X

Bill Gates a trimis kituri de testare deja infectate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Informații bombă! Jurnaliștii Daily Telegraph au descoperit că „Fundația Bill și Melinda Gates” ar fi trimis Marii Britanii kituri de testare pentru coronavirus deja infectate. Conform rapoartelor intrate în posesia ziariștilor englezi, care au publicat informațiile, kiturile de testare destinate Regatului Unit erau deja contaminate cu coronavirus când au ajuns pe aeroporturile marilor orașe!

Guvernul de la Londra se laudă că are capacitatea de a rula până la 11.000 teste pe zi, dar la un moment viza chiar 25.000. De fapt, tocmai de la atingerea acestei cifre a plecat demersul Ministerului Sănătății de a cumpăra kituri din străinătate. Cu o săptămână în urmă, secretarul de stat Matt Hancock dezvăluia că au fost comandate 3,5 milioane teste. O parte dintre ele, aduse de la compania „luxemburgheză” Eurofins, erau, însă, deja infectate cu virusul Covid-19!

În raportul prezentat de „Telegraph”, Eurofins le confirmă britanicilor că „o parte din «sondele» trimise” sunt contaminate, dar se spune că nu e o problemă gravă, „poate fi rezolvată printr-o curățare adecvată”.

Ce nu spune, însă, firma Eurofins este că britanicii bănuiesc altceva. Kiturile comandate de ei ar proveni, de fapt, de la un laborator de analiză american pe care Eurofins l-a achiziționat în 2018. Este vorba despre Craft Technologies, iar în urma parafării acestei afaceri se convenea ca laboratorul să furnizeze companiei din Europa „de la probe biologice până la țesuturi și teste clinice”.

Iar Craft Technologie este un laborator finanțat de fundația „Bill și Melinda Gates”! 844.395 de dolari a investit miliardarul de la Microsoft în „dezvoltarea de metode de testare”, printre altele.

Să fie doar o coincidență că Marea Britanie a primit kituri de testare pentru Covid-19 deja infectate cu coronavirus de la o firmă aflată pe orbita familei Bill și Melinda Gates? Aceeași coincidență l-a făcut pe miliardarul american să finanțeze în septembrie 2019 (în parteneriat cu Forumul Economic Mondial al lui George Soros) un exercițiu de pandemie (în teorie) derulat de John Hopkins University? Iar la șase săptămâni distanță, ce surpriză, apar primele cazuri de infectare cu noul coronavirus în China, la Wuhan, oraș în care există un laborator de virusologie sponsorizat de George Soros!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

 1. Creştere explozivă în Rusia de noi cazuri de contaminare cu COVID-19: 800% în 2 săptămâni
  Putin a cerut responsabililor ruşi să se pregătească de cel mai sumbru scenariu, menţionând că armata s-ar putea implica în viitoarele măsuri de combatere a epidemiei de COVID-19.
  https://www.jurnal.md/ro/news/968ff75dbac1bb8f/crestere-exploziva-in-rusia-de-noi-cazuri-de-contaminare-cu-covid-19-800-in-2-saptamani.html

  20.03.2020
  Mai mulţi doctori din Rusia acuză guvernul de muşamalizarea epidemiei de coronavirus din țară
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/mai-multi-doctori-din-rusia-acuza-guvernul-de-musamalizarea-epidemiei-de-coronavirus-din-tara-1278887

  Putin va plati cu capul, impreuna cu toate slugile din Kremlin.

  1. Nea Petrica,spre deosebire de amaratii aia de la Kremlin,tu esti o sluga care nu va pati nimic.Pe deasupra vei avea si niste bani in plus pe card.Te-ai scos.

 2. Bună PRIETENE !

  Începe ziua cu un zâmbet și un gând de recunoștință!
  Zicerea zilei :
  ,,O greșeală – ceva aparent întâmplător – revelează o lume nebănuită, care echivalează cu deschiderea unui destin.”
  Joseph Campbell
  O zi de Miercuri binecuvântată, cu liniște, sănătate și bunăstare.

