X

Criza corona – topoganul către identitatea digitală globală, cipuri, tatuaje digitale şi controlul total

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Banca Mondială și Forumul Economic mondial au identificat o identitate digitală pentru fiecare cetățean de pe glob ca fiind un element important în realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă.  Dreptul la o identitate juridică face parte din Obiectivul global 16 (pace, justiție și instituții puternice). Un efort de a realiza acest lucru este Alianța ID2020. Un parteneriat public-privat între agențiile Organizației Națiunilor Unite, Forumul Economic mondial, fundații și corporaţiile de Big Tech. Scopul lor general ridică totuși unele îngrijorări cu privire la pierderea vieții private, supravegherea în masă și controlul populației. E vorba de un pret care ar putea avea consecinte grave pentru libertatea omului.

ID2020 a fost fondată la New York în 2014 de John Edge, un expert în ceea ce privește modul în care parteneriatele public-privat pot rezolva obiectivele de durabilitate cu ajutorul tehnologiilor de tip blockchain și de inteligenţă articifială.

Organizația, care a fost susținută de firma de avocatură Kaye Scholer, conglomeratul tehnologic Red Rose Corporation și banca comercială Broadhaven, a organizat prima ei întâlnire în septembrie 2015. Misiunea declarată a acestora a fost aceea de a oferi o identitate digitală tuturor prin „stimularea modelelor de pornire” și, în final, de a crea un sistem care să acopere globul, inclusiv cele 1 miliard de persoane care în prezent nu au o identificare adecvată.

Prima lor întâlnire, concomitentă cu adoptarea Agendei 2030 a Organizației Națiunilor Unite pentru dezvoltare durabilă, a fost conectată la Obiectivul global 16, cu sub-obiectivul său 9, și anume „până în 2030, asigurarea identității juridice pentru toți”, inclusiv înregistrarea nașterii”.

ID2020 a devenit şi mai importantă în cadrul summitului anual al Organizației Națiunilor Unite din 20 mai 2016, reunind lideri din industrie, ONG-uri, guverne, pionieri în domeniul tehnologiilor emergente, și experți interguvernamentali pentru a „promova o conversație globală și a construi o coaliție de lucru pentru a identifica și construi condițiile favorabile creării unei identități digitale legale pentru toate persoanele expuse riscului”. Vorbitorii au venit de la Grupul Băncii Mondiale, Asociația Europeană pentru identitate și securitate electronică, Secretariatul Commonwealth-ului, Centrul pentru asigurarea informațiilor și securitatea cibernetică, MIT, PSG Solutions, LLC., Verizon. Mai multe dintre acestea au contribuit, de asemenea, la Forumul Economic Mondial, care a devenit de atunci un actor important în dezvoltarea unui ID digital

Principalele subiecte discutate au fost modul în care ar putea fi gestionate identitățile refugiaților și modul în care obiectivele globale ar putea fi avansate prin parteneriate public-privat . Criza migranților europeni din 2015 a evidențiat problema persoanelor care nu și-au putut dovedi identitatea („refugiați fără documente”). Soluția era la îndemână. Un ID digital ar fi posibil în curând cu ajutorul tehnologiilor emergente, cum ar fi blockchain şi conectivitatea în bandă largă la nivel mondial.

Proliferarea rapidă a dispozitivelor inteligente la nivel mondial, combinată cu creșterea continuă a puterii de calcul și extinderea rapidă a acoperirii în bandă largă; permite noi metode de înregistrare și facilitează interacțiunea continuă dintre persoane și datele lor de identitate.

Noile tehnologii, inclusiv tehnologiile blockchain, atunci când sunt utilizate împreună cu tehnologii demonstrate de mult timp, cum ar fi biometria, fac acum posibil ca toate persoanele să aibă acces la o formă de tehnologie sigură, verificabilă și persistentă. (ID2020, „identitate digitală”)

Anul următor, la summitul anual 2017 al Camerei ECOSOC a Organizației Națiunilor Unite, ID2020 a adoptat „platforma schimbării” și a început Alianța ID2020, cu finanțare din partea Fundației Rockefeller, principalul donator, și a firmei de consultanță în domeniul tehnologiei digitale Accenture. Alți parteneri fondatori au fost GAVI – The Vaccine Alliance, Microsoft și IDEO.org  (o firmă de proiectare și consultanță cu parteneri precum Fundația Rockefeller, Bill & Melinda Gates Foundation și Fundația familiei Bezos). Printre participanți s-au numărat IntelIBMVerizonSamsungNEC și SAP. Alianta a prezentat o legatura foarte stransa intre marile companii tehnologice, fundatii si interese privind vaccinurile si sanatatea.
Summitul ID2020: Valorificarea identității digitale pentru comunitatea globală din 20 mai 2016 (foto: www.JeffreyHolmes.com).

