X

Vaccinul pentru noul coronavirus va fi folosit pentru reducerea numărului populației globului. Bill Gates se implică

 • Primele teste la scară largă pentru substanţe care se vor dovedi eficiente împotriva infecţiilor sunt aşteptate în luna iunie. 
 • Fundaţia Bill & Melinda Gates oferă finanţare de până la 100 de milioane de dolari pentru descoperirea unor moduri mai bune de identificare, izolare şi tratament pentru cazurile de infecţie cu noul coronavirus.

Imaginea articolului Bill şi Melinda Gates finanţează cercetările care vizează un tratament pentru noul coronavirus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bill şi Melinda Gates finanţează un studiu prin care se caută un mod de vindecare pentru cei afectaţi de noul coronavirus.

Mii de mostre sunt testate în Belgia în tentativa de a identifica tratamentul care poate stopa infecţiile cu noul coronavirus. Primele teste la scară largă pentru substanţe care se vor dovedi eficiente împotriva infecţiilor sunt aşteptate în luna iunie.

Bill şi Melinda Gates au asigurat transportul mostrelor de la Institutul Scripps din California la Institutul Rega de cercetări medicale, în Leuven. Cei de la Scripps institute sunt cunoscuţi pentru arhiva vastă de substanţe active pentru medicamente aflate în uz sau în dezvoltare.

Johan Neyts este profesorul care va face analizele în Leuven. Cercetătorul a arătat că „fundaţia Bill & Melinda Gates speră că între cele 15.000 de mostre se vor găsi substanţe care să fie utile în combaterea noului coronavirus”.

Fundaţia Bill & Melinda Gates oferă finanţare de până la 100 de milioane de dolari pentru descoperirea unor moduri mai bune de identificare, izolare şi tratament pentru cazurile de infecţie cu noul coronavirus.

Gates, co-fondator al companiei Microsoft şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, a anunţat pe blogul fundaţiei sale că i s-a promis că se fac toate eforturile pentru a avea primele teste la scară largă pentru substanţele testate, în luna iunie.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Să ne aducem aminte pentru ce scop vrea Bill Gates să folosească vaccinurile:

https://youtu.be/dkna3jHk2hM

În prezentarea din cadrul conferinţelor TED, miliardarul Microsoft, Bill Gates, care a donat recent milioane de dolari pentru eforturi de creare a noi vaccinuri, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi de efectele acestora asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă pentru urmărirea emisiilor de CO2 după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

https://youtu.be/PazPpxPp9ic

P = Populaţia (oamenii)
S = Servicii per persoană
E = Energie consumată per persoană
C = CO2 pentru fiecare unitate de energie

Apoi el adaugă că pentru a reduce CO2 la zero, „probabil că una dintre cifrele de mai sus va trebui să se apropie destul de mult de zero”.

Apoi, Bill Gates începe să descrie felul în care primul număr – P (de la Populaţie) – ar putea fi redus. El spune:

   „Lumea din prezent are o populaţie de 6,8 miliarde de oameni… aceasta se apropie de 9 aproximativ miliarde. Acum, dacă facem o treabă bună cu vaccinurile, serviciile de sănătate, serviciile de sănătate a reproducerii, am putea reduce cifra aceasta cu 10 sau 15 procente.”
   Puteţi urmări singuri înregistrarea aici: http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A…

Reducerea populaţiei globului prin vaccinuri

Această afirmaţie a lui Bill Gates a fost făcută fără nicio ezitare, stângăcie sau altceva care să indice că ar putea fi o greşeală. Pare că a fost o parte deliberată, calculată, a unei prezentări bine închegate şi coerente.

Deci ce înseamnă atunci când Bill Gates spune „dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri… am putea scădea [populaţia globului] cu 10 sau 15 procente”?
Este clar, această afirmaţie implică faptul că vaccinurile sunt o metodă a reducerii populaţiei.

Citiți continuarea aici.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Ce are posta cu subiectul….nimic mai fals,posta inca mai aduce pensiile si alocațiile…..Nu mai dezinformati….

 2. DA. https://youtu.be/NGDc78XTr1s ;
  CITITI TOT, https://www.facebook.com/dore.badiu.7/posts/852722108571401 ;

  S-A INTORS COLDEA https://www.facebook.com/dore.badiu.7/posts/852662338577378 ; FLORIAN COLDEA

  Dupa trei decenii de spalarea creerului, romanilor li se fura tara si ei aplauda https://www.cohortaurbana.ro/dupa-trei-decenii-de-spalarea-creierului-romanilor-li-se-fura-tara-si-ei-aplauda/?fbclid=IwAR3esVIgXd8Alio_9vwSBAmG98QKacwz5Qi08JyG55AGomzJE8UcG03gn-g ;

  ,,STAPANI PE FATA” https://www.youtube.com/watch?v=1xLgka3IEu0&fbclid=IwAR1mvaJofyL1kjCmpZalte1hmCGlYYr7GOxHKpXWKnAD5Pb9AO0aq8hyfTY ;

  BIL DEBIL https://ortodoxinfo.ro/2020/03/06/vaccinul-pentru-noul-coronavirus-va-fi-folosit-pentru-reducerea-numarului-populatiei-globului-bill-gates-se-implica/ ;

  CHINA SAH SI MAT la USA + UE https://www.facebook.com/dore.badiu.7/posts/852654211911524 CHINA SAH SI MAT la USA + UE

  Astia” ne pun Ghiara în gat https://flux24.ro/ambasadorul-american-cere-privatizare-totala-si-exploatarea-resurselor/?fbclid=IwAR0XtiUvdMkxgGl7k4r7bTnWcwhYmGUB5T9Dm5MoNhaWKDGUYc6cgXhkPBo ;

  Industria ,,Farma” NU VINDECA NIMIC https://www.docdroid.net/iahY1X0 ;
  ACELA, CARE NU SE RESPECTA, NU CITESTE !!!