  BADIU DOREL ; 0784376111 ; 0724256424 ;

  SUPERAFACEREA FORSAGE CARE ATI ADUCE LINIȘTE FINANCIARA vizionați https://www.youtube.com/watch?v=TSvQVRqntU8&feature=youtu.be ;
  Acces la Sănătate Garantata, cu cele mai performante IMUNOMODULATOARE, ANTICANCERIGENE DIN PIAȚĂ ACTUALA https://www.4life.com/10641387/signup/distributor ;

  APARA-TE DE 5G https://www.docdroid.net/wjTG9kG ;

  SUPERAFACEREA FORSAGE, DORITI AMĂNUNTE ?
  ACUM IN TIMPUL CRIZEI, FACEM BANI MULTI, LEGALI
  În curind se digitalezeaza banii (în Cogresul SUA, s-a propus digitalizarea $) și ce are omul la ciorap, saltea, devine hârtie igienica. Doriti amănunte?
  La USA, cioc cio, cine sa fie? Cei care deschid LINKURILE, afla ca a sosit, LINIȘTEA FINANCIARA PTR ei.
  CUM SA REFUZAȚI VACCINAREA https://youtu.be/7okJZ480rHY
  Slugoii au primit DIRECTIVA RESTRÂNGEREA DR. PRIN LEGEA VACCINĂRII. PRESEDINTE, PARLAMENT, GUVERN TRADATOR https://youtu.be/Hk25IqG-8Wg ;
  https://ortodoxinfo.ro/2020/04/15/bill-gates-a-trimis-kituri-de-testare-deja-infectate/ ;
  GHEOLBANUS https://www.facebook.com/explozivenews/videos/2916322558488850/
  Doctori Responsabili:
  https://m.facebook.com/111876130192312/videos/652892945257831/?refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F470481716456725%2Fposts%2F1381431005361787%2F&_rdr ;

 3. Hopa Penelopa, Google nu returnează rezultate pe acest subiect în primă pagină. Bing și Duck Duck Go da. Foarte interesant, mulțumim monopolului încârdășit cu băieții deștepți care ne vor binele. Convingeți-vă singuri, dați o căutare simplă. Se umblă puțin la algoritm și stai cu poporul în ceață și discordie, așteptând cuminței pecetea.

  https://www.google.com/search?q=infected+coronavirus+test+kits&client=firefox-b-d&ei=tmOXXqz7L9mBk74P5bmqmAg&start=10&sa=N&ved=2ahUKEwisro-qmOvoAhXZwMQBHeWcCoMQ8tMDegQIDBAw&biw=1600&bih=905

  https://www.bing.com/search?q=infected+coronavirus+test+kits+&form=QBLH&sp=-1&pq=infected+coronavirus+test+ki&sc=0-28&qs=n&sk=&cvid=9F972C98BE32439F998223CDA575B87A

  https://duckduckgo.com/?q=infected+coronavirus+test+kits+&t=h_&ia=web

  https://www.reddit.com/r/Coronavirus/comments/fst09j/covid_19_test_kits_infected_with_covid_19/

  Vă mai recomand și Reddit-ul, tinereii internauți din subsol pot fi cei mai buni prieteni când sistemul și corporațiile o ia razna și îți ascund știri și detalii.

 4. https://youtu.be/alO3gdXHhcY

  Încărcat de Spiro Skouras (11.04.2020)

  Pe zi ce trece, Bill Gates se deconspiră singur pe măsură ce pretinde să se înnăsprească stările de urgență, care nu pot fi și nu ar trebui ridicate decât după ce marea majoritate a populației este vaccinată …
  Săptămâna trecută, un oficial de rang înalt de la OMS a declarat: ”A venit timpul ca autoritățile să vină acasă la oameni, să vadă cine este infectat și să-i ia, bineînțeles pentru binele general.
  În același timp, un dr. De top din cadrul Grupului de Lucru cu Privire la Coronavirus de la Casa Albă are un serios conflict de interese și pare a fi pe statul de plată al lui Bill Gates. Ea tocmai a recunoscut că rata mortalității covid este umflată. Cum se poate ?
  Trageți o privire după cortină pe măsură ce analizăm cele mai recente informații, acelea pentru care media corporatistă primește bani să nu le dea public …

  Bill Gates: ”Din nou, nu mă pricep așa bine la asta cum mă pricep la vaccinuri.”
  Michael J Ryan: ”În acest moment, trebuie să mergem să căutăm în familii pe cei care ar putea fi bolnavi, să-i scoatem de acolo și să-i izolăm.”
  ”Vrem să vă mulțumim că îi raportați pe oameni și vă asigurați că toți suntem în siguranță.”
  Bill Gates: ”Pentru majoritatea lumii, normalitatea va reveni numai după ce vom vaccina pe scară largă toată populația globului”.

  Salutare toată lumea. Sunt Spiro. Vă mulțumesc că mă urmăriți. Să trecem direct la subiect.
  Săptămâna trecută, un oficial de rang înalt din Organizația Mondială a Sănătății a declarat că a venit momentul ca autoritățile să vină la voi acasă, să vadă cine este infectat, și să-l ia.

