X

În loc să vâneze pensionarii pe străzi, ”organele” și blindatele armatei nu mai bine ar vâna camioanele cu lemn tăiat ilegal?

În loc să vâneze pensionarii pe străzi,"organele" nu mai bine ar vâna camioanele cu lemn tăiat ilegal?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După declararea și instituirea stării de urgență la nivel național în România, cel mai tare ne-a pus pe gânduri restricția de a nu ieși din case pe timpul nopții.  De ce nu ne vor oare ăștia pe străzi noaptea? Pentru a nu vedea transporturile de lemn tăiat ilegal, sau pentru ce altceva, poate chiar și mai important? Ce-or fi având de ascuns de ochii noștri pe timpul nopții?

Cu toate că ieșenii și-au limitat de la o zi la alta din ce în ce mai mult ieșirile pe străzi, din tot mai multe surse se auzea că prin oraș trec tot mai multe transporturi cu lemn proaspăt tăiat, în multe cazuri fiind vorba despre copaci masivi. Nu mare ne-a fost astfel mirarea când am aflat că de la începutul anului, pădurile din jurul Iașului, unele cu arbori seculari, au căzut victime hoților de lemne.

“Pădure din Iași defrișată de hoţi în doar câteva luni. Reacţia autorităţilor”, scrie observator.tv

“Stejari seculari din pădurea Bârnova, puşi la pământ. Biolog: „Au aşteptat să crească pădurea ca s-o exploateze“”, scrie adevarul.ro

“Mafia lemnului n-a auzit de Starea de Urgenţă. Se taie pădurile României sub ochii lui Alexe”, scrie stiripesurse.ro

Îngrijorați pe bună dreptate de masacrul pe care hoții îl fac pe timpul acestei stări de urgență prin pădurile României, mai mulți reprezentanți ai unor asociații și organizații, dar și operatori economici au făcut un apel la ministrul mediului din România, Costel Alexe.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a dat un răspuns de-a dreptul halucinant, care sfidează mult prea tare scopul și misiunea unui oficial aflat tocmai în fruntea unui asemenea minister:

Măsura interzicerii tăierilor legale pe durata stării  de urgență nu ar fi benefică pentru oameni, mediu și economie”, a spus Costel Alexe

Și alții au remarcat aceste anomalii pe timpul stării de urgență din România. Domnul Sorin Budacan este unul dintre cei care semnalează de mai multă vreme toată această “aventură” sălbatică a hoților de lemne, termitele care distrug într-un ritm amețitor pădurile României:

“Ministrul Mediului a spus ieri ca nu poate opri tăierea pădurilor pentru ca sunt 3,5 milioane de familii care se încălzesc cu lemne. Trecând cu vederea faptul ca s-a încălzit vremea și ca nimeni nu se aprovizionează acum cu lemne,va întreb: Ați văzut vreodată sa iasă de pe porțile firmelor lui Sweighofer lemn care sa între in circuitul intern pentru populația României?
“ANORMALITATEA” la ea acasa…”, a scris pe contul său de facebook Sorin Budăcan

Nota noastră: În loc să vâneze pensionarii pe străzi,”organele” nu mai bine ar vâna camioanele cu lemn tăiat ilegal? Sau poate și blindatele MApN ar trebui să facă mai degrabă filtre în zonele unde au fost pur și simplu măcelărite pădurile!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. Exact asa cum a spus ministrul >Nu au ordin pe unitate, sa opresca masacrearea mediului. Doar masacrarea populatiei cu amenzi.

    1. Au tupeu .Ne mint cu adevaru in fata.Tradare de neam si tară.Poporul nu are nici o valoare in fata celor care ar trebui sa l apere. Ne au vandut padurile , nu mai avem unde ne adaposti.

  2. Timp in care DOAR Romania apare pe harta continentului ca o periferie columbiana, cu armata dezlantuita impotriva cetatenilor, ca impotriva traficantilor narcos! Si nimeni nu se panicheaza ca asistam la cea mai crunta lovitura de stat din istoria Romaniei, cu toata populatia arestata la domiciliu. Cu drepturile confiscate pe sest, in maximul dispret fata de cetateni. Mai misca cineva in front?
    Unde sunt jurnalistii care ar trebui sa fie in linia intai, ca strajeri ai democratiei si a pluralismului, asa cum se intampla in tarile normale ? Ne trimit filmari cu inimioare din propria lor colivie? Voi nu vedeti cu cata URA suntem striviti? Uiati-va la unguri care au inchis granitele doar pentru straini, nu si pentru cetatenii ei. Simtim carambul cizmei pe grumajii si inimile noastre si nu reactionam in nici un fel….Sa dea Domnul sa mai vedem iesirea… Cum va fi dupa? Nu e nevoie sa fiu original…
    PS Si da, eu chiar simt nevoia sa urmez vocilor curajoase care isi asuma rostirea adevarului in stare de asediu:
    https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2020/04/07/2988/

