X

Apel pentru cumpărarea unui laptop

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Hristos a înviat!

Dragi cititori, “surprizele” se țin lanț, căci după blocarea domeniului ortodoxinfo. ro pe România, acum se pare că am rămas și fără obiectul muncii, căci laptopul de pe care lucram nu se mai deschide, nu se mai încarcă, probabil prăjit ceva în el. Acum toate service-urile din orașul în care locuiesc sunt închise.

Nu mai rămâne decât varianta cumpărării unui laptop, chiar și second-hand, pentru a putea continua activitatea pe portal. Voi mai posta cât pot de pe mobil, dar sunt multe operațiuni pe care nu le pot face decât de pe un calculator.

Facem apel la frățiile voastre să ne sprijiniți cum puteți, așa cum ați făcut-o și în alte dăți.

Mai jos sunt datele bancare și contul de Paypal:

Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina
Cod fiscal 36647190/2016
Cont LEI RO42BTRL RONCRT035 1168001
Cont EURO RO89BTRL EURCRT035 1168001
Cont DOLARI RO93BTRL USDCRT035 1168001
Cod SWIFT BTRLRO22
Banca Transilvania S.A.
Bogdaproste

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

33 comentarii

 1. Doamne ajuta! Trei noi publicatii sunt acum disponibile pe https://mantuireaorg.blogspot.com/p/publicatii.html?m=1

  Citiţi-le, descărcaţi-le, distribuiti-le din casa in casa sau prin email, sms, retele de socializare, cum putem, ca sa ii ajutam pe oameni sa afle Adevarul despre pericolele care ne pasc, despre cea ce ni se pregateste si despre Domnul Dumnezeu si Biserica Sa, care ne poarta de grija!
  Hristos a Inviat, si sper ca Bunul Dumnezeu si toti Sfintii, impreuna cu Maica Domnului si cu Ingerii ne vor ajuta sa ii putem trezi pe oameni din somnul pe care diavolii l-au lasat in intreaga lume. Din moment ce nu prea avem preoti adevarati, care sa vorbeasca in aceasta tara incercata, cred ca este important sa vorbim noi, pacatosii slujitori ai Domnului.
  Fie binecuvantati cei care se vor alatura in aceste initiative!

 2. Asa este, bucuria operatorilor economici perioada asta. Nici in garantie nu se mai repara nimica, ai avut nesansa sa se strice ceva aia a fost…
  Am donat, sper ca impreuna cu restul donatorilor sa se adune suma necesara, daca nu se aduna dati-mi un mail. Doamne ajuta!

  1. Stați liniștit că nu ne lăsăm când vor ei. Vor mai fi ispite. Nădejdea în Domnul să nu ne-o pierdem!
   Bogdaproste!

  1. Maria, tehnologia nu e de la necuratul…doar cei slabi la minte cred asta. Tehnologia e o unealta care, in mana celui ce crede in Hristos, devine foarte folositoare! Omul are nevoie de un laptop sau desktop pentru a cuntinua sa scrie pe site! Vad ca iti place sa intri pe acest site – dovada ca ai citit acest apel si ai comentat; asa ca nu fii ipocrita!

  1. Am notebook Myria și vă recomand să nu vă faceți de lucru cu această firmă. Ecranul și chiar dispozitivul însuși mi s-a părut foarte agresiv în privința radiațiilor. Probabil că firmele cunoscute investesc bani în realizarea de teste privind emisiile electromagnetice și cât de nociv este dispozitivul, sau bagă mecanisme de protecție; iar toate astea sunt incorporate în prețul final. Dar Myria s-ar putea să facă asta, ceea ce ar explica de ce au prețuri așa mici. Au laptopuri la 5 milioane. Ăla nu trebuie luat nici dacă îți dau ei bani ca să-l iei.
   În afară de faptul că ecranul (IPS) mi s-a părut foarte nociv, când dădeam drumul simțeam și un miros de plastic înăuntrul dispozitivului.
   Am avut până acum două dispozitive ASUS și mi s-au părut bine făcute, cu nocivitate mult mai mică decât Myria.

 3. Frate admin,

  La emisiunea de pe NasulTV Canada din 27 aprilie undeva intre minutul 9 si 11 pomeneste despre OrtodoxInfo cum a fost inchis !!!

  Treaba buna. Imbecilii din sistem ti-au facut reclama cu cenzura lor.

  Acum incepe aprecierea realei prese si apusul media mainstream.

  Se pare ca Nasul e cu noi.

  Doamne ajuta!!!

  1. Done, 5 euro, sa fie cu folos! De la unul, de la altul, se face de-un laptop ca sa putem citi in continuare articolele..

 4. Poate ca-i semn de la Dumnezeu sa nu mai dezinformati. De cand a inceput criza coronavirusului nu ati facut decat sa negati, asta in timp ce lucrurile se agravau, iar informatiile care chiar contau le-ati ignorat pentru ca v-ar fi contrazis punctul de vedere.
  Trebuie sa precizez ca nu sunt de-acord cu masurile luate, cu inchiderea bisericilor pentru public, cu cenzurarea site-urilor, dar consider ca coronavirusul e o amenintare reala iar acestea sunt justificabile. Atentie, nu spun “justificate”, ci “justificabile”.
  Exemple de articole ce s-au dovedit a fi rupte de realitate:
  /2020/03/12/sfarsit-de-isterie-80-din-bolnavii-de-coronavirus-din-china-s-au-vindecat-iar-fabricile-se-vor-redeschide/
  pe 12/03: “Sfârșit de isterie”
  /2020/03/23/doctor-din-sua-covid-19-este-mult-mai-putin-mortal-decat-gripa-comuna/
  pe 23/03: “COVID-19 este mult mai puțin mortal decât gripa comună”
  2020/03/10/trump-dezaproba-isteria-provocata-de-coronavirus-si-atrage-atentia-ca-gripa-este-mult-mai-periculoasa/
  pe 10/03: “Trump dezaprobă isteria provocată de coronavirus și atrage atenția că gripa este mult mai periculoasă și economia merge înainte”
  S-au inrautatit lucrurile de-atunci?
  Ati schimbat ceva in abordare daca ati vazut ca v-ati inselat?

   1. N-am siguranta dar merg pe statistici. Puteti spune ca metodologia lor e gresita dar totusi au crescut. Puteti spune ca nu ne putem increde in ele deloc, admit ca e cu putinta, dar atunci de unde stim exact ce se petrece? Daca n-avem de unde sa stim atunci de ce ati pus verdictul ca-i isterie si ati mers numai pe aceasta linie? Puteati sa avertizati in privinta acestui pericol dinaintea mediei mainstream, ce a ajuns intre timp sa prezinte informatii destul de controversate, si atunci cand ar fi venit aceste masuri ati fi putut spune “Noi am avertizat despre aceste lucruri inaintea lor dar…”

  1. @ stelian

   Ca noroc ca avem media mainstream sa ne “informeze” corect.

   Si un si mai mare noroc ca exista spalati pe creier ca tine sa ne-o recomande.

   De dreptul la libera exprimare ai auzit?

   E acel drept cu care incepe democratia si cu care se termina, cand el e suprimat.

   Dar asa v-ati obisnuit cu raul, ca intrati in sevraj daca va lipseste.

   Cine renunta la libertate pentru siguranta, nu merita nici libertate nici siguranta, spunea Benjamin Franklin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button