X

[VIDEO] Nanoroboții ce vor fi în vaccinuri, cum ar fi cel împotriva Coronavirus, și legătura cu 5G

https://www. youtube.com/watch?v=9Y-DIUvRJus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.youtube.com/watch?v=22vrRz5JslM

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Nano robotii si 5G

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=jNyWyq48c5M&feature=emb_logo

    ”Dir.executiv OMS, fără a fi măcar medic, torționar comunist din Etiopia, cu multe crime la activ:
    Vom avea nanoboturi pe care le putem alimenta în creierul nostru care se conectează direct la Cloud, mai degrabă decât prin orice am transporta în buzunar și în acest fel, FĂRĂ FIR…practic, putem descărca cărți întregi, limbi întregi și noi, VOM CUNOAȘTE aceste lucruri, DOAR prin DESCĂRCAREA LOR…

    (deci, devenim fișiere în niște directoare ale propriului-computer ce va putea fi activat/dezactivat de cei care ne-au transformat în cyborgi).

    -E doar o implicație, implicarea creierului nostru, dar vom avea mai mult neocortex, astfel încât să nu mai fim limitați DOAR la 300 de milioane, poate MILIARDE…
    -Biologic, sau pur și simplu pentru că avem acești nanoboți?
    -Vom avea o creștere substanțială a acestei…

    Narator: Oamenii de știință prezic FOCARUL a cel puțin 37 DE VIRUȘI care sunt capabili să aducă ANIHILAREA UMANITĂȚII.
    Tulpinile de gripă vor suferi mutații rapide și vor începe să afecteze sistemul nervos și ADN-ul.
    În plus, acești VIRUȘI vor fi REZISTENȚI la oricare tip de medicamente cunoscute astăzi, ddar avem CEVA care ne-ar putea ”ajuta”: O PASTILĂ CARE SĂ VINDECE TOATE BOLILE, a fost inventată și această tehnologie te-ar putea ajuta de fapt, SĂ TRĂIEȘTI PÂNĂ LA 150 DE ANI.

    (Nu se spune/a că, la venirea Antihristului va dispărea MOARTEA, CANCERUL?! Iată cum…prin AI, inteligența artificială căreia va trebui să i te supui TOTAL, devenind cyborg-sclav dependent de demono-tehnologie…)

    THE FUTURE IS NOW!

    Acesta este un laborator din Krasnoyarsk.
    Aici, tehnicienii crează roboți microscopici, ROBOȚI CARE VOR PUTEA SĂ TRĂIASCĂ ÎN CORPUL NOSTRU ȘI SĂ TRATEZE BOLILE EXISTENTE.
    Sunt milioane pe această placă (pusă sub microscop…), ești gata să-i vezi?
    Așa arată un nano-disc.
    Sunt atât de mici, încât 50.000 dintre acestea, puse la rând…sunt încă, MAI SUBȚIRI DECÂT UN FIR DE PĂR UMAN.
    Fiecare disc conține straturi de aur și nichel și o moleculă activă biologic.
    Astăzi, acest șobolan alb este pacientul nostru.
    Șobolanul (de fapt șoricelul alb…) este introdus într-un dispozitiv cu un câmp magnetic care ajută la acționarea nano-discurilor.
    Câmp magnetic, pentru acționarea nano-discurilor este 5G.
    BOSTON-BASED COMPANY-MODERNA
    About Mrna-1273,
    Moderna’s Potențial Vaccine
    Against COVID-19 – compania cu sediul în Boston, tocmai a creat ceea ce ei cred că este primul potențial vaccin contra coronavirusului.
    Evident, acest produs nu va fi disponibil pe piață timp de câteva luni.

    În orice caz, am suspiciuni și curiozități cu privire la vaccin, privind capacitatea ca acest vaccin să poată fi folosit împotriva Covid-19, acele particule nano (arată pe ecran. BILL & MELINDA GATES –DARPA), practic nano-roboți cum vedeți în imagini, mici precum celulele roșii din sânge și chiar mai mici (arată ca niște păianjeni…).

    Acum, cred că dacă aceste nanoboturi sunt injectate în fluxul sanguin și vor întări imunitatea…bineînțeles, oamenii NU vor știi și NU vor observa nano-tehnologia, dar VACCINUL VA FUNCȚIONA…AȘA CĂ, MULȚI SE VOR VACCINA!

    Acum, după ce virusul a fost vindecat de nano-roboți, ACEȘTIA RĂMÂN ÎN INTERIORUL CORPULUI și, de fapt rămân în corp așteptând…ce?!
    Iată CE = 5G!!
    Acum știm că a pornit a cincea generație wireless – tehnologie din 2019 și vom avea o largă desfășurare pentru 2020, acum cred că TEHNOLOGIA 5G POATE FI FOLOSITĂ PENTRU A TRIMITE COMENZI NANO-ROBOȚILOR …

    Dacă VACCINUL conține nano-roboți și aceștia rămân în corpul uman, ar putea fi folosiți mai târziu, cu ajutorul 5G pentru a colecta și transmite o cantitate uriașă de date, în același timp – asta e de fapt diferența majoră între 3G, 4G și 5G, evident 5G este cea mai rapidă dintre rețelele wireless sau tehnologiile wireless și le permite oamenilor să transfere cantități masive de date foarte rapid, astfel încât, dacă există o comandă centrală, de exemplu, într-o zi, comanda este trimisă prin tehnologia 5G peste tot în lume și TOATE ACELE NANO-BOTURI care sunt păstrate ÎN CORPURIle oamenilor, INTRĂ ÎN ACȚIUNE.

  2. ACEST VACCIN conținând NANO-TEHNOLOGie a fost creat extrem de rapid în doar 40 de zile, ceea ce este incredibil de rapid privind durata producției vaccinului.
    Cred că mai e ceva la mijloc, nu doar noroc și oameni deștepți, evident, aceste lucruri au fost planificate cu mult timp în avans!
    Există posibilitatea să fi lucrat de multă vreme la acest vaccin, dar părerea mea e că NANO-TEHNOLOGIA, TEHNOLOGIA 5G ȘI CORONAVIRUSUL AU LEGĂTURĂ!

    DTFN Estimates for Nano Domestic Quell Phase 4 Updated Compliance
    Acum, cele două documente…citesc coperta: ”DTFN estimează faza a 4-a pentru o concormitate actualizată nano”.
    Este doar pentru Directorul de proiecte avansate, Biroul de comandă DARPA pentru Departamentul Secretarului Apărării.

