X

[OFICIAL] Guvernul ar fi indus deliberat frica în rândul populației. „Oamenii ar trebui să se teamă că vor fi infectați sau că părinții și bunicii lor vor muri!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O minută de la jumătatea lunii martie a grupului de intervenție pentru coronavirus din Austria, obținută de un post de radio și rostogolită în presa vieneză, menționează că premierul Sebastian Kurz ar fi trasat direcția – în prezența vicecancelarului, a ministrului Sănătății și a specialistului în boli tropicale – că teama de coronavirus ar trebui indusă mai puternic în rândul populației „În curând, fiecare dintre noi va ajunge să știe pe cineva care a murit de Corona.”

La solicitările pentru explicații, oficiali guvernamentali nu au infirmat autenticitatea documentului și a convorbirii, dar au relativizat importanța:

„A fost un schimb de idei.”

Scandal în media din Austria și în peisajul politic al țării la acest început de săptămână, după ce un document guvernamental s-a scurs către presă, iar acesta sugerează că, deliberat, cancelarul Sebastian Kurz ar fi vizat o amplificare a fricii în rândul populației față de infectările cu noul coronavirus.

Jurnalul de dimineață al postului de radio Ö1 a publicat conținutul a ceea ce ar trebui să fie o minută a unei ședințe din 12 martie a Grupului de intervenție pentru coronavirus al țării, iar în aceasta premierul și-ar fi exprimat îngrijorarea că nu este niciun fel de preocupare specială în rândul populației față de infecțiile cu noul virus. El recomanda deschis vicecancelarului, Ministrului Sănătății și Locuinței, oficialilor și experților că, potrivit protocolului, “oamenilor ar trebui să le fie frică să nu se infecteze sau că părinții ori buncii lor vor muri”, spune știrea postului de radio preluată de televiziunea publică ORF.

Specialistul în boli tropicale Herwig Kollaritsch a replicat atunci că ar fi necesar să fie clar pentru populație că aceasta este o boală cu potențial mortal și nu o simplă gripă. El declarat că are în gând modelul din Regatul Unit al anului 1990 al epidemiei de pojar, când comunicarea britanică “a jucat cartea fricii față de populație”. Astfel, mesajul public ar trebui să meargă în așa fel încât oamenii să fie conștienți că “în curând, fiecare din noi vom cunoaște pe cineva care a murit de coronavirus”.

Presa austriacă, în frunte chiar cu radioul care a difuzat știrea în premieră, a căutat o confirmare în rândul participanților la discuție. Aceștia nu au negat nici autenticitatea minutei și nici existența convorbirii, însă au încercat să relativizeze mesajul. Un purtător de cuvânt al cancelarului Kurz a afirmat că acesta doar ar fi spus că este conștient de impactul fricii oamenilor față de membrii familiei, iar Kollaritsch a negat că s-ar fi pronunțat în sensul necesității inducerii fricii, ci doar a afirmat că, fără cuvinte mai drastice, populația nu va adopta măsurile guvernamentale.

Ministrul Sănătății, Rudolf Anschober, a spus că este pentru o publicare integrală a protocoalelor de comunicare publică privind coronavirus și a afirmat că discuția a fost doar “un schimb de idei”. 

Presa austriacă pune la îndoială asumările inițiale ale expertului în boli tropicale Kollaritsch, care avansa rate de mortalitate ridicate și care acum se dovedesc post-factum că sunt mai mici de 1-2%. El se apără spunând că este dificil să faci calcule și menționează ca factor de succes numărul ridicat de paturi de terapie intensivă din Austria.

În special media americană abundă în informații despre supradimensionarea impactului medical al coronavirus și numeroase trimiteri sunt la factori de decizie guvernamentali și medicali care presează pentru creșterea artificială a numărului deceselor atribuite COVID-19, însă acesta este primul caz în care un document guvernamental menționează trasarea unor ordine de la cel mai înalt nivel pentru exagerarea crizei coronavirus și inducerea de frică în rândul populației.

În România, rețelele de socializare sunt pline de comentarii, date, comparații statistice și întrebări legate de numărul deceselor atribuite coronavirus și există suspiciuni ridicate că așa-numitele “comorbidități” reprezintă de fapt cauza principală a morții celor care au contractat și infecții cu noul coronavirus.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Același lucru s-a întâmplat și în România. Deci conducătorii sunt cei care răspândesc panică, încât multe persoane suferă acum de depresie și anxietate, cei care încearcă să mai facă Lumină și să tempereze lucrurile sunt acuzați de fake-news. Este interzis a avertiza despre adevăratele pericole, cum ar fi vaccinul ce-l pregătesc, pentru că astfel li se dau planurile peste cap.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. Asta ni se întâmplă pentru că nu știm decât de frică. În Suedia nu s-a instituit carantină și oameni sunt înțelegători. La noi (și nu numai la noi dacă acest lucru poate fi o consolare pentru unii) din păcate acest lucru nu este posibil
    http://stiri.tvr.ro/suedia-nu-a-impus-restric–ii-dure-in-contextul-pandemiei-de-covid-19–dana-hering–nu-este-un-exemplu-pentru-romania-sau-pentru—arile-balcanice_859228.html#view
    Ca o dovadă ca la ei merge și la alții nu, e că în comunitățile lor de imigranți sunt proporțional de 3 ori mai multe infectări ca în rândul localnicilor

    1. Astea sint vrajeli. Tu chiar crezi ca cifrele oficiale sint corecte? Ei insisi s-au incurcat in propriile lor minciuni incit nu mai stiu citi infectati si citi morti au…Deci chestia asta ca romanul stie numai de frica e de doi bani. “Stati acasa ca altfel vor fi mai multi morti”. Da e usor sa faci sa fie mai multi morti atunci cind tu ii tragi din condei si atita timp cit conducerile spitalelor nu au voie sa raporteze independent catre agentiile de presa.