  SEFII INDUSTRIEI ,,FARMA’’ = DAUNATORII MONDIALI, care se spune ca sunt
  ,,ALESII de ei alesi” din diferite tari, SPUN ANGAJATILOR

  ❤ ❤ ❤1 PTR MEDICI https://docdro.id/voTfaxX ;

  ❤ ❤ ❤2 SECRETUL ABSOLUT , MOSCOVA https://docdro.id/RUBqiVo ;

  „Tineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome.

  ❤ ❤ ❤3 PROGRAMUL DE INTINERIRE https://docdro.id/SmVZsCn ;

  Noi nu tratăm.

  ❤ ❤ ❤4 ACADEMICIAN ELISEEVA https://docdro.id/lxgplb4 ;

  Veți primi o industrie de miliarde de dolari, care face o mulțime de oameni bolnavi
  și care prosperă în urma acestui lucru.

  ❤ ❤ ❤5 ACADEMICIAN GORODISKIM https://docdro.id/iGae5AU ;

  Trebuie doar să plătiți profesioniștii – medicii, savanții, psihiatrii

  ❤ ❤ ❤6 TRATAMENTE OSCAR NAJERA https://docdro.id/b5nJdgO ;

  – pentru rapoarte care indică că studiul a avut rezultate pozitive. Le plătiți, cumpărați știința”.

  ACUM, ORICE POATE FII VINDECAT
  ❤ ❤ ❤ Asa aveti Acces la PRODUSE. IN dreapta coșului apeși pe sing up
  https://romania.4life.com/10641387 ;

  MOARTEA INVIZIBILA, DISTRUGE NOUA GENERATIE
  https://www.aparatorul.md/wi-fi-moartea-invizibila-care-distruge-noile-generatii/?fbclid=IwAR2nMaKMMCu4Q212Wnfb2NtDfRL_TP5U5eWaQbOhAl90os0Fsoe2Q42t3Dc ;

  DE CE ASTIA NU SE VACCINEAZĂ https://ortodoxinfo.ro/2019/04/01/de-ce-multi-evrei-ultraortodocsi-refuza-vaccinarea/?fbclid=IwAR2IP4GywYFY6_XJSmek2RzHDxFTmbhzNDynGV7ylUTCV2G8Xpk-cqme6uw ;

  CEL MAI BOGAT OM, ESTE ACELA CARE ARE SANATATE.
  https://www.facebook.com/dore.badiu.7/posts/852577001919245 ;

  SECRETUL A7 si G7 https://docdro.id/Dls9BXP ;
  ,,Nicio boala, inclusiv CANCERUL, nu poate exista intru-un mediu alcalin”.
  Dr. Otto Watburg -1931Laureat Premiul Nobel

  0784376111 ; DOREL BADIU 0724256424
  Translate http://translate.google.com.ua/?hl=ro ;

 3. Cine urmărește filmulețul, își dă seama imediat că titlul și articolul sunt făcute pentru manipulare. Bill Gates se referă la niște termeni care dau rezultatul emisiilor de CO2. Scăderea aia de câteva procente de care zice el se referă la rezultatul înmulţirii, deci la scăderea emisiilor de CO2, nu a populației. Dacă aţi fi lăsat și continuarea filmulețului, reieșea clar asta. Dar l-aţi tăiat exact unde v-a convenit, ca să puteţi prosti lumea. ?

 4. Eu tot aștept vaccinul ăla care reduce Nr populației că deja suntem 7 miliarde.

  Site-uri de genul ortodoxinfo.ro tot ne spun că vaccinurilor “e relé și omoară oameni”…dar se pare că sunt ineficiente, au un efect advers major -salveaza prea multe vieți.

  Haideți cu vaccinul care reduce populatia mai repede eventual cu efect pt cei cu iq scăzut care cred toate conspirațiile fara sa isi pună niste minime probleme de logica? Eu daca as vrea sa “conduc lumea”, pai as vrea sa conduc 7 miliarde de oameni nu 1 milion ?, daca as vrea sa fiu cel mai bogat om de pe pământ, as vrea sa fiu cel mai bogat și cel mai puternic din 7 miliarde nu din 500000 . Daca sunt o companie pharma, îmi convine sa am miliarde de clienți, nu sute de mii și tot așa. Asta fara sa intram in detalii tehnice despre ce e un vaccin și ce conține. Doar cu temele date mai sus de mine și orice teorie despre reducerea populației cade.?

  Iar Bill Gates saracul a salvat prin organizația lui atât de mulți africani că ar trebui sa i se facă statuie. Dar unde exista ignoranta și rea voință, orice faptă bună e văzută ca semn al satanei ? noi abia scoatem 2 euro sa donam la vreun teledon și ni se pare că ne-am dat tot salariul, alții pun la bătaie jumătate din propria lor avere , și salvează milioane de vieți doar cu un simplu vaccin.

  Rușine “ortodoxilor” cu ghilimele pt că noi restul ortodocșilor știm să apreciem o faptă bună la adevărata ei valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button