X

Atenție la vaccin: Pacienții vaccinați antigripal ies pozitiv la Covid-19, fără a avea, de fapt, virusul

Dr. Rashid Buttar CENSORED For Stating FACTS About COVID-19

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr. Rashid Buttar, un reputat medic din Statele Unite, a lansat o teorie explozivă, confirmată, potrivit spuselor sale, de studii multiple, conform căreia pacienții vaccinați antigripal ies pozitiv la Covid-19, fără a avea, de fapt, virusul. Acesta mai afirmă că testarea PCR nu a fost concepută pentru diagnosticare, tocmai de aceea rezultatele nu sunt reale.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune din Statele Unite, dr. Rashid Buttar a reușit să răstoarne toate informațiile despre Covid-19. Dr. Rashid Buttar a absolvit biologia și teologia la Universitatea din Washington, medicina la Universitatea de Medicină Osteopatică și Științe ale Sănătății, Colegiul de Medicină și Chirurgie și a fost chirurg de brigadă și director al medicinii de urgență în serviciul militar SUA. Este specializat în toxicologie metalică și medicină preventivă, este membru în trei asociații medicale distincte, iar în prezent ocupă postul de director medical în Centrele pentru Medicină Avansată din clinicile din California și California de Nord, clinici specializate în disfuncții imune și probleme de toxicitate care se manifestă în diverse afecțiuni, cum ar fi cancere, boli cardiace și autism. Dr. Rashid Buttar a desființat pur și simplu testarea PCR, arătând și faptul că cei care s-au vaccinat antigripal ies fals pozitivi la Covid-19.

Fiecare element al științei a fost literalmente luat, aruncat în vasul de W.C. și apoi s-a tras apa. Elementul fundamental al modului în care funcționează sistemul imunitar este ignorat. Fiziologia este aruncată la coșul de gunoi. Fiecare aspect al virologiei și al bolilor infecțioase este ignorat. Postulatele lui Koch au fost ignorate, fiecare dintre ele. Avem rezultate fals pozitive provenind de la testări despre care știm că nu sunt adecvate. Testele pe care ei le fac, RT-PCR, testele de reacție de polimerizare în lanț în timp real, au fost deja dovedite ca fiind ineficiente. De fapt, Kary Mullis, cel care a dezvoltat testul în anii ’80, a spus că nu poți folosi această testare în scopuri de diagnosticare. Trebuie să-l folosești doar pentru ceva care are o secvență genomică care a fost deja identificată. Nimeni nu a putut încă arăta un singur deces determinat de virusul în sine, conform metodologiei adecvate. Nimeni nu a reușit să facă asta. Toate se bazează pe testarea PCR. Din 1984 până în zilele noastre au fost făcute studii multiple care au indicat în cele din urmă că, dacă ai avut vaccinul antigripal, în special vaccinul antigripal trivalent, apari ca fiind pozitiv la testarea pentru Covid-19. Dumnezeu știe ce a fost injectat în oameni de-a lungul anilor. Eu vreau să știu câți dintre acești oameni care se presupune că ar fi murit din cauza Covid-19 au fost vaccinați antigripal. Și apropo, numerele sunt mai mici în SUA decât în cazul gripei sezoniere” a afirmat dr. Rashid Buttar, în cadrul interviului acordat postului de televiziune din SUA.

Reputatul medic american arată că isteria Covid-19 a fost creată artificial și că se folosesc tehnici de manipulare grosolane.

”Mass-media difuzează imagini din spitale, de la o țară la alta, folosind aceleași imagini, aceeași persoană care moare de mai multe ori, folosind manechine ca să arate faptul că oamenii mor și totuși nici măcar nu pot arăta ambulanțele, pentru că ele nu fac nimic. Ele stau de pomană, oamenii joacă șah, joacă jocuri de cărți, pentru că nu fac nimic. Asistentele medicale sunt concediate chiar acum, pentru că nu este nevoie de ele. Dar ei împing agenda asta a fricii. Tocmai au arătat la CBC acea asistentă care plângea <<vă rog, dați-mi o mască, să pot avea grijă de pacienți, nu vreau să risc să-mi infectez familia>>, apoi s-a aflat că ea nu mai muncise în spital de un an și jumătate și că era un fel de model social-media. Nivelul de denaturare, de înșelăciune al tacticilor de diversiune, pentru a împiedica publicul să știe adevărul, este pur și simplu de necrezut”, a declarat dr. Rashid Buttar.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

