X

Document BOMBĂ: Toți morții din România să fie declarați morți din cauză de Covid-19, indiferent dacă aceștia aveau cancer, afecțiuni hematologice sau alte boli

Document BOMBĂ: Toți cei infectați cu Covid-19, care au decedat, să fie declarați morți din cauză de Covid-19, indiferent dacă aceștia aveau cancer, afecțiuni hematologice sau alte boli

25 de decese din cauza COVID-19 anunțate luni, 6 aprilie 2020

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un document-bomba al Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a fost publicat de Lumea Justiției.  Este vorba despre un document oficial care ordona ca toti cei infectati cu Covid-19, care au decedat, sa fie declarati morti din cauza de Covid-19, indiferent daca acestia aveau cancer, afectiuni hematologice sau alte boli.
In 28 aprilie 2020, CNSCBT a publicat o actualizare a metodologiei de interventie in cazurile infectiilor cu Covid-19. Intitulat “Definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19). Actualizare 28.04.2020”, documentul are un capitol denumit “Deces la pacient confirmat cu Covid-19”. De aici aflam ceva halucinant, in opinia noastra. Si anume ca toate decesele persoanelor infectate cu coronavirus trebuie puse pe seama coronavirusului, chiar daca pacientii sufereau si de alte boli: “Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afectiuni hematologice etc.) si COVID-19 trebuie raportata ca si cauza a decesului, independent de conditiile medicale pre-existente care se supecteaza ca au favorizat evolutia severa a COVID-19”.

De asemenea, documentul CNSCBT, pe care il prezentam integral la finalul articolului, obliga la mentionarea Covid-19 pe certificatul de deces drept cauza a mortii pentru persoanele infectate cu Covid-19, chiar si atunci cand (atentie!) doar se presupune ca acest coronavirus a cauzat sau a contribuit la deces. Deci chiar si atunci cand nu exista o certitudine ca decesul a fost provocat de coronavirus.

Iata ce se mentioneaza in documentul CNSCBT la capitolul “Deces la pacient confirmat cu Covid-19” (vezi facsimil 1):

“Deces la pacient confirmat cu COVID-19

Decesul la pacient confirmat cu COVID-19 este definit ca decesul survenit la un pacient confirmat cu COVID-19, cu exceptia situatiilor in care exista o alta cauza clara de deces care nu poate fi in relatie cu COVID-19 (ex.traumatism, hemoragie acuta majora, etc) si la care nu a existat o perioada de recuperare completa intre boala si momentul decesului.

Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afectiuni hematologice etc.) si COVID-19 trebuie raportata ca si cauza a decesului, independent de conditiile medicale pre-existente care se supecteaza ca au favorizat evolutia severa a COVID-19.

COVID-19 trebuie mentionata pe certificatul de deces drept cauza a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune ca a cauzat sau a contribuit la deces”.


Mortii de Covid-19, mai putini decat mortii de alte boli respiratorii

Asadar, spre exemplu, o persoana bolnava de cancer in faza terminala, dar infectata cu coronavirus va fi declarata moarta din cauza coronavirusului. La fel si o persoana care, sa spunem, a suferit un atac cerebral, dar care a fost infectata cu coronavirus. Covid-19 va fi trecut drept cauza de deces, chiar si pe presupuneri, dupa cum am vazut, desi poate persoane aflate in situatiile de mai sus au incetat din viata din cauza cancerului sau a atacului cerebral, nu din cauza coronavirusului. Ceea ce este, credem noi, total absurd.

Cert este ca prin aceasta modalitate s-a ajuns la numarul de 726 de persoane despre care autoritatile sustin ca ar fi decedat din cauza coronavirusului. Chiar si asa, numarul mortilor de coronavirus este mult mai mic decat cel al persoanelor moarte din cauza altor afectiuni ale aparatului respirator, cel putin daca ne raportam la statisticile Institutului National de Statistica privind anul 2018.

Asa cum senior-editorul Lumea Justitiei Razvan Savaliuc a aratat in editorialul “Bursa mortilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziti” (click aici pentru a citi), in 2018 au murit 264.317 de romani, adica 724 pe zi. Dintre acestia, 17.097 au decedat din cauza bolilor aparatului respirator, 47 pe zi. Ceea ce este infinit mai putin decat decesele zilnice puse pe seama Covid-19.

Concret, situatia arata in felul urmator (vezi facsimil 2):

In 2018 au murit 264.317 de romani. Din care:

-de boli cardiovasculare – 149.467

-de tumori canceroase – 51.701

-de boli ale aparatului respirator – 17.097

-de boli infectioase – 3669, din care 920 de tuberculoza

Impartit la 365 de zile ale anului, rezulta ca zilnic au murit 724 romani din diverse cauze. Din care:

-de boli cardiovasculare – 409

-de tumori canceroase – 141

-de boli ale aparatului respirator – 47

-de boli infectioase – 10, din care 2 de tuberculoza

In aceeasi ordine de idei, amintim ca APADOR-CH a publicat recent o analiza, realizata pana in 27 aprilie 2020, care dezvaluia ca de la declararea primului mort de coronavirus (23 martie 2020) s-au produs in Romania, 631 decese de Covid-19, deci, in medie 17 decese pe zi ale infectatilor cu Covid-19, la jumatate din media zilnica a deceselor cauzate, in perioada 2010-2016, de afectiuni ale aparatului respirator. “Deci media de 17 decese/zi ale infectatilor cu covid-19 este situata la jumatatea mediei zilnice a deceselor cauzate, in perioada 2010-2016, de afectiuni ale aparatului respirator (37 decese/zi) si de 2.5 ori mai mare decat media zilnica a deceselor cauzate, in perioada 2010-2016, de boli infectioase si parazitare, inclusiv tuberculoza (7 decese/zi)”, sublinia APADOR-CH (click aici pentru a citi).

