X

Razele soarelui distrug rapid coronavirusul, dar “experţii” afirmă că virusul ar putea rezista pe timpul verii   

Razele soarelui distrug rapid coronavirusul, dar experţii afirmă ...

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Razele soarelui distrug rapid coronavirusul, dar experţii afirmă că virusul ar putea rezista pe timpul verii.  Rezultatele preliminare a testelor realizate în laborator au arătat că virusul nu rezistă expunerii prelungite la soare şi umiditate ridicată. Oamenii de ştiinţă americani au izolat virusul în laborator şi au simulat lumina solară. În mediul controlat coronavirusul a fost distrus imediat.

Savanţii speră ca perioada verii să ofere o încetinire a răspândirii virusului. Totuşi, ei avertizează că în niciun caz virusul nu va fi eliminat iar riscul de infectare nu va scădea. Descoperirea făcută este importantă pentru a putea înţelege şi răspunde la modul în care pandemia acţionează.

Testele au fost efectuate pe particule virale suspendate în salivă. În cadrul experimentului s-au reprodus mai multe tipuri de condiţii meteorologice.

Întrebarea care rămâne este dacă există o corelaţie între expunerea prelungită a virusului la razele soarelui şi condiţiile meteo. Totuşi, există o tendinţă greşită de a interpreta raportul dintre vremea bună şi răspândirea virusului.
Problema care persistă încă este la nivelul relaţiilor interumane. Oamenii, indiferent de imunitate, pot răspândi în continuare virusul prin contact chiar dacă vremea este favorabilă.
Cercetătorii se întreabă dacă au fost suficient de mulţi oameni infectaţi ca virusul să se poată răspândi în anotimpul de vară. Deocamdată nu este clar dacă centrul va face publice rezultatele finale ale experimentului, informează Yahoo! News.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

23 comentarii

  1. Este rusinoasa publicarea acestei “descoperiri” in conditiile in care se stie de peste 50 de ani ca radiatia ultravioleta din lumina solara distruge virusii si microbii si se folosesc de zeci de ani lampi cu ultraviolete pentru dezinfectarea salilor de operatie.
    Daca mai studiaza o sa “descopere” ca epidemiile au loc doar in sezonul rece, exact din acest motiv.

  2. D-aia ne-au băgat în ordonanță militară, fiindcă TREABA e militară, pe radio-frecvență militară ne îmbolnăvesc ăștia… cică din 1995 la americani, și din 2003 în Europa…așa cum spunea tipul ăla din Germania Vela!
    Multe nano-drăcării sunt în noi, prin fibrele Morgellons inhalate de-a lungul timpului, au și formă de păianjen exact cum AȘA a spus Vela, iar când primesc ORDIN , demarează programul de distrugere a sistemului imunitar care luptă/va lupta împotriva noastră, ducând în cele din urmă, la deces…pentru căpoși, pentru indezirabili, cei care nu vor vaccin, bătrânii, etc…

    ”Rata de supraviețuire estimată este de 2%, se arată că 99% din populație va fi infectată cu aceste lucruri și majoritatea dintre noi, suntem deja!

    ACEST PROGRAM A ÎNCEPUT DIN 1995.
    SUNT ACESTE NANO-PARTICULE ACTIVATE (acum…) DE LA DISTANȚĂ sau ELE SUNT PRE-PROGRAMATE PENTRU A-ȘI ÎNDEPLINI MISIUNEA LA UN MOMENT DAT SINGURE?

    Sunt pre-programate, dar sunt activate atunci când li se dau ordinele de lucru, practic, ATUNCI CÂND, FRECVENȚA MILITARĂ SECRETĂ, ESTE TRIMISĂ, EMISĂ!”

    Video-ul cu transcript cu tot, este preluat de pe blogul lui ayea:
    https://ayeaye20.wordpress.com/2020/04/20/nano-robotii-din-vaccin-si-5g/

    Nano robotii din vaccin si 5G

    Se confirma ce a zis pr. Elpidie.