    Celălalt document spune că trebuie să existe mai multe medii de dispersie în Compania PEPESI cu 9,9% mai multe, NESTLE cu 8,5% mai multe în continuare…procente diferite în Chicago Municipal care se referă la aprovizionarea cu apă, Atlantic Municipal – o altă aprovizionare cu apă, Coca-Cola, Los Angeles Municipal, Seatle Municipal.
    Acestea sunt doar câteva dintre multiplele domenii în care aceste (NANO-PARTICULE) sunt ÎMPRĂȘTIATE!

    (Deci, nu degeaba avertiza călugărul ăla în privința apei…va avea nano-particule aruncate în bazinele de colectare și tratare a apei, iar pentru cei care nu prea beau apă, le bagă în Coca-Cola, Pepsi, Nestle…)

    Un indiciu în plus, ca să înțelegeți UNDE se află aceste lucruri, acum am contactat contactele mele NASSA în acest sens, și am verificat confirmarea, din numeroase surse NASSA.
    Contactele mele NASSA au confirmat că acest lucru este adevărat și când le-am cerut orice fel de documente pe care ei ar putea să mi le dea că nu sunt direct implicați, mi-au dat documentul pe care l-au spus (”pandemic vaccine to all U.S. citizens…”); acest document cuprinde tot ceea ce îți spune cam despre tot și el spune că ESTE ADEVĂRAT, (NANO-BOȚII) SE AFLĂ ÎN APĂ ȘI ALTE PRODUSE, DAR SE AFLĂ ȘI ÎN VACCINURI.

    Particulele NANO despre care vorbim sunt folosite acum și ca dispozitive medicale, abia dacă le poți vedea cu ochiul liber, SUNT PERSONALIZATE să poarte medicamente și constituie VEHICULE care transportă DOZE MARI DE AGENȚI CU MATERIAL GENETIC sau de PROGRAMARE vizând anumite celule.
    Aceste nano-particule despre care vorbim sunt GENUL REVOLUȚIONAR DE NANITE construite cu o structură robot- inteligență-nano ce detectează anumite celule, indentifică locația lor în corp și le poate ucide sau pot rămâne unde se află, confirmând că și-au făcut treaba!

    NANITELE FOLOSESC 5G PENTRU A PRIMI ORDINELE DE LUCRU, EXECUTĂ ȘI APOI RAPORTEAZĂ CEEA CE-AU FĂCUT, CÂND AU TERMINAT!

    Aceste nano-particule sunt realizate cu scopul de a pătrunde ÎN FLUXUL SANGUIN, ajung ÎN CREIER și în alte zone ale corpului pentru a SE ATAȘA DE ACEL ȚESUT și așteaptă ACOLO, SEMNALUL DE FRECVENȚĂ MILITARĂ pentru a le da ORDINELE DE LUCRU.

    Manipulează creierul și alte zone ale corpului pentru a trimite semnale celorlalte zone ale corpului, efect numit ”FURTUNA DE CITOKINE” este un fel de buclă de feedback a sistemului imunitar, asemănătoare sistemului imunitar pe steroizi ceea ce face ca SISTEMUL IMUNITAR AL ORGANISMULUI SĂ SE ÎNTOARCĂ ÎMPOTRIVA LUI ÎNSUȘI și SĂ IMITE SIMPTOME VIRULENTE ca gripa, care se transformă în infecții respiratorii, pneumonie pulmonară și, în cele din urmă – decesul.

  3. Rata de supraviețuire estimată este de 2%, se arată că 99% din populație va fi infectată cu aceste lucruri și majoritatea dintre noi, suntem deja!

    ACEST PROGRAM A ÎNCEPUT DIN 1995.
    SUNT ACESTE NANO-PARTICULE ACTIVATE (acum…) DE LA DISTANȚĂ sau ELE SUNT PRE-PROGRAMATE PENTRU A-ȘI ÎNDEPLINI MISIUNEA LA UN MOMENT DAT SINGURE?

    Sunt pre-programate, dar sunt activate atunci când li se dau ordinele de lucru, practic, ATUNCI CÂND, FRECVENȚA MILITARĂ SECRETĂ, ESTE TRIMISĂ, EMISĂ!

    Nanoparticles In Youf Food Find Out More About This Micrhoscopic Food Toxin…

    Primesc acea comandă pe acea frecvența: ”e timpul să-ți îndeplinești sarcina”.
    Odată ce-au terminat, ele raportează înapoi sau, dacă sarcina continuă…o raportează pe măsură ce avansează.
    UN nou RAPORT dezvăluie că, cel puțin 104 ALIMENTE, AMBALAJE ALIMENTARE și PRODUSE AGRICOLE conțin NANO-PARTICULE, ingrediente pe care le vând acum internațional…acestea incluzând laptele, înlocuitorul pentru dietă, ulei de gătit, ceai, suc de fructe concentrat, aditivi alimentari pentru carne, băuturi răcoritoare, brutărie și produse lactate, ambalaje alimentare și antibacteriene, soluții de curățare antibacteriană…uimitor!

    DARPA

    BILL & MELINDA GATES foundation!

    ÎNSPĂIMÂNTĂTOR!
    NEBUNIE CURATĂ!
    Să aducem viitorul azi!
    Oamenii de știință vor să învețe NANO-ROBOȚII să se reproducă singuri.
    Cum?
    Spre exemplu, SE VOR AUTOREPLICA FOLOSIND CELULE DIN PROTEINELE DIN INTERIORUL CORPULUI UMAN!

    Totuși, futurologii sunt sceptici.
    Toate aceste tehnologii sunt similare cu cele nucleare: foarte puternice, poate pozitiv, dar trebuie să le putem controla!
    Dacă NU putem controla ceea ce facem acolo, poate provoca o reacție în lanț..

    Conform Teoriei ”Gray goo”, ROBOȚII MICROSCOPICI VOR ANIHILA MAI ÎNTÂI OMENIREA ȘI APOI VOR MURI ȘI EI, DEOARECE VOR FI CONSUMAT DEJA, TOATE SURSELE DE ENERGIE.

    Următorul Proiect al lui Elon Musk NU este o mașină, o navă spațială sau un panou solar…cea mai nouă creație numită NEURALINK, se concentrează asupra implantării UNUI CIP ÎN CREIER care îi permite omului să controleze un computer, cu puterea minții.

