X

Adrian Streinu Cercel, demis de la șefia comisiei științifice din Ministerul Sănătății

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul  Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat joi că l-a demis pe Adrian Streinu Cercel de la șefia Comisiei științifice speciale anti-COVID din Ministerul Sănătății. 

”Nu am putut fi de acord cu dânsul. Decizia a fost de a-l demite din Comisia științifică de la nivelul ministerului”, a spus Tătaru, făcând referire la planul lui Streinu Cercel de izolare totală a cetățenilor peste 65 de ani.

Comisiile de specialitate sunt structuri consultative care furnizează Ministerului Sănătăţii expertiza științifică necesară pentru coordonarea reţelei de asistenţă medicală.

Citiți neapărat Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

 1. În sfârşit, se atinge cineva de eminenţa sa, domnul Jidanu-Cercel. Lucru foarte firesc, individul n-are ce căuta într-o comisie ştiinţifică. Doctorul Astărăstoaie îl numea “un foarte bun comunicator”. Şi cred că la atât se rezumă disponibilitatea lui Cercel de a servi cauza medicală. Să ştie să comunice, să facă impresie de specialist în faţa gloatelor, să-i crească acţiunile şi să încaseze. Bani, evident.

  1. Doamne ajuta,

   EXACT !! Aceasta este o manevra ieftina de a linistii „gusterii”. Planul in forma lui din media (schita) era stiut si folosit ca „osatura” pentru restrictiile actuale.

   Streinu a fost demis pt ca s-a facut „scurgerea” planului in presa. De altfel lucru precizat foarte clar de Orban. De urmarit cu atentie exprimarea ministrului Tataru, si a premierului din interviul de la B1.

   Nici unde nu spun clar ca il demit pentru ineptiile debitate ci spun clar , pentru faptul ca „Aparitia” acestui plan a creat ganduri „exacerbate”. Adica gandurile copiilor de a se opune extragerii batranilor, chiar cu pretul vietii, asta e „exacerbarea” dupa mintea lor.

   Daca nu erau de acord ei cei ce mor de grija noastra, de la inceputul planului trebuia demis pe loc, nu? Dar ce sa spuna si ei la tembelizor?!

   Au fost de acord tacit. Cat de moluste si marsavi sunt si cum o dau acum cotita.

   Mantuire

 2. Ce moaca de fatalau are individu’! Oare ma-sa stie cu ce se ocupa fi-su si ce Illuminati este?
  Sunt greu de suportat asemenea specimene chiar daca si ele sunt creatia lui Dumnezeu!
  Totusi e bine ca nu e mai rau.

 3. Bine ați venit în ROMÂNIA tara tuturor posibilităților un ministru care ne minte și ne manipulează demite o somitate .nu pentru asta am luptat.

 4. Parintele Justin Parvu spunea ca lumea se bucura foarte cand a murit Stalin, exclamand toti:”A murit Stalin!”. Iar Parintele le spunea: “Stati asa mai ca o sa apara un alt Stalin!” Si asa a fost, caci fiara rosie a bagat in inchisoare toate varfurile neamului romanesc.
  Asa ca stati in pozitie de aparare ca se vor “naste” alti cercei, poate chiar mai “ambitiosi” decat strainul de neam. Deja sunt unii care “bazaie” la nivel inalt si sustin testarea, testarea tuturor romanilor, caci poate ii remarca OMS-ul si-i va pune in locul celor care “se misca cam greu”. Exista “cadre” la greu de unde OMS-ul sa-si aleaga ciracii.
  Prin aceasta mutare s-au justificat cumva in fata noastra ca ei ar fi altfel. Cineva chiar a zis aici ca cercel este pe post de “tap ispasitor”.
  Toti sunt la fel, numai ca nu se vor trage unii pe altii in prapastie, ci acela care iese din joc se preface a fi singurul vinovat. Acest artificiu este propriu politicii romanesti de dupa Revolutie, adica cel sanctionat nu-i va trage dupa sine pe cei cu care a lucrat. Asadar sa fim atenti(vigilenti) pe mai departe, caci “jocul cu moartea” de abia da sa-nceapa.

 5. VA FI REPUS ÎN FUNCȚII CHIAR MAI MARI! acum se face o propagandă furibundă(la ordin de foarte sus) pro Cercel la Romaniatv și Antena3!! Cercel este reprezentantul pe sănătate în România din partea NWO,recte Guvernul Mondial din umbră,încă…așa cum Isărescu este pe Finanțe…
  Foarte probabil va ajunge ministrul sănătății cu tot cu abominația numită Vacanța Mare!!
  Singura soluție să scăpăm de asemenea monștri e să fie vaccinat cu ceva calibru7,62mm,merge și 9mm…

  1. Baremi americanii au arme, noi…NU!
   Doar milițienii bagă cartușe în tine, DE FRICĂ să nu mai miști și să le strici lor plimbările pe orice vreme din zi sau din noapte, iar ziua, făcând băi de lumină și de soare, ca niște organe ce se respectă!
   Și-uite-așa…la vreo 50 de anișori, alții – mai devreme, din pricină SUBITĂ de boală de la atâta STAT (de pomană), îți râd în nas ca niște tinerei pensionari care văd că trudești ca boul/vaca până la aproape 70 de ani!
   SĂ LE FIE DE CAP!

 6. Ha ha ha.
  Politistu bun si politistu rau.
  Teatrul merge mai departe.
  Dau ceva mai mic sa castige ceva mult mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button