    Nano robotii si 5G
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=jNyWyq48c5M&feature=emb_logo

    1. Referitor la nano-drăcăriile din vaccin, ce seamănă cu păianjeni, ce spune Harald Kautz-Vella:

      ”Infectați de Chemtrails și Materie Neagră programabilă *
      A Doua/Ultima Parte
      https://www.youtube.com/watch?v=talwyDSEscs&feature=youtu.be
      Cine nu este familiarizat cu fizica, ar putea apela la tărâmul spiritual, în care afrimă că…omenirea este pe cale să treacă la un nivel superior și avem acest concept vedic al celor șapte iaduri și celor șapte raiuri.
      Este un concept identic cu multi-straturile spațio-temporale ale lui Matti Pitkanen.
      Deci, pentru mine…este destul de ușor să-mi imaginez…o anatomie hiperdimensională, ființe trans-dimensionale.
      Și ceea ce observ din acest punct de vedere când analizez Boala Morgellons, pare să fie vorba despre o ființă hiper-dimensională, care abuzează de oameni, pentru a-și reproduce propria specie.
      Și, înainte ca acești sporocarpi pseudomorfi să părăsească organismul, ”ei” extrag suficienți…biofotoni de la nivelul frunții, pentru a trece într-o dimensiune paralelă și, din acel moment, devin invizibili, dar încă se află în organism.
      Și acest lucru este acum, știință pură…asta am descoperit în laborator, asta se poate explica prin teorii…hiperdimensionale, dar are conexiuni și cu mitologia.
      DACĂ EXISTĂ O CREATURĂ INVIZIBILĂ CARE SE TÂRĂȘTE PRIN CORPUL TĂU ÎNCERCÂND SĂ ACCESEZE SISTEMUL TĂU ENERGETIC, ACEST LUCRU ESTE FOARTE APROPIAT DE CEEA CE CINEVA, L-AR PUTEA DENUMI D E M O N SAU ARCHON.
      Și dacă analizezi descrierile acestor archoni, de acum 2.500 de ani…descrierea anatomiei lor este identică cu ceea ce a schițat acest bolnav de Morgellons.
      Ei sunt descriși ca PĂIANJENI CU CHIPURI UMANE și EXISTĂ DOUĂ SPECII DIFERITE CARE SUNT ÎNRUDITE, DAR DIFERITE CUMVA.
      Ei sunt descriși că trăiesc ca niște PARAZIȚI AI LUMINII și practic la asta se referă întreaga tradiție a MAGIEI NEGRE.
      SĂ FII UN MAGICIAN NEGRU ÎNSEAMNĂ SĂ COMUNICI CU ACEȘTI ARCHONI și să LE OFERI ACCES LA PROPRIUL TĂU SISTEM LUMINOS, HRĂNINDU-I CU BIOFOTONI, HRĂNINDU-I CU FORȚA VITALĂ, IAR EI…ÎN SCHIMB, ÎȚI OFERĂ PUTERE, PUTERE ASUPRA ALTOR FIINȚE UMANE.
      La asta se referă întotdeauna ritualurile magiei negre. Deci, începem să obținem o imagine de ansamblu, aici…și DACĂ ANALIZEZI ENTITĂȚILE POLITICE care ar putea fi responsabile de răspândirea în atmosferă a Bolii Morgellons, observi că în SUA, familia Bush se află la putere.
      Chiar dacă nu mai poartă numele de Bush, aparțin familiei…și SUNT CU TOȚII, MEMBRII AI SKULL & BONES, ceea ce sună destul de mult a magie neagră.
      Dacă analizezi cum sunt interconectați acești oameni, următorul subiect va fi ”MÂZGA NEAGRĂ” și există un mare depozit de ”mâzgă neagră” în Paraguay…și există un sat lângă acest depozit de ”mâzgă neagră”, iar familie Bush are acolo o vilă mare, ca zonă de refugiu.
      Când părăsesc SUA, se vor afla acolo, trăind în acest sătuc din Paraguay, iar un prieten de-al meu s-a dus acolo pentru a lua probe din această ”mâzgă neagră”, din Paraguay și și-a dat seama că Angela Merkel avea propria ei vilă, alături. Iar această ”mâzgă neagră” are ceva de-a face cu demonii.
      În tradiția magiei negre, această ”mâzgă neagră” este folosită pentru a comunica cu demonii.”