    1. Doamne ajuta!Oameni buni,frati crestini…arde …MOLDOVA lui STEFAN!BUCOBINA este zona rosie!Sfantul STEFAN plange la Putna.EL a spus ca MOLDOVA NU ESTE A MEA,NU ESTE A VOASTRA…CI A URMASILOR,,,URMASILOR VOSTRII!!!!STIU,pt pacatele mele, pt pacatele noastreDUMNEZEU INGADUIE TOTUL!Tot Dumnezeu ne a lasat pe mana unui presedinte de alta confesiune intr o tara majoritar ortodoxa!Meritam asta…am mai omorat o ROMANIE prin avort…a fost printre primele cereri dupa REVOLITIE!CE O SA PREDATI DLE IOHANIS urmasilor. ,urmasilor Nostrii???Mor ostenii lui STEFAN!sau nu va pasa?pt ca nu aveti urmasi?De ce dle Iohanis in plina criza COVID cand trebuia sa va ocupati de SANATATEA ROMANILOR dvoastra v ati facut timp si ati promulgat legea cu predarea sexualitatii in scoli….Care scoli?nu se merge la scoala.SUNTETI FOARTE RELAXAT…oare nu ati facut copii ca nu ati invatat sexualitatea in scoala?Ma iertati SUNT MAMA SI BUNICA…DAR SI O NENOROCITA DE FEMEIE CARE AM FACUT AVORT SI ASTA CA EU SUNT GENERATIA 67 SI NU AM AVUT ,,,RELIGIA,,,IN SCOALA!Tot ce stiu este de la bunica mea analfabeta far care ma ducea la bisetica din sat la toate evenimentele satului BOTEZ”’CUNUNIE SI INMORMANTARE!Strabunica materna a murit de Tifos…bunicul meu copil de 16 ani i a sapat groapa…Am dragoste de Dumnezeu nu frica…Si l rog sa ma ierte pt pacatele mele…Îi multumesc pt tot ce mi a dat cu bune si cu rele…si ma rog sa am putere sa mi duc CRUCEA.Sa reusesc sa gasesc CARAREA care duce ACASA….NU CONTEAZA CAND MORI,CI CUM MORI!DLE IOHANIS ESTI IN SAPTAMANA PATIMILOR…DE CE NE CONDAMNI VIITORUL CA PROFESOR CE ESTI la SEX???Oare stiu romanii de toate???crezi cu tarie ca romanii nu stiu sex???Sa ti fie rusine dle presedinte pt cat de relaxat esti!Ileana din Buzau…lucrez intr un CENTRU MATERNAL SI dle Iohanis invat mamele sa se protejeze de boli dar nu contraceptie…trebuie sa fim responsaabili sa dam ROMANIA URMASILOR NOSTRII!MA REPET SUNT mama si bunica…si nepotica mea trebuie sa aibe tovarasi de joaca…Dle Presedinte de ce nu te ai gandit la o lege sa creadca natalitatea???

      1. @@@Doamna Balta Ileana,o fi o tara majoritar ortodoxa,dar este o tara majoritar atee!ortodox nu inseamna implicit si credincios.

  3. Ministrul slovac al Economiei: ”Nu ne ruinăm economia din cauza a 800 de cazuri de gripă în fiecare zi, dar facem asta din cauza a 500 persoane infectate cu coronavirusul. Închidem zeci de mii de mici afaceri şi guvernul nu este în stare să contribuie măcar la chiria lor”
    https://flux24.ro/ministrul-slovac-al-economiei-nu-ne-ruinam-economia-din-cauza-a-800-de-cazuri-de-gripa-in-fiecare-zi-dar-facem-asta-din-cauza-a-500-persoane-infectate-cu-coronavirusul-inchidem-zeci-de-mii-de-m/

    Incendiul de la Cernobâl se extinde: Radiațiile ar fi de 16 ori mai mari decât cele normale. Distanța față de capitala României este de 800 km
    https://flux24.ro/incendiul-de-la-cernobal-se-extinde-radiatiile-ar-fi-de-16-ori-mai-mari-decat-cele-normale-distanta-fata-de-capitala-romaniei-este-de-800-km/

  4. “bravo “celor care au votat sectarul în fruntea țării,nu este bine acum in România? ,mai încercați data viitoare,Dacă mai puteți!

