X

[VIDEO] Thomas Cowan – Despre 5G și coronavirus

https://www. dailymotion.com/video/x7t0b4i

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”-Acum …am 10 minute și nu eram sigur dacă voi ajunge aici, dar…
Nu mă pot abține să nu vă spun ceva despre acest coronavirus…dacă doriți…
Deci…din nou, dacă îl știți pe RUDOLF STEINER, aveți răspunsurile acestui TEST, dar ar trebui apoi să descifrați detaliile.
În 1918, după cea mai mare pendemie, GRIPA SPANIOLĂ din 1918, Steiner a fost întrebat despre e a fost vorba.
Și a spus că…VIRUSURILE SUNT SIMPLE EXCREȚII ALE UNEI CELULE OTRĂVITE DIN EXTERIOR.
Virusurile sunt bucăți de ADN sau ARN cu alte câteva proteine, fiind împinse în afara celulei de către organism…asta se întâmplă când celula este otrăvită!
Acest lucru se întâmplă în mod natural.
Și în primul rând v-aș încuraja să vă gândiți la…
Dacă ești un medic veterinar faimos, pentru delfini, da?
Și ai studiat delfinii la Cercul Polar timp de sute de ani, sau cel puțin pentru o perioadă îndelungată, iar delfinii erau în regulă, și apoi te sună…”Fred, toți delfinii sau o mulțime de delfini mor în Cercul Polar, poți veni să investighezi?”
Da? Și puteți întreba un singur lucru…ridicați mâinile câți dintre voi ați spune?…”Vreau să cercetez un delfin pentru a vedea structura genetică?”
Nimeni, pentru că este o prostie.
Câți dintre voi ar întreba…”Vreau să văd dacă acest delfin și acel delfin…au un virus, deoarece ar putea fi contagios, și de aceea toți delfinii se îmbolnăvesc. ”
-Acel coleg…adică unul singur.
Câți dintre voi ați întreba….scuzați-mă că sunt DIRECT: ”cineva a băgat un căcat în apă, aici!”
-Cum ar fi EXXON VALDEZ?
Cineva? (ridică singur mâna, nu din public…), apoi toată lumea!
PENTRU CĂ ASTA S-A ÎNTÂMPLAT.
Iar CELULELE SE OTRĂVESC, și (ORGANISMUL )încearcă SĂ SE PURIFICE prin EXCREȚIUNEA DEȘEURILOR pe care le numim viruși.
Dacă căutați actuala teorie a virusului se numește ” EXOSOM”, în ultimele titluri ale Institutului Național de Sănătate, susținând un discurs despre complexitatea virusurilor.
Veți vedea că acest lucru este perfect în concordanță cu actuala gândire asupra a ceea ce este cu adevărat un virus.
Am avut un exemplu trist, în acest sens, în adolescență.
Chiar în afara casei noastre, erau zone mlăștinoase, pline de broaște, care mă țineau treaz, noaptea, așa că am izolat ferestrele.
În primăvară, au construit o rachetă mare și apoi, în timp…broaștele au dispărut.
Câți cred că broaștele aveau o boală genetică?
Câți cred că broaștele au avut un virus?
Câți cred că cineva a pus insecticid DDT în apă?
De fapt, asta s-a întâmplat!
BOLILE SUNT DE FAPT NIȘTE OTRĂVIRI!
Acesta este unul dintre motivele pentru care vaccinurile sunt otrăvuri.
Lăsați-mă să sar peste asta un minut…
Deci, ce s-a întâmplat în 1918?
A fost o mare…
