X

Coronavirusul european, o perdea de ceaţă pentru ce se pregăteşte prin aşa-zisul exerciţiu de apărare „Europe Defender 20”?

Image result for europe defender 20În timp ce în Italia titlurile, transmisiile și rețelele de socializare sunt invadate de mult discutatul „coronavirus”,  20.000 de trupe americane debarcă în 7 aeroporturi europene și li se vor adăuga alți 10.000 de soldați americani prezenți deja în Europa și alți 7.000 de soldați din diferite țări europene.

În total 37.000 de soldați înarmați în ce scop? Pentru a ajuta statele să oprească acest virus exaltat sau să-i ajute pe cei care l-au contractat?
Absolut nu !!!

Au venit pentru a se deplasa sau, folosind cuvintele oficialilor americani de top pentru a se „răspândi” pe teritoriul european pentru a începe „Europa Defender 20” în aprilie care ar trebui să se încheie în iulie !!
Au fost informați cetățenii despre ce este vorba? Evident că nu!
„Europa Defender 20” este un exercițiu conceput de guvernul SUA în colaborare cu NATO pentru a „testa” strategiile care vor fi utilizate de SUA și Europa (care își confirmă supunerea la SUA), dacă există o amenințare că duce la un război ipotetic.
Amenințare de la cine?
Evident, ofițerii americani ocolesc răspunsul fără să facă clarificări și folosesc sintagma generică „amenințare ipotetică”.
Evident, singura amenințare ipotetică care poate fi atribuită gândirii americane este Rusia (aliatul Chinei) cu care au creat de mult timp în mod voit mari tensiuni.

Dar să analizăm.
Pentru acest exercițiu, pe lângă cei 37.000 de soldați, vor fi aduse din afară 14.000 de vehicule militare (deci tancuri, elicoptere etc …) și proporțional cât mai multe muniții.
Așa că având în vedere „virusul”, soldații vor veni cu măștile și precauțiile adecvate pentru a face acest „exercițiu”?
Evident că nu !!!

2. Potrivit ofițerilor americani, acești soldați sunt, prin urmare, SĂRIȚI ÎN CAZ, ei nu au dreptul de a contracta „coronavirusul”.

Ceva nu e în regulă !!!

Iată întrebările care se nasc:
– De ce, dacă este doar un exercițiu nu este amânat, având în vedere nota OMS privind răspândirea acestui virus și a haosului media, social, de sănătate, politic și economic pe care îl generează în lume?
– De ce cetățenii pot primi acest virus, iar militarii SUA se pot deplasa fără probleme?
– De ce s-a decis efectuarea acestui exercițiu geografic într-o poziție care să prevadă un conflict ipotetic cu Rusia și nu în alte zone care privesc alte orizonturi?
– De ce 95% din mass-media nu vorbesc despre asta?
– De ce nu vorbesc toți reprezentanții politicii italiene despre asta?
– Dacă soldații sunt scutiți, asta înseamnă că virusul nu este cel care este atât de periculos sau există deja posibilitatea unui vaccin și de a face o ființă umană imună și nu se spune?
– Dacă soldații americani ar contracta virusul, nu ar deveni ei înșiși o cauză exponențială a extinderii virusului?
Rusia a pus numeroase întrebări cu privire la acest exercițiu la care nu a primit răspuns și, pe baza acestuia, a declarat deja că își va păstra poziția militară în interiorul frontierelor sale, ceea ce nu împiedică un astfel de scenariu liniștitor cu două părți armate: este un exercițiu sau nu este.

Pentru a recapitula:
China, aliata Rusiei, a încheiat un contract cu luni în urmă cu Italia (o țară fundamentală pentru Europa pentru relațiile legate de comerțul în Mediterana și pentru poziția sa strategică dacă există conflicte) pentru a face relațiile comerciale solide și mai importante între Italia și China și făcând puterea Americii asupra Italiei mai puțin importantă, chiar nesemnificativă.

Coronavirusul pornește din China, dar explodează incredibil în Italia, nu numai din punct de vedere al sănătății, dar mai ales alimentat de mass-media mondială, în ciuda faptului că cazul declanșator nu este legat de un italian.

De ani buni, China și Rusia au fost oponenții comerciali incontestabili ai SUA, deoarece importanța lor amortizează foarte mult monopolul dolarului pe piața globală și acest lucru, pentru SUA, creează pierderi semnificative de putere atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere geopolitic.

De ceva timp, America face tot posibilul pentru a provoca Rusia cu mișcări de piață și dislocări militare asupra a tot ceea ce afectează interesele sale comerciale și geopolitice.

Acum, în timp ce cetățenii lumii sunt proiectați cu ochii și urechile asupra Europei, Chinei și Italiei, America, în schimb, fără a lua în seamă haosul care există în mod obiectiv în prezent cu privire la un virus despre care chiar și virusologii spun lucruri diametral opuse, decide să continue un exercițiu care, dacă ar fi așa, ar putea fi ușor amânat într-o perioadă mai pașnică.

3. Deci, de ce atâta presiune pentru ca soldații americani să folosească
armamente în cantități alarmante pentru un exercițiu SIMPLU, în ciuda a tot și știind că acest lucru declanșează un nivel ridicat de alertă în Rusia?

