X

Italienii înlătură cauza pandemiei COVID-19: Peste 150 de orașe au trecut la acțiuni pentru oprirea 5G

ITALIA: Noemi Tartabini, primarul din Potenza Picena Italia interzice instalarea 5G: Peste 150 de orașe / orașe au trecut la acțiuni pentru oprirea 5G.

 „Primarul orașului Potenza Picena Noemi Tartabini a emis o ordonanță prin care interzice oricui să testeze sau să instaleze 5G pe teritoriul municipalității Potenza Picena în așteptarea noii clasificări a carcinogenezei anunțate de Agenția Internațională de Cercetare a Cancerului , aplicând principiul precauției sancționat de Uniunea Europeană, luând ca referință cele mai actualizate date științifice, independent de legăturile cu industria și deja disponibile asupra efectelor frecvențelor radio, extrem de periculoase pentru sănătatea umană ”. Picchio News

Măsura, după cum a fost deja subliniat, aplică principiul precauției în așteptarea unor investigații științifice suplimentare privind impactul noii tehnologii asupra sănătății publice.

De fapt, 5G se bazează pe microunde și frecvențe radio mai mari decât standardele tehnologice anterioare, numite și „unde milimetrice”, care implică două aplicații principale: energie mai mare transferată mijloacelor în care sunt absorbite frecvențele radio (în special țesuturile umane) și mai puțină penetrare în structuri solide, pentru care este nevoie de un număr mai mare de repetoare, cu aceeași putere, pentru a garanta serviciul. În plus, frecvențele radio 5G sunt complet neexplorate, neavând niciun studiu preliminar privind evaluarea riscului pentru sănătate și pentru ecosistem, atât de mult încât Comisia Europeană a afirmat că „5G lasă deschisă posibilitatea consecințelor biologice”. (Picchio News)

Peste 150 de orașe din Italia au adoptat ordonanțe pentru oprirea 5G.

traducere de Nicoleta D.

Vizionați Thomas Cowan – Despre 5G și coronavirus

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Internetul obiectelor
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. În privința italienilor, ne apropiem de ceea ce a profețit Sf.Paisie Aghioritul:
   Pr.Paisie a spus că ”ceea ce a pățit Irakul, va păți și Turcia…de la o putere aliată și, mai ales de la americani….își va pierde chiar și prietenii cei mai buni – pe germani!
   De asemenea, a spus că în Italia va apărea un nou Musollini, în Germania – un nou Hitler, iar Comunitatea Europeană se va DIZOLVA.
   Ce ne va izbăvi ÎN VREMURI de prigoană?
   Pe vremurile Antihristului…când el va vorbi lumii, DACĂ VREUN CREȘTIN, ÎN ACEA CLIPĂ VA SĂVÂRȘI RUGĂCIUNEA ADEVĂRATĂ…ADICĂ RUGĂCIUNEA LUI IISUS…ANTIHRISTUL, SIMȚIND RUGĂCIUNEA, SE VA CUTREMURA, DEOARECE CREȘTINII, AU O MARE PUTERE. (spre sfârșit, 15:31)
   https://www.youtube.com/watch?v=T-sQxVovBDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.