  Michael J. Ryan: ” … abilitatea nu numai de a izola cazuri, dar și de a detecta repede boala la contacți, și de a-i îndepărta pe contacți în caz că se îmbolnăvesc. Era o parte importantă a problemei.
  Acum folosesc aplicații mobile pentru asta, pentru a testa un asemenea sistem. Dar în Singapore, au făcut-o fără aplicații. Au făcut-o cu lucrători comunitari, lucrători din sistemul medical; vizitând casele, verificându-i pe oameni, verificând în fiecare zi starea lor de sănătate și întrebându-i: Cum vă simțiți ? Aveți febră ? Aveți tuse ? Dacă un contact dezvolta tuse sau febră, era luat imediat pentru a fi testat.
  Deci, da, avem nevoie de gadgeturi, ne ajută, dar ele nu sunt soluția. În acest moment, nu avem o alternativă pentru ceea ce pe vremuri numeam ”epidemiologie la firul ierbii”. (”boot letter epidemiology”). Practicieni din sistemul medical, asistente, lucrători comunitari lucrând alături de comunitate pentru a detecta cazuri de infecție la nivel comunitar. Și persoana cu cel mai mare risc de îmbolnăvire este cea care a fost contact semnificativ al altui caz. În acest moment, în majoritatea locurilor din lume, datorită carantinei, transmisia virusului se realizează în general la nivelul casei, la nivelul familiei.
  Într-un anumit sens, transmisia virusului s-a mutat de pe stradă și a fost împinsă înapoi în cadrul familiilor.
  Acum, trebuie să mergem și să căutăm în familii pentru a-i găsi pe oamenii care ar putea fi bolnavi, să-i îndepărtăm și să-i izolăm într-un mod sigur și demn”.

  Acela a fost dr. Michael J. Ryan, actualul director executiv al ”Programului de Urgențe Medicale” din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății. S-ar putea să vi-l amintiți de la Evenimentul 201.

  Michael J. Ryan: ”Scenariul pe care vi-l vom prezenta în această dimineață ar putea cu ușurință să devină o realitate împărtășită de toți, cândva. Mă aștept în totalitate că vom avea de a face cu o pandemie și un virus care se răspândește rapid și are o rată mare a mortalității.”

  Pentru cei care nu sunt la curent: Evenimentul 201 a fost o simulare privind izbucnirea la nivel global a unei epidemii de coronavirus. A fost desfășurată de Fundația Bill și Melinda Gates, Forumul Economic Mondial, și Centrul john Hopkins, cu numai 6 săptămâni înainte ca problema coronavirusului să fie raportată prima dată.

  ”Bună dimineața și vă mulțumesc tuturor că ați acceptat să faceți parte din acest Consiliu pentru Urgență Pandemică. Ne aflăm la începutul a ceea ce se pare că va fi o pandemie severă, și apar probleme care nu pot fi rezolvate decât dacă mediul de afaceri colaborează cu guvernele la nivel global.
  Încă de când a fost declarată pandemia, comunitatea globală a făcut eforturi pentru a reacționa la această situație. Dar, pe măsură ce impactul sanitar și economic e din ce în ce mai grav, Forumul Economic Mondial a întrunit acest consiliu, datorită expertizei voastre, istoricului, și prestigiului dvs. global. Avem nevoie de toți cei de față pentru a ne ajuta să luăm măsuri față de situațiile de criză care apar.
  Scopul acestui Consiliu este acela de a furniza sfaturi către lideri, guverne, și organizații internaționale, cu privire la răspunsul față de pandemie. Cu o concentrare pe problemele internaționale care fac necesară colaborarea între mediul de afaceri și guvern. Recomandările dvs. vor avea o importanță critică și vor fi adoptate și comunicate pe scară largă la sfârșitul acestei întruniri.”

