X

„Bolile izolării vor face o societate debilă și depresivă similară cu cea din perioada postbelică. La copii va fi irecuperabil”


Lipsa locurilor de muncă, oprirea forțată, pierderea locului de muncă, imobilitatea forțată și prelungită, lipsa de speranță și încredere în sistem și în ei înșiși, irascibilitate la început și apoi slăbiciune emoțională, tulburări în sistemul digestiv, incapacitate pentru a depăși traumele, stresul coexistenței prelungite și limitate: sunt o bombă cu ceas a slăbirii întregii societăți occidentale, a îmbogățirii companiilor farmaceutice cu vânzarea de antidepresive și stimulente, vitamine și pastile pentru toți.  Dacă doreau o societate debilă și fără speranță care să se supună, au reușit, oamenii se supun fricii și amenințărilor politicienilor și funcționarilor care își păstrează locul de muncă și vor continua să se impună n fața unei societăți sărăcite, fără muncă și fără resurse, și de când au distrus structura familiei, se vor vedea singuri cu telefoanele lor mobile în care WhatsApp va suna gol și respingător când vei descoperi adevărul. Unicii care au dreptul să încaseze salariul de la boală și deces sunt cei din personalul medical și asociații, armata, poliția, pompierii, dar niciodată politicienii inutili fără scrupule care distrug oamenii, cu atât mai puțin hipermarketurile care s-au îmbogățit din suferința altora fără reducere la produsele lor atunci când oamenii și-au pierdut în cea mai mare parte sursa de venit. IMORAL, CRIMINAL. În special politicienii socialiști și comuniști care se laudă cu sociale, dar nu renunță la salariul lor în mijlocul mizeriilor și depresiei care ne devastează și ne vor devasta. Banda înarmată cu cuvinte false și râsete în timp ce ne dau vestea morții.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Screenshot_2

Izolare mai mult de o lună. Viitorul satanic care ne așteaptă în Occident:

La copii: vor fi irecuperabili, lipsiți de speranță și cu nivel de stres insurmontabil pentru toată viața.

La adolescenți: îi va face prădători, oportuniști, neîncrezători, lipsiți de scrupule, lipsiți de credință și dispuși pentru orice.

La vârstnici: în principal stingerea vieții lor, pierderea locurilor de muncă și a companiilor. Marea majoritate nu va mai funcționa la fel în locurile de muncă pe care le vor găsi în viitor.

La bătrâni: ei se vor întreba ce le-a mai rămas, majoritatea vor dori să moară. Efectul izolării va face ca mulți oameni să-și piardă mințile din cauza nivelului de incertitudine și stress. Nici macar copiii și nepoții care sunt legătura cea mai apropiată cu viața, vor înceta să o aibă pentru a se lăsa să moară lent sau rapid.

Vom vedea o creștere de milioane de persoane cu noi boli mintale și probleme psihologice grave, anxietate, lipsa de concentrare, pierderea somnului, probleme de randament viitor în viață și muncă, cei mai tineri ca și câinii îi închideau. Se va naște violența, iar copiii și cei de peste patruzeci de ani vor vedea o scădere a speranței, în credință și, având în vedere că trăim în vremuri de ateism, ei nu vor avea nimic în ce se sprijini sau de a-și adăposti gândurile de nesiguranță și instabilitate.

Autorii NOM ai izolării știu perfect ce fac: accelerează eugenia și provoacă cererea de eutanasie. Medicamente în valoare de milioane de dolari pentru boli mintale, depresii și lipsă de speranță vor fi consumate ca gogoșile, dacă nu au medicamente pentru stimularea mușchilor și a activității pierdute.