      1. Deci, după spusele lui Vela, deducem că GUVERNUL ROmâniei și toate Guvernele lumii, că d-aia au înnebunit după ceea ce spune satanista OMS made of SUA, SE SUPUN ARMATEI (vezi urgențe/para-urgențe…);

        ARMATA se supune SERVICIILOR SECRETE;
        SERVIICIILE SECRETE se supun MAGICIENILOR NEGRI;
        MAGICIENII NEGRII se supun DEMONILOR;
        DEMONII, se supun INTELIGENȚEI LOR ARTIFICIALE (A.I.)

    2. Următoarele lucruri au fost spuse de cineva care cunoaște subiectul. Au încercat de 3 ori să-l omoare de la distanță (prin nanoroboții din corpul lui) și omul a scăpat. Dar el spune singur că motivul pentru care l-au lăsat să mai trăiască este (probabil) pentru ca el să aducă aceste informații în zona mainstream.

      Programul de distrugere a sistemului imunitar (dacă există acest program) e numai una din aplicațiile acestor chestii care se află deja în noi.

      O altă aplicație este că acești nanoroboți preiau date din interiorul corpului
      și le transmit către o simulare a realității, unde el spune că noi deja avem câte un echivalent. Aceasta este practic Matrix. La această realitate paralelă să lucrează chiar acum.
      În acest moment, transmisia de date este de la nanoroboți la Matrice. Va veni o zi – și nu cred că e foarte departe – când cei de la butoane vor schimba direcția transmisiei. Practic, vom ajunge să trăim în acea realitate fictivă. Probabil că ”Matricea” va transmite datele iar nanoroboții le vor prelua și le vor plasa direct pe neuroni și pe sinapse. Cam așa spunea și Ray Kurzweil când vorbea despre aceste lucruri.
      Același lucru îl spune și David Icke, cum că ei desfășoară echipamentele 5G pentru a construi o ”realitate fictivă” (technological subreality). A evitat să folosească sintagma ”realitate virtuală”, probabil pentru ca oamenii să nu-și facă o idee greșită. Pentru că nu va fi că îți pui niște ochelari virtuali și vezi ceva cu ochii tăi. Informația va fi transmisă direct în creier, fără să-ți pui pe cap vreun echipament.

      Ceea ce au dat ei prin aer și prin mâncare nu sunt nanoroboții înșiși, ci eleementele constituiente ale lor. Acestea ajung în stomac, unde găsesc anumite substanțe care le trebuie, și încep să se unească unele cu altele formând acești nanoroboți, care sunt dotați cu antene și mijloace de locomoție.
      Omul a vorbit despre posibilitatea de a-i fi provocat cuiva infarctul folosind nanoroboții (blochează arterele); a vorbit și despre ”inundarea plămânilor cu un fluid” (cam ce se întâmplă acum cu acest ”coronavirus”). Treaba cu plămânii a spus-o pe vremea când nu era apărut ”coronavirusul”.

      La nivel omenesc, ne putem proteja de acțiunea acestor nanoroboți – până la un punct – asigurându-ne că suntem alcalinizați. Dar NU vă apucați să beți un kil de oțet pentru asta. Oțet, lămâie, legume și fructe, apă de tărâțe – aceste sunt lucrurile pe care le știu. Alcalinizarea nu omoară nanoroboții, dar le încetinește acțiunea.

      De acuma numai Dumnezeu ne mai poate scăpa, că toți avem nanoroboți înnăuntru. Cei care evită să mânânce alimente cu coduri de bare și cu e-uri ar trebui să aibe un avantaj, dar nu știu cum vor evita particulele date din avion. Cei care stau la țară ar trebui să aibe un avantaj în caz că la țară se spreiază mai puțin din avioane.