  Participanții la acest exercițiu au inclus: Națiunile Unite, Banca Mondială, Centrele pentru prevenirea bolilor – atât cel din SUA cât și cel din China, fostul director adjunct al CIA, firme producătoare de vaccinuri, reprezentanți media, și alți câțiva. M-am ocupat de acest eveniment într-un raport precedent, voi lăsa link-ul sub videoclip. În cel mai recent videoclip, am arătat cum Bill Gates practic deține OMS și are o influență foarte mare față de organismele americane din domeniul medical: Institutul Național de Sănătate, Centrul Pentru Prevenirea și Control Bolilor, prin parteneriatele lui de afaceri în valoare de milioane de dolari, și prin donații (sau parteneriatele cu fundația lui, depinde cum privești lucrurile).
  De asemenea, am arătat cum Gates și alții au făcut apel în mod public la o guvernare globală, vaccinări în masă ale oamenilor, înainte ca lumea să se poată întoarce la ceea ce ei numesc – sau obișnuiam să numim – ”normalitate”, și să ieșim din această carantină. Practic, ei țin lumea ostatecă. Gates practic îi are în buzunar pe dr. Tony Fauci și dr. Deborah Burkes, doi membri de top ai Grupului de Luptă împotriva Coronavirsului de la Casa Albă.
  De asemenea, este interesant de știut că acest oficial de la Organizație Mondială a Sănătății are o istorie lungă în care a lucrat cu Bill Gates sau pentru el. El deja a desfășurat programe de vaccinare în masă.
  Chiar aici, pe site-ul Organizației Mondiale a Sănătății, se poate vedea cum Michael Jay Ryan a lucrat cu Bill Gates, cu organizația UNICEF care se află sub umbrela OMS (care amândouă se află sub Națiunile Unite), cu Centrul Pentru Prevenirea și Controlul Bolilor și cu Institutul de Medicină din America – precum și cu mulți alții – pentru a desfășura 40 de campanii de vaccinare în masă pe 21 de milioane de copii, în 8 țări diferite (se pare), folosind 140 de milioane de vaccinuri împotriva poliomielitei.
  Treaba asta e profundă. Acest om deja a implementat programe de vaccinare în masă, în parteneriat cu Națiunile Unite și Bill Gates. Are experiență. Iar acum conduce Programul pentru ”Situații de Urgență” din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății. Ăsta e un rol major.
  Acum, dacă tot veni vorba de vaccinul împotriva poliomielitei. Dacă ne uităm înapoi în istorie, vom vedea pe această pagină: conform celor declarate de un oficial de la Institutul Național de Sănătate, de pe un site cu terminația .gov (care aparține guvernului), timp de 6 ani – între 1955 și 1961 – 98 milioane de oameni au fost injectați cu vaccinuri împotriva poliomielitei care erau contaminate. Acest lucru a fost documentat chiar aici, pe acest site oficial al Institutului Național de Sănătate (din SUA). Scrie în mod transparent faptul că a cauzat cancer pentru mulți oameni, datorită prezenței unor culturi de celule contaminate de la maimuțe, folosite în timpul fabricării poliovaccinului.
  Nimeni nu știe cu adevărat câți oameni au făcut cancer și au murit din cauza asta, dar trebuie să fi fost destul pentru a determina guvernul să admită acest lucru în șoaptă.
  Cei mai mulți oameni nu au nici o idee ce se pune în aceste vaccinuri. Dar, din nou, este un lucru bine documentat.
  Conform acestui site oficial al guvernului, au găsit corelații între această poliovaccinare și acest vaccin contaminat, la 20-40 de ani după ce oamenii au fost vaccinați.
  Iar acum avem acest vaccin nou, împotriva coronavirusului.
  Ei nu numai că recunosc în mod deschis, dar chiar se mândresc cu faptul că acesta este vaccinul din istorie cu cea mai rapidă introducere în producție. Iar noi ar trebui pur și simplu să ne aliniem și să ne desfacem la mânecă. Nu am de gând ! Asta nu se va întâmpla deloc în ce mă privește. Nici o șansă !
  Acuma, cine știe care vor fi rezultatele pe termen lung ? Așa cum vedem că s-a întâmplat în istorie cu acest poliovaccin. Pentru că nu există studii pe termen lung pentru nici unul din aceste vaccinuri. Iar acum acest oficial de la OMS a ajuns să conducă un alt program de vaccinare sub egida Bill Gates, la nivel global.
  Acuma, nu spun că el l-a condus pe acela cu vaccinurile contaminate, dar a condus recent programe de vaccinare împotriva poliomielitei, sub egida ONU, în parteneriat cu Bill Gates. Iar acum este aproape să urmeze marea viziune a lui Bill Gates, aceea de a vaccina fiecare bărbat, femeie și copil de pe planetă.