28 comentarii

  1. Hristos a Inviat!…Dr. Buttar este una din cele mai credibile si marturisitoare voci la ora actuala din lumea medicala, care vorbeste din dragoste si responsabilitate pentru om si Dumnezeu. Daca imi aduc bine aminte, traducerile pe care le-ati facut sunt din interviul pe care acesta l-a acordat postului CNN…din nefericire nu mai este valabil a fost sters dar mai exista si alte link-uri precum acesta… https://nexusnewsfeed.com/article/human-rights/dr-rashid-buttar-interview-why-covid-19-is-not-what-you-think/
    Metodele de diagnosticare nu sunt cele potrivite iar testele ies pozitive daca ai avut raceala/gripa sau esti pe cale de a face…Este cea mai mare pacaleala din istoria stiintei de pana acum alaturi de teoria falsa a schimbarilor climatice de origine antropica si altele…Asadar sa luam aminte sa ne intarim imunitatea prin metodele clasice. Nici dansul nu recomanda folosirea mastilor pentru ca avem nevoie de cat mai mult oxigen sa inspiram, nu dioxidul de carbon pe care il expiram. Atentie frica…panica reduc imunitatea cu 50 %

    1. Adevarat a Inviat ! Ati punctat f bine ,dar din pacate cei care aveau cunostiinte ,intr-o oarecare masura de ce se intampla la nivel global ,tot noi suntem cei care cautam informati care sa ne satisfaca intelectul !Dumnezeu ne-A lasat liber arbitru ,dar din pacate fff multi oameni lasa ca alti sa decida ,sa gandeasca pentru ei .Eu am alergie la expresia ;au spus la televizor ; Putin citeaza din SF Scriptura ca traimi vremurile din urma.Bunul Dumnezeu sa aiba mila de noi si sa nu ne lase sa ne departam da la EL! Caci numai impreuna cu dumnezeu vom birui ! AMIN !

    2. este si un studiu nu? la care puteti face referire ca sa dovedim acest 50%?sau afirmatia ca respiram dioxid de carbon prin masti? Stimabile o masca nu este o punga.

      1. Adrian daca si fost atent inainte de covid, când era vorba doar de gripă sezoniera toți doctorii care acum spun sa purtam măști spuneau că acestea nu ajută omul sănătos sa nu ia gripă doar pe cel care are gripă sa nu o de-a la altul. Si ne tot spunea sa nu mai purtam măști ca ne fac mai mult rau decat bine. Si acum hop top a devenit vitală pt ca s au facut stocuri de nu mai stiu de ei si trebuie sa le vândă!! Asa ca noi tot niște marionete rămânem.

      2. Când aerul dat afară din tine nu se poate primeni suficient, majoritatea din ceea ce inspiri este ce ai dat afară.
        Dovada?Nasul prin care respirăm în mod normal nu mai vrea să îl primească si avem tendința ca prin mască să respirăm pe gură.Atât gâtul,nasul si gura se uscă si avem momente de sufocare.Organismul nu mai primește suficient oxigen si încet încet începe să se degradeze.Nu cred că masca este o soluție pe termen lung.

  2. Eu nu înțeleg ceva ! Daca am vaccin ntigripal , si fac testul care iese pozitiv , desi nu am virusul , de unde se stie ca nu am virusul daca testul iese pozitiv ? Cine imi dezleagă si mie acest mister , ca îl inteleg mai bine ?

    1. Pentru că “virusul covid” e o consecință a i radierii cu 5G, iar restul oamenilor sunt pur și simplu diagnosticați cu virusul covid, deși au alte boli f grave

      1. 5G este implicat, dar dr. Rashid Buttar spune că radiațiile electromagnetice intoxică celulele, sau poate slăbește sistemul imunitar – iar pe acest fond ești susceptibil la virus (presupunând că există virusul). Acest doctor se pare că este unul din cei mai proeminenți medici din lume pe probleme de toxicitate a celulelor.

        Testul mai poate ieși pozitiv și de la kiturile de testare deja infectate cu covid. Am văzut știri cu acest subiect.

        Aparatele RT-PCR (reacție în lanț cu polimerază, în timp real) nu sunt bune pentru viruși, iar inventatorul testului a spus că acest test nu ar trebui folosit pentru a disgnostica boli infecțioase.