LA FIECARE PANDEMIE DIN ULTIMII 150 DE ANI, A EXISTAT UN SALT TEHNOLOGIC ÎN ELECTRIFICAREA PĂMÂNTULUI.
În 1918, toamna anului 1917, A AVUT LOC INTRODUCEREA UNDELOR RADIO ÎN ÎNTREAGA LUME.
Ori de câte ori expui orice sistem biologic la un câmp electromagnetic, îl otrăvești, pe unele le omori, iar restul intră într-un fel de stază, astfel încât, interesant…TRĂIESC UN PIC MAI MULT dar ȘI MAI BOLNAVI.
Apoi începe în Al Doilea Război Mondial, cu următoarea pandemie.
Odată cu introducerea radarelor pe toată planeta…ACOPERIND ÎNTREGUL PĂMÂNT ÎN CÂMPURI RADAR.
Prima dată când oamenii au fost expuși vreodată la așa ceva.
În 1968 a existat GRIPA HONG HONG, și a fost prima oară când pământul a avut un strat protector în straturile de radiații Van Allen care practic integrează câmpurile cosmice de la Soare, cele de pe Pământ, de pe Lună și de pe Jupiter, etc…integrează aceste lucruri și practic le distribuie către ființele vii de pe Pământ.
Iar noi avem plasat sateliți care emit frecvențe radioactive în centura Van Allen, și în șase luni AM AVUT O NOUĂ PANDEMIE VIRALĂ.
DE CE VIRAL?
Pentru că OAMENII SUNT OTRĂVIȚI, excretă toxinele, arată ca virușii, oamenii CRED că este o EPIDEMIE DE GRIPĂ.
În 1918, Departamentul de Sănătate din Boston, a decis să investigheze această pandemie.
Credeți sau nu, au investigat sute de oameni care aveau gripă, au prelevat mucus din nas, și au injectat oamenilor sănătoși care nu aveau gripă, și niciodată persoana respectivă nu se îmbolnăvea.
Au făcut acest lucru, odată și încă o dată, și NU au fost capabili să demonstreze că este contagioasă.
Au făcut-o chiar și cu cai, care aparent contactaseră gripa spaniolă.
Le-au pus saci peste cap, caii au strănutat în saci, au pus apoi sacii în capul altor cai și NICIUN CAL NU S-A ÎMBOLNĂVIT.
Puteți citi despre acest lucru într-o carte numită ”THE INVISIBLE RAINBOW” de Arthur Firstenberg care descrie toate etapele electrificării Pământului, și cum în șase luni a apărut o nouă epidemie de gripă în întreaga lume.
Când te documentezi, când auzi acele explicații normale…
Cum s-a extins din Kansas în Africa de Sud?
ÎN DOUĂ SĂPTĂMÂNI, astfel încât ÎNTREAGA LUME A AVUT ACESTE SIMPTOME ÎN ACELAȘI TIMP, în ciuda faptului că forma de transport erau caii, bărcile și…NU există nicio explicație pentru acest lucru.
Afirmă doar că ”nu știm cum s-a întâmplat acest lucru.”
Dar când te gândești, CU ACESTE UNDE RADIO ȘI ALTE FRECVENȚE pe care unii dintre voi le au în buzunar și la încheietura mâinii, puteți trimite un semnal în Japonia, iar acesta ajunge instantaneu!
Prin urmare, oricare dintre voi care NU credeți că există un câmp electromagnetic care comunică la nivel global, în câteva secunde, nu acordă atenție acestui lucru.
Și voi încheia, doar pentru a sublinia că S-A FĂCUT UN SALT DRAMATIC ȘI TEHNOLOGIC ÎN ULTIMELE ȘASE LUNI, PRIN ELECTRIFICAREA PĂMÂNTULUI.