  Bill Gates: ”Dar nu ai de ales. Oamenii se comportă de parcă ar avea de ales. Oamenii nu ar fi în stare să se ducă la stadion, de teamă să nu se infecteze. Nu guvernul este cel care spune: ”În regulă, pur și simplu ignorați această boală”. Oamenii sunt afectați profund: de faptul că văd aceste decese, de faptul că știu că ar putea să contribuie la transmiterea bolii, și pentru că oameni bătrâni – părinții sau bunicii lor – ar putea fi afectați de această boală. Deci, nu e dreptul tău să ignori ce se întâmplă în această situație. În țările bogate, dacă lucrurile sunt făcute bine în următoarele luni, va exista posibilitatea să se deschidă activitățile. Dar, pentru majoritatea lumii, ”normalitatea” se întoarce numai după ce am vaccinat pe scară largă întreaga populație a globului”.

  Dar, de asemenea, au de gând să construiască o baze de date globală cu datele ADN, și să emită pentru populația globului un ”certificat digital”. În opinia mea, pe baza cercetărilor pe care le-am intreprins, într-un viitor apropiat este probabil că acest ”certificat” va include nu numai datele tale medicale, dar și informațiile tale bancare, portofelul tău digital, identitatea ta, cheile, totul.
  Din nou, această afirmație se bazează pe cercetările mele. M-am ocupat de aceste aspecte în multe videoclipuri anterioare, care includ link-uri pentru tot ce am vorbit aici.
  Când spun că aceasta e opinia mea … la momentul de față ei deja lucrează la aceste programe. Iar aceste programe ar putea foarte ușor să fie unificate. Și de ce n-ar face-o ? … Ne mutăm în acest sistem financiar complet nou, care va fi digital. Este la orizont. Toate băncile centrale au discutat despre asta și lucrează la acest sistem, în parteneriat cu Națiunile Unite.
  Vă rog să vă uitați la videoclipurile mele precedente pentru a vedea mai multe informații despre acest subiect. Am arătat propriile lor documente, propriile lor website-uri. Nu inventez aceste lucruri. Ca de obicei, dedesuptul videoclipului se află și linkurile.
  Colac peste pupăză: acum o avem pe dr. Deborah Burkes, care conduce un grup de firme care primește miliarde de dolari de la Bill Gates – lucruri despre care am vorbit în videoclipul precedent. Aceasta a recunoscut că – indiferent ce se va întâmpla, indiferent ce stare medicală ai – dacă ești confirmat pozitiv cu coronavirus și mori, ei vor aduna decesul tău la statisticile pentru coronavirus.

  ”Există decese atribuite greșit coronavirusului, din cauza erorilor de testare, sau a standardelor greșite cu care sunt privite Puteți vorbi despre îngrijorările dumneavoastră cu privire la acest lucru ?”
  Dr. Deborah Burkes: ”În această țară, eu zic că avem o abordare foarte liberală cu privire la rata de mortalitate a coronavirusului. Și cred că rapoartele despre covid au fost destul de directe, în ultimele 5-6 săptămâni. Înainte de asta, în luna ianuarie, când nu exista testare, atunci era o situație necunoscută și foarte diferită.
  Există alte țări unde se procedează astfel: să zicem că aveai o condiție preexistentă și că virusul te-a determinat să mergi la Urgență, iar acolo ai o problemă cu inima sau cu rinichii. Unele țări înregistrează situația ca o problemă cu inima sau cu rinichii, și nu un deces cauzat de covid.
  În acest moment, încă înregistrăm ratele de deces. Lucrul minunat când ai formulare care vin și o formă care are abilitatea să o marcheze ca o infecție covid … Intenția acum este ca, dacă cineva moare având covid-19, o socotim ca o moarte de la covid-19.”
  ”Auzim de la medicii legiști că nu au murit de la covid. Cum puteți fi siguri de acest lucru ? Nu sunteți îngrijorați că datele pe care încercați să le colectați, în ce privește proiecțiile pentru viitor ….”

