X

Orban – declarații halucinante: Pădurile nu se taie în România, lemnul pe care-l vedeți este din (!!!!)Austria și Germania

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai e vreo îndoială că în fruntea țării sunt doar slugi ale Occidentului?

Realitatea este aceasta:

https://www. facebook.com/ady.luka.3/videos/2585921401513716/

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

  1. Orban nu minte, mii de hectare de padure au fost distruse anul trecut in Europa centrala de furtuni, seceta, insecte si si incendii, astfel incat a aparut un exces de lemn pe care il exporta.
    PRAGUE (Reuters) – Hot, dry summers are fanning an unprecedented outbreak of bark beetles that are destroying vast swathes of central Europe’s spruce forests which define the region’s landscape.
    The Czech Republic has been worst hit. Last year, the beetle infested 18 million cubic meters of spruce, more than 10 times amounts seen in most previous years
    https://www.reuters.com/article/us-centraleurope-environment-barkbeetle/climate-change-to-blame-as-bark-beetles-ravage-central-europes-forests-idUSKCN1S21LA
    A combination of storms, drought, forest fires and aggressively spreading bark beetle plagues have so far this year destroyed swathes of German forest equivalent to more than 250,000 football fields, forcing the government to convene an emergency “forest summit”.
    The defence minister and CDU leader, Annegret Kramp-Karrenbauer, has pledged the military’s help with the effort.
    https://www.theguardian.com/world/2019/sep/25/merkel-promises-revitalise-german-forests-beetle-plagues

    “România este importator net de masă lemnoasă, am importat milioane de tone inclusiv din Germania, Austria, Polonia, Ucraina. Au fost furtuni foarte puternice şi sunt foarte multe căzături. Din cauza asta, preţul masei lemnoase a coborât destul de mult şi este mai rentabil uneori să achiziţionezi lemn din aceste ţări decât să cumperi lemn care este exploatat în România. (…) Exportul este mult mai mic decît importul de masă lemnoasă.”
    https://financialintelligence.ro/orban-despre-fotografiile-si-filmele-cu-lemnul-taiat-din-paduri-mi-se-pare-o-campanie-profund-daunatoare-exploatarea-legala-a-lemnului-este-extrem-de-importanta-pentru-economie-video/

    1. Petre, retii ca lemnul acela este infestat sau deteriorat. Cel exploatat din padurile noastre este de cea mai buna calitate.

  2. Azi,la ora 14.00,Dictatorul Iohanis ne a amenințat să stăm cuminți în case încă o lună de zile,că altfel oluăm pe coajă!Acest individ cu sleahta lui de peneliști trebuie dați jos cu forța cât mai repede!!!

      1. Treaba sta cu totul altfel si este mult mai grava si in SUA si in Maica Rusie, maica trollilor Kremlinului!
        Noul coronavirus se întorce în China prin Rusia – Măsuri drastice luate de Beijing
        https://www.stiripesurse.ro/noul-coronavirus-se-intorce-in-china-prin-rusia-masuri-drastice-luate-de-beijing_1453091.html

        China si-a trimis flota in Pacific in timp ce patru portavioane americane si unul francez sunt scoase din joc de coronavirus.
        „Portavioanele USS Theodore Roosevelt, Ronald Reagan, Carl Vinson și Nimitz au semnalat cazuri pozitive de Covid-19 la bord”, au scris chinezii. „Portavionul cu propulsie nucleară al marinei franceze, Charles de Gaulle, are și al membri ai echipajului testați pozitiv”.
        Armata Populară de Eliberare a făcut „o muncă excelentă de prevenire și control al epidemiei Covid-19” care „nu a avut impact asupra opeațiunilor”.
        https://evz.ro/patru-portavioane-americane-la-cheu-mutarea-chinei.html

      2. Uite aici cum sta treaba:
        Rusia a raportat marţi 2.774 de cazuri noi de COVID-19, o creştere zilnică record, care aduce numărul total al persoanelor infectate la 21.102
        https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia-anunta-un-numar-record-de-cazuri-noi-de-covid-19-in-ultimele-24-de-ore-2-1291623
        SUA au inregistrat, luni, 1.509 decese cauzate de coronavirus in 24 de ore, aproape aceeasi valoare ca in ziua precedenta (1.514)
        Acest bilant zilnic ridica la 23.529 numarul total al deceselor inregistrate de la declansarea pandemiei in Statele Unite, cea mai indoliata tara din lume din cauza COVID-19.
        http://www.ziare.com/international/tornada-america/sua-coronavirus-morti-tornade-foto-video-1606732