      Părintele Elpidie a spus că Sfânta Împărtășanie va anula acțiunile acestor lucruri.

      1. Am uitat să spun: unul din canalele prin care ajung nanoroboții în oameni este prin vaccinuri. Deci, cei care nu se vaccinează ar trebui să aibe un avantaj.

        1. Foaarte tare!
          Asta spunea și tipul din video-clip…cum că ”nano-boturi pe care le putem alimenta în creierul nostru care se conectează direct la Cloud, mai degrabă decât prin orice am transporta în buzunar și în acest fel, FĂRĂ FIR…practic, putem descărca cărți întregi, limbi întregi și noi, VOM CUNOAȘTE aceste lucruri, DOAR prin DESCĂRCAREA LOR…”

          (deci, devenim fișiere în niște directoare ale propriului-computer ce va putea fi activat/dezactivat de cei care ne-au transformat în cyborgi).

          Adică, tu…în baza unui ordin militar, să NU mai vezi realitatea de zi cu zi…ci prin ochii tăi să trăiești coșmarul sau dimpotrivă, ceva frumos care să te facă să dorești să fii/rămâi în realitatea virtuală executată de nano-boți venită de la centrul de comandă.

  3. S-ar putea ca, până la instalarea general 5G să nu fie ofensiv sau să piară de la razele soarelui…e logic, e firesc!
    Oricum, cineva de pe-aici a spus că românii au ADN bun și NU prea prinde minciuna TV…exagerată, calată pe ”n” morți din pricină de covid, când de fapt, ei, majoritatea au murit de ALTCEVA!
    5G-ul va face ca nano-drăcăriile băgate în apă și-n mâncare, plus ambalaje…ca sistemul nostru imunitar să lupte împotriva noastră, dar până atunci…NU!

    1. Dacă-e AȘA, v-au/ne-au ținut DE PROȘTI ÎN CASĂ :)))
      Oricum este/era ILEGAL ceea ce-au făcut ăștia cu noi, la comanda mondialiștilor!
      Zicea cretinul ăla de la (ne)Sănătate că ar trebui ca bătrânii de peste 60 de ani să fie luați din familie și băgați în hoteluri, LA IZOLARE…
      Deja testează terenul, vor să vadă cum reacționează lumea, cât de docilă e, etc…

      Fraților! NU e de glumă!
      Uitați-vă numa la comentariile de pe blogul monahului Teodot, a cuiva care-și zice TIPA:

      https://monahulteodot.wordpress.com/2020/03/15/pretextul-coronavirus-vaccin-sulita-in-trupul-lui-hristos/

      1. Tipa
      16 APRILIE 2020 LA 18:16
      Nicio restrictie impusa de Vela nu are nicio valabilitate.Cititi hotararea parlamentului.Si mai am o surpriza mare insa va anunt maine .Cititi : Parlamentul României adoptă prezenta hotarare:Parlamentul României adoptă prezenta hotărâre.
      Art. 1.
      Se încuviințează măsura prelungirii stării de urgență pe teritoriul României, pentru o perioadă de 30 de zile, instituită de președintele României prin Decretul nr. 240 din 14 aprilie 2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 311 din 14 aprilie 2020.
      Art. 2.
      (1) Pe durata stării de urgență, restrângerea exercițiului unor drepturi sau libertăți se dispune numai prin acte normative cu putere de lege.
      Adica adio ordonante militare , adio interdictia de a merge la biserica
      Adio tuturor masurilor. TOATE MASURILE SE VOR DISPUNE DE PARLAMENT CONFORM HOTARARII CE DE ALTFEL TRANSPUNE CONSTITUTIA. Pana contesta ei la CCR Vela nu mai are nicio autoritate si nu msi opereaza nicio restrictie.CCR nu poate sa le dea o decizie favorabila pnl pt ca ar contrazice nu doar constitutia ci si propriilr decizii.
      De aia era suparat iohanis sparanghel si spera sa nu se trezeasca lumea si sa realizeze ca nicio interdictie , nici cea de paste nu opereaza.Ha ha ha

      16 APRILIE 2020 LA 18:34
      Ordonantele mitare sunt emise in baza vechiului decret, nu au nicio valabilitate.Incepand cu hotararea parlamentului , noul decret, restrictiile se iau prin lege.Avem liber la biserica, liber la circulat suntem liberi. SAH MAT LA GUVERN SI IOHANIS.