  2. HRISTOS a înviat! Un articol excellent ?️, sunt total de acord. Bravo admin.de la site ortodox.info!!! Sebastian Kurz, ca si palmasii de la guvernarea din România fac parte sau pupā picioarele ocultei mondiale. Toti se închinā la anticrist si la Noua Ordine Mondialā. Nemernicii au intoxicat toata presa din toata lumea, inclusiv SUA despre asa zisul pericol cu gripā sezoniera “covidu19”. Sebastian Kurz e un csndidat ideal la Anticrist si Sef de guvern Mondial. Este Satanist si membru al grupului strategic Bildenberg. Uitati-va la data nasterii. Are 33 de ani si alte lucruri despre el se potrivesc. Am fi in acei ultimi 3 ani si jumatate,conform Apocalipsei. Este socant , dar se potrivesc prea multe semne. Nimic din periculozitatra Covid NU este adevārat!!! Presa din România face la fel: intoxica lumea cu fake news pentru a rāspândi frica in populatie. Unele stiri sunt aberante cu totul si totul se leaga într-un dans al minciunii. Fratilor! NU va ladati intimidati si amagiti!!! Toata presa “oficialā” este aservita satanistilot care conduc planeta. Sa avem curaj si sa ne rugam la HRISTOS pentru a ne mântui ! Se apropie Împārātia Cerurilor! NU vā vaccinati cu nici un fel de vaccin!!!! Iesiti la aer din case!!! Nu exista gripa Covid 19!! Da facem cu totii Rugāciuni multe la Prea Sfânta Nāscātoare de Dumnezeu! Urmeaza tot ce scrie in Apocalipsā! Anticrist s-a aratat si Calul razboiului si Calul foamei se pregatesc sa vinā peste noi! Tulburari mari vor fi pe capetele tuturor oamenilor de pe planetā. Însā si Minuni Mari se vor arāta!!! HRISTOS va invinge, deoarece Biserica lui HRISTOS nu o vor invinge nici portile iadului! Doamne ajutā !

  3. Aici s-ar putea să fie ceva mai profund. Am impresia că ei încearcă un fel de ”aviație” psihologică, adică vor să dea pe față ce vor să facă, pentru a-i obișnui pe oameni cu ideea, și să se resemneze.
    Câteva lucruri pe care le-am observat:
    – cam pe la începutul crizei de la noi, premierul a fost înregistrat pe cameră cum zicea la presă: ”Am convenit să luăm măsuri pentru CREȘTEREA riscului de infectare a medicilor în spitale”. Nu au schițat nici un gest, nici el și nici Nelu Tătaru. Nici măcar nu au clipit din ochi; nici nu au corectat, sau să retracteze;
    – la puțin timp, în timp ce dădeau un comunicat despre una din Ordonațele Militare, Bogdan Despescu (MAI) și-a început declarația cam așa: ”dorim să vă prezentăm măsurile pe care le-am luat pentru prevenirea și RĂSPÂNDIREA coronavirusului”. Tot așa, nu a avut nici o reacție, nici nu a tresărit, nici nu a retractat;
    – acum vreo 2 săptămâni a fost dat publicității acel ”plan” privind izolarea bătrânilor. Și Străiu-Cercel, și altul de acolo, au avut o reacție de genul: ”ce vă îngrijorați așa tare, era un document de acum 2 luni”. În media au fost foarte mulți care îi luau apărarea lui Străinu-Cercel. ”Nu putem renunța la un specialist așa bun în medicină”;
    – Nelu Barbu a recunoscut într-un interviu că s-au gândit, ori au discutat, să-i ia pe bătrâni;
    – Michael J Rian (unul din baștanii de la OMS) a zis deschis că ei sau autoritățile ar trebui să vină și să-i ia din casă pe cei infectați (https://youtu.be/alO3gdXHhcY);
    – Bill Gates zice pe față: până oamenii nu se vaccinează în masă, întrunirile pe scară largă s-ar putea să nu mai revină niciodată;
    – alaltăieri, Iohannis a dat un ”fake news” despre acea școală din Franța. A doua zi a fost confruntat de cei de la Libertatea (!), și a încercat să minimizeze. Cristoiu a zis că ar trebui închis site-ul prezidențial;
    – iar acum această situație din Austria;
    Astea îs numai chestiile pe care le-am remarcat eu.

    1. Deborah Birx (membră în Grupul de Luptă împotriva coronavirus – de la Casa Albă) spune deschis că toți cei care mor și sunt confirmați că au covid, sunt trecuți că au murit de covid: https://youtu.be/alO3gdXHhcY?t=719
      Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se pare că ar fi spus: ”Am solicitat ca toate decesele înregistrate în județe să fie considerate decese suspecte covid”
      Anthony Fauci (și el membru îmn Grupul de Lucru de la Casa Albă) a declarat – în 2017 – că va fi o epidemia majoră în timpul administrației lui Trump: https://youtu.be/N_Z0q8rcoVs?t=233

    1. Multumesc pentru linkuri. Chiar doream sa cunosc aceste doua persoane care au pus cu botul pe labe Ancomul. Am urmarit intreaga dezbatere si mi-au ramas in memorie. Romani adevarati, barbati adevarati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button