        Problematica acestei situații actuale este foarte complexă și greu de descifrat. E greu să pui cap la cap toate aspectele și să ieși cu o viziune completă, care să integreze toate aspectele. Dar există un nivel mai simplu: unele lucruri se văd cu ochiul liber, fără să fii specialist în medicină sau în it, sau în 5G. De exemplu: de ce nu s-a dat publicității componența acestui Grup de Comunicare Strategică ? În afară de faptul că a fost condus de Străinu-Cercel iar acum de Alina Pistol, și că face parte și Arafat sau Vela, restul nu mai știu nimic.

    2. Eu am scris o carte in lbs engleza, publicata pe platforma Amazon la sfârsitul anului. 2013 si tradusa in toate limbile de circulatie Internationale. Nu am lansat cartea si in România, deoarece nu am obtinut aprobare de la autoritati, adica a fost cenzurata, desi se afla 7 exemplare la Biblioteca Universitara din Bucuresti. Cartea vorbeste si despre sistemul sanitar din Anglia si despre pecetea 666 ce vine anul acesta prin nanorobotii din vaccinul anti-covid. De fapt, nu va fi nici un vaccin!!! Cu numai injectarea de nanoroboti in lichid celular ADN de virusuri recombinate si se face un experiment planetar. Daca urmariti cu atentie video si aveti ceva cunistinte de biologie molecular si virusologie, pe scurt, se poate sintetiza urmatoarea concluzie : Dr . Buttar explica foarte bine. Lucrurile sunt in desfasurare. Ne confruntam deja cu doua sub-specii umane si respectiv cu doua patologii , adica este vorba de oamenii vaccinati si proveniti din parinti vaccinati si oamenii si copiii nevaccinati , care sunt mult mai puternici, imuni natural si care nu fac boala Covid si nici alte boli induse de virusi. Este mult de discutat. Ca idee de baza, vaccinurile trecute si cele viitoare sunt vectorii de declansare a bolilor vaccinale, printre care si boala Covid. Nu va vaccinati deloc in viitor. Cu nici un vaccin. Poate Dumnezeu se indurā de noi. Tot rahatul ce se pune in vaccinuri dauneaza foarte mult sistului imunitar si elibereaza in fluxul sanguin fragmente ADN de celule moarte din fetusi avortati , plus thymerosal (mercur), aluminiu, formaldehyde si alte chimicale foarte daunatoare. ADN strain se recombina cu ADN uman si in timp, se schimba ADN – ul uman modificându-l si degradându-l. Omul se imbolnaveste foarte usor de orice boala si chiar poate muri. Deci, toti vaccinatii sunt in pericol. Daca veti lua vaccinuri anti-covid ce vor veni anul acesta, veti fi si mai mult in pericol. Nu va vaccinati! Tehnologia 5G rezoneaza cu frecventele proprii ale celulelor umane degradându-le, înca Este in experiment, desi se stie ca virusurile ce dau SARS , intra mai usor in celule pulmonate si in hematii (se combina cu hemoglobina din sânge) distrugând-o , favorizate fiind de frecventa 5G. Adica suntem toti cobai. Imunitatea naturala e passportul de viata dat de Dumnezeu noua oamenilor. Noi l-am crezut pe satan anticrist care isi arata acum fata si prin Covid 19. Suntem fricosi, lasi si nu dorim Adevārul. Dorim si credem Mai mult in vaccinuri , decât in Sfânta Împārtāsanie. Vom plati pretul noi si copiii nostri in fata lui Dumnezeu! Ne Este frica de aer curat si stam in case, de frica covidului, o banalā raceala. Ne temem de o amenda si credem cu “sfintenie” in ce zic doctorii farisei si ce zice TV. Ce sanse avem in afara de HRISTOS?! Nici una. A venit vremea Mārturisirii lui HRISTOS. Nu avem preoti curajosi. Sa vorbim FIECARE personal cu HRISTOS in rugaciunile noastre cu lacrimi. DOAMNE AJUTĀ!

      1. @ Ioan Românul

        Puteti sa emiteti o parere legata de copiii nevaccinati, dar nascuti din parinti vaccinati ?

        Multumesc anticipat.