  3. Vine o vara de foc cu seceta in estul Romaniei, Ucraina, Rusia si Asia.
    Mii de fermieri din partea de est a României spun că seceta prelungită (în unele zone nu a plouat de 6-7 luni) este pe cale să provoace un adevărat dezastru alimentar.
    “Am vorbit cu fermieri cu 30-40 de ani în meserie şi niciunul nu a mai întâlnit o aşa secetă, care să acopere jumătate de an exact în perioada de toamnă-iarnă-primăvară”
    În judeţul Galaţi sunt sute de fermieri care au anunţat că vor să se facă, în teren, constatarea stării de calamitate totală la grâu şi orz, pentru a putea să are şi să cultive altceva.
    în mare parte din jumătatea de sud a judeţului Galaţi a plouat echivalentul unei medii anuale de 160 l/mp, cam cât în regiunea subsahariană din Africa.
    https://adevarul.ro/locale/galati/dezastrul-alimentar-asteptat-estul-romaniei-imagini-campurile-parjolite-seceta-extrema-1_5e9429ba5163ec4271acd5e6/index.html
    Ministrul Agriculturii, vești GROAZNICE direct din câmp: “Am vizitat zilele acestea zona Dobrogei și am surprins două realități: zonele irigate au culturi cu o dezvoltare normală pentru această perioadă, în schimb suprafețele neirigate sunt puternic afectate. Ne preocupăm ca pe toate suprafeţele irigabile să fie apă suficientă.”
    https://www.stiripesurse.ro/ministrul-agriculturii-vesti-groaznice-direct-din-camp-este-o-seceta-purternica_1452486.html
    China Limited the Mekong’s Flow causing the record low levels of water in Thailand, Laos, Cambodia and Vietnam.
    https://www.nytimes.com/2020/04/13/world/asia/china-mekong-drought.html
    Air temperature for March 2020
    Global temperatures were on a par with the second and third warmest Marches (2017 and 2019).
    Temperatures were much above average in large parts of Russia and many regions in Asia, over much of eastern and southern USA, Mexico, southern South America, central Africa and western Australia.
    https://climate.copernicus.eu/surface-air-temperature-march-2020

  4. https://youtu.be/LdXpxWQe3f0
    Adevarul despre MINCIUNA coronavirus este asa
    In fata adevaratei pandemii care va veni probabil, ar trebui sa ii legam pe dezastruosii care conduc tara noastra in fata a ceva si purtati in cosciuge sa ne izbaveasca ei de molima si apoi sa le dam foc ça sa plece si boala inchinatilor la Astana!
    Ei insisi sunt infectatii!!! Cu tot cu pressa sclava!!!

  5. Nenimenea: Ceva nu li se leaga. Poate ca intr-o luna o sa vina ceea ce ei asteapta, ceva care sa le justifice atitudinea fata de poporul roman. Acum, ca vin Pastile, probabil ca pandemia se cam jeneaza sa ne atace si sta linistita.
    Ce-or astepta insa de ne mai tin inca o luna inchisi?

  6. Cei care taie pădurile României, pentru a nu mai avea unde sa ne ascundem de antihrist(printre multe alte motive) , puși în rand cu criminalii în serie!

  7. Sigur Orbanica, lemnul asta este o mega halucinație provocată de Covid asta prietenul tau pe care il infuzezi zi de zi si nu te mai saturi martafoiule! Fata de c.. ce esti esti bătrân si ne ții noua prelegeri pe baza de prosteala politica bai uratule! cum de ne crezi matale asa de fraieri pe noi care iti cunoaștem hiturile pe care le tot interpretezi p-aci de atâta timp, nu te ustura in gat? Nu cumva nu ti/ai facut testul inainte de a ieși din rând cu asemenea aberații cum ca ce vedem noi e masa lemnoasă de calitate germana si austriaca? Da? Si cu ce treaba pe la noi acest lemn sa se trateze cumva in spitalele noastre de Covid? Minți ordinar ca nici moaca ta de bețiv nu te ajuta! Daca pe tine nu te interesează oxigenul nu iti rămâne decat sa te eutanasiezi!

    Ia du-te tu si cânta la alta masa besinosule!
    Lasa ca ti se limba plimba in gura cat de curand .

      1. peste tot se taie ,astia au tupeu sa ne minta in fata.Are dreptate omul >foc la toti cu vile si lui iohanis tepusa lui Vlad Țepeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button