    Iată ce a spus ELON MUSK, la o conferință din California, despre tehnologie azi noapte: ”Acesta este un scop foarte bun, care este vindecarea unor boli grave și, în final, să asigure viitorul umanității ca civilizație, în raport cu A.I. (inteligența artificială), cred că are un potențial extraordinar și sperăm să putem vindeca deja pacienți, anul viitor…
    Suntem aproape…”
    Sfârșit.

  4. OFICIAL OMS: A venit timpul să-i luăm pe bolnavi din casă:

    MICHAEL J.RYAN: În acest moment, trebuie să mergem să căutăm în familii pe cei care ar putea fi bolnavi, să-i scoatem de acolo și să-i izolăm”.

    De la pupitru, pe care este scris ”Saffer at Home”, un oficial, cu intrepret pentru surdo-muți (fază copiată și la noi, de sclavii Ocultei…), mulțumește pentru TURNĂTORIE: ”Vrem să vă mulțumim că îi raportați pe oameni și vă asigurați că toți suntem în siguranță”.

    BILL GATES: ”Pentru majoritatea lumii, NORMALITATEA va reveni NUMAI după ce vom VACCINA pe scară largă toată populația globului”.

    IZOLARE
    ”Fabricarea vaccinurilor”
    ”Răcite la -70 grade Celsius”
    ”Păstrează eficacitatea”

    SPIRO: Salutare, toată lumea! Sunt Spiro. Vă mulțumesc că mă urmăriți. Să trecem direct la subiect.
    Săptămâna trecută, un oficial de rang înalt, din Organizația Mondială a Sănătății a declarat că a venit momentul ca autoritățile să vină la voi acasă, să vadă cine este infectat, și să-l ia.

    MICHAEL J.RYAN: ”…abilitatea nu numai de a izola cazuri, dar și de a detecta repede boala la contacți, și de a-i îndepărta pe contacți în caz că se îmbolnăvesc.
    E o parte importantă a problemei.
    Acum folosesc aplicații mobile pentru asta, pentru a testa un asemenea sistem.
    Dar în Singapore, au făcut-o fără aplicații.
    Au făcut-o cu lucrători comunitari, lucrători din sistemul medical; vizitând case, verificându-i pe oameni, verificând în fiecare zi starea lor de sănătate și întrebându-i: Cum vă simțiți? Aveți febră? Aveți tuse?
    DACĂ UN CONTACT DEZVOLTA TUSE SAU FEBRĂ, ERA LUAT IMEDIAT PENTRU A FI TESTAT.
    Deci, da, avem nevoie de gadgeturi, ne ajută, dar ele NU sunt soluția.
    În acest moment, nu avem o alternativă pentru ceea ce pe vremuri numeam ”epidemiologie la firul ierbii”.
    Practicieni din sistemul medical, asistente, lucrători comunitari lucrând alături de comunitate pentru a detecta cazuri de infecție la nivel comunitar.
    Și persoana cu cel mai mare risc de îmbolnăvire este cea care a fost contact semnificativ al altui caz. (deci, nu trebuie să scape nimeni ne-scărmănat de ăștia, testat și automat…vaccinat, ”imunizat”).

    În acest moment, în majoritatea locurilor din lume, datorită carantinei, ”TRANSMISIA” VIRUSULUI SE REALIZEAZĂ ÎN GENERAL, LA NIVELUL CASEI, LA NIVELUL FAMILIEI.

    (deci, ceea ce vrea să spună maleficul ăsta este că, cu toată botnița, a mănușilor chirurgicale și a distanței când ieși afară din casă, tocmai din cauza carantinei pe care o respecți de nevoie, tot ai virus pe tine…CINIC!)

    Într-un anumit sens, transmisia virusului s-a mutat de pe stradă și a fost împinsă înapoi, în cadrul familiilor. (adică, de pe străzile pustii, virusul s-a mutat în case, domne…)

    Acum, trebuie să mergem și să căutăm în familii pentru a-i găsi pe oamenii care AR PUTEA fi bolnavi, să-i ÎNDEPĂRTĂM și să-i IZOLĂM într-un mod sigur și demn.” (adică să moartă SINGURI, SIGUR ȘI DEMN!)

    SPIRO: Acela a fost dr.Michael J.Ryan, actualul director executiv al ”Programului de Urgențe Medicale” din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății.
    S-ar putea să vi-l amintiți de la Evenimentul 201.

    MICHAEL J.RYAN: ”Scenariul pe care vi-l vom prezenta în această dimineață, ar putea cu ușurință să devină o realitate împărtășită de toți, cândva.
    ”Mă aștept în totalitate că vom avea de-a face cu o pandemie și un virus care se răspândește rapid și are o rată mare a mortalității.”

    SPIRO: Pentru cei care nu sunt la curent: Evenimentul 201 a fost o simulare privind izbucnirea la nivel global a unei epidemii de coronavirus.

  5. A fost desfășurată de Fundația Bill și Melinda Gates, Forumul Economic Mondial, și Centrul John Hopkins, cu numai 6 săptămâni înainte ca problema coronavirusului să fie raportată prima dată.

    TOM INGLESBY (Johns Hopkins University): ”Bună dimineața și vă mulțumesc că ați acceptat să faceți parte din acest Consiliu pentru Urgență Pandemică.
    (și sfrijitul ăsta parcă n-are gură, vorbește dintr-o tăietură..)

    NE AFLĂM LA ÎNCEPUTUL A CEEA CE PARE CĂ VA FI O PANDEMIE SEVERĂ, ȘI APAR PROBLEME CARE NU POT FI REZOLVATE DECÂT DACĂ MEDIUL DE AFACERI COLABOREAZĂ CU GUVERNELE, LA NIVEL GLOBAL.

    (d-aia a prins putere de decizie + tupeu, Arahat și Cercel…împreună cu LuCOVID și mutălăul fiindcă s-au băgat să colaboreze la nivel mondial…)

    Încă de când a fost declarată pandemia, comunitatea globală a făcut eforturi pentru a reacționa la această situație.
    Dar, PE MĂSURĂ CE IMPACTUL SANITAR ȘI ECONOMIC E DIN CE ÎN CE MAI GRAV, Forumul Economic Mondial a întrunit acest consiliu, datorită expertizei voastre, istoricului și prestigiului Dvs.global.
    Avem nevoie de toți cei de față pentru a ne ajuta să luăm măsuri față de situațiile de criză care apar.
    SCOPUL acestui CONSILIU este acela DE A FURNIZA SFATURI (nu obligații?) CĂTRE LIDERI, GUVERNE, ȘI ORGANIZAȚII INTERNAȚIONALE, CU PRIVIRE LA RĂSPUNSUL FAȚĂ DE PANDEMIE.
    Cu o concentrare pe problemele internaționale care fac necesară colaborarea între mediul de afaceri și guvern.