Alianța a început să elaboreze un plan de testare a noilor soluții de identificare și să colaboreze cu guvernele și agențiile pentru a le pune în aplicare:

Până în 2030, Alianța urmărește să faciliteze extinderea unui sistem de identitate digitală sigur, verificabil și durabil, în conformitate cu obiectivul de dezvoltare durabilă 16.9. În perioada 2017-2020, activitatea Alianței se va concentra asupra a două domenii: Dezvoltarea și testarea celor mai bune soluții tehnologice pentru identitatea digitală; și colaborarea cu guvernele și agențiile existente stabilite pentru a pune în aplicare aceste soluții.

Printre vorbitori s-au numărat reprezentanți ai partenerilor menționați, precum și ai agențiilor Națiunilor Unite, cum ar fi PNUD, Agenția ONU pentru Refugiați și Biroul pentru coordonarea afacerilor umanitare (OCHA). La summit, o întrebare-cheie a fost ceea ce i-a împiedicat „să rezolve această provocare?” Cu toate acestea, avuseseră o ultimă problemă pentru solutia lor in propriul buzunar. Într-un raport publicat în același an de Forumul Economic Mondial, s-a afirmat că:

În contextul geopolitic și de securitate global actual, problema securității este în primul rând. De la terorism până la teama pandemiilor, atât guvernul, liderii mediului de afaceri, cât și călătorii sunt îngrijorați de securitatea și siguranța pe măsură ce trec granițele. (WEF, Frontiere digitale care permit o călătorie sigură, fără întreruperi și personalizată)
Printre membrii Consiliului de administrație al ID2020 se numără Dr. Seth Berkley, director general al Alianței mondiale pentru vaccinuri și imunizare (GAVI), membru al Consiliului privind relațiile externe și implicat anterior în Inițiativa Internațională pentru vaccinuri împotriva SIDA (IAVI), Divizia sănătate știință de la Fundația Rockefeller, Centrul pentru boli infecțioase și Centrele americane pentru controlul bolilor (CDC). Seth Berkley a fost/este de asemenea un vechi colaborator și participant la Forumul Economic Mondial. Alți membri ai Consiliului proveneau de la Departamentul Apărării, JP. Morgan Chase, UBS, Microsoft, Accenture și Morgan Stanley.

GAVI a fost fondată de Fundația Bill și Melinda Gates, Fundația Rockefeller, UNICEF, Banca Mondială și CARE, la întâlnirea anuală de la Davos din 2000, cu misiunea de a vaccina copiii din cele mai sărace țări ale lumii. Acesta a fost dezvoltată din Rockefeller, pe Inițiativa pentru vaccinarea copiilor, sprijinită de Rockefeller (fondată în 1990). Controlul vaccinării și al bolilor infecțioase urma să devină unul dintre pilonii pentru realizarea unui regim de identificare digitală.

Imagine liberă () din https://torange.biz/fx/against-vaccination-disease-effect-light-26921
O altă coincidență neliniştitoare este că unul dintre consilierii la ID2020 este futurologul Peter Schwartz. Un specialist „în planificarea scenariilor, colaborarea cu corporațiile, guvernele și instituțiile pentru a crea perspective alternative ale viitorului și pentru a dezvolta strategii solide pentru o lume în schimbare și nesigură” și angajat în prezent în funcția de prim-vicepreședinte pentru Global Government Relations and Strategic Planning la SalesForce. Schwartz a condus echipa de scenariu de la Royal Dutch Shell în anii 1980, care a prezis în mod faimos căderea Uniunii Sovietice. Raportul său privind schimbările climatice, elaborat pentru Pentagon în 2004, în care previziona orașe europene sub apă și Marea Britanie ca un ţinut pustiu siberian până în 2020 i-a afectat reputația.