  Ei umflă artificial numerele. Practic, ei tocmai au recunoscut acest lucru. În opinia mea, ei umflă numărul de decese pentru a justifica aceste măsuri extreme de carantină, aceste stări de urgență forțate; și poate chiar pentru a introduce vaccinarea obligatorie. Iar acum, cei de la OMS recunosc pe față că vor să vină acasă la tine, să vadă cine este infectat – cine zic ei că este infectat, fără ca măcar să ia în considerare problema majoră regăsită la teste – și să-i ia pe acei oameni. Asta vine din partea acelorași Națiuni Unite și aceleiași Organizații Mondiale a Sănătății care a ridicat în slăvi carantina draconică și autoritară impusă de China. Când i-au închis pe oameni în casă la propriu, prin faptul că le-au sudat ușile; când i-au tras din casă în timp ce aceștia se luptau și țipau. Se pare că acei oameni sunt dați dispăruți în continuare.
  Și dacă asta n-ar fi de ajuns, Națiunile Unite tocmai au acceptat China în Consiliul pentru Drepturile Omului. Aceasta ar putea fi o bună oportunitate să reamintim tuturor că în China au fost încarcerați aproximativ un milion de musulmani uiguri. Detenția forțată este echivalentul lagărelor de concentrare, și asta nu are legătură cu pandemia globală. Acest lucru s-a întâmplat cu mult înainte să izbucnească această pandemie.
  Când tragi linie, dacă te gândești că este imposibil ca așa ceva să se întâmple în Statele Unite, din nou, istoria te va contrazice. În timpul celui de-al doilea război mondial, Statele Unite au reținut mai mult de 100.000 de oameni de etnie japoneză și i-au trimis în complexe care ar fi echivalentul unor lagăre de concentrare, încălcând legea și voința oamenilor.

  ”Având ca motivație apeluri disperate din partea politicienilor și oficialilor militari, Președintele Roosevelt a semnat decretul 9066, dând puteri armatei SUA să stabilească locații interzise pentru orice persoană. Apoi a constituit ”Autoritatea pentru Relocarea în condiții de război”, pentru a construi mai mult de 10 tabere permanente, care să găzduiască aproape 125.000 de americani de etnie japoneză – majoritatea din Vestul Statelor Unite. Două treimi din cei relocați acolo au fost cetățeni americani născuți pe teritoriul SUA. Având numai 6 zile să își rezolve bunurile, cetățenii au fost obligați să-și vândă lucrurile proprietate personală și chiar casele pentru sume mici de bani.
  Taberele erau de obicei localizate în deșerturi izolate, cu vreme dificilă. Erau înconjurate de sârmă ghimpată și aveau turnuri de pază.”

  În plus, am vorbit pe acest canal despre documentul Rockefeller privind pașii de urmat ca răspuns la o pandemie majoră. Acest document a fost urmat de autoritățile chineze când au instituit carantina lor în stil totalitar. Este ghidul pe care-l avem aici. Din nou, acesta este un alt videoclip, voi pune link-urile dedesupt.
  S-ar putea să vină o zi când ești scos din casă. Nu îți vor cere să le arăți documente. Le va fi de ajuns să te scaneze. Probabil că te vor putea scana din mașinile poliției.
  Ei vor ca toți să se supună acestor măsuri draconice legate de covid, fără să pună întrebări. Iar dacă miști în front, îți vor plăti vecinii să te toarne. Practic, îi vor plăti să devină spioni în solda guvernului mondial. Pentru că exact asta fac ei, în acest moment.

  ”Vrem să ne asigurăm că toată lumea continuă să ne anunțe unde sunt acei oameni. Dacă ați observat încălcări ale ordinului ”Mai în siguranță acasă”, vă rog să ne anunțați în continuare, pe site-ul respectiv. Știți ce se spune despre cei care raportează. Ei bine, în acest caz, cei care raportează vor primi recompense. Vrem să vă mulțumim că raportați pe alții, și că luați măsuri pentru ca toți să fim în siguranță.”