        1. Hristos a înviat! Copiii nascuti din parinti vaccinati , au sanse foarte Mari, daca NU sunt vaccinati deloc cu nici un vaccin. Se pot propaga boli vaccinale de la parinti vaccinati, prin ADN -ul mitochondrial de la mama, mai ales, dar studiile sunt in derulare. Boli autoimune pot apare, autism, alergii, tulburari de crestere la copii si sindroame de boli pulmonate, adica unele boli, gripe, viroze tip SARS. In Anglia unul din 3 copii are si retard mintal. … Totul este in mâinile Domnului!!! Nu va vaccinati copiii deloc, înca din prima Zi de nastere. Mai ales azi sa nu va vaccinati copiii cu nici un vaccin. Daca va iubiti copiii, asa cum a spus si Parintele Justin de la Mānāstirea Petru Vodā, dragi parinti, NU vā vaccinati copii cu nici un vaccin. Asa îl veti salva de bolile vaccinale pe care le stiti. Ideal ar fi sa se construiasca spitale maternitati de catre BOR , unde sa nu se vaccineze copiii cu nici un vaccin. Sa se construiasca si scoli pe lânga biserici sau scolile din România sa treaca la BOR, unde sa nu se punā conditii de vaccinari la inscrierea la scoli. Românii sa iasa in stradā si sa ceara homeschooling fara vaccinuri pentru copiii lor. Dar cine sa o faca?!! Românii stau pititi in case de frica covidului. Dracii se bucurā. Patriarhul Danny este obedient la “politically correct”!!! Bogatasii din România in ultimii 30 de ani , securistii si parlamentarii care conduc si fura Tara si manipuleaza cu TV , îsi vad linistiti de ale lor bogātii si desfrâu!! Oamenii se uita hipnotizati la anticrist – TV si iata ca totul din Sfânta Scriptura se implineste si noi ne facem ca NU vedem . ….Copiii nu trebuie sa mānânce carne modificata genetic, dulciuri de sinteza, sa aiba o viata la aer curat si mâncare naturala. Sa se joace afara si sa ia Sfânta Împārtāsanie regulat. As recomanda sa nu se mānânce carne deloc. E plina de hormoni animali si de cei de sinteza, bisfenoli si alte chimicale. Doamne ajutā!

      2. Doamne ajută, vă rugăm să ne spuneți numele cărții și dacă a fost tradusă în italiană, mulțumim!

        1. Hristos a înviat! Va rog frumos, sa nu se interpreteze ca vreau sa îmi fac reclama. Oricum, banii obtinuti din vânzarea online au fost donati cātre orfelinate. Sunt doua carti, parte o unei trilogii. Prima carte despre imunologie, anti-vaccin si cu premonitia de acum 7 ani a ceea ce se ìntâmpla azi si a ceea ce se vor intâmpla in anii acestia in legatura cu ciparea si vaccinarea populatiei planetei.A doua carte este despre o moarte clinica de 30 de minute si revenirea la viata, totul vazut din prisma credintei crestin Ortodoxe, precum si relatarea a ceea ce s-a vazut, auzit, simtit, calatorit in lumea cr ne asteapta pe toti, dupā ce vom muri si unde vom astepta Îmvierea si Judecata lui HRISTOS la a Doua Venire. Cartea mai cuprinde si o interpretare personala a partii din Apocalipsā, cea care se deruleaza in zilele noastre. Cum am spus, cartile au circulat restrâns, la prieteni si cunistinte, sunt in limba engleza , au fost interzise de autoritatile române, dar se pot vedea si consulta pe Amazon, prin look inside. Nu intregul continut. Am vrut da fie gratis totul, sa vada publicul, dar nu au vrut cei de la Amazon SUA. Repet, toti banii câstigati au fost donati si sunt donati cātre copii, la orfelinate, deoarece asa am considerat ca este bine in raport cu Îngerul care mi-a facut revelatiile si in raport cu Dumnezeu. Totul e spre informarea oamenilor, spre întoarcerea
          lor la credintå si pentru curajul Mārturisirii lui HRISTOS. Dumnezeu a facut minuni si va mai face , daca avem Inimile Sus. A treia carte si Ultima este in lucru, anumite boli m-au impiedicat, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, o voi yermina vara aceasta si o Voi publica tot online la americani si pe platforme independents, necenzurate. Din pācate, nu am bani de reclama, dar las totul in mâinile Domnului, cum va vrea EL. Am vrut de multe ori sa traduc cartile si in limba românā, dar mi-am zis ca românilor Dumnezeu le-a dat o tarā asa de frumoasa , cu mānāstiri, biserici ortodoxe (azi inchise!!!), au Sfânta Biblie, au Sfintele Taine, de ce le-ar Mai trebui si cartile mele profetice despre derularea evenimentelor in vtemurile de pe urmå?! Americanii nu si-au batut joc de mine si mi-au publicat cartile care sunt traduse in multe limbi Internationale. Dar ma tem de românii din satul meu. Credinta in Dumnezeu a scazut in România. Prrzenta la referendum pentru familie a fost ridicol de mica intr- a Tara ortodoxā. Preotii ortodocsi si arhiereii tac astazi cu inchiderea bisericilor. Peste 4 milioane de români lucreazā pentru Mamona(Bani multi) in strainatate, lgbt -ul inainteaza ca un sarpe la poteca si va musca curând , oamenii sunt fricosi si stau in case si lada pe neamt si pe ungur sa-di bata joc de noi toti si de Tara. As supara pe Duhul Sfánt daca as publica cartile si in România, Mai ales acum când timpurile sunt deja apocaliptice… Eu cred ca românilor nu le trebuie cartile mele, nici macar din curiozitate. Românilor le trebuie cursaj in Mārturisirea lui HRISTOS. Voi spune titlurile cartilor: ” 666. The 1st Horn of the Apocalypse Beast”
          publicata in 2013 si “The Angel of the 7th Dimension. End of the world. Orthodox prophecies….”Autor : C ELI ENOH ELOHIM. Desigur, este in pseudonim literar. Iertare daca v-am tulburat atunci când veti deschide cartile. Sfatul meu este sa NU cumparati cartile, cu sa cititi Sf.Scriptura. Acolo este Cuvântul lui Dumnezeu pentru toti oamenii. DOAMNE AJUTĀ!

