X

Bill Gates anunță VACCINUL GLOBAL. Investește în 7 fabrici și deja se fac teste pe oameni

Bill Gates și vaccinul minune: „Trebuie să ajungă la toată lumea”

Miliardarul Bill Gates, fondator al Microsoft, este de părere că lucrurile nu vor reveni la normal până când un vaccin nu va fi disponibil pentru întreaga lume.

Fondatorul Microsoft şi filantropul Bill Gates consideră că viaţa va putea reveni pe deplin la normal doar după ce un vaccin împotriva noului coronavirus va fi disponibil la nivel global, scrie Foxbusiness.com.

Într-un interviu difuzat duminică de postul Fox News, Gates a subliniat că trebuie depuse eforturi imediate pentru dezvoltarea unui vaccin care să poată fi produs în ‘miliarde de doze’ cât mai curând posibil.

Ţările dezvoltate, precum Statele Unite, vor fi capabile să combată virusul mai devreme sau mai târziu, însă acesta trebuie învins la nivel global.

„Lucrurile nu se vor întoarce cu adevărat la normal până când nu vom avea un vaccin care să ajungă, practic, la întreaga lume”, a afirmat Gates la Fox News.

Joi, Bill Gates a lansat un apel către guvernul american să înceapă construirea unor fabrici pentru cele mai promiţătoare vaccinuri candidat.

Bill Gates a declarat într-un interviu că fundația sa va investi miliarde de dolari în 7 vaccinuri cu potenţial anti-Covid.

Bill Gates a decis să înceapă construcția a 7 linii de testare și producție, în 7 fabrici diferite, pentru cele mai promițătoare 7 vaccinuri anti-Covid, scrie Business Insider. Fundația pe care o conduce va investi câteva miliarde de dolari în aceste facilități.

Miliardarul este conştient că s-ar putea pierde miliarde în acest proces, dar ceea ce lumea nu își poate permite să piardă este timpul. Cercetarea, dezvoltarea și logistica fabricării vaccinurilor trebuie să fie pentru toți candidații promițători în același timp, în speranța că unul sau două va funcționa.

Aşadar, Bill Gates a decis să înceapă dezvoltarea pentru 7 linii de testare și producție, în 7 fabrici diferite, pentru cele mai promițătoare 7 vaccinuri anti-Covid.

Gates a analizat vaccinurile disponibile și a decis să construiască fabrici pentru șapte dintre ele. „Chiar dacă în final o să alegem cel mult două dintre ele, vom finanța fabricile pentru toate cele șapte doar pentru a nu pierde timpul”.

Fondatorul Microsoft a mai spus și că mai important decât banii cheltuiți este ca vaccinurile cu potențial să aibă unde să fie testate, iar cel mai bun să intre în producție imediat ce este gata.

„În loc să construim fabrica după ce vedem că avem un vaccin viabil, mai bine ne ocupăm de construcție acum și dăm drumul apoi producției în secunda în care e gata. Nu ne permitem să pierdem timp”, a spus Bill Gates.

Pentru a pune capăt bolii, vom avea nevoie de un vaccin sigur și eficient. Dacă facem totul bine, am putea avea unul în mai puțin de 18 luni.

El și soția sa Melinda au promis deja 100 de milioane de dolari pentru a lupta împotriva coronavirusului. Nu este clar dacă acești bani vor fi folosiți pentru consolidarea capacității fabricii pentru vaccinuri sau de unde vor veni restul banilor. Cu toate acestea,  este cu siguranță vestea cea mai bună de care avem nevoie acum cu toţii, potrivit The Daily Show with Trevor Noah.

Au început testele pe oameni cu primul vaccin anti-Covid finanțat de Bill Gates

Primul vaccin anti-Covid dintre cele finanțate de Bill Gates prin fundația sa a intrat de azi în teste pe oameni. Eficiența serului experimental e verificată pe voluntari din Philadelphia (Pennsylvania) și Kansas City (Missouri), SUA, scrie Business Insider.

Inovio Pharmaceuticals, o companie de biotehnologie din Pennsylvania, a primit undă verde din partea FDA (Food & Drug Administration), agenția americană responsabilă cu reglementarea produselor din domeniul medical și alimentar, pentru demararea testelor pe oameni a vaccinului
finanțat de Bill and Melinda Gates Foundation și de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations.