    1. Sonic ariciul,
      nu te tulbura prea mult ca avem la putere holera. La viitoarele alegeri vor veni ciumatii si vor exploata sentimentele de frustrare acumulate in perioada de detentie fortata si vor castiga.
      De 30 de ani nu avem de ales DECAT intre CIUMA si HOLERA si, din pacate, votantii sunt aceiasi.

      1. @@@Iris,cand a venit Iliescu la putere am crezut ca asta i raul maxim ce poate sa l aibe romanii;va amintiti cu totii (sper) de perioadele tulburi cu ,,privatizari”,mineriade,somaj nemaintalit;apoi a venit Constantinescu,atunci am zis ca asta este maximul:continuarea privatizarilor,adancirea somajului,implicarea Romaniei intr un razboi de neinteles(mai toate razboaiele sunt de neinteles,dar aici e alt subiect),razboi ce a distrus o mare parte din fosta Iugoslavie
        Cand a apartut tartorul,pardon,Basescu,am zis ca asta e maximul,nu are cum sa fie mai rau;jigodia a subjugat o buna parte a presei,pe alta a cumparat o,la fel a facut si cu institutiile ce trebuie sa faca dreptate in tara,a continuat cu privatizarile,a accentuat ,,moda”de coruptie in spitale sub mandatul caruia s a intamplat si tragedia de la maternitatea Giulesti.
        Si uitati ca am ajuns si la maleficul,plavanul,spurcaciunea pamantului,mascariciul Romaniei cu nume predestinat:Klaus;de aici incolo nimic nu ma va mai mira,ma astept la tot ce este mai rau:cipuire,vaccinare,sexualizare,eliminarea ortodoxiei,desfiintarea banilor lichizi,eliminarea fizica a celor ce se vor opune si multe altele ce au fost prorocite.
        Iris,toate astea nu s ar intampla(ma refer la cele viitoare,cele trecute deja nu isi mai au rostul decat la statistica si la istorie)daca macar 70%din romani ar constientiza ca toti politicienii sunt la fel si trebuie mers peste ei pentru a schimba cu adevarat ceva;dar,dezbinarea dusa de presa aservita,presa lor,a politicienilor ce conduc tara,a avut un rezultat fantastic prin care jubileaza nespus ce au distru tara din ’90 incoa si anume:invrajbirea romanilor cum ar fi:
        -penelisti contra pesedisti
        -tineri contra batrani
        -bugetari contra privati
        -internii contra externii(mult hulita diaspora)
        -tarani contra oraseni
        -tigani contra romani
        -unguri contra romani
        -cadre didactice contra cadre medicale
        -atei contra ortodocsi si multe altele asemanatoare

  5. Drumul principal de acces în Sfântul Munte Athos s-a surpat, luni, astfel încât atât pelerinii, dar, mai ales, vehiculele care transportă produse alimentare și materiale de construcții nu mai pot urca în capitala atonită, Kareya. Se mai poate ajunge în capitala Muntelui Athos prin alte porturi secundare, dar cu drumuri mult mai greu accesibile.

    https://sursazilei.ro/accesul-in-muntele-athos-aproape-blocat-pe-cale-naturala-imagini-socante-foto-video/

  6. Cel mai bun protest este sa mergem la Biserica de Inviere, chiar daca ramanem afara din cladire.Cu luminarea in maini si Hristos in inimi !
    Nu poti cere cuiva libertatea prin petitii si hartii(vezi soarta lui Supplex Libellus Valachorum sau a Memorandumului din 1893), ea se ia cu asalt, ca Imparatia Cerului.
    Si apoi, de la cine sa cerem libertatea Ortodoxa, de la “un protestant un ungur si un musulman” ?!
    Veniti la Inviere, Români; nu dormiti pe voi ! ! ! Cu noi este Dumnezeu !

  7. Participarea la referendumul pentru Familie a fost prima marturisire a lui Hristos din ultima vreme, participarea la slujba Invierii din anul acesta va fi a doua marturisire.

