt ca imi pierd rabdarea. Ma rog ca Dumnezeu sa ma stapaneasca sa nu ii spun cateva sau sa il dau afara din casa, dar rugati-va si voi c u mine ca sa inceteze odata, eu nu mai rezist,simt ca innebunesc, imi distruge mintea, mi-a facut atat de multe rele…

  1. Trebuie întrebat duhovnicul. Până una-alta, acatistul Sf. Ciprian miercurea și vinerea (eventual și lunea) – cu post. Și animalele închise cu lacăt, să nu mai ajungă la ele.

   1. Multumesc ionut, unul, am sfestanie in casa, cred ca mi-am iesit eu din fire de data asta, de accea am ajuns pana in a scrie aici si a adauga mai multe griji pe capul Crestinilor Dreptslavitori, de obicei am rabdare cu el, nu e un om rau, dar de ceva ani este total schimbat. Imi pare rau ca il mai si blestemam uneori, dar ma rog Domnului sa treaca cu vederea vorbele mele fiindca stiu ca si eu am pacate ca si el.
    Doamne ajuta!

  2. Nu mă miră!

   În fiecare zi, rugăciunea asta:

   ”Rugăciune către Sfântul Mucenic Ciprian, izbăvitorul de vrăji, blesteme și de toată lucrarea diavolească
   Stăpâne Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție. Tu Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecelui; acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești. Și dezleagă pe robul Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri toată lucrarea satanei, Tu Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume.
   Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul slujitorul Tău și dezleagă pe robul Tău (numele) de toate legăturile satanei și dacă este legat în cer, sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare, sau cu fier, sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor sau cu al peștilor, sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă a venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți), sau prin pământul morților, sau dacă a venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.
   Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge, acum, lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l cu toți ai casei lui de toate uneltirile diavolești.
   Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).
   Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul T ău și pe robul Tău cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșalele, știute și neștiute, pentru sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci. Amin.”

   -Psalmul 26 de 3 ori/zi;
   -pentru dușmani (ai omului dar și-ai Lui Dumnezeu): ps.26, 45, 69. 90

   P.S. Se întâmplă CEVA: ești a 4-a persoană în săptămâna asta, care reclamă un comportament aberant, aproape satanic în privința anumitor bătrâni…ăștia sunt cei născuți după Cel de-al Doilea Război Mondial care au fost majoritar, ATEI!
   Se spune că, înainte de moarte, unii se fac mai buni, alții devin NEBUNI!

 4. Naavin e bine ca ti-ai impartasit necazul noua celorlalti si asa deja ai eliminat un procent din greutatea care te apasa.
  Noi ceilalti cu toate neputintele noastre incercam macar a-ti trrimite o mica alinare in ajutorul tau si este evident ca suntem alaturi.
  Un bun lucru recomandat este sfintirea apei in casa de catre preot si dat un pomelnic cu numele” bunicului tau neastamparat”. Eu as aplica ordonanta militara casnica cu izolarea persoanei in cauza de toate sticlele cu alcool care evident contribuie la atragerea duhului celui rau.
  Stropeste cu sfanta agheasma tot locul si mai mult locul in care se ascunde aghiuta care il alimenteaza pe bunicutul cu energie negativa, adica locul unde doarme ori petrece mai mult timp bunicutul.
  Adreseaza-i-te cu ” Dumnezeu cu dumneata ” , rosteste dupa putere rugaciunea inimii , coboara-te la rugaciune degraba cand e cu putinta.
  De s-ar putea fa sa nu mai aibe acces la animalute , si aici mai trebuie izolare si mai trebuie chemat si ajutorul tuturor puterilor ceresti si asa cu ajutorul lui Dumnezeu si al Maicii Sale vei dobandi liniste.
  Cred ca bunicutul a cam uitat de Dumnezeu si trebuie ajutat sa isi readuca aminte de El.
  Nu e usor dar vei reusi ! IN Domnul avem toata nadejdea!

  1. Eu nu cred că Dumnezeu se supără că i se spune ”Tu”!
   De unde și până unde ”dumneata”?!

   1. Citeste pana cand vei intelege cine este ” dumneata”, bine? Era o adresare catre bunic!!!
    Si data viitoare fii mai atent sau atenta!
    ´ Te ´imbratisez cu drag!

     1. Bine, fie dupa spusele tale!
      Sa stii ca, eu chiar te imbratisez cu drag chiar daca sunt de gen masculin!
      Scopul nostru e unul singur : mantuire sufletelor noastre laolalta!
      Pace tie!

  2. Multumesc frumos, ma simt foarte bine cand sunt intre alti oameni care ii slujesc Domnului si cand vad ca imi sunt alaturi. Doamne ajuta!

 5. Ce fac balosii aia doi de mai sus ca tare imi produc greata!?
  Fereasca-ne de asa ceva Sfantul Dumnezeu!

 6. Pe mine, mă mai miră CEVA: l-am ascultat pe Nașu TV, el tot așteaptă izbăvirea față de FAUCI și toată gașca OMS din partea lui Trump!
  Trump, n-o va face pentru că este PARTE a aceluiași plan = ginerică are ditamai clădirea cu 666 pe ea, iar Congresul lor emite legi cu același nr.blestemat!
  D-aia n-am citat niciodată din osanalele aduse lui Trump de către Nașu TV pentru că, în filmările CENZURATE încă de anul trecut, Trump, Leonardo di Caprio (cel care a finanțat arderea pădurilor amazoniene, plămânii planetei) sunt filmați CLAR, cu ochii ăia inconfundabili – galben-verzui, cu pupila subțiată de felină, și dinți ascuțiți…ceea ce-i arată a fi ne-oameni (draci) ori demonizați de căpetenii!

  Trump, acest clovn gargaragiu, doar promite și spune ceea ce VREI ca tu să auzi…atât!
  Tot într-o filmare, îi ridica osanale lui Hitlery Clinton sau lui Obama în timp ce în altă parte, îi contra și îi condamna!
  Confuzia creată de acești demoni cu față umană, demoralizează și tâmpește omenirea!

  1. Aicea eu iti dau dreptate ca tramp nebunu” zice ca tine si face, dar nu neaparat ca el ci ca ei , ca doar nu singur a facut atata banet diavolesc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button