X

Elveția vrea să vaccineze întreaga populație din octombrie împotriva coronavirus

Person being injected with syringe
O echipă de cercetători de la Universitatea Berna, în Elveția declară că la vară vaccinul ar fi gata de testare, poate chiar din august, după care va fi inoculat populației elvețiene începând cu luna octombrie, a declarat de Martin Bachmann, profesor universitar de imunologie în cadrul unei conferințe online cu asociația de presă a Națiunilor Unite, potrivit swissinfo. 

Bachmann conduce în prezent un grup de experți proveniți de la diverse universități elvețiene pentru a dezvolta un așa-numit vaccin sintetizat genetic, bazat pe particule similare virusului. Aceste vaccinuri – utilizate pentru hepatita B, de exemplu – funcționează prin eliminarea proteinei pe care virusul o folosește pentru a se atașa de o celulă. “Planificăm să imunizăm primele persoane în august și, apoi, să efectuăm o mare vaccinare în octombrie”, a confirmat Bachmann.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Potrivit expertului, noul coronavirus este stabil din punct de vedere genetic și, spre deosebire de gripă, este foarte posibil să nu necesite mai mult de un vaccin pe o perioadă relativ lungă de timp. “Strategia noastră este să obținem imunizarea cel puțin a întregii populații elvețiene în următoarele șase luni și, prin urmare, să începem să producem vaccinul pentru piața globală. Acesta este un obiectiv ambițios, dar vă asigur că avem o șansă mare”, a adăugat Bachmann.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Țara banilor se angajează să aplice vaccinul pe cobaii din țara lor DAR să și devină fabrică de vaccin global…interesant!
    Li s-a pompat bani s-o facă!

      1. Nu numai Craiova e tara banilor ,sa vezi tu masini de Calararsi parcate in curtile unor vile de buna calitate in centrul Bucurestiului.Suceava,Neamt,Bacau de peste tot de unde a fost de furat.N-am nimic cu ei sau cu casele lor,dar s-au izolat in ele cu garduri de 2m si camere video. Degeaba oricum ii haleste sistemul comunist.Vremuri grele,clericii dintotdeauna in Romania au facut pact cu puterea indiferent care a fost ea,banu ala conduce pentru ca oamenii sunt dezbinati.

    1. Țineți minte ce spunea Ieroschimonahul Pahomie acum o lună ? Că vaccinul împotriva coronavirusului este deja produs, au miliarde de doze, și le țin undeva la granița dintre Franța și Elveția.

  2. O mananca in fund ca pe Zambilica pe Marisa Helvetia. Ce sa zic, peste tot in lume in functiile de conducere sunt zombi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button