  Acuma: procurorul general al SUA, William Barr, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la propunerea lui Bill Gates despre un ”certificat digital” privitor la vaccinare. A declarat: ”Sunt foarte îngrijorat cu privire la această măsură alunecoasă care afectează continuu libertatea personală.”
  Vezi să nu ! Când vă mai amintiți ca guvernul SUA – sau oricare alt guvern – să fie preocupat de dreptul cetățenilor la intimitate ? Până la urmă, ei sunt cei care monitorizează tot ce faceți, toate locurile unde mergeți, și tot ce spuneți – încă de la 11 septembrie 2001, sau la scurt timp după.
  Procurorul general a eșuat, în opinia mea. Mai întâi, pentru că nu a clarificat un lucru: că aceste noi vaccinuri ARN nu vor fi obligatorii, pe măsură ce reglementările de securitate revin la cele dinainte. Țineți minte: nu au mai fost folosite până acum pe oameni, iar producția lor este accelerată chiar acum. Ar fi fost bine dacă ar fi liniștit populația: ”nu vă îngrijorați, dacă vreți să luați vaccinul, o puteți face; dacă nu vreți, nu veți obligați”. Știu, toți ar trebui să presupunem că nu suntem obligați să acceptăm un tratament medical, și nu ar trebui să fim obligați. Dar în condițiile actuale, ar fi fost bine să includă acest lucru în declarația lui de presă, având în vedere că Bill Gates vorbește ca și cum are de gând și chiar planifică să vaccineze toată populația globului.
  În al doilea rând, prin declarația lui la nivel general el lasă ușa deschisă, când zice: ”atunci când este nevoie, e în regulă să se ia măsuri rezonabile”.
  Cine stabilește care sunt aceste măsuri ”rezonabile” și ”potrivite” ? Oare cel care plătește taxele ? Oare cei care-i votează ? (Nu cumva) OMS-ul controlat de Bill Gates ? Nu cumva Grupul de Lucru de la Casa Albă cu privire la coronavirus, care este controlat sau cel puțin puternic influențat de Bill Gates ?
  Nu uitați că acest Grup de Lucru e cel care i-a spus lui Trump că ”trebuie să închidă țara”. Iar omul a făcut-o. Și se poate vedea cu ochiul liber că e foarte supărat din această cauză. Se vede acest lucru în multe din conferințele lui zilnice de presă.
  Oamenii așteaptă în continuare pe altcineva să-i salveze. Așteaptă un lider să le spună ce să facă. Ei cred că un cavaler în armură lucioasă va veni să-i salveze în ultimul moment. Ei spun: ”aveți încredere în planul lor”.
  Singura persoană care te va salva ești tu însuți (n.n. mai mult decât tu însuți, te va salva Dumnezeu). Rămâne în sarcina ta. Nimeni nu va veni să te salveze. Nu Trump, nu guvernul, nu grupul Qanon. ”Aveți încredere în plan”. Ce plan ? Singurul plan care văd că se desfășoară acum este guvernarea globală, și sfârșitul modului nostru de viață așa cum îl cunoaștem.
  Când tragem linia, e în sarcina ta și a oricăruia dintre noi care observă ce se întâmplă acum, chiar înaintea ochilor noștri.
  Acuma, trebuie să vă puneți întrebarea: o să vă predați lor ? O să-i lăsați să vină în casa voastră, să vă ia soțiile, mamele, copiii ? Dacă se va ajunge la asta … ei vorbesc despre asta pe față, chiar acum. Asta e ceea ce spun ei. Tocmai v-am arătat filmarea cu medicul-șef de la Organizația Mondială a Sănătății, care spune deschis acest lucru. El e șeful ”Programului pentru Situații de Urgență” de la OMS. E șeful programului pentru vaccinarea globală, tot la OMS. Un om documentat ca lucrând cu Bill Gates în aceste operațiuni. Aceștia spun că vor veni în casă voastră și vor lua oameni, pentru binele comunității.
  Îți spun ceva. Eu personal, nu mă voi supune niciodată. Dacă ei au impresia că pot veni acasă și să pună mâna pe mine și pe familia mea, împotriva voinței noastre, nu știu ce-i așteaptă. Voi face tot ce ține de mine pentru a mă proteja pe mine și familia mea. Tot ce stă în puterea mea (n.n. nu este bine să răspundem cu forță letală).
  Vă rog să-mi urmăriți videoclipurile de pe bitchute. E o platformă video care nu cenzurează. Treaba e că acest canal youtube poate dispărea oricând.
  Dacă începem să vedem cenzură pe internet, vă rog să fiți pregătiți pentru orice. Nu spun numai ca să mă aflu în treabă. Să nu mă acuze nimeni că panichez lumea. (n.n. începând cu 10.04.2020, siteul blacktopics.wordpress.com a fost cenzurat, în urma unui ordin al Autorității de Reglementare în Telecomunicații. Acest site aborda același tip de subiecte) Dar trebuie să ne gândim serios la aceste lucruri. La faptul că această pandemie ar putea – ipotetic – fi folosită ca pretext pentru a umple centrele (de detenție). Am văzut că astfel de lucruri s-au întâmplat în trecut.
  Acuma: în timpul Evenimentului 201 ei au sugerat deschis să se aplice o cenzură conștientă pe internet, pe motiv că site-urile respective răspândesc dezinformări. Evenimentul 201 a fost o simulare privind o pandemie de coronavirus, care s-a întâmplat chiar înainte să se declanșeze actuala pandemie.