În calitate de președinte al firmei Global Business Network, el a fost implicat în raportul Fundației Rockefeller Scenarii pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale din 2010, care îl conținea Etapa de blocare. Acest scenariu descrie o lume lovită de o pandemie care duce la panică, la un control guvernamental de sus în jos mai strict, la o conducere mai autoritară și la măsuri de supraveghere tehnologică. Asemanarea cu ceea ce s-a intamplat in timpul crizei din Corona este destul de socanta. Așa cum a scris Peter Schwartz în prefața raportului:

Fundația Rockefeller a utilizat deja acest proiect ca pe o oportunitate de a clarifica și de a promova relația dintre tehnologie și dezvoltare. Prin interviuri și ateliere de scenariu, aceștia au angajat un set divers de oameni — din diferite zone geografice, discipline și sectoare — pentru a identifica forțele cheie care determină schimbarea, pentru a explora cele mai critice incertitudini și pentru a dezvolta scenarii și implicații provocatoare, dar plauzibile. Aceştia și-au extins gândirea dincolo de modelele teoretice de inovare tehnologică și de difuzare, pentru a-și imagina cum ar putea schimba de fapt tehnologia viața oamenilor din multe categorii sociale.

După cum se pare – fundațiile Rockefeller consideră că criza este o oportunitate de a schimba sistemul. Transformarea ar putea fi dureroasă, dar, în cele din urmă, utopia digitală promisă a acestora va apărea din cenușa vechiului sistem depăşit. Ceea ce se joacă acum este o parte a agendei privind controlul populației vechi, care a fost inițiată de fundațiile Rockefeller și acum sunt realizate de parteneri apropiați precum Bill & Melinda Gates Foundation (O agendă descrisă și analizată în cartea mea Rockefeller – controlul jocului).

Înainte ca criza Corona să înceapă să producă un impact și să creeze haos asupra economiei mondiale, directorul executiv al GAVI, Seth Berkley, a scris un articol pentru Forumul Economic Mondial (Cu toții avem un interes în ceea ce privește securitatea sanitară globală, publicat la 16 ianuarie 2020), cu indicarea a ceea ce ne așteaptă:

Într-un moment de naționalism în creștere și de respingere a globalizării, bolile infecțioase ne reamintesc că suntem interconectați și că toți avem un rol în securitatea globală a sănătății. (Seth Berkely, GAVI)

Focarul COVID19, cu toate consecințele sale tragice, a fost evenimentul declanșator perfect pentru a arăta lumii necesitatea unei coordonări și gestionări globale a planetei, pe lângă necesitatea unui regim de supraveghere tehnologică care să urmărească și să monitorizeze toate persoanele și bolile (și lanțurile valorice globale). Remediul vine împreună cu o supraveghere și un control mai stricte. Bill Gates a fost citat declarând într-o conversație cu directorul executiv al TED, Chris Anderson:

În cele din urmă, vom avea câteva certificate digitale care să arate cine a recuperat sau a fost testat recent sau când avem un vaccin care l-a primit.
 (Sursa)

Bill avea o cunoaștere profundă a celor despre care vorbea. Măsurile de combatere a pandemiei au deschis drumul pentru certificarea ID2020 şii, în cele din urmă, cetățenia digitală globală – un pilon fundamental al societății inteligente tehnocratice (4IR), promovat de Forumul Economic Mondial pentru a sprijini obiectivele de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite.

Articolul Berkley a coincis cu publicarea Cărții albe privind identitatea digitală a Forumului Economic Mondial: Reimaginarea identităţii digitale: Un imperativ strategic. Un document scris cu sprijin financiar de la partenerul ID2020 Accenture, cu mesajul că lumea are nevoie de o identificare digitală mai sigură din cauza „fraudei, furtului de identitate și utilizării abuzive sau a folosirii neautorizate a datelor cu caracter personal” în prezentele sisteme fragmentate.

Cartea albă face parte din „Platforma pentru o identitate digitală bună”, care se desfășoară din 2018 pentru „promovarea unor identități digitale bune, centrate pe utilizator”. Printre parteneri se numără ID2020, Accenture, Bill & Melinda Gates Foundation, Cisco, Banca Mondială, Comisia Europeană, Organizația Națiunilor Unite și nou-înființatele grupuri de militante precum o singură identitate mondială, ission, United Nations and newly founded advocacy groups like One World IdentityWorld Identity Network and Security Identity Alliance. Un mare pas înainte este că, pe lângă identificarea refugiaților și controlul bolilor, este prezentată ca o soluție pentru traficul de persoane și căsătoriile între copii. Dar vine cu un anume pret. În calitate de partener, Banca Mondială explică:

Tehnologiile digitale, cum ar fi cloud computing-ul, biometria, rețelele și dispozitivele mobile și cardurile inteligente, pot spori securitatea, acuratețea și comoditatea identificării și autenticării persoanelor. În condițiile în care furnizorii de servicii publice și private se vor extinde din ce în ce mai mult în domeniul digital, capacitatea de a dovedi cine sunteți va fi esențială pentru participarea la mediul digital(Banca Mondială)

În societatea inteligentă utopică care se construiește în prezent, va fi necesară identitatea digitală pentru a avea acces la toate serviciile umane de bază, cum ar fi asistența medicală, comerțul electronic, călătoriile, serviciile financiare și platformele sociale. Fără aceasta, nu puteți participa. Acest sistem poate fi apoi conectat la „platformele de fidelizare a cetățenilor și de recompensare bazate pe blockchain” pe care Forumul Economic Mondial a prevăzut să le prezinte. În opinia lor, acest lucru va aduce „pace și ordine” în lume. La fel ca sistemul creditelor sociale din China.

Punerea în aplicare a unei platforme globale de date pentru a evalua nivelul de „risc” al călătorilor, dacă nu prin date reale, printr-un tip de „punctaj de credit”; ar oferi guvernelor informații mai precise cu privire la pasageri și le-ar proteja mai bine frontierele și cetățenii.

Capacitatea de a verifica în mod eficient majoritatea pasagerilor ar permite autorităților publice și agențiilor de control la frontieră să le ofere mai ușor posibilitatea de a le identifica pe cele care necesită investigații suplimentare. (Forumul Economic mondial, Digital Borders Enabling a secure, seamless and personalized) journey

Unele țări, precum Suedia și Estonia, sunt considerate exemple bune, deoarece se află în fața restului lumii în această privință, cu aproape totul în format digital şi cu sume foarte mici de bani în circulație. În Suedia, este din ce în ce mai dificil să se ia parte la servicii și să se plătească pentru bilete de parcare sau bilete de tren fără un telefon inteligent și identificare digitală. Dictatura comunistă din China s-a aflat, de asemenea, în avangarda utilizării sistemelor de plată biometrice (și este introdusă și în Danemarca). În urma crizei Corona, oamenii din întreaga lume (și în locuri care sunt mult în urmă în ceea ce privește digitalizarea) sunt îndemnați brusc să treacă de la numerar la bani digitali pentru „evitarea contagiunii”.

Internetul tuturor. Sursa: Reimaginarea identității digitale: Un imperativ strategic

Cum devenim transumani
Dispozitivele de telefonie inteligentă, cardurile inteligente și elementele biometrice au fost utilizate în cele mai vechi proiecte de identificare; dar, deoarece telefoanele și cardurile pot fi furate sau pierdute, nu este prea departe să se aștepte ca cererile de metode de identificare mai sigure, precum tatuaje și implanturi inteligente, să devină mai răspândite pe măsură ce ne apropiem de 2030. Aceasta este o evoluție pe care Forumul Economic Mondial a prevăzut-o în viziunea lor pentru cea de-a Patra revoluție industrială. Dispozitivele tehnologice inteligente vor fi integrate, în următorul deceniu, cu organismele noastre pentru monitorizarea comportamentului, datele de localizare, funcțiile de sănătate și identificarea în timp real (Klaus Schwab, Klaus Schwab, The Fourth Industrial Revolution, Shift 1: Implantable Technologies).

Tatuajele inteligente și alte cipuri unice pot ajuta la identificare și localizare.
Tatuajele digitale nu numai că arată bine, dar pot efectua sarcini utile, cum ar fi deblocarea unei mașini, introducerea codurilor de telefon mobil cu un punct de deget sau urmărirea proceselor corporale
. (Klaus Schwab, a patra revoluție industrială, Forumul Economic mondial, 2016)

În articolul „Mii de persoane suedeze schimbă cărțile de identitate cu microcipuri” (care a fost publicat de Forumul Economic Mondial în 2018) fondatorul grupului suedez de bio-hacking Bionyfiken, Hannes Sjöblad; a declarat:

Cine mai vrea să poarte un smartphone voluminos sau un ceas inteligent când îl puteți avea în unghie? Cred că aceasta este direcția în care se îndreaptă. (Hannes Sjöblad, Bionyfiken)

Întreprinderile nou-înființate, cum ar fi Swedish Bihox International, au realizat implanturi RFID la oameni începând din 2014, iar firma daneză Bichip a dezvoltat un cip care poate fi conectat la internet și are un ID unic pentru identificarea generală. De asemenea, poate fi utilizat ca un sistem de plăți „integrabil cu portofelele criptografice”.