    ”RECOMANDĂRILE” dvs.vor avea o importanță critică și VOR FI ADOPTATE și COMUNICATE pe SCARĂ LARGĂ la sfârșitul acestei întruniri. (păi, dacă sunt recomandări, de unde obligativitatea dedusă de a fi adoptate la scară largă?!)

    SPIRO: Participanții la acest exercițiu au inclus: Națiunile Unite, Banca Mondială, Centrele pentru prevenirea bolilor – atât cel din SUA cât și cel din China, fostul director adjunct al CIA, firme producătoare de vaccinuri, reprezentanți media, și alți câțiva.
    M-am ocupat de acest eveniment într-un raport precedent, voi lăsa link-ul sub videoclip.
    În cel mai recent videocllip, am arătat cum Bill Gates practic, deține OMS și are o influență foarte mare față de organismele americane din domeniul medical: Institutul Național de Sănătate, Centrul Pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, prin parteneriatele lui de afaceri în valoare de milioane de dolari, și prin donații (sau parteneriatele cu fundația lui, depinde cum privești lucrurile).

    De asemenea, am arătat cum GATES ȘI ALȚII AU FĂCUT APEL ÎN MOD PUBLIC LA O GUVERNARE GLOBALĂ, VACCINĂRI ÎN MASĂ ALE OAMENILOR, ÎNAINTE CA LUMEA SĂ SE POATĂ ÎNTOARCE LA CEEA CE EI NUMESC – sau obișnuiam să numim – ”NORMALITATE”, și să ieșim din această carantină.

    PRACTIC, EI ȚIN LUMEA OSTATICĂ.

    Gates, practic îi are în buzunar pe Dr.Tony Fauci și Dr.Deborah Burkes, doi membri de top ai Grupului de Luptă împotriva Coronavirusului de la Casa Albă.
    De asemenea, este interesant de știut că acest oficial de la OMS are o istorie lungă în care a lucrat cu Bill Gates sau pentru el.

    El deja a desfășurat programe de vaccinare în masă.

    Chiar aici, pe site-ul OMS, se poate vedea cum Michael Jay Ryan a lucrat cu Bill Gates, cu organizația UNICEF care se află sub umbrela OMS (care amândouă se află sub Națiunile Unite), cu Centrul Pentru Prevenirea și Controlul Bolilor și cu Institutul de Medicină din America – precum și cu mulți alții – PENTRU A DESFĂȘURA 40 DE CAMPANII DE VACCINARE ÎN MASĂ PE 21 DE MILIOANE DE COPII, ÎN 8 ȚĂRI DIFERITE (se pare..), FOLOSIND 140 DE MILIOANE DE VACCINURI ÎMPOTRIVA POLIOMIELITEI.
    Treaba asta e profundă. Acest om deja a implementat programe de vaccinare în masă, în parteneriat cu Națiunile Unite și Bill Gates.

    Are experiență. Iar acum conduce ”Programul pentru Situații de Urgență” din cadrul OMS. Ăsta e un rol major.
    Acum, dacă tot veni vorba de vaccinul împotriva poliomielitei.
    Dacă ne uităm înapoi, vom vedea pe această pagină: conform celor declarate de un oficial de la Institutul Național de Sănătate, de pe un site cu terminație .gov (care aparține guvernului), timp de 6 ani, ÎNTRE 1955 și 1961, 98 DE MILIOANE DE OAMENI AU FOST INJECTAȚI CU VACCINURI ÎMPOTRIVA POLIOMIELITEI, CARE ERAU CONTAMINATE.

  6. Acest lucru a fost documentat chiar aici, pe acest site oficial al Institutului Național de Sănătate (din SUA).
    Scrie în mod transparent faptul că a cauzat cancer pentru mulți oameni, datorită prezenței unor culturi de celule contaminate de la maimuțe, folosite în timpul fabricării poliovaccinului.
    Nimeni nu știe cu adevărat câți oameni au făcut cancer și au murit din cauza asta, dar trebuie să fi fost destul pentru a determina guvernul să admită acest lucru , în șoaptă.
    CEI MAI MULȚI OAMENI NICI NU AU IDEE CE SE PUNE ÎN ACEASTE VACCINURI.
    Dar, din nou, este un lucru bine documentat. Conform acestui site oficial, au găsit corelațiile poliovaccinare și acest vaccin contaminat, la 20-40 de ani după ce oamenii au fost vaccinați.
    IAR ACUM, AVEM ACEST VACCIN NOU, ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI.
    EI, NU NUMAI CĂ RECUNOSC ÎN MOD DESCHIS, DAR CHIAR SE MÂNDRESC CU FAPTUL CĂ ACESTA ESTE VACCINUL DIN ISTORIE, CU CEA MAI RAPIDĂ INTRODUCERE ÎN PRODUCȚIE (deci are culturi de celule contaminate de la maimuțe…)
    Iar noi, ar ”trebui” pur și simplu să ne aliniem și să ne desfacem la mânecă.
    NU AM DE GÂND!
    Asta NU se va întâmpla deloc în ceea ce mă privește!
    Nicio șansă!
    Acum, cine știe care vor fi rezultatele pe termen lung?
    Așa cum vedem că s-a întâmplat în istorie cu acest poliovaccin.
    PENTRU CĂ NU EXISTĂ STUDII PE TERMEN LUNG PENTRU NICIUNUL DIN ACESTE VACCINURI.
    Iar acum, acest oficial de la OMS a ajuns să conducă un alt program de vaccinare sub egida Bill Gats, la nivel global.
    Acuma, NU spun că el l-a condus pe acela cu vaccinurile contaminate, dar a condus recent programe de vaccinare împotriva poliomielitei, sub egida ONU, în parteneriat cu Bill Gates.

    Iar acum este aproape să urmeze MAREA ”VIZIUNE” A LUI BILL GATES, ACEEA DE A VACCINA FIECARE BĂRBAT, FEMEIE ȘI COPIL DE PE PLANETĂ.