    3. @ Elena

      Testul PCR a fost conceput pentru detectarea cancerului la plamani. Inventatorul, laureat al premiului Nobel, a atentionat ca acest test sa nu fie utilizat in detectarea infectiilor virale, deoarece da rezultate fals pozitive.

      Acest lucru e cunoscut si de aceea se folosesc de acest test, tocmai pentru a umfla statisticile.

      In satul vecin localitatii unde am domiciliul, a existat un deces intr-o familie. La morga spitalului au intrebat familia daca sunt de acord sa fie trecut ca deces din cauza covid19, oferindu-li-se bani in schimbul acceptului.

      Familia a fost foarte revoltata, simtindu-se jigniti oamenii. Au facut scandal.

      Nu e o poveste sau barfa sau zvon.

      Nu m-i luati in seama media vanduta si sekuristica.

      E real.

    4. Tocamai asta e smecheria. Nu ii interseaza daca aveti virusul. Conteaza doar sa umfle cifrele pentru manipulare. Parerea d=lui Calin Georgscu despre aceasta pandemie. “Din punctul meu de vedere, de ceea ce se numește deep state, adică statul subteran, iar cel puțin din ceea ce se întâmplă acum, format din sistemul financiar-bancar și Big pharma! Cele două lucrează împreună, iar o mare criză, cum este aceasta, conduce la mari averi!…”. https://www.puterea.ro/eveniment/calin-georgescu-pandemia-de-acum-este-o-pandemie-a-fricii-si-a-prostiei-193422.htm

  3. Doua variante de vaccin Covid ce sunt in testari in USA sunt produse cu ajutorul celulelor de copii avortati. Cel dezvoltat de compania Moderna utilizeaza linii celulare HEK 293 extrase initial din rinichii unui copil avortat, iar cel produs de Johson & Johnson utilizeaza linii celulare fetale PER C6 extrase initial din irisul unui copil avortat.
    Vezi aici: https://cogforlife.org/2020/03/31/another-pharmaceutical-company-johnson-johnson-using-aborted-fetal-cells-to-develop-covid-19-vaccine/
    Catolicii din USA s-au mobilizat si lupta pentru vaccinuri etice, si totodata cer sprijin tuturor. Vezi aici: https://stphilipinstitute.org/right-the-wrong/
    Maica Domnului sa ne acopere!

  4. HRISTOS A INVIAT ! ASA cum sa intamplat cu turnurile gemene in 2001 ,cu massmedia , care au fabricat un film si omenirea a crezut ,tot asa fac si acum . Motivul este clar ,capul bagat in tuburile de tv. peste masura ,al face pe om sa creada totul ,caci sant specialisti la inscenari … Acum ,nu mai arunca vin pe OSAMA BIN LANDEN ,ci pe chinezi . Grabesc Guvernul Mondial prin Diavol . Numai apropierea serioasa de Dumnezeu ,mai poate sa ne salveze de multe primejdii .

  5. Buna ziua. Eu nu mai inteleg nimic. Prea multe informatii. Spuneti ca virusul covid19 nu exista si ca suntem otraviti cu 5G, si in acelasi timp spuneti ca virusul covid este o raceala banala. Pai daca este o raceala atunci exista.
    Cineva mi-a spus ca testul se face luandu-se sange ca toate analizele la sange. Deci din ce kitturi sa te infectezi? Sangele se pune in eprubete sterile.
    In concluzie covid ul ar fi un virus de raceala. Iar oamenii sunt otraviti prin 5G mai ales cei vaccinati.