      TIPA
      14 APRILIE 2020 LA 18:49
      Daca admitem doar la nivel ipotetic aplicabilitatea OUG 1/1999 (la nivel ipotetic pt ca am demonstrat nelegalitatea reglementarii prin OUG) atunci Vela NU POATE REGLEMENTA PRIN ORDONANTE NIMIC . Pe intelesul tuturor: Vela invoca ca temiei al ordonantelor militare OG 1/1999.Bine .Atunci sa vedem daca OUG invocata de el ii permite lui sa reglementeze ceva.
      Dispozitii legale relevante:
      Articolul 7
      (1) La instituirea stării de asediu sau a stării de urgență, unele atribuții ale administrației publice centrale de specialitate și ale administrației publice locale trec în competența autorităților militare și a altor autorități publice, prevăzute în decretul de instituire a stării de asediu sau de urgență.
      Articolul 20^1
      În exercitarea atribuțiilor ce le revin pe durata stării de asediu sau a stării de urgență, autoritățile prevăzute la art. 7 alin. (1) pot emite ordonanțe militare, respectiv ordine, care sunt obligatorii, conform legii.
      Conform dispozitiilor art. 7 coroborate cu disp. art. 20^1 doar autoritatile militare si alte autoritati publice pt sa emita ordonante militare sau ordine.
      In speta, ministrul Vela nu este autoritate militara si nici autoritate publica .
      Textul art.20 indice 1 este relevant in acest sens, prevazand imperativ cine poate emite ordonante militare, respectiv autoritatile prevazute la art.7 : autoritati militare si alte autoritati publice.
      Vela nu este nici una nici alta, sens in care nu poate emite niciun act, nicio ordonanta militara, nici macar un biet ordin in starea de urgenta.
      In ipoteza in care exista la momentul emiterii ordonantelor militare o lege care ii conferea lui Vela ,adica ministrului afacerilor interne statutul de autoritate militara atunci el ar fi avut competenta si dreptul sa emita ordonante militare.
      In prezent nu poate emite niciun act.Nici in trecut nu a avut un act normativ care sa stea la baza emiterii ordonantelor militare. GHINION.
      OUG 1/1999 NU-I CONFERA DREPTUL LUI Vela DE A EMITE ORDONANTE MILITARE.

      1. Adevărat a înviat!
        Da, acum am văzut și eu…deci, se face un an de zile de când ei folosesc 5G…
        Atunci, înseamnă că se lucrează de zor și tot montează de-atunci și până acum…

  4. Ești pregătit să-țivaperi părinți,chiar cu prețul vieții?
    În Joia Mare, prof. dr. Constantin Dulcan spunea într-un interviu televizat faptul că dacă măsurile de carantinare se prelungesc mai mult pentru persoanele de peste 65 de ani, aşa cum s-a tot spus, atunci este ca o condamnare la moarte pentru aceştia şi nu din cauza coronavirusului ci din cauza bolilor vasculare. Acesta a semnalat faptul că nelăsând bătrânilor posibilitatea de a ieşi din case şi a face mişcare pe o perioadă mai îndelungată este similară cu o condamnare la moarte, deoarece nu-şi pot pune sângele în circulaţie şi sedentarismul îi va ucide mai rău decât coronavirusul. „Sau asta se doreşte?” s-a întrebat retoric profesorul Dulcan.

    „Se crede că s-ar prelungi carantina pentru oamenii peste 65 de ani. Aceștia în momentul în care stau pur și simplu în poziția aceasta de sedentarism au mare risc de accidente tromboembolice. Asta nu este o responsabilitate? Sau cumva asta este o dorință. Sper că nu, nu vreau să fiu malițios cu nimeni”, a spus prof. Constantin Dulcan.