BiChip este primul și singurul Microchip uman care poate fi citit de la distanță cu conectivitate la Internet. Bichip are un ID unic pentru identificarea generală și poate stoca datele medicale, permisul de conducere și pașaportul dvs. De asemenea, poate fi utilizat ca un sistem de plăți alternativ integrabil cu portofelele criptografice. (Bichip.com)

Cu toate acestea, aceste tehnologii invazive nu fac încă parte din proiectul ID2020 și sunt realizate mai mult pe bază voluntară pentru „comoditate” și curiozitate de către adaptorii timpurii și entuziaștii tehnologiei. Miscarea biohacker a organizat din 2014 conferinte si initiativa lor, Chipster aranjeaza întâlniri in care oamenii se “modernizează”. Deocamdată, acestea sunt doar un mic grup marginal, în cea mai mare parte urmat în țările nordice progresiste. Dar peste câțiva ani, acest lucru s-ar putea schimba. Nu este nevoie decât de o, parafrazînd Clubul de la Roma, criză care se potrivește scopului.

COVID-19 reflectă o tendință mai largă: Se apropie mai multe crize planetare. Dacă ne vom confrunta cu fiecare nouă criză, menținând în același timp același model economic care ne-a adus aici, șocurile viitoare vor depăși în cele din urmă capacitatea guvernelor, a instituțiilor financiare și a managerilor de criză corporativi de a răspunde. Într-adevăr, „coronacriza” a făcut deja acest lucru. (The Club of Roma, 2020)

În cele din urmă, eforturile pentru o identitate digitală riscă să ne remodeleze în mod fundamental locul în societate, cu o rasă umană mai mult sau mai puțin forțată să migreze din lumea fizică în cea digitală. Dacă, în calitate de persoană, nu acceptați ID-ul, riscați să nu aveți acces la serviciile de bază și la o viață decentă.

Agenda Organizației Națiunilor Unite pentru dezvoltare durabilă 2030 este, în cele din urmă, un plan tehnocratic de a obține dominația mondială – Un nou sistem economic cu un regim de supraveghere digitală, care are consecințe grave asupra libertății și viitorul omului. Este în esență o dictatură științifică care necesită ca toate lucrurile să fie conectate digital pentru a funcționa. Criza Corona din 2020 a fost un eveniment declanșator la o scară nemaiîntâlnită până acum în istoria omenirii, iar Alianța ID2020 și Forumul Economic Mondial nu au irosit timp folosind-o pentru a-și continua agenda.

Trebuie cu adevărat să ne întrebăm dacă aceasta este viitorul pe care ni-l dorim? Dacă nu, acum este momentul să acționăm și să spunem NU acestei evoluții.

traducere dupa http://pharos.stiftelsen-pharos.org/corona-crisis-control-digital-identification-fur-alle/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Lumea, ca și clima, diferă de la un meridian la altul și de la o paralelă la alta. Ca și în în Programul Națiunilor Unite pentru Mediu (UNEP, PNUE) totul va trebui gestionat pe baza unor principii universal valabile, dar aplicând măsuri locale. Altfel nici nu se poate. Pentru a le gestiona, valorile unui spațiu dat trebuie să fie bine cunoscute. Atât valorile, cât și spațiul respectiv. Or, localnicii sunt cei care cunosc cel mai bine aceste elemente. Ca dovadă că aceasta este calea, pe continentele americane există guverne federale și guverne statale.

 2. La nivel mondial, există peste 3212 soiuri / genomi de COVID-19.
  Interesant e faptul ca aceasta boala nu e recenta ,si o sa vedeti de ce :

  Vezi: https://nextstrain.org/ncov

  Există chiar 341+ soiuri / genomi de COVID-19 din Islanda.

  Acest lucru dovedește că virusul exista deja la nivel mondial înainte de Wuhan (decembrie 2019).

  Deci, COVID-19 a existat anul trecut, si in anul înainte de 2019, și anul anterior lui 2018, …

  Oamenii s-au îmbolnăvit probabil de diverse variante ale Covid-19 de zeci de ani.

  Posibil, oamenii au murit de diverse variante ale Covid-19 de zeci de ani, doar în trecut a fost numit, GRIPA ..sau pneumonie, sau similar. De vreme ce secvențarea ARN nu a fost făcută și testele pentru tulpina Covid-19 nu existau, nimeni nu știa că este Covid-19.