    BILL GATES: ”Dar nu ai de ales. Oamenii se comportă de parcă ar avea de ales. Oamenii nu ar fi în stare să se ducă la stadion, de teamă să nu se infecteze. Nu guvernul este cel care spune: ”În regulă, pur și simplu ignorați această boală”.

    (ce cinică e bestia! După ce manipulează prin mass-media care sprijină guvernul prin ordonanțe militare, etc…oamenii, REEDUCAȚI, SPĂLAȚI PE CREIER în prealabil de către ei, sunt cei de vină pentru că se supun…)

    Oameniii sunt afectați profund: de faptul că văd aceste decese, de faptul că ar putea contribui la transmiterea bolii, și pentru că oamenii bătrâni – părinții sau bunicii lor – ar putea fi afectați de această boală.

    Deci, ”nu” e dreptul tău să ignori ce se întâmplă în această situație.
    ÎN ȚĂRILE BOGATE, DACĂ LUCRURILE SUNT FĂCUTE BINE, ÎN URMĂTOARELE LUNI, VA EXISTA POSIBILITATEA SĂ SE DESCHIDĂ ACTIVITĂȚILE.
    Dar, PENTRU MAJORITATEA LUMII, ”NORMALITATEA” SE ÎNTOARCE NUMAI DUPĂ CE AM VACCINAT PE SCARĂ LARGĂ ÎNTREAGA POPULAȚIE A GLOBULUI”.

    SPIRO: Dar, de asemenea, au de gând SĂ CONSTRUIASCĂ O BAZĂ DE DATE GLOBALĂ CU DATELE ADN, și să emită pentru populația globului, un ”certificat digital”.
    În opinia mea, pe baza cercetărilor pe care le-am intreprins, într-un viitor apropiat ese probabil ca ACEST ”CERTIFICAT” să includă NU numai DATEle tale MEDICALE, dar și INFORMAȚIILE TALE BANCARE, PORTOFELUL TĂU DIGITAL, IDENTITATEA TA, CHEILE…TOTUL!
    Din nou, această afirmație se bazează pe cercetările mele.
    M-am ocupat de aceste aspecte în multe videoclipuri anterioare, care includ link-uri pentru tot ce am vorbit aici.
    Când spun că aceasta e opinia mea…la momentul de față, EI DEJA LUCREAZĂ LA ACESTE PROGRAME.
    Iar aceste programe ar putea foarte ușor să fie unificate.

  7. Și de ce n-ar face-o?…Ne mutăm în acest FILM FINANCIAR complet NOU, care va fi DIGITAL. Este la orizont.

    TOATE BĂNCILE CENTRALE AU DISCUTAT DESPRE ASTA ȘI LUCREAZĂ LA ACEST SISTEM, ÎN PARTENERIAT CU NAȚIUNILE UNITE.

    Vă rog să vă uitați la videoclipurile mele precedente pentru a a vedea mai multe informații despre acest subiect. Am arătat propriile lor documente, propriile lor website-uri. NU inventez aceste lucruri. Ca de obicei, dedesubtul videoclipului, se află și linkurile.
    Colac peste pupăză: acum o avem pe Dr.DEBORAH BURKES, care conduce un grup de firme care primește miliarde de dolari de la Bill Gates – lucruri despre care am vorbit în videoclipul precedent.

    Aceasta a recunoscut că – indiferent ce se va întâmpla, INDIFERENT CE STARE MEDICALĂ AI – DACĂ EȘTI CONFIRMAT POZITIV CU CORONAVIRUS ȘI MORI, EI VOR ADUNA DECESUL TĂU LA STATISTICILE PENTRU CORONAVIRUS. (păi nu fac la fel și tâmpiții de la noi? Îi copiază IDENTIC pe sataniștii ăștia…)

    REPORTER: Există decese atribuite greșit coronavirusului, din cauza erorilor de testare, sau a standardelor greșite cu care sunt privite. Puteți vorbi despre îngrijorările Dvs.cu privire la acest lucru?

    Dr.DEBORAH BURKES: ”În această țară, eu zic că avem o abordare foarte liberallă cu privire la rata de mortalitate a coronavirusului.
    Și cred că rapoartele despre covid au fost destul de directe, în ultimele 5-6 săptămâni.
    Înainte de asta, în luna ianuarie, când nu exista testare, atunci era o situație necunoscută și foarte diferită.
    Există țări unde se procedează astfel: să zicem că aveai o condiție preexistentă și că virusul te-a determinat să mergi la Urgență, iar acolo ai o problemă cu inima sau cu rinichii.
    Unele țări înregistrează situația ca o problemă cu inima sau cu rinichii, și nu un deces cauzat de covid.
    În acest moment, încă înregistrăm ratele de deces. Lucrul minunat când ai o formulare care vin și o formă care are abilitatea să o marcheze ca o infecție cu covid…
    Intenția acum este ca, dacă cineva moare având covid 19, să o socotim ca o moarte de la covid 19.

    REPORTER: Auzim de la medicii legiști că NU au murit de la Covid. Cum puteți fi siguri de acest lucru? Nu sunteți îngrijorați că datele pe care încercați să le colectați, în ce privește proiecțiile pentru viitor…

    SPIRO: EI UMFLĂ ARTIFICIAL NUMERELE. Practic, ei tocmai au recunoscut acest lucru.
    În opinia mea, EI UMFLĂ NUMĂRUL DE DECESE PENTRU A JUSTIFICA ACESTE MĂSURI EXTREME DE CARANTINĂ, ACESTE STĂRI DE URGENȚĂ FORȚATE, ȘI POATE CHIAR PENTRU A INTRODUCE VACCINAREA OBLIGATORIE!

    Iar acum, cei de la OMS recunosc PE FAȚĂ că vor să vină la tine acasă, să vadă cine este infectat…CINE ZIC EI CĂ ESTE INFECTAT, FĂRĂ CA MĂCAR SĂ IA ÎN CONSIDERARE PROBLEMA MAJORĂ REGĂSITĂ LA TESTE, ȘI SĂ-I IA PE ACEI OAMENI.

    Asta vine din partea acelorași Națiuni Unite și aceleași Organizații Mondiale a Sănătății care au ridicat în slăvi carantina draconică și autoritară impusă de China.
    Când I-AU ÎNCHIS PE OAMENI ÎN CASĂ LA PROPRIU, PRIN FAPTUL CĂ LE-AU SUDAT UȘILE; CÂND I-AU TRAS DIN CASĂ ÎN TIMP CE ACEȘTIA SE LUPTAU ȘI ȚIPAU.
    SE PARE CĂ ACEI OAMENI, SUNT DAȚI DISPĂRUȚI ÎN CONTINUARE.
    Și, dacă asta n-ar fi de ajuns, Națiunile Unite tocmai au acceptat China în Consiliul pentru Drepturile Omului.