Și sunt convins că mulți dintre voi ȘTIU despre ce este vorba, SE NUMEȘTE 5G care ARE în MOMENTUL ACTUAL…20.000 DE SATELIȚI care EMIT RADIAȚII.
Asemenea obiectului care emite radiații din buzunarul și de la mâna voastră, pe care îl folosiți tot timpul.
ACEST LUCRU NU ESTE COMPATIBIL CU SĂNĂTATEA VOASTRĂ.
Îmi pare rău să vă spun că NU este compatibil cu sănătatea voastră.
ESTE UN DISPOZITIV DE DESTRUCTURARE A APEI. (apa din organismul nostru…)
Nu suntem ființe electrice, suntem doar materie fizică!
Atunci…nu vă deranjați să faceți un EKG sau un EEG sau o testare a conductivității nervoase (NCV), pentru că suntem ființe electrice, iar substanțele chimice sunt doar produsul secundar al acestor impulsuri electrice.
Și voi încheia cu oricine vrea să ghicească, CARE A FOST PRIMUL ORAȘ DIN LUME ACOPERIT COMPLET CU 5G…?!
WUHAN!
Exact!
Deci, când începi să te gândești la acest lucru…NE AFLĂM ÎNTR-O CRIZĂ EXISTENȚIALĂ, DRAGII MEI!
Pe care umanitatea nu a mai întâlnit-o niciodată!
Și nu vreau să fac profeții precum în Vechiul Testament, dar…acest lucru este FĂRĂ PRECEDENT.
PLASAREA A 100.000 de sateliți, foarte aproape…practic ACOPERIND PĂMÂNTUL…și, apropos, voiam să vă spun mai devreme…
Acest lucru are de fapt o legătură cu întrebarea despre vaccinuri.
Și asta, chiar mi-a fost dat să trăiesc…în urm cu un an, am avut un pacient care a venit, și era fără probleme…era surfer…lucra ca electrician, monta sisteme Wi-Fi pentru oameni foarte bogați.
Electricienii au rată de mortalitate foarte ridicată.
Dar el era bine. Apoi, își rupe brațul, își face implant cu o tijă de metal…trei luni mai târziu, nu se putea ridica din pat și avea…aritmie cardiacă…era total afectat.
Această SENSIBILITATE are legătură cu CÂT METAL AVEȚI ÎN CORP, precum și CALITATEA APEI din celule voastre.
Dacă începi să injectezi aluminiu în oameni, DEVIN RECEPTORI, care ABSORB câmpurile electromagnetice sporite, iar acest lucru este CAUZA PERFECTĂ pentru…DEGRADAREA TOTALĂ A SPECIEI…ceea ce experimentăm ACUM!
Și voi încheia cu încă un lucru care îmi place…un citat din RUDOLF STEINER și…apropo…asta a fost în jurul anului 1917, deci erau alte vremuri:
”În vremurile în care NU existau curenți electrici, când aerul nu circula cu influențe electrice…(vorbim de 1917) era mai ușor să fii uman.
Din acest motiv, pentru a fi cu adevărat umani ÎN PREZENT este necesar să dezvoltați CAPACITĂȚI SPIRITUALE mult mai puternice decât era necesar cu 100 de ani în urmă.”
Așa că…vă las cu această IDEE. (adică RUGĂCIUNEA….MULTĂ, INTENSĂ, vezi arătarea în vedenie a Sf.Nichifor Leprosul care ACOPEREA pe harta văzută a lumii Bulgaria, de radiațiile electromagnetice…simplu, nu?)
Orice puteți face pentru a vă crește capacitățile spirituale pentru că este cu adevărat al naibii de greu să fii o ființă umană în aceste zile.
Mulțumesc pentru că m-ați ascultat.”