  „Teoria” actuală este că toate soiurile / genomele Covid-19 au apărut dintr-unul care „a apărut” în Wuhan în decembrie 2019. Adică, toate cele 3212 soiuri Covid-19 au mutat dintr-un virus Wuhan original.

  Această ipoteză înseamnă că toate cele 3212 soiuri Covid-19 s-au dezvoltat în ultimele patru luni.

  Dar aceasta este o rată de evoluție neauzită și imposibil de mare !!!!!

  Faptul că virusul exista deja anterior lui Wuhan este sugerat și de diverse persoane care este puțin probabil să fi fost în contact recent cu virusul, de exemplu, Oprah Winfrey, Tom Hanks, Rita Wilson, Rand Paul, Prințul Charles, etc., testând pozitiv. . Și de mulți oameni care se testează pozitiv, dar nu au absolut nicio amintire despre boală (pentru că au avut-o acum multi ani)

  Testul Covid-19 caută anticorpi pe care organismul i-a folosit pentru a lupta împotriva bolii. Nu spune cât timp a apărut boala. Presupunerea este că TREBUIE să fie foarte recentă. Dar asta doar pentru că „toată lumea” crede că totul a început cu Wuhan, ceea ce nu a fost cazul.

  Răspândirea deliberată a virusului a fost probabil doar în China, Iran și Italia, unde s-au putut elibera tulpini mai periculoase de Covid-1

 3. Am văzut pe aici niște acuzații despre preoții nepomenitori ca ar fi schismatici, sectari…Sa lămurim puțin lucrurile :Duhul Sfant este o fecioara rușinoasă care nu stă unde este necuratie. Nu este proprietatea nici a lui Daniel, nici a “episcopilor”, nici a “preoților”, care ‘nu țin Dreapta Credință. El sta acolo unde este Adevărul. “Duhul sufla unde vrea”, spune Scriptura. El nu stă nici în lăcașurile apostatilor. Duhul Sfant îl păstrezi printr-o lupta de o viata. “Trupul nu folosește la nimic, Duhul este cel ce da viata”, spune Mântuitorul. Biserica este o instituție divin-umana, și este acolo unde este Adevărul. Nu există mai multe biserici, cum nu există mai multe adevaruri. Toate celelalte credințe sunt omenești, după cum spune Sfântul Apostol Pavel. Doar Ortodoxia este divina. În sfârșit, se poate vorbi o zi întreaga despre frumusețea bisericii, dar nu facem aici lecții de dogmatica… Acuma, episcopii și preoții care nu lupta împotriva ecumenismului și a actelor cu cip, pierd harul Duhului Sfant. Ei pleacă singuri din adevăr, din Biserica. Este dreptul meu de a nu pomeni episcopul apostati. E o îngrădire a mea de erezie. Acuma, preoții care nu au măcar un cuget antiecumenist și care nu se leapădă de actele cu cip, pierd și ei harul. Am văzut preoți care stau cu telefonul pe Sfânta masa..Și eu, când ma spovedesc, îl întreb pe preot, nemaifiind nici unul nepomenitor :”părinte, ești împotriva ecumenismului și a actelor cu cip?”. Dacă îmi spune “da”, ma spovedesc la el. Consider că așa ar trebui să facă orice crestin. Dumnezeu le mai păstrează harul acestor preoți care pomenesc de frica, pentru mântuirea credincioșilor, cu toate că au trecut 4 ani de la Creta. Încă le mai păstrează harul. Dar, monahii?! Ei sunt ostașii lui Hristos. Ei trebuiau să se opună. Nu au familie, copii. Nu avea de ce sa le fie frica. Dar, cred că nici la preoții care pomenesc de frica, Dumnezeu nu va mai rabda mult. Ori ești preot, ori ești fricos.

 4. Voi face o analiza care nu este evidenta directa ca acest virus este bio-inginerie, dar este destul de aproape.

  Începem cu primul studiu,

  Diferența de caracterizare a receptorului între sindromul respirator sever acut (SARS) și coronavirus asemănător cu SARS de provenienta din liliac.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2258702/

  În acest studiu pe care l-au efectuat în 2007, au preluat CoronaVirus de la lilieci SL-CoV S și l-au amestecat cu SARS din 2003, care era transmisibil uman, chimeric (material genetic amestecat din 2 specii diferite) pentru a vedea dacă pot face SL-CoV S sa se lege de receptorul ACE2 uman. Cu ceva succes (in sensul temporar, deaorece dupa un timp receptorul il respingea). De asemenea, au luat HIV și l-au ambalat cu acești viruși pentru a vedea dacă s-ar lega. De asemenea, cu un oarecare succes. Zhengli Shi de la Laboratorul Cheie de Stat pentru Virologie din Wuhan China a participat la acest studiu.