  ”Țările reacționează în moduri diferite privitor la gestionarea cantităților mari de minciuni și dezinformări care circulă pe internet. În anumite cazuri, sunt implementate închideri localizate ale internetului, pentru a înăbuși panica.”
  Am văzut deja că în mass-media circulă ideea că internetul a ajuns la limită din cauza acestei crize și a faptului că toată lumea stă acasă. Dacă ai impresia că ce spun eu este exagerat, pune-ți următoarea întrebare: dacă cineva ți-ar fi spus acum o lună că în toată SUA se vor închide activitățile, și că jumătate din populația lumii va fi în izolare acasă și cu activitățile închise, nu ți s-ar fi părut exagerat ?
  Ei deja au mers din ușă în ușă în Statele Unite, căutându-i pe cei care au ieșit din locațiile unde ar trebui să stea izolați. (n.n. chiar ieri a venit cineva, trimis de președintele asociației, să întrebe dacă nu este cineva bolnav la noi pe scară). Oameni buni, aceste lucruri au fost date la știri.
  Vă rog să fiți pregătiți. Vă rog să aveți un plan. Vă rog să vă luați viața și viitorul în serios. Vă rog să dați dovadă de responsabilitate, asta-i tot ce spun. Luați problema în propriile mâini. Nu aveți încredere în nimic din ce spun ei. Pentru că nu știi niciodată ce se va întâmpla.
  Ei vor ca tu să fii dependent de sistem. Să fii înspăimântat. Fac orice pot ca să justifice măsurile pe care le iau în acest moment. Pentru a provoca acea frică, acea supunere.
  Luați lucrurile în propriile mâini. Eu nu spun să începeți o revoluție. Eu spun să dați dovadă de responsabilitate cu privire la propria viață, la familia voastră; pentru a vă proteja familia, și a o hrăni. Nu încerc să vă țin predici, dar vă rog: în acest moment trăim vremuri extreme. Apreciez dacă oamenii împărtășesc aceste informații, și chiar contribuie cu propriile lor gânduri și sugestii la secțiunea de comentarii. Trebuie să vorbim deschis despre ce se întâmplă. Despre ce vedem că se întâmplă în toată țara, pe toată planeta.
  Când tragem linie, ne aflăm toți în această situație. În opinia mea, asistăm la un efort concertat, o operațiune bine organizată, care se desfășoară chiar sub ochii noștri.
  Sunt Spiro, mulțumesc că m-ați urmărit. Țineți aproape. Am în lucru niște rapoarte chiar acum, plus că stau la rând niște actualizări foarte importante. Deci, țineți aproape, abonați-vă, împărtășiți informația. Ne vedem curând.

  Bill Gates: ”Din nou, nu mă pricep așa bine la asta cum mă pricep la vaccinuri”
  Michael J Ryan: ”În acest moment, trebuie să mergem să căutăm în familii pe cei care ar putea fi bolnavi, să-i scoatem de acolo și să-i izolăm”
  ”Vrem să vă mulțumim că îi raportați pe oameni și vă asigurați că toți suntem în siguranță”
  Bill Gates: ”Pentru majoritatea lumii, normalitatea va reveni numai după ce vom vaccina pe scară largă toată populația globului”.

  1. Ma uluesti Mihai cat de mult muncesti si cat de dedicat esti acestei cauze de a ne arata adevarata ”afacere”; citesc comentariile tale la articolele publicate; mai limpede si mai graitor de atat nu se poate.
   Hristos sa te tina sanatos sa ne informezi in continuare.
   Pace, Lumina si Iubire!

 5. Indiferent câți bani are nenorocitul ăsta, chiar nu se găsește NIMENI printre patrioții fiecărei țari din lumea asta să-i / să le dea una după ceafă sau chiar să-i lichideze?
  Adică, un dement cu nevastă-sa + alții, gen Șoros & comp.să înnebunească lumea, iar lumea ȘTIIND lucrul ăsta, să TACĂ?!?

  1. Ar fi bine asta
   Unde sunt ISIS ca doar si lor le strica planurile, jihadiștii ar putea sa-si împartă si banii lui!
   Marele cercetător Billa Seaca Gates e si el marioneta lui Sarsaila si nu cred ca va scapa neprajit. Asta ii va veni de minune.

 6. Billy Ghitsa, la ora aceasta ar trebui sa fie incarcerat si pus sub acuzare de bioterorism, subminare economica la scara planetara, genocid, constituirea unui grup infractional ce are ca efecte crime impotriva umanitatii, finantarea de programe genocidale, alte actiuni cu caracter criminal in forma continuata.

  Probabil ca ar mai fi cel putin o duzina de capte de acuzare…

  Bineinteles, complicii si executantii bagati la pachet cu el.

  S-ar putea redeschide procesul de la Nurenberg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button