    1. @ Ela

      Iertare, dar e galagie mare la tine in cap. Puneti ordine in ganduri si cauta adevarul cu sinceritate.

      Testele RT-PCR sunt pentru determinarea cancerului pulmonar.

      Testele de sange nu se fac deoarece nu s-a reusit pana acum izolarea presupusului virus. Iti ia sange ca sa ce ? Daca e nevoie de sange in testul RT-PCR atunci e luat degeaba. Testul nu e compatibil cu determinarea infectiilor virale sau bacteorologice.

  6. in acest moment, cea mai puternica voce antivaccinare obligatorie este Nasul Tv Canada, cautati pe youtube si facebook si promovati, sustineti-l !!!

  7. Domnule de la Ortodox – info, cititi te rog cu atentie si analizeaza , inteviul de mai jos, si cred ca ne apropiem de raspunsul final !
    Covid 19 nu exista ca VIRUS, asa l-au numit satenele in chip mincinos , este de fapt reactia naturala de aparare a sistemului imunitar al organismului cand este otravit, adica e secretia celulelor otravite (iar cauzele otravirii sunt multiple, de la toxicitate celulara – cine nu consuma azi mancare cu E-uri si alimente modificate genetic, boli – cancere , diabet, stres – frica, pana la otravire electro-magnetica prin 5G – chestie pe care eu cred ca ei de fapt asta vor sa ascunda si sa ne manipuleze, intre aceleasi simtome, care vin din cauze diferite ..! )

    Atentie si la TESTUL care se face chipurile pentru a detecta boala Covid 19, de fapt TESTUL nu are nici o legatura cu detectia virusului Covid 19 ci cu totul altceva, cu detectarea materialului genetic, asadar suntem mintiti – pacaliti, trasi pe sfoara , in spatele asa ziselor TESTE de Covid se ascunde alt plan, nu ceea ce ne mint ei la televizor !

    Iata ce spune sectarul asta , Scriitorul David Icke despre scopul Testelor ..!
    iata ce zice el,

    la min. 3 zice “mi-am petrecut ultimele luni, devorand informatii de la virusologi, specialisti din SUA, Germania, Austria, Italia care niciodata nu ar putea sa se apopie de BBC si CNN, pentru ca demoleaza povestea – minciuna oficiala. Deci ceea ce va spuns sunt concluziile specialistilor, nu sunt parerile mele…ce rost ar avea, si am interviuri filmate cu acesti specialisti, ca dovada.
    Asadar, trebuie sa incepem cu ceea ce va soca pe multa lume, NU EXISTA Covid 19 !
    Voi explica de ce este indusa lumii prin media panica unei Pandemii ! Unul dintre doctorii la care m-am uitat este Andrew Portman, e medic generalist in SUA, acum lucreaza in psihiatrie, si ca multi alti doctori specialisti , pe care nu o sa -i vezi niciodata la BBC, a analizat insusirea evenimentelor care au dus la ceea ce vedem astazi si avazut asa:
    – oamenii au inceput sa se imbolnaveasca dintr-un anumit motiv din China , iar autoritatile chineze au luat MATERIAL GENETIC din lichidul pulmonar , de la cativa oameni care se imbolnavisera si nu au gasit nici un virus cu au obtinut un anume MATERIAL GENETIC care putea fi acolo din varii motive, inclusiv din cauza unui cancer pulmonar. Si au decis ca ceea ce provoaac imbolnavirile este un virus, iar boala a primit numele de Covid 19 ! Dar, reper, ei nu au izolat (gasit ) efectiv acolo nici un virus in materialul ala genetic, iar asta a fost inceputul, fra a face o testare prealabila. Diagnosticul in China se punea fara sa testare, doar dupa simtome, si probabil ati auzit de celebra formulare, (simtome asemanatoare gripei ) ,iar aceste simtome asemanatoare pot avea o multime de alte cauze. Cu toate acestea chinezii au decis, in baza simtomelor, ca acestea sa fie asociate cu Covid 19 ,
    Deci daca aveai simtome de GRIPA, gata, erai vrand-nevrand cu boala ..Covid 19.
    Asa a crescut numarul in statistici ! Cand ajungem la 5 G, mai e un element despre care vreau sa vorbim in legatura cu China, si relatia cu Vestul – Europei.