  În 2013 a fost efectuat un alt studiu.

  Izolarea și caracterizarea unui coronavirus asemănător unui SARS al liliecilor care utilizează receptorul ACE2.
  https://www.researchgate.net/publication/258202912_Isolation_and_characterization_of_a_bat_SARS-like_coronavirus_that_uses_the_ACE2_receptor

  In aceasta cercetare s-a plecat de la inceput (fara a mai cerceta), cu certitudinea că SARS din 2003 provine sigur de la lilieci. Cu toate acestea, nu au găsit legătura directă dintre cele doua.
  O mare parte a studiului a fost surprinderea de diversitatea generală a tulpinelor SARS-CoV-urilor. Acestia afirmă că, chiar și dintr-un singur eșantion, au putut extrage 7 tulpini diferite. Puteti verifica în paragraful final din a doua pagină:
  „În sfârșit, acest studiu demonstrează importanța pentru sănătatea publică a programelor de descoperire a patogenilor care vizează animale sălbatice care au ca scop identificarea „necunoscutelor cunoscute ”- tulpini virale necunoscute, în prealabil, strâns legate de agenți patogeni cunoscuți. Aceste programe, axate pe grupuri specifice de animale sălbatice cu risc ridicat și hotspoturi de apariție a bolii, pot fi o parte critică a viitoarelor strategii globale pentru a prezice, pregăti și pentru a preveni apariția pandemiei.”

  Două dintre persoanele care au participat la realizarea acestui studiu au lucrat pentru EcoHealth Alliance, care este un ONG care se concentrează pe prevenirea pandemiilor la nivel mondial, voi ajunge la asta mai târziu, dar au fost contribuitori majori la un program numit PREDICT USAID. Un alt dintre ei este Xingyi Ge, care în această lucrare este asociat cu Colegiul de Biologie din China. Dar…

  Următorul nostru studiu,

  Un grup asemănător cu SARS de coronavirusuri de lilieci în circulație arată potențial de apariție umană.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4797993/

  Acesta este un studiu din 2015, unde examinează un virus de la liliecii mici cu potcoavă (Rinolofide) numit SHCO14-COV. Ceea ce ei recunosc ca au folosit ceea ce ei numesc un sistem de genetică inversă pentru SARS-CoV, si au generat un virus himeric pentru a afecta șoarecii. Si au facut sa transmita virusul prin receptorii din plamani denumiti ACE2 !!! Replicand mai departe eficient în celulele căilor respiratorii umane in vitro (într-o eprubetă.) !!!

  „Apariția SARS-CoV a prezentat o nouă eră în transmiterea încrucișată a speciilor de boli respiratorii severe, cu o globalizare care duce la o răspândire rapidă în întreaga lume și la un impact economic masiv.”

  Acest articol este pur si simplu înfiorător. Acest articol oferă un compediu clar. Ghiciți cine au fost coautori în acest sens? Xing-Yi Ge și Zhengli-Li Shi. Ambii lucrează la Laboratorul cheie de patogeni speciali și biosiguranță, Wuhan China (singurul de acest fel din China).

  https://www.virology.ws/2015/11/19/bat-sars-like-coronavirus-its-not-sars-2-0/

  Deci, evident, aceasta a fost o problemă globală, nu? Pariați că a fost, cel puțin pentru cei ce stiau. Așa cum este ilustrat de Event 201, dar asta nu e tot!
  Acest lucru a fost atât de grav încât, de fapt, DOD (Department of Defense), în Statele Unite, prin SBIR (Small Business Innovation Research) prin legea CBD192-006, au căutat companii pentru a dezvolta un fel de contramăsuri pentru Corona Viruses, printre altele.

  https://www.sbir.gov/sbirsearch/detail/1606089

  Revenim la programul PREDICT USAID. Acesta a fost un program guvernamental care s-a întins între 2009 și 2019 in care a fost vorba despre colectarea de probe biologice de la diverse animale de pe planeta pentru a găsi boli noi și viitoare. Cu alte cuvinte, construiau o bază de date cu boli care ar putea fi îmbolnăviri viitoare. Nu este o idee proastă, insa daca legi asta cu cele 3 studii pe care ți le-am arătat, unde luau aceste probe și se jucau himeric cu ele pentru a le face să se lege de un receptor ACE2 uman și ai ceva aproape monstruos.

