X

De ce mulți evrei ultraortodocși refuză vaccinarea?

Foto: https://www. thedailybeast.com/measles-outbreak-in-ny-orthodox-jewish-enclaves-hits-200-cases

După cum probabil ca deja știți, Comitatul Rockland a luat măsuri fără precedent în SUA:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comitatul Rockland (New York): INTERZIS copiilor NEVACCINATI în școli, mall-uri sau lacase de cult / Vanarea lor din ușa în ușa / Părinții lor dați pe mana procuraturii

Iar majoritatea celor nevaccinati apartin comunității de evrei ultraortodocsi din acel comitat, conform THE TIMES OF ISRAEL. Iar conform HAARETZ, atitudinea antivaccin este cauzata de suspiciunile lor fata de departamentele de sănătate, încrederea în serviciile de urgența ale propriei comunități și ca Dumnezeu ii protejeaza. Ratele de nevaccinare sunt de asemenea ridicate în Israel, în rândul populatiei hasidic.

Altfel spus, acești evrei gândesc perfect normal în aceasta chestiune. Te imbolnavesti de pojar? Perfect, după ce-ți trece vei avea imunitate pe viața. Mii de ani omenirea a funcționat astfel și i-a fost bine. Isteria asta cu bolile copilariei este o prosteala a ultimilor ani:

VIDEO: Cum industria vaccinului a transformat rujeola, dintr-o infecție obișnuită într-o urgență națională

Iar referitor la sistemul medical, probabil ca știu ei mai multe și bine fac ca stau cât mai departe de el. Citiți vă rog și:

CE STIU EI SI NU STIM NOI? De ce PREOTII EVREI nu trebuie sa se fi nascut in spitale? De ce copiii AMISH nu sufera de autism, astm, alergii, cancer sau boli de inima? De ce RATA ASTRONOMICA a AUTISMULUI la restul americanilor – 1 din 68 de copii?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

    1. luigilucretiu

      Articolul la care face referire Active News, pare ca nu mai e:

      New Zealand Christians Outraged as Govt Removes All References to …
      http://www.cbn.com/?mobile=false&u=1

      Niste chestii sunt scrise aici:

      No, New Zealand did not remove references to Jesus from its parliamentary prayer in response to the Christchurch mosque shootings
      https://factcheck.afp.com/no-new-zealand-did-not-remove-references-jesus-its-parliamentary-prayer-response-christchurch-mosque

  1. Persecuții religioase asupra evreii de către Fuhrer și nazism, dar bombe atomice în Japonia asupra localități catolice, sacrificanduse mulți pentru omeniri, acțiunii vaccinarii-bombe asupra imunități naturala copiilor, tot comunității religioase. Probabil Belzebu Big Pharme va fi în curând învins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button