Mulțumim pentru transcript sorei Magda.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

 1. De mult nu am mai vazut atatea aberatii stranse la un loc!
  Gripa spaniola si epidemiile de ciuma si holera care au devastat lumea in trecut tot de la undele electromagnetice si de la 5G se trageau?
  Prostia este cea mai mare epidemie care bantuie lumea.

  1. Personal, cred că vor recunoaște că lumea, de-acum încolo…nu poate merge decât cu 5G, DIGITALIZATĂ maxim, indiferent de consecințe!
   Iar pentru a supraviețui, îți vor veni cu propunerea logică din punctul lor de vedere, să accepți să fii injectat pentru a rămâne funcțional, dar mai ales a nu ”îmbolnăvi” lumea cu starea ta de slăbiciune, concomitent cu cipul implantat în creier, ca să fii teleghidat în caz că nu mai poți să suporți impulsurile malefice, contrare naturii tale umane, ori nu mai știi de tine…din pricina trupului tău de carne pus la muncă de sclav non-stop, fiindcă moartea va fugi de tine!
   ASTA VA FI PLATA ANTIHRISTULUI = TINEREȚE FĂRĂ DE BĂTRÂNEȚE ȘI VIAȚĂ FĂRĂ DE MOARTE, DAR DE SCLAV…HULITOR DE CELE SFINTE, BATJOCORITOR, PUS/SUPUS TUTUROR POFTELOR ANIMALICE FĂRĂ DE VOIE…așa se va explica natura bestială, inumană a caznelor aplicate omenirii care, n-au mai fost și nu vor mai fi niciodată.

 2. https://vremuritulburi.com/2020/03/26/evenimente-biblice-uluitoare-caderea-cabalei-q-papa-dispare-si-mecca-se-inchide-pentru-prima-data-in-istorie/

  Evenimente Biblice Uluitoare * Papa Dispare Si Mecca Se Inchide Pentru Prima Data In Istorie
  https://www.youtube.com/watch?v=-5TEYRuDa5s&feature=emb_logo

  min.2:46 ”Satana va ajuta pe toți cei care greșesc.
  Declanșatorul acestor evenimente a fost poporul chinez.
  Este vorba despre refuzul poporului chinez de la 16 februarie 2020 de a plăti tribut suplimentar familiilor satanice antice.
  ACEST LUCRU S-A ÎNTÂMPLAT ATUNCI CÂND LIDERII CHINEZI AU SPUS CORPORAȚIEI STATELOR UNITE, CĂ NU VOR MAI LIVRA LUCRURI FIZICE DECÂT DACĂ SUNT PLĂTIȚI CU LUCRURI CARE EXISTĂ ÎN LUMEA FIZICĂ, REALĂ.
  Cu alte cuvinte, ai spart vechea iluzie magică a banilor satanici.
  Așa numita pandemie care-a rezultat, a fost o combinație între un atac de război biologic, și electromagnetic asupra Chinei. ”