    Aceasta ar putea fi o bună oportunitate să REAMINTIM TUTUROR CĂ ÎN CHINA, AU FOST ÎNCARCERAȚI APROXIMATIV UN MILION DE MUSULMANI UIGURI.
    Detenția forțată este echivalentul lagărelor de concentrare, și asta NU are legătură cu pandemia globală.

    Acest lucru s-a întâmplat cu mult înainte să izbucnească această pandemie.
    Când tragi linie, dacă te gândești că este imposibil ca așa ceva să se întâmple în Statele Unite, din nou, istoria te va contrazice.

  8. În timpul celui De-al Doilea Război Mondial, Statele Unite au reținut mai mult de 100.000 de oameni de etnie japoneză și i-au trimis în complexe care ar fi echivalentul lagărelor de concentrare, încălcând legea și voința oamenilor.

    ”Având ca motivație apeluri disperate din partea oficialilor și politicienilor militari, Președintele Roosvelt a semnat Decretul 9066, dând puteri armatei SUA să stabilească locații interzise pentru orice persoană.
    Apoi a constituit ”Autoritatea pentru Relocarea în condiții de război”, pentru a construi mai mult de 10 tabere permanente, care să găzduiască aproape 125.000 de americani de etnie japoneză – majoritatea din Vestul Statelor Unite.
    Două treimi din cei relocați acolo, au fost cetățeni americani născuți pe teritoriul SUA.
    Având numai 6 zile să-și rezolve bunurile, cetățenii au fost obligați să-și vândă lucrurile proprietate personală și chiar casele pentru sume mici de bani.
    Taberele erau de obicei localizate în deșerturi izolate, cu vreme dificilă.
    Erau înconjurate de sârmă ghimpată și aveau turnuri de pază.”

    În plus, am vorbit pe acest canal despre DOCUMENTUL ROCKEFELLER privind pașii de urmat ca răspuns la o pandemie majoră.
    Acest document a fost urmat de autoritățile chineze când au instituit carantina lor în stil totalitar.
    Este ghidul pe care-l avem aici.
    Din nou, acesta este un alt videoclip, voi pune link-urile dedesubt.
    S-AR PUTEA SĂ VINĂ O ZI, CÂND EȘTI SCOS DIN CASĂ.
    NU ÎȚI VOR CERE SĂ LE ARĂȚI DOCUMENTE.
    LE VA FI DE AJUNS SĂ TE SCANEZE.
    Probabil că te vor putea scana din mașinile poliției.
    EI VOR CA TOȚI SĂ SE SUPUNĂ ACESTOR MĂSURI DRACONICE LEGATE DE COVID, FĂRĂ SĂ PUNĂ ÎNTREBĂRI.
    IAR DACĂ MIȘTI ÎN FRONT, ÎȚI VOR PLĂTI VECINII SĂ TE TOARNE.
    Practic, îi VOR PLLĂTI SĂ DEVINĂ SPIONI ÎN SOLDA GUVERNULUI MONDIAL.
    PENTRU CĂ EXACT ASTA FAC EI, ÎN ACEST MOMENT.
    Alt împăiat de la ”Safer at Home”: Vrem să ne asigurăm că toată lumea continuă să ne anunțe UNDE sunt acei oameni.
    Dacă ați observat încălcări ale ordinului ”Mai în siguranță acasă”, vă rog să ne anunțați în continuare, pe site-ul respectiv.
    Știți ce se spune despre cei care raportează.
    Ei bine, în acest caz, CEI CARE RAPORTEAZĂ VOR PRIMI RECOMPENSE.
    Vrem să mulțumim că raportați pe alții, și că luați măsuri pentru ca toți să fim în siguranță”.

    SPIRO: Acuma: procurorul general al SUA, William Barr, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la propunerea lui Bill Gates despre un ”certificat digital” privitor la vaccinare.
    A declarat: ”sunt foarte îngrijorat cu privire la această măsură alunecoasă care afectează continuu libertatea personală.”

    Vezi să nu! Când vă mai amintiți ca guvernul SUA – sau oricare alt guvern – să fie preocupat de dreptul cetățenilor la intimitate?!

    Până la urmă, ei sunt cei care monitorizează tot ce faceți, toate locurile unde mergeți, și tot ce spuneți – încă de la 11 septembrie 2001, sau la scurt timp după…
    Procurorul general a eșuat, în opinia mea.

    Mai întâi, pentru că NU a clarificat un lucru: CĂ ACESTE NOI VACCINURI ARN – CARE, ȚINEȚI CONT, NU AU MAI FOST FOLOSITE PE OAMENI, ȘI SE ÎNDREAPTĂ RAPID CĂTRE FAZA DE PRODUCȚIE ÎN ACEST MOMENT – NU VOR FI OBLIGATORII, PE MĂSURĂ CE REGLEMENTĂRILE DE SECURITATE REVIN LA CELE DINAINTE.

    Ar fi fost bine dacă ar fi liniștit populația: ”Nu vă îngrijorați, dacă vreți să luați vaccinul, o puteți face, dacă NU vreți, NU veți fi obligați”.
    Știu, toți ar trebui să presupunem că NU suntem obligați să acceptăm un tratament medical, și NU ar trebui să fim obligați.

  9. Dar, ÎN CONDIȚIILE ACTUALE, AVÂND ÎN VEDERE CĂ BILL GATES ARE DE GÂND SĂ VACCINEZE TOATĂ POPULAȚIA PLANETEI, ar fi fost o idee bună să includă acest lucru în declarație.
    În al doilea rând, prin declarația lui, la nivel general, el lasă ușa deschisă când zice: ”Atunci când este nevoie, e în regulă să se ia măsuri rezonabile”.
    Cine stabilește CARE sunt aceste ”măsuri rezonabile” și ”potrivite”?!
    Oare cel care plătește taxele?
    Oare cei care-i votează?
    (Nu cumva) OMS-ul controlat de Bill Gates?
    Nu cumva GRUPUL DE LUCRU de la Casa Albă cu privire la coronavirus, care este controlat sau cel puțin puternic influențat de Bill Gates?