Cei 40 de voluntari înscriși în programul de testare sunt persoane sănătoase, nu infectate cu coronavirus, având în vedere că vorbim de un vaccin, nu un tratament, iar prima inoculare a avut loc azi.

Voluntarii vor primi două doză de ser, la o distanță de 4 săptămâni.

Inovio urmează să evalueze starea voluntarilor din program până la sfârșitul primăverii, iar dacă vaccinul își va dovedi eficiența în prevenirea infectării cu coronavirus, serul va fi băgat în producție, pentru ca, până la sfârșitul verii, compania să poată livra o cantitate importantă
către zonele cele mai afectate de pandemie.

Cel mai optimist scenariu, în cazul în care vaccinul este eficient, presupune fabricarea a 1 milion de doze până la sfârșitul acestui an.

Linia de producție nu va fi o problemă: fondatorul Microsoft a declarat că ridică în 7 fabrici care vor putea produce vaccinuri anti-Covid, imediat ce acestea vor fi declarate eficiente și sigure pentru oameni.

Vaccinul dezvoltat de Inovio, denumit INO-4800, e al doilea ser cu potențial anti-Covid aflat în probe în SUA. Moderna, o altă companie care activează în domeniul biotehnologiei, a început testarea pe oameni a unui ser experimental, la mijlocul lunii trecute.

Citiți și: Vaccinul pentru noul coronavirus va fi folosit pentru reducerea numărului populației globului. Bill Gates se implică

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

20 comentarii

 1. Oare iti vor da drumul din carantina pana ce nu te vaccinezi? Sau pana cand vom mai fi tinuti in carantina?
  Credem ca si pruncii gasesc raspunsurile la aceste intrebari. Asadar putem calcula fiecare cat vom mai sta in casa.
  Dar oare aceasta cursa de soareci n-o avea nicio fisura?

  1. Va mai fi o etapa de „carantina” in lunile noiembrie si decembrie pt covid 20 iar apoi in primavara 2021 vor veni cu „vaccinul salvator” OBLIGATORIU!

 2. Ce satana acest Bill Gates. Sa ii fie rusine, Antihrist spurcat! Sa se vaccineze el, eu nu ma voi vaccina, ma pot lipsi de asta, nu am de ce sa imi fac rau singur, sa stam tari in credinta si sa ne rugam, Domnul e Bun si ne va scapa si de asta. Slava Lui!

  1. Nebunu asta vrea sa vaccineze toat a planeta pt nici un milion de oameni care au virusul și din care marea majoritate sau vindecat!
   E prea pe fata!

 3. Dacă refuzi să te vaccinezi, adio viață civică și socială. Amendă și închisoare, vezi Doamne crimă împotriva umanității. Dacă refuzi să te cipezi (incognito prin vaccin sau „pe bune „), nici pâinea cea de toate zilele n-o vei mai putea cumpăra. Dacă răspândești informații considerate false de către ei și somitățile, autoritățile mânărite și cumpărate pe contracte, intimidări și coerciții de bine, de japcă și șantaj / amenințări, iei amendă sau închisoare de la 1 la 5 ani. Deci nimeni nu scapă. Știu iar alții ce e mai bine pentru noi, și decid pentru noi. Libertatea e … la Dumnezeu. Nicidecum în sânul lor. Vai ș-amar. Ar trebui să citim despre martiri și sfinții închisorilor perioada asta (pe lângă însăși Scriptura) ca să prindem putere. Grele vor veni vremurile și Doamne iartă-ne că sunt crunte mucenicia și mărturisirea, dar în fața alternativei, ce va alege fiecare ? Prigoana tot prigoană e chiar și luând calea munților, peșterilor și mănăstirilor. Doamne miluiește

  1. Sufletul si Hristos – doar acestea doua, sa te intereseze! Lumea toata sa cada, pe acestea doua, nimeni nu ti le poate lua, afara numai daca nu le dai tu, cu voia ta“.

 4. Daca chinezii au reusit sa termine cu virusul atunci ce rost mai are vaccinarea?
  Problema e alta..
  Daca astia de conduc Romania din umbra vor scoate alte ordonante prin care vor conditiona fiecare persoana sa faca vaccinul ..iar in caz contrar sa i se faca dosar penal ori amenda.. de asta mi e teama mai mult .
  Ramane de vazut cat de uniti vom fi.!la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.