    El a spus că înţelege ideea carantinării, dar că trebuie să se ia măsuri în această perioadă pentru ca lucrurile să reintre într-un oarecare normal. Prelungirea până la sfârşitul anului a carantinării pentru bătrâni ar fi un adevărat dezastru pentru ei. Ei bine, la scurt timp după ce prof. dr. Dulcan a făcut aceste declaraţii şi a semnalat gravitatea problemei, ministrul sănătăţii Nelu Tătaru a lansat în spaţiul public o idee care a inflamat spiritele şi mai mult.

    Ministrul sănătăţii ia în calcul izolarea tuturor celor peste 65 de ani în spaţii special amenajate pentru ei.

    Nelu Tătaru a spus că s-au gândit să îi ia pe bătrâni de la casele lor şi să îi carantineze în spaţii special amenajate pentru ei unde să fie ţinuţi cu toţii şi să fie îngrijiţi de personal bine instruit în acest sens. „Ne-am gândit efectiv şi la nişte metode să îi ducem într-un hotel, să-i ducem într-o cameră cu tot confortul în care să vină cineva şi să aibă grijă de ei. Dar rămâne în funcție de evoluție”, a precizat ministrul sănătăţii.

    Întrebat cum vor reuși autorităţile să le asigure tuturor o cazare în condițiile în care există un număr mic de spații, bătrâni fiind peste 3 milioane şi jumătate, Nelu Tătaru a răspuns foarte calm că „Sunt într- adevăr puţine spaţii, dar când este stare de urgenţă şi cazurile continuă şi ei trebuie protejaţi şi nu-şi mai găsesc liniştea în niciun caz la ei, atunci spaţiile le vom găsi, în hoteluri, rechizitionate sau nu, contra cost sau nu”.

    Protecţie sau prigoană?

    Sigur că orice nenorocire livrată populaţiei este îmbrăcată într-un ambalaj frumos, iar această idee slobozită de Nelu Tătaru în acest fel pare nobilă la prima vedere, dar să nu uităm că trăim în România. O ţară cu resurse limitate din toate punctele de vedere. Să strângi grupuri mari de bătrâni într-un singur loc în aceste condiţii se poate sfârşi tragic. Pentru unii bătrâni din zone foarte sărace, care chiar nu mai au pe nimeni să-i ajute, poate fi o idee bună, dar să te gândeşti să implementezi măsura asta la nivel naţional este o idee criminală.

    Seamănă mai mult cu o prigoană a bătrânilor decât cu o încercare de a-i proteja. Persoanele peste 65 de ani nu trebuie să fie privite ca nişte ciumaţi şi nu trebuie stigmatizate. Aceste măsuri seamănă mai mult cu anumite scene din istoria omenirii în care o anumită parte a populaţiei era luată din casele lor şi duşi în locuri special „amenajate” din care nu mai ieşeau cu bine niciodată. Înţelegeţi voi ideea.

    https://jurnalul.info/izolarea-prelungita-poate-sa-omoare-batranii-mai-mult-decat-coronavirus-sau-asta-se-doreste/

      1. Satanistul ăsta, Adrian STRĂIN de neam, țară și credință cu Cercel în nas dus/condus de Ocultă…e născut în Comuna Orbeni (predestinat locul nașterii), pe 30 august 1956 – 64 de ani aproape!
        De ce nu se auto-izolează, că doar puțin îi mai lipsește că să intre în incidența ”legii” demente la care aderă cu foc, chiar dacă OMS nu are literă de lege globală, internațională…ei fac doar RECOMANDĂRI, punmul în gură și cuțitul în spate îl bagă ăștia IMEDIAT, ca la un semn…bine-n-țeles că e vorba de arginți aici, și nu de grija în privința oamenilor!
        Ticăloșia asta ar trebui să înceteze, dar și oamenii să protesteze!

        1. Magda asta cum il cheama adrien Strein cercel purcel la anul in 2021 va avea taman 65 Ani deci bun de isolat si virusat la bot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button