  8. Voi face o analiza care nu este evidenta directa ca acest virus este bio-inginerie, dar este destul de aproape.

    Începem cu primul studiu,

    Diferența de caracterizare a receptorului între sindromul respirator sever acut (SARS) și coronavirus asemănător cu SARS de provenienta din liliac.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2258702/

    În acest studiu pe care l-au efectuat în 2007, au preluat CoronaVirus de la lilieci SL-CoV S și l-au amestecat cu SARS din 2003, care era transmisibil uman, chimeric (material genetic amestecat din 2 specii diferite) pentru a vedea dacă pot face SL-CoV S sa se lege de receptorul ACE2 uman. Cu ceva succes (in sensul temporar, deaorece dupa un timp receptorul il respingea). De asemenea, au luat HIV și l-au ambalat cu acești viruși pentru a vedea dacă s-ar lega. De asemenea, cu un oarecare succes. Zhengli Shi de la Laboratorul Cheie de Stat pentru Virologie din Wuhan China a participat la acest studiu.

    În 2013 a fost efectuat un alt studiu.

    Izolarea și caracterizarea unui coronavirus asemănător unui SARS al liliecilor care utilizează receptorul ACE2.
    https://www.researchgate.net/publication/258202912_Isolation_and_characterization_of_a_bat_SARS-like_coronavirus_that_uses_the_ACE2_receptor

    In aceasta cercetare s-a plecat de la inceput (fara a mai cerceta), cu certitudinea că SARS din 2003 provine sigur de la lilieci. Cu toate acestea, nu au găsit legătura directă dintre cele doua.
    O mare parte a studiului a fost surprinderea de diversitatea generală a tulpinelor SARS-CoV-urilor. Acestia afirmă că, chiar și dintr-un singur eșantion, au putut extrage 7 tulpini diferite. Puteti verifica în paragraful final din a doua pagină:
    „În sfârșit, acest studiu demonstrează importanța pentru sănătatea publică a programelor de descoperire a patogenilor care vizează animale sălbatice care au ca scop identificarea „necunoscutelor cunoscute ”- tulpini virale necunoscute, în prealabil, strâns legate de agenți patogeni cunoscuți. Aceste programe, axate pe grupuri specifice de animale sălbatice cu risc ridicat și hotspoturi de apariție a bolii, pot fi o parte critică a viitoarelor strategii globale pentru a prezice, pregăti și pentru a preveni apariția pandemiei.”

    Două dintre persoanele care au participat la realizarea acestui studiu au lucrat pentru EcoHealth Alliance, care este un ONG care se concentrează pe prevenirea pandemiilor la nivel mondial, voi ajunge la asta mai târziu, dar au fost contribuitori majori la un program numit PREDICT USAID. Un alt dintre ei este Xingyi Ge, care în această lucrare este asociat cu Colegiul de Biologie din China. Dar…

    Următorul nostru studiu,

    Un grup asemănător cu SARS de coronavirusuri de lilieci în circulație arată potențial de apariție umană.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4797993/

    Acesta este un studiu din 2015, unde examinează un virus de la liliecii mici cu potcoavă (Rinolofide) numit SHCO14-COV. Ceea ce ei recunosc ca au folosit ceea ce ei numesc un sistem de genetică inversă pentru SARS-CoV, si au generat un virus himeric pentru a afecta șoarecii. Si au facut sa transmita virusul prin receptorii din plamani denumiti ACE2 !!! Replicand mai departe eficient în celulele căilor respiratorii umane in vitro (într-o eprubetă.) !!!

    „Apariția SARS-CoV a prezentat o nouă eră în transmiterea încrucișată a speciilor de boli respiratorii severe, cu o globalizare care duce la o răspândire rapidă în întreaga lume și la un impact economic masiv.”

    Acest articol este pur si simplu înfiorător. Acest articol oferă un compediu clar. Ghiciți cine au fost coautori în acest sens? Xing-Yi Ge și Zhengli-Li Shi. Ambii lucrează la Laboratorul cheie de patogeni speciali și biosiguranță, Wuhan China (singurul de acest fel din China).

    https://www.virology.ws/2015/11/19/bat-sars-like-coronavirus-its-not-sars-2-0/

    Deci, evident, aceasta a fost o problemă globală, nu? Pariați că a fost, cel puțin pentru cei ce stiau. Așa cum este ilustrat de Event 201, dar asta nu e tot!
    Acest lucru a fost atât de grav încât, de fapt, DOD (Department of Defense), în Statele Unite, prin SBIR (Small Business Innovation Research) prin legea CBD192-006, au căutat companii pentru a dezvolta un fel de contramăsuri pentru Corona Viruses, printre altele.

    https://www.sbir.gov/sbirsearch/detail/1606089

    Revenim la programul PREDICT USAID. Acesta a fost un program guvernamental care s-a întins între 2009 și 2019 in care a fost vorba despre colectarea de probe biologice de la diverse animale de pe planeta pentru a găsi boli noi și viitoare. Cu alte cuvinte, construiau o bază de date cu boli care ar putea fi îmbolnăviri viitoare. Nu este o idee proastă, insa daca legi asta cu cele 3 studii pe care ți le-am arătat, unde luau aceste probe și se jucau himeric cu ele pentru a le face să se lege de un receptor ACE2 uman și ai ceva aproape monstruos.

