X

Coronavirusul și teroriștii: Membrii Stat Islamic sunt sfătuiți să evite Europa!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gruparea Stat Islamic şi-a avertizat membrii să evite Europa până când va fi depăşită criza cauzată de coronavirus, a relatat luni DPA, potrivit agerpres.

Potenţialii martiri au fost informaţi despre interdicţia de călătorie prin intermediul newsletter-ului jihadist Al-Naba înainte de începerea weekend-ului, potrivit mai multor media, printre care Homeland Security Today.

Membrilor SI li se cere să nu plece spre continentul european, iar susţinătorilor aflaţi deja acolo să nu părăsească Europa.

De asemenea, jihadiştilor li se reaminteşte să se spele pe mâini şi să îşi acopere gura atunci când strănută sau cască.

Avertismentul include, de asemenea, un infografic de o pagină în care membrii Statului Islamic sunt învăţaţi cum să evite răspândirea pandemiei COVID-19.

Aproximativ 175.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate în întreaga lume, dintre care peste 6.700 au fost fatale. Italia, unde virsul s-a propagat rapid săptămâna trecută, a înregistrat 1.809 de decese, Spania 335 şi Franţa 127, potrivit bilanţului prezentat de Universitatea Johns Hopkins.

Deocamdată nu au au fost raportate cazuri de COVID-19 în Siria, unde a fost formată gruparea Stat Islamic, deşi statisticile medicale din această ţară sunt probabil incomplete.

Oficialităţile medicale au recomandat ”distanţarea socială” ca mijloc de limitare a răspândirii noului coronavirus la nivel global.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. O fi valabil si pentru trollii mujici?
    Serviciile secrete ucrainene au neutralizat o reţea rusească de „ferme bot” şi au confiscat echipamente pentru calculatoare şi telecomunicaţii
    Operaţiunea a avut loc în capitala Kiev, Harkov, Dnipro, Dubno în regiunea Rivne şi Irpin în regiunea Kiev. Arme de foc, dispozitive explozive şi stupefiante au fost, de asemenea, distribuite prin intermediul conturilor de socializare. Aceste conturi au fost înregistrate pe Internet prin intermediul serviciilor online ruse care au furnizat servicii virtuale de număr mobil.
    https://adevarul.ro/international/europa/serviciile-secrete-ucrainene-neutralizat-retea-ruseasca-ferme-bot-1_5e4bb6c75163ec4271339892/index.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button