 3. Din păcate, am fost lăsați SPECIAL în fundul gol…în caz de recesiune economică știindu-se de ea:

  CALIN GEORGESCU – SOLUTII PENTRU IESIREA DIN CRIZA
  https://www.youtube.com/watch?v=fqDDvjdM4os
  Ţin să precizez că filmarea a avut loc pe 23 Martie 2016 anticipând CRIZA de azi, din 2020 (min.11:36).
  Min.7:10
  CĂLIN GEORGESCU: ”Cei care au fost și stau la conducerea acestei țări, caută soluții pentru ei, NU pentru țară!
  Această poziție (de prim-ministru) ține de un PROIECT MARE pe care România nu-l are, eu am propus un proiect mare…ține de O VIZIUNE…pentru că, cu o populație nemulțumită NU poți să faci nimic, și mai ține de faptul că un prim-ministru trebuie să aibă STRATEGIA pe O PAGINĂ pe care s-o știe toată lumea, trebuie s-o aibă în suflet și în inimă.
  În felu ăsta, înseamnă că poate să genereze o RESURSĂ care înseamnă ÎNCREDEREA în noi, pe care s-o transmitem ulterior, ca încredere internațională și pe care N-O MAI AVEM.
  NAŞU TV: Deci, n-o mai avem…
  CĂLIN GEORGESCU:consider că, marea problemă a acestei țări este…NU criza financiară…am auzit și eu, e amuzant cum cineva încearcă să se acopere de ceva care a apărut internațional și pe care România, mă iertați dar…sigur că au fost lucruri de impact dar nu asta e tema, NOI AM FOST ÎNTR-O CRIZĂ DE ÎNCREDERE DE FOARTE MULT TIMP…și, peste toate s-a așezat, de 23 de ani cea mai teribilă boală cronică a acestei țări și anume, DE-PROFESIONALIZAREA EI!
  Eu consider că tema de fond este PROMOVAREA MALIGNĂ A INCOMPETENȚEI!
  Și cred că și CORUPȚIA în țara asta este INCOMPETENTĂ!
  Noroc că este depășită prin incompetență de anti-corupție dar în rest…prin urmare, când se așează cineva și crede că POATE conduce dar NU știe, este o mare problemă.
  Aceasta este o responsabilitate istorică pe care oamenii aceștia, ori n-au înțeles-o, ori, din punctul meu de vedere, probabil că au trebuit SĂ FIE și INCOMPETENȚI pentru a fi ușor manevrați. Și asta se continuă!
  NAŞU TV:Adică ăsta ar fi chiar UN PLAN ca oameni incompetenți să ajungă la butoane!
  CĂLIN GEORGESCU:ROMÂNIA ÎN MOMENTUL ĂSTA, ESTE O ȚARĂ CONDAMNATĂ LA NEPUTINȚĂ PENTRU A FI EXPLOATATĂ! PUNCT.
  NAŞU TV:Vreau să vă întreb ceva: ce e astăzi, așa cum vedeți radiografie României…ca să poți să schimbi CEVA, ca să poți să aplici un plan în 5 puncte sau pe o pagină…plan pe care să-l ai și în inimă, și în minte…e nevoie să ai poziția de președinte sau poziția de controlor al parlamentului României care să nu te debarce eventual…
  CĂLIN GEORGESCU: Vedeți Dvs…clasa politică românească trebuie să înțeleagă că viitorul acestei țări nu constă numai în scrutinul electoral și acela acoperit de promisiuni deșarte și lipsite de putere în acoperire…ci de o viziune comună pe termen lung și foarte lung.
  Prin urmare, nu ține foarte mult de un personaj sau de un consiliu, de un FORMAT parlamentar!
  Toată lumea trebuie să urmărească un obiectiv comun și un proiect mare!
  ROMÂNIA NU ARE O HARTĂ A VIITORULUI, N-ARE UN PROIECT MARE, NU ARE CUM SĂ AVANSEZE!
  NAŞU TV:ar putea să le aibă pe toate acestea?
  CĂLIN GEORGESCU: Domne, știți cum e? INTELIGENȚA ESTE RĂSPÂNDITĂ ÎN TOATĂ LUMEA, ÎNȚELEPCIUNEA…MAI RAR!
  N-ai cum să faci bine națiunii tale, dacă n-o iubești!
  Prima condiție este următoarea: POPORUL ROMÂN TREBUIE SĂ FIE IUBIT CA SĂ FIE SCHIMBAT, ȘI NU SCHIMBAT CA SĂ FIE IUBIT!
  Al doilea element este că, indiferent cum ai fii…chiar și relativ neputincios, te uiți la Atlasul geografic…deschizi atlasul țării, domne!
  Te uiți și zici: domne, ce am ca țară?
  Cum pot deveni competitiv = acesta este principalul lucru pe care o țară trebuie să-l aibă obligatoriu! COMPETITIVITATEA!
  Este o cursă fabuloasă în lumea aceasta…internațională…Europa este cum este…și PRINCIPALA CHEIE A JOCULUI O REPREZINTĂ SECURITATEA PROPRIE A NAȚIUNILOR!
  Acuma, mă întorc…te uți la Atlas și vezi Domne, ce ai?
  Și constați: domne, am resurse naturale bune!
  Și am poziție geografică foarte bună. Ce fac cu ele? Aflii sau te documentezi…