    – Apoi au dezvoltat un Test pentru Covid 19 , TESTE care se numeste RT PCR (pisi-arurile) cum le zice in Romania, care ce sa vezi , NU TESTEAZA de Covid 19 (adica un Virus ) ci cu totul altceva, si anume Testeaza MATERIALUL GENETIC – care are numeroase componente , care poate fi cauzat de o multitudine de factori.

    Si daca esti Testat Pozitiv , A T E N T I E !!! pentru MATERIALUL GENETIC (nu pentru Virusul Covid 19 – care nu exista asa cum minte media decat conventional, caci in stare latenta in avem toti intr-un procent mai mic sau mai mare ! ) , esti diagnosticat (mincinos desigur ) cu boala Covid 19 , iar daca mori , doactorii declara (mincinos) ca ai murit de Covid 19 .
    Sa ne uitam putin la acest Test RT PCR (pisi-arurile) , a fost dezvoltat – inventat de Kary Mullis, un biochimist american, in 1984, folosit in diagnosticarea multor boli , inclusiv in diagnosticarea cancerului de plamani – cu acelasi test cu care azi iti spun daca esti Pozitiv cu Covid 19 .
    Dar ce spune inventatorul acestui test ?
    Ca acest TEST iventat de el, NU ar trebui sa fie folosit pentru diagnosticarea bolilor infectioase !!!
    Inventatorul insusi spune asta ! ”

    https://www.facebook.com/secretculturetv/videos/2950335548393191/UzpfSTEwMDAwODMyMzAwNjg3NToyNjE2NTQ4NDg4NjMyNTU5/?id=100008323006875&__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARB11SqfmIx2icitrfugVTQFJYm6nbN9WCfEbqdgt3CrMIfIKMRgnpRvBE1BH1pnAah_nccpoz67zKTh&hc_ref=ARQGrspdiCwrsw0rhyIr27biewLv8APTH8GFtWfhraFXDbTT9C-unyqD4FwHQPqhTWA&fref=nf

    Uite si mai clar, daca avem un pic de rabdare sa citim si sa gandim, tot in interviul cu scriitorul David Icke !

    Asa pare ca ne-au mintit cu acesta inexistenta PANDEMIE de Covid 19 , care este de fapt REACTIA NATURALA de APARARE a ORGANIMULUI – adica EXOZOMII este secretia Celulei otravite, pai si cum o celula poate fi otravita din varii cauze , iata cum ne-au manipuat sa credem ca toti bolnavii care au iesit Pozitiv, deci fals Pozitiv, au fost infecatti de Covid 19, care nu exista ca virus , este o minciuna.

    I. Adevaratii medici savanti – nu o sa-i vedem niciodata la BBC sau CNN, au observat ca virusul Corona (pe care il avem cu totii intr-un masura mai mica sau mai mare in corp ) nu indeplineste nici macar un singur criteriu dintre cele 4 postulare formulate de medicul Robert Koch si pe care le foloseste medicina clasica din 1890 pana in prezent, asadar Covid 19 NU exista, decat in gradul de amplificare (depinde de la tara la tara, in functie de amplificare, cu cat e mai mare , cu atat testatii iasa pozitivi !) al Testelor RT PCR – ( ATENTIE – inventatorul testului RT PCR ne spunea din 1984 sa nu testam boli infectioase -virusi ci testul este pentru cancere la plamani ) , deci Testele RT PCR testeaza MATERIAL GENETIC din lichidul extras din plamani (nu teseteaza Covid 19 , am explicat mai sus de ce !) !

    Postulatele lui Koch sunt un set de patru criterii formulate de Robert Koch și Friedrich Loeffler în 1884, îmbunătățite și publicate de Koch în 1890. Scopul acestor criterii este acela de a stabili o relație cauzală între un microb și boala pe care o cauzează. Koch a aplicat aceste postulate pentru a determina cauzele antrax-ului și a tuberculozei. Ele au fost generalizate ulterior și la alte boli.
    Definiția unui agent patogen:
    1. să fie găsit în leziunea unei boli;
    2. să fie izolat de la gazda infectată și crescut într-o cultură pură;
    3. inocularea unui asemenea agent într-o altă gazdă ar trebui să inițieze boala;
    4 . să fie recuperat din nou de la a 2-a gazdă.