In ceea ce priveste decesele cauzate de Covid-19 anuntate de autoritati, acestea erau 726 vineri, 1 mai 2020, fiind putin probabil ca numarul mortilor de coronavirus sa se apropie pana la finalul anului de numarul deceselor cauzate in 2018 de boli ale aparatului respirator.

Iata documentul care ordona ca toti infectatii cu coronavirus care au decedat sa fie declarati morti de coronavirus, chiar daca aveau cancer sau alte boli:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Păi trebuie să justifice :
    -agravarea bolilor sau chiar MOARTEA ÎN MASĂ a celor neglijați din pricină că întâietate au cei afectați de Covid…ne-fiind acceptați martori (cei din familie, etc…) tot din pricină de Covid;
    -ținerea/menținerea/perpetuarea STĂRII DE URGENȚĂ, DE ALERTĂ…etc.și, nu în ultimul rând justifcarea adoptării Legii vaccinării obligatorii + vaccinarea în sine!

    1. Toti cei responsabili sa raspunda in fata poporului nostru si sa fie pedepsiti legal, pentru fake news si inducerea starii de teroare si frica. Lasati fara locuri de munca si fara sfintele lacasuri de inchinaciune.

  2. Toti cei care se fac vinovati pentru : închiderea in casa a populatiei, pentru închiderea scolilor, distrugerea sistemulului de sanatate si schimbarea diagnosticelor de boala si diagnosticul de decese , sa fie toti pedepsiti si luate averile..

  3. Daca tot s-au dat atatea ordonante militare, acesti infractori sa fie pedepsiti dupa legi militare. Curtea Martiala si la groapa cu ei !

  4. EXISTĂ DOUĂ PROBLEME PRINCIPALE PE FOND:
    1/ TOATE ORDONANȚELE MILITARE SE IZBRSC DE SINE ȘI DE IURE DE NULITATE ABSOLUTĂ, FIIND TOTAL ABUZIVE, CU ÎNCĂLCAREA VOITĂ A UNOR LEGI, ÎNTRUCÂT MINISTERUL DE INTERNE ESTE UN MINISTER CIVIL, FIIND DEMILITARIZAT PENTRU A ÎNDEPLINI UNUL DIN CRITERIILE DE BAZĂ PENTRU ADERAREA LA UE. SINGURUL SEGMENT NEDEMILITARIZAT ESTE JANDARMERIA, DAR ACEASTA NU FORMEAZĂ PESTE 50% DIN MAI, PENTRU A CARACTER MILITARIZAT ACESTUI MINISTER!
    2/ ÎNTREAGA POLITICĂ CE A FOST APLICATĂ PE TOATĂ PERIOAFA ACEASTA, PRECUM ȘI POLITICA GENERATOARE DE MOTIVE PENTRU APLICAREA VACCINĂTII OBLIGATORII INTRĂ ÎN INCIDENȚA TRATATELOR DE LA GENEVA ȘI NÜREMBERG, CU PRIVIRE LA CRIMA DE GENOCID ȘI TENTATIVĂ DE GENOCID, PRECUM ȘI POLITICA DE TRANSFORMARE A ÎNTREG SPAȚIULUI NAȚIONAL ÎN LAGĂRE DE DETENȚIE, GENERAREA DE PRESIUNI PSIHOLOGICE CA ȘI METODE DE TORTURĂ, ETC. – POLITICI CARE S-AU PRACTICAT LA AUSCHWITZ ȘI ALTE LAGĂRE NAZISTE, ULTERIOR FĂCÂND SUBIECTUL CELRBRULUI PROCES DE LA AUSCHWITZ, CU GENERAREA DE PRCEDENT JURIDIC INTERNAȚIONAL. FAPTELE PREVĂZUTE MAI SUS NU BENEFICIAZĂ DE NICI UN EFECT DE IMUNITATE PARLAMENTARĂ, DIPLOMATICĂ, ETC., SUNT TOTAL IMPRESCRIPTIBILE, ȘI NU BENEFICIAZĂ DE REFUZUL DE EXTRĂDARE. EFECTUL ACESTOR TRATATE ESTE MAI PRESUS DE LEGILE ȘI CONSTITUȚIILE ÎN VIGOARE DIN ORICARE STATE. SE FACE ALCĂTUIREA DOSARELOR DE CĂTRE JURIȘTI SPECIALIZAȚI ÎN DREPT PENAL INTERNAȚIONAL CU CONSULTANȚI SPECIALIȘTI PE MEDICINĂ (EX. PROF. LUC MONTAGNER, LAUREAT NOBEL PENTRU MEDICINĂ, SPECIALIST ÎN MEDICINĂ ȘI BIOLOGIE-VIRUSOLOGIE) DOSARELE FIIND DEPUSE LA TRIBUNALUL PENAL INTERNAȚIONAL DE LA HAGA. NU TREBUIE IGNORATĂ LEGĂTURA MAI MULT DECÂT EVIDENTĂ DINTRE CEI IMPLICAȚI DE AICI, CU ENTITĂȚI PRECUM OMS, GLAXON, BIG PHARMA, ORI BILL GATES, GEORGE SOROSI, FAMILIA ROCKEFELLER, DR. FAUCI, ETC.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button