  (min.11:36) ACTUALA CRIZĂ ECONOMICĂ ȘI FINANCIARĂ ESTE NIMIC ÎN COMPARAȚIE CU CE VA URMA!
  RESPECTIV O CRIZĂ A HRANEI ȘI A APEI!
  Și lumea lucrează la așa-ceva…CUM EȘTI PREGĂTIT PENTRU UN IMPACT DE ACEST GEN…ÎN ZONA ANILOR 2020?!
  Deci…termen lung…și atunci constați că ai BIODIVERSITATE BUNĂ, AI SOL FERTIL…25 cm deasupra pământului…SOLUL FERTIL AL ROMÂNIEI, mai ales că sunt de meserie…vă spun că NU-L ARE NIMENI ÎN EUROPA!”

  1. Și dracii împletesc adevăruri în înșelarea ce o practică. Dacă două afirmații ale lui Steiner îți răsună și par fezabile, nu înseamnă că ești rătăcit sau că i-ai adoptat întreaga concepție despre lume și viață, aderi la aceeași dogmă și doctrină a sa, practici, șamd. Viața trebuie interpretată și tratată transdisciplinar, așa cum se și desfășoară (disciplinele / științele ei).

 4. Asadar , se recunoaste ca ne confruntam atat cu elemente de fizica , cat si cu elemente de fizica cuantica . Aceasta nu este ceva necunoscut . Desi fiecare dintre ele au legi complet diferite , totusi au interferente – nebanuite . Sa nu uitam ca in final , se recomanda “‘dezvoltarea capacitatilor spirituale”‘ – aceasta pre limba noastra = RUGACIUNEA , adresata desigur Bunului Dumnezeu . Cercetatorii au gasit si au construit dispozitive de contracarare si ecranare a radiatiilor electro-magnetice nocive . Cercetati site-ul davidoni.ro. Decizia va apartine . Sa nu uitam insa RUGACIUNILE .

  1. Așa e, exact. Pentru că rugăciunea Domnului ne ocrotește de aceste interferențe, ale Sale sunt toate, și câmpul cuantic, și toate legile, științele cu tot cu interferențe. Nici îngerii căzuți nu au acces în acele zone, deși ei cunosc principii divine și au avut acces la cele pe care oamenii nu le cunosc decât prin ce li se îngăduie să descopere treptat, provenit de la Duhul Sfânt, sau cele rele. Lumina și energiile necreate, El le toarnă cu măsură și înțelepciune departe de influențe, păreri și dorințe străine pătimașe. Slavă !

   Cu dispozitivele însă trebuie cercetat foarte bine, destui au susținut că aparatele lor fac și dreg, să nu alunecăm în înșelare sau placebo. E permis să ne luăm deciziile privind mediul și influențele înconjurătoare în cunoștință de cauză, dar să nu cădem în plasa obsesiei pentru cele ezoterice neglijând trăirea exoterică a Bisericii, Harul care ” ia durerea cu mâna”, schimbă starea în bine și toarnă binecuvântarea și lucrarea tainică a Domnului. Dumnezeu nu este doar un amalgam de calcule și legi sterile, statice la care să te raportezi prin obsesii mânate de autoconservare din spaimă și patimă, dorința de a perpetua păcatul. Avem de-a face cu o Unul de o Ființă, Întreit în Persoane, a cărui relație implică dinamism, atenție și jertfă, dăruire. Doamne ajută

 5. Călin Georgescu e mason. Este membru in grupul de la Roma și este pentru Romania cam ce e Trump pentru America, un ” salvator” care de fapt tot pentru satanisti lucrează. Discursul si înfățișarea lui ,îl trădează de la o poștă. Mă mir că mai sunt oameni ,care după 30 de ani de prosteala, mai pun botul la vrajeala politicienilor.
  Iar in legatura cu 5G ,asa e! Virusul asta e cortina perfectă pentru 5G si efectele sale,este țapul ispășitor. Stai să vezi că până în 2030 vom avea 6G. 9G va apare intre 2040 si 4045

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button