    Deci, există o versiune internațională a acestui program PREDICT USAID. Se numește Disease X (Boala X). În frunte cu nimeni altul decat OMS! Atât de mult încât bunul nostru amic, Anthony Fauci a declarat „că conceptul bolii X ar încuraja proiectele OMS să-și concentreze eforturile de cercetare pe clase întregi de viruși, în loc de tulpini individuale, astfel încât să îmbunătățească capacitatea OMS de a se extinde în tulpini neprevăzute.“ Ce inseamna asta? Colectați cat mai multe probe!
    Așadar, odată cu închiderea programului PREDICT au fost câțiva senatori supărați, precum King și Elizabeth Warren, care, pe 30 ianuarie, au scris o scrisoare către Mark Green de la Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională, solicitând ca programul să primească finanțare. Finanțarea care, fără îndoială, ar merge la ONG-uri și ar extinde finanțările din SUA la OMS. Desigur, Bill și Melinda Gates Foundation au rolurile lor groaznice în asta.

    Ce înseamnă toate acestea? Îți propun această întrebare. Este posibil ca ecologiștii și activiștii din această lume să fi eliberat acest virus, deoarece știau că va provoca o tonă de daune. Pentru a încerca să învețe guvernele noastre o lecție, pe care nu o vom uita curând? Mi-a devenit din ce în ce mai clar că aceste virusuri Corona erau bine cunoscute.

    Au dezvoltat acest virus în China, unde nu există aceleași standarde etice și oamenii sunt descurajați să pună întrebări, luand cel mai urât virus de liliac pe care îl puteți, jucați-vă cu el într-un laborator până când poate infecta oamenii subminand în mod intenționat toate sistemele care existau pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Dandu-i drumul virusului in China fortand-o pentru apararea propriilor interese ca să scoată toate materialele medicale din lanțul de aprovizionare al Occidentului. Controlează reacția prin frică și panică și tocmai când devine prea mult pentru oricine să suporte elibereaza soluția ceea ce înseamnă mai multă finanțare pentru proiectele care colectează mai mulți viruși din întreaga lume. Da vina pe oamenii ca nu se spala destul pe mâini sau nu poarta măști de față, polarizeaza societatea cat mai mult intre ea (tineri vs batrani, saraci vs bogati etc) Clateste, repeta …

    China a oprit exporturile medicale catre Australia, iar eu sunt 99% convins ca si celelalte tari doar că inca nu se stie.
    https://www.smh.com.au/national/chinese-backed-company-s-mission-to-source-australian-medical-supplies-20200325-p54du8.html

    Ultimul lucru de care aș dori să vă conștientizez, este ceva care a fost publicat în Lancet de OMS.

    Boala X: accelerarea dezvoltării contramăsurilor pentru următoarea pandemie.
    https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30123-7/fulltext

    Aceasta a apărut pe 17 martie a acestui an. Desigur, acest lucru provine direct de la Fundația Bill și Melinda Gates. Vorbind despre pregătirea unui inamic necunoscut, ei il numesc Pathogen X. Cel mai interesant paragraf din întregul articol este acesta.

    „În consecință, putem ipoteza că apariția unui focar catastrofic care implică Boala X este probabil să rezulte din transmiterea zoonotică a unui virus ARN extrem de virulent (numai spune) dintr-o zonă în care o convergență a factorilor de risc și dinamica populației va avea ca rezultat o transmisie susținută de la persoană la persoană. Această premisă nu neagă nevoia de măsuri împotriva altor tipuri de agenți patogeni de importanță pandemică, dar lucrul asupra bolii X pe care l-am făcut este modelat pe dezvoltarea unor contramăsuri medicale împotriva acestui arhetip de patogen particular. Cu toate acestea, dezvoltarea unor contramăsuri medicale nu necesită ca epidemiologia bolii X sa fie cunoscută și rămân multe elemente conservate ale dezvoltării produsului care nu variază pe baza fiziopatologiei sau epidemiologiei consacrate. În primul caz, dezvoltarea de contramăsuri medicale pentru boala X va include inevitabil planurile de detectare a cazurilor și mobilizeaza colectarea de mostre și date către dezvoltatori. ”

    Cu alte cuvinte, supravegherea în masă și colectarea de date a tuturor „eșantioanelor” adica Soylent Green prinde viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button