S-au săturat să gătească, să facă curățenie, să facă ordine, să se certe în multe cazuri cu familia, spre deosebire de trecut s-au săturat de vizionarea televiziunii, computerelor și telefoanelor mobile. Va exista o respingere bruscă a telefoanelor mobile, oamenii vor fi atins un nivel de saturație ca atunci când au mâncat același lucru de mult timp, în final dorința dispare.

traducere de InvictusMedia

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Un simplu sfat: cu nădejde în Dumnezeu, mutați-vă la sat! Chiar și izolat, totuși poți ieși în propria curte sau grădină. Nu se compară cu a sta între patru pereți, doar cu ochii în televizor. Gândiți-vă cel mai mult la copii, care se vor simți minunat în aer liber.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Razboiul va ramane cheia iesirii din aceasta isterie. Si cand il va da Domnul, atunci vom scapa. Se verifica astfel zicerea:”Cui pe cui se scoate”. Mi-au ramas in minte cuvintele de la Sf. Liturghie:”Ajutorul meu de la Dumnezeu, Cel ce a facut Cerul si pamantul”.
  Sa-I cerem toti: Doamne scapa-ne! si sunt convins ca nu ne va lasa, adica ne va asculta daca si noi Il vom asculta macar acum pe ultima suta.

  1. Incurcate sint caile DOMNULUI!
   De zece ani ma intreb si intreb omenirea :mai depravatilor puturosi si lipsiti de bunsimt la infinit , pina cind credeti ca veti intinde coartda? pentru ca se va rupe, cind nu te astepti !
   Muncitorul cu mina, pune mina pe sapa si S-A SCOS oriunde si oricum !
   Ceilalti,se vor afla sub spectrul cuvintelor GENIALEI FURNICUTE :”acum, cinta daca poti ! “.
   Nu exista mila pentru GREIER!
   SI E ABSOLUT DREPT!

 2. “Divide e impera”. Acest dicton latin îl aplica cu succes astăzi diavolul. Omul este o ființă sociala, este persoana, adică ființă rațională făcută să comunice. Bineînțeles, că nu suntem asa de sfinți precum pustnicii, care comunica direct cu Dumnezeu… Solutii:ferice de cei care stau la curte, au activități fizice o grămadă, care le ajuta foarte mult psihicul, ceilalți rugăciune, cititul cărților sfinte și activități practice. Doamne – ajută!

  1. eu am un mare semn de intrebare ?
   de ce a fost obligatorie inchiderea in casa ? ca sa nu vedeam debarcarea sau aterizarea incornoratilor ?
   soldatii americani debarcati in europa sint soldati sau sint draci extraterestrii ?
   ceva nu se leaga…

   1. si asa s-ar explica si sistarea de urgenta a SFINTEI LITURGHI IN BISERICI..a trasului clopotelor ….
    ii arde pe draci si nu pot sa-si faca misiunea pentru care sint aici….
    ce au domnule cu SFINTA LITURGHIE CIND ea este panaceul universal al vietii pe pamint ?!

   2. Am auzit şi eu din mai multe direcţii că vor veni ”extratereştrii”.
    Treaba e: poate venirea lor iniţială va fi pe ascuns, dar ei se vor arăta lumii cu siguranţă. Se pare că asta va fi atunci când îi vor invita pe oameni să fie vindecaţi de boli, în navele lor. Cei care vor intra acolo, vor ieşi zombificaţi. Părintele Gavriil Georgianul a zis să nu ne uităm la cer (la cerul fizic) în vremea de apoi, că ne vom pierde.

    Tot puhoiul de filme şi seriale despre ”extratereştri” i-au pregătit pe oameni pentru acest lucru. Opinia mea este că oamenii încă nu sunt complet pregătiţi, la acest moment. Dar probabil că vor fi mai ”pregătiţi” în viitor.

    Se mai pune o problemă. Există o altă variantă, care se află în suflet de câteva zile (bineînţeles, aş putea să fiu înşelat de draci). Faptul că noi suntem îndemnaţi să stăm în casă este pentru că se vor arăta demonii, corect. Însă ei se vor arăta nu pentru că aşa au ales, ci pentru că vor fi nevoiţi … aceste creaturi demonice se află deja aici (pentru un ortodox, o asemenea idee este o banalitate). Dar se întâmplă ceva, un fenomen care nu se află sub controlul lor. Din cauza acestui fenomen, arătările respective nu vor mai putea să se ascundă.

 3. Si totusi au fost razboaie, oamenii au trebuit sa stea izolati fara televizoare, fara calculatoare, fara telefoane, mi se pare exagerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button