    NU UITAȚI CĂ GRUPUL DE LUCRU ESTE CEL CARE I-A SPUS LUI TRUMP CĂ ”TREBUIE SĂ ÎNCHIDĂ ȚARA”, IAR OMUL A FĂCUT-O!
    Și se poate vedea cu ochiul liber că e foarte supărat din această cauză.
    Se vede acest lucru în multe din conferințele lui zilnice de presă.
    OAMENII AȘTEAPTĂ ÎN CONTINUARE PE ALTCINEVA SĂ-I SALVEZE.
    AȘTEAPTĂ UN LIDER SĂ LE SPUNĂ CE SĂ FACĂ.
    Ei cred că UN CAVALER ÎN ARMURĂ LUCIOASĂ va veni să-i salveze în ultimul moment.
    Ei spun, ”aveți încredere în planul lor”.
    SINGURA PERSOANĂ CARE TE VA SALVA EȘTI TU ÎNSUȚI (n.n. mai mult decât tu însuți, te va salva Dumnezeu.)
    Rămâne în sarcina ta.
    Nimeni nu va veni să te salveze.
    NU Trump, NU guvernul, NU grupul Qanon.
    ”Aveți încredere în plan.” Ce plan?
    SINGURUL PLAN CARE VĂD CĂ SE DESFĂȘOARĂ ACUM ESTE GUVERNAREA GLOBALĂ ȘI SFÂRȘITUL MODULUI NOSTRU DE VIAȚĂ, AȘA CUM ÎL CUNOȘTEM.
    Când tragem linia, e în sarcina ta și a oricăruia dintre noi care OBSERVĂ ce se întâmplă acum, chiar înaintea ochilor noștri.
    Acuma, trebuie să vă puneți întrebarea:
    O SĂ VĂ PREDAȚI LOR?
    O SĂ-I LĂSAȚI SĂ VINĂ ÎN CASA VOASTRĂ, SĂ VĂ IA SOȚIILE, MAMELE, COPIII?
    Dacă se va ajunge la asta…EI VORBESC DESPRE ASTA PE FAȚĂ, CHIAR ACUM. Asta e ceea ce spun ei.
    Tocmai v-am arătat filmarea cu medicul -șef de la OMS care spune deschis despre acest lucru.
    El e șeful ”Programului pentru Situații de Urgență” de la OMS.
    E șeful Programului pentru vaccinarea globală, tot la OMS.
    Un om documentat ca lucrând cu Bill Gates în aceste operațiuni.
    Aceștia spun că vor veni în casa voastră și vor lua oameni, pentru ”binele” comunității.
    Îți spun ceva = eu personal, NU mă voi supune NICIODATĂ!
    Dacă ei au impresia că pot veni acasă și să pună mâna pe mine și pe familia mea, împotriva voinței noastre, NU știu ce-i așteaptă.
    Voi face tot ce ține de mine pentru a mă proteja pe mine și pe familia mea.
    Tot ce stă în puterea mea (n.n.nu este bine să răspundem cu forță letală).
    Vă rog să-mi urmăriți videoclipurile de pe bitchute.
    E o platformă video care NU cenzurează.
    Treaba e că acest canal youtube poate dispărea oricând.
    DACĂ ÎNCEPEM SĂ VEDEM CENZURĂ PE INTERNEET, VĂ ROG SĂ VĂ PREGĂTIȚI PENTRU ORICE!
    Nu spun ca să mă aflu în treabă!
    Să NU mă acuze nimeni că panichez lumea.
    Dar trebuie să ne gândim serios la aceste lucruri.
    La faptul că ACEASTĂ PANDEMIE AR PUTEA – ipotetic – FI FOLOSITĂ CA PRETEXT PENTRU A UMPLE CENTRELE DE DETENȚIE.
    Am văzut că astfel de lucruri s-au întâmplat în trecut.
    Acuma: ei au sugerat deschis să se aplice o cenzură conștientă pe internet, pe motiv că site-urile respective răspândesc dezinformări în timpul Evenimentului 201, care a fost o simulare privind o pandemie de coronavirus, eveniment care s-a întâmplat chiar înainte să se declanșeze actuala pandemie:

    La TV: ”Țările reacționează în moduri diferite privitor la gestionarea cantităților mari de minciuni și dezinformări care circulă pe internet.
    În anumite cazuri, sunt implementate închideri localizate ale internetului, pentru a înăbuși panica.”

    SPIRO: Am văzut că în mass-media circulă ideea că Internetul a ajuns la limită, din cauza acestei crize și a faptului că toată lumea stă acasă.
    Dacă ai impresia că ceea ce spun eu NU este exagerat, pune-ți următoarea întrebare: dacă cineva ți-ar fi spus acum o lună că în toată SUA se vor închide activitățile, și că jumătate din populația lumii va fi în izolare acasă și cu activitățile închise, NU ți s-ar fi părut exagerat?
    Ei au mers deja din ușă în ușă în SUA căutându-i pe cei care au ieșit din locațiile unde ar fi trebuit să stea izolați.
    Oameni buni, aceste lucruri au fost date la Știri.

    VĂ ROG SĂ VĂ PREGĂTIȚI.
    VĂ ROG SĂ AVEȚI UN PLAN.
    VĂ ROG SĂ VĂ LUAȚI VIAȚA ȘI VIITORUL ÎN SERIOS.
    VĂ ROG SĂ DAȚI DOVADĂ DE RESPONSABILITATE, ASTA-I TOT CE SPUN.
    Luați problema în propriile mâini.
    SĂ NU AVEȚI ÎNCREDERE ÎN NIMIC DIN CEEA CE SPUN EI.
    Pentru că nu știți ce se va întâmpla.
    EI VOR CA TU SĂ FII DEPENDENT DE SISTEM.
    SĂ FII ÎNSPĂIMÂNTAT.
    FAC ORICE POT CA SĂ JUSTIFICE MĂSURILE PE CARE LE IAU ÎN ACEST MOMENT PENTRU A PROVOCA ACEA FRICĂ, ACEA SUPUNERE.
    Luați lucrurile în propriile mâini.
    Eu NU spun să începeți o revoluție.
    Eu spun să dați dovadă de responsabilitate cu privire la propria viață, la familia voastră; pentru a vă proteja familia, și a o hrăni.
    NU încerc să vă țin predici, dar vă rog: ÎN ACEST MOMENT TRĂIM VREMURI EXTREME.
    Apreciez oamenii care împărtășesc aceste informații, și chiar contribuie cu propriile gânduri și sugestii la secțiunea de comentarii.
    Trebuie să vorbim deschis despre ce se întâmplă.
    Despre ce vedem că se întâmplă în toată țara, pe toată planeta.
    Când tragem linie, ne aflăm toți în această situație.
    În opinia mea, asistăm la un efort concertat, o operațiune bine organizată, care se desfășoară chiar sub ochii noștri.
    Sunt SPIRO, mulțumesc să m-ați urmărit.
    Țineți aproape!
    Am în lucru niște rapoarte chiar acum, plus că stau la rând niște actualizări foarte importante.
    Deci, țineți aproape, abonați-vă, împărtășiți informația.
    Ne vedem curând.
    BILL GATES: ”Din nou, nu mă pricep așa bine la asta, cum mă pricep la vaccinuri.”
    MICHAEL J.RYAN: ”În acest moment, trebuie să mergem să căutăm în familii, pe cei care AR PUTEA fi bolnavi, să-i scoatem de acolo și să-i izolăm.”
    ”Vrem să vă mulțumim că îi raportați pe oameni și vă asigurați că toți suntem în siguranță.”
    BILL GATES: ”Pentru majoritatea lumii, normalitatea va reveni numai după ce vom vaccina pe scară largă toată populația globului.”
    IZOLARE
    ”Fabricarea vaccinurilor”
    ”Răcite la -70 grade Celsius”
    ”Păstrează eficacitatea”
    Sfârșit.