  Deci, există o versiune internațională a acestui program PREDICT USAID. Se numește Disease X (Boala X). În frunte cu nimeni altul decat OMS! Atât de mult încât bunul nostru amic, Anthony Fauci a declarat „că conceptul bolii X ar încuraja proiectele OMS să-și concentreze eforturile de cercetare pe clase întregi de viruși, în loc de tulpini individuale, astfel încât să îmbunătățească capacitatea OMS de a se extinde în tulpini neprevăzute.“ Ce inseamna asta? Colectați cat mai multe probe!
  Așadar, odată cu închiderea programului PREDICT au fost câțiva senatori supărați, precum King și Elizabeth Warren, care, pe 30 ianuarie, au scris o scrisoare către Mark Green de la Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională, solicitând ca programul să primească finanțare. Finanțarea care, fără îndoială, ar merge la ONG-uri și ar extinde finanțările din SUA la OMS. Desigur, Bill și Melinda Gates Foundation au rolurile lor groaznice în asta.

  Ce înseamnă toate acestea? Îți propun această întrebare. Este posibil ca ecologiștii și activiștii din această lume să fi eliberat acest virus, deoarece știau că va provoca o tonă de daune. Pentru a încerca să învețe guvernele noastre o lecție, pe care nu o vom uita curând? Mi-a devenit din ce în ce mai clar că aceste virusuri Corona erau bine cunoscute.

  Au dezvoltat acest virus în China, unde nu există aceleași standarde etice și oamenii sunt descurajați să pună întrebări, luand cel mai urât virus de liliac pe care îl puteți, jucați-vă cu el într-un laborator până când poate infecta oamenii subminand în mod intenționat toate sistemele care existau pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Dandu-i drumul virusului in China fortand-o pentru apararea propriilor interese ca să scoată toate materialele medicale din lanțul de aprovizionare al Occidentului. Controlează reacția prin frică și panică și tocmai când devine prea mult pentru oricine să suporte elibereaza soluția ceea ce înseamnă mai multă finanțare pentru proiectele care colectează mai mulți viruși din întreaga lume. Da vina pe oamenii ca nu se spala destul pe mâini sau nu poarta măști de față, polarizeaza societatea cat mai mult intre ea (tineri vs batrani, saraci vs bogati etc) Clateste, repeta …

  China a oprit exporturile medicale catre Australia, iar eu sunt 99% convins ca si celelalte tari doar că inca nu se stie.
  https://www.smh.com.au/national/chinese-backed-company-s-mission-to-source-australian-medical-supplies-20200325-p54du8.html

  Ultimul lucru de care aș dori să vă conștientizez, este ceva care a fost publicat în Lancet de OMS.

  Boala X: accelerarea dezvoltării contramăsurilor pentru următoarea pandemie.
  https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30123-7/fulltext

  Aceasta a apărut pe 17 martie a acestui an. Desigur, acest lucru provine direct de la Fundația Bill și Melinda Gates. Vorbind despre pregătirea unui inamic necunoscut, ei il numesc Pathogen X. Cel mai interesant paragraf din întregul articol este acesta.

  „În consecință, putem ipoteza că apariția unui focar catastrofic care implică Boala X este probabil să rezulte din transmiterea zoonotică a unui virus ARN extrem de virulent (numai spune) dintr-o zonă în care o convergență a factorilor de risc și dinamica populației va avea ca rezultat o transmisie susținută de la persoană la persoană. Această premisă nu neagă nevoia de măsuri împotriva altor tipuri de agenți patogeni de importanță pandemică, dar lucrul asupra bolii X pe care l-am făcut este modelat pe dezvoltarea unor contramăsuri medicale împotriva acestui arhetip de patogen particular. Cu toate acestea, dezvoltarea unor contramăsuri medicale nu necesită ca epidemiologia bolii X sa fie cunoscută și rămân multe elemente conservate ale dezvoltării produsului care nu variază pe baza fiziopatologiei sau epidemiologiei consacrate. În primul caz, dezvoltarea de contramăsuri medicale pentru boala X va include inevitabil planurile de detectare a cazurilor și mobilizeaza colectarea de mostre și date către dezvoltatori. ”

  Cu alte cuvinte, supravegherea în masă și colectarea de date a tuturor „eșantioanelor” adica Soylent Green prinde viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button