    II. O observatie a unui doctor Andrew Kaufman care demonsteaza imbatabil si fara tagada, ca ceea ce numesc SATANELE Criminale in mod mincinos si inselator a fi Covid 19 este de fapt reactia de aparare a sistemului imunitar al organismului !
    Doctorul Andrew Kaufman pune problema asa:
    Ce se intampla cu o celula cand este otravita ?
    Celula secreta EXOZOMI ! Acesta este modul natural, firesc de fiecare zi in care sistemul imunitar raspunde la otravirea celulei.
    Acesti EXOZOMI, eliberati doar cand celula este otravita, (si atentie, poate fi otravita din diferite motive, poate fi toxicitate, poate fi de la STRES si FRICA – si vedem acum scopul de ce s-a indus Panica , poate fi otravita si de infectie, si de asemenea poate fi otravita de campuri electromagnetice si aici ajungem la 5 G ) si unul dintre rolurile eliberarii acestor EXOZOMI este cel de (ALARMARE ) avertizare a celorlalte celule ca exista o problema , pe principiul ,, Hei, pregatiti-va , garda sus, exista o problema ! ,, .
    Asadar, ca sa existe EXOZOMI in corp, celula trebuie sa fie otravita de la ceva !
    Doctorul Andrew Kaufman a privit la microscop, imaginea microscopica a EXOZOMILOR si apoi a privit la imaginea microscopica a EXOZOMILOR a ceea ce este denumit ca fiind Covid 19 si a vazut ca sunt identice. Apoi a analizat structura genetica a EXOZOMILOR care se regasesc in lichidul pulmonar al pacientilor cu probleme pulmonare care genereaza eliberarea lor si apoi s-a uitat la structura genetica a ceea ce eset numit Covid 19 si a observat ca sunt IDENTICE !
    EXOZOMII si asa numita Covid 19 chiar se lipesc pe aceeiasi receptori ai celulei, asta ne arata ca sunt unul si acelasi lucru.
    Asadar, ce se intampla de fapt este ca au luat MECANISMUL NATURAL de RASPUNS al ORGANISMULUI – atunci cand celulele sunt OTRAVITE si l-au redenumit Covid 19.
    MATERIALUL GENETIC luat din plamanii oamenilor, care e baza acestui test, va contine in mod firesc EXOZOMI.

    Asadar, reiau, MECANISMUL FIRESC de RASPUNS al SISTEMULUI IMUNITAR , adica secretiile celulelor otravite , ei il re-denumesc a fi Covid 19 !
    Si pentru ca oricine are un anumit nivel de toxicitate celulara va produce EXOZOMI , deci potentialul e urias de a obtine la TESTE rezultate fals Pozitive (poti manipula statisticile cum vrei ! ) si sa urili ca disperatul si sa panichezi lumea cu o falsa PANDEMIE , in fapt o facatura media – Tv cu scopuri conspirate (cum ar fi vaccinarea obligatorie !) decat decat cel oficial declarat – si mincinos folosit ca paravan !

  8. Dr. Buttar este cel mai probabil un escroc care se foloseste de aceasta controversa cu virusul ca sa se afirme:

    https://quackwatch.org/cases/civil/buttar/complaint/

    Nu spun ca nu o fi ceva adevar in ceea ce spune, dar haideti sa luam cu putina sare..

    ”After warning that corrupt government leaders will seize on the crisis to enact authoritarian rule, Buttar — a widely discredited osteopath — directs viewers to his website, where he sells information packages that cost up to $450. Only there, he claims, can he share the “real truth” in its entirety.”

  9. Hristos a înviat!
    Am citit articolul care apare in link-ul la care face referire Nikos. Cel prin care dr. Buttar este acuzat de fraudă.
    Articolul este din aprilie 2010.
    Acțiunea în instanță este facuta de un cetățean american care in 2004 fusese diagnosticat cu cancer de prostata.
    Reclamantul a fost tratat, la clinica dr. Buttar cu diverse suplimente alimentare, vreme de vreo trei ani, până prin 2007.
    Iar în anul 2010 reclamantul solicită banii cheltuiți în acei ani, în clinica dr. Buttar, acuzandu-l totodată și de fraudă și de faptul că a folosit în decursul tratamentului suplimente alimentare si metode de dezintoxicare care nu ar fi fost aprobate.
    Probabil daca reclamantul ar fi fost tratat într-un spital, fie de stat, fie particular, cu citostatice și cu radio/cobalto-terapie, nu mai ajungea să mai trăiască 6 ani, darmite sa dea spitalul in judecată pentru ca i-a cauzat moartea!
    Ce usor e sa dai in judecată un om care te-a ajutat să mai trăiesti cel puțin inca sase ani, tu având cancer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button