    1. Am să încerc să-ți răspund cu speranța că nu te vei supăra pe mine,măcar de data aceasta,și foarte pe scurt.Eu nu contest cele pe care tu le-ai descris mai sus,și cred că nici alții,oarecum familiarizați cu astfel de informații,dar mă văd nevoit să-ți spun,și nu numai ție,că aproape în toate expunerile voastre,unele destul de pertinente,mai mult sau mai puțin probate și demonstrate științific,ÎL scoateți din schemă,adică ÎL uitați pe DUMNEZEU.Tu chiar crezi că DUMNEZEU nu le cunoaște planurile acestor oameni răi și necredincioși?Le cunoaște,crede-mă,chiar dinainte de a fi fost urziți în pîntecele mamelor lor,dar toate trebuiesc a apărea,a fi,a exista.Tu chiar crezi că DUMNEZEU,Cel Atotputernic,Care a adus totul la existență,din neexistență,doar cu Cuvîntul,are vre-un fiu sau vre-o fiică de pierdut?Nu vă mai temeți și nu vă mai faceți probleme din astfel de lucruri și de lucrări.Cu adevărat acum începe să se vadă Credința fiecărui fiu al DOMNULUI.Tu chiar crezi că DOMNUL ,Care ne cunoaște pe toți,cu mult mai bine decît ne cunoaștem noi înșine,sau unii pe alții,Își va lăsa vre-un fiu sau vre-o fiică,spre a fi batjocorit(ă)și pierdut(ă) de acești păgîni,atei hulitori și blasfemiatori de tot ceea ce înseamnă Sfînt.Te înșeli amarnic dacă crezi astfel.De acum înainte,DOMNUL Își va retrage fii din această scenă a lumii acesteia preadesfrînate după cum a rînduit DOMNIA Sa,la început cei mici și slabi,….pînă cînd,la sfîrșit nu vor mai fi rămas decît stîlpii ,coloșii,giganții neamului omenesc și evident ai ortodoxiei,cei mai mari Sfinți,de după Cei mari ai începutului Creștinismului,care ÎL vor aștepta pe DOMNUL în hainele acestea de piele,și care la apariția DOMNIEI Sale,într-o fracțiune de secundă vor fi îmbrăcați în haine de Lumină,împreună cu toți ceilalți,adormiți pînă atunci.Acestea vor fi hainele de nuntă,cu care toți fiii Lui DUMNEZEU vor gusta din vinul cel nou împreună cu DOMNUL lor,sau corpurile ori trupurile duhovnicești de care vorbește Pavel,apostolul cel de trei ori Sfînt al DOMNULUI.Și încă o dată îmi cer iertare…

      1. Prea Sfântā Nāscātoare de Dumnezeu, miluieste -ne pe noi! Vom vedea pe Domnul, noi aceastā generatie, dar ni se va cere credinta sfintilor, sa fim iuti ca serpii si blânzi ca porumbeii si da avem inimile Sus. Mai mare sacrificiu vor face cei care au copii. Prin ruperea pecetilor din Apocalipsā sub ochii nostri, Dumnezeu vegheazā! Trebuie Credinta mare, da nu ne vaccinam, sa ne împartāsim , ca sā avem legatura indestructibilā cu HRISTOS pentru a putea fi eligibili (vrednici) de Împārātia Cerurilor si de a putea vedea Sfânta Treime pe Cer si pe HRISTOS în haine de Luminā la sfârsitul veacurilor. Atunci vrājmasul va pieri si toata lucrarea diavoleascā. Doamne ajutā!

      2. Dar NU trebuie să-mi răspunzi!
        În general, nu bag în seamă persoane de genul tău…
        Nici măcar n-ai realizat că este vorba NU de un răspuns al meu, DIN NOU PRIPINDU-TE CU JUDECATA…ci de o simplă redare a transcriptului celor 2 filmulețe care, vor dispare de pe youtube…ăsta e și motivul pentru care le-am redat!
        Nu toată lumea este spiritualizată, nu toată lumea vede ceea ce se întâmplă sub ochii lor…din acest motiv, măcar dpdv lumește, apoi prin alte conexiuni trezite de propria lor conștiință, să facă ceea ce trebuie…apelând la Hristos și sfinții săi!

    2. Bună Magda!, apreciez mult ceea ce faci și sunt sigur că nu numai eu, oamenii au un ego nemăsurat și au învățat să mintă încontinuu, nu mai pot face diferența între real și fals, acum în aceste zile oamenii sunt pur și simplu speriați și disperați, puțini sunt luptători taciți care văd realitatea așa cum este, cum parțial ai expus-o și tu, prea multe în situația actuală oamenii simpli nu prea pot face, doar să nu-și ofere girul la cele ce se întâmplă, protestând verbal și în scris, totul este pus la punct foarte în amănunt și de mult timp. Scrierile vechi spun tot ce se va întâmpla, doar Creatorul poate stopa cele ce se manifestă și cele ce urmează, conștintizarea și neacceptarea a ceea ce se manifestă în aceste zile e tot ce contează, restul e zbatere în van.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button