Fenomenul „coronavirus” este un instrument util pentru a distrage și pregăti o mare parte din cetățenii lumii pentru ceva mai important care trebuie să se întâmple sau pentru care cineva se pregătește să se întâmple și care nu are nicio legătură cu virusul, ci cu o întrerupere a sistemului geopolitic global.

Ceva se întâmplă și nu este vorba despre conspirație, ci de fapte geopolitice  care sunt deja verificabile în aceste ore în 7 țări europene.

Acesta este subiectul asupra căruia trebuie să te întrebi!

Sursa:  https://www.varesepress.info/curiosita/coronavirus-qualcosa-sta-accadendo.html

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

35 comentarii

  1. Pai daca se inchid supermarketurile, ca sunt „spații închise la care participa peste 100 de persoane”, de unde se mai aprovizioneaza populatia?
   Smartphoneul omoara neuronul!

  2. Păi orice obiect material poate fi dezinfectat, bolnavul poate fi pus în izolare (carantină). Nu văd unde este problema de a ține un magazin deschis după ce a fost igienizat, salubrizat, dezinfectat.
   O ambulanță ce a transportat o bolnavă coronavirus pozitiv trebuie lăsată în garaj două săptămâni sau este de ajuns să fie dezinfectată? O “brancardă” pe care s-a transportat un bolnav coronavirus trebuie să fie de unică folosință? Sau vreți să exagerăm și să demolăm acel hipermarket din isterie?
   Primul lucru apă și săpun, virusul acesta este foarte sensibil la apă și săpun și dezinfectanți banali.

   1. Ce spui tu cu ambulanta nu are nicio legatura…Obiectele din ambulanta altfel sunt intretinute fata de cele din magazine. In hypermarket nu se dezinfecteaza produsele. Orice cumparator poate atinge produsele, si le poate pune inapoi pe raft, iar altcineva le poate lua. Deci ar fi riscul de contaminare prin contact. Plus ca la coada la casa oamenii stau unii aproape de altii. Cosurile si cărucioarele nu se dezinfecteaza dupa fiecare folosire. Pentru mall-uri nu s-a luat nicio masura!! Acolo e si aglomeratie, oamenii pun mana pe o gramada de lucruri unii dupa altii(produse, testere, scari, balustrade, banci/scaune, usi, butoane etc) si nu face Arafat caz de asta. Dupa el „lumea doar vine si pleaca” la mall. Dar bine ca in biserici nu e voie de mai mult de 100 de persoane ca gata, e pandemie! Sa nu vina nimeni sa ia Sfanta Lumina! Nu ti se pare nimic in neregula?! Sau poate ti-e frica si tie sa mai mergi la slujba de Inviere?

     1. Se pare ca, mai „pefata ” sau mai subtil, se cam umbla la biserica ortodoxa. La noi se ia mai usor, ca le-ar sari lumea in cap, dar nu putem sti ce mai „clocesc”.

     2. Credința si dragostea pentru religie si Dumnezeu o aratăm numai mergînd la biserica???? Ascunde-te într-un colt si roagă-te ca DOMNUL te va auzi!
      SI ROAGA-TE că avem mare nevoie acum!!!

     3. @Sanda L
      Cum adica „ascunde-te intr-un colt”?!! Sfanta Liturghie nu se substituie cu nimic. Nici Sfanta Spovedanie, nici Sfanta Impartasanie. Biserica e Casa Domnului.

    1. Mergeți frumos la raionul de fructe și luați mănuși de unică folosință,iar la ieșirea de la magazin le aruncați. De asemenea când ajungeți acasă desfaceți în mod atent Confecția și o puneți într-o farfurie curată după care aruncați ambalajul la gunoi și vă spălați pe mâini. Se vede că dumneavoastră nu aveți cele mai mici noțiuni de igiena. Doar nu vreți înfometați lumea Pentru că nu aveți obișnuință cu apa și săpunul.

     1. @Liviu
      Cu tot ce spui tu, nimeni nu poate veni de fiecare data cu manusi curate/de unica folosinta la cumparaturi si sa fie si pe marime, ca nu cumva sa manevrezi prost ce-ti ei la magazin. Si manusile se pot astfel contamina. Ca sa nu mai spun de aglomeratiile din mall-uri/magazine care inlesnesc contaminarea oricum ai fi echipat tu ca civil. Hainele care se probeaza in mall, testerele de produse cosmetice care se probeaza pe piele, device-urile care se testeaza de clienti in magazinele de electronice, bijuteriile care probeaza tot pe piele etc. cum le mai gestionezi? Asa cum si mastile se epuizeaza usor, asa si cu manusile. Toate astea le dau exemplu ca sa fac o comparatie intre ce e intr-un mall/hypermarket si ce „mare pericol” poate fi in sfintele noastre biserici (ale dreptcredinciosilor crestini, nu ale ereticilor/stilistilor) unde mai si lucreaza harul Lui Dumnezeu, iar nu spre a motiva nenorocitele asta de restrictii de drepturi si libertati care vor prabusi pshicul oamenilor, economia si-i vor face vulnerabili in fata viitoarei dictaturi.
      Eu nu vreau sa infometez lumea, sa stii. Altii vor asta.
      Doamne-ajuta!

     2. Nimeni nu vă trage de mânecă să bântuiți prin oraș în timp de pandemie. Vine primăvara și crește păpădia și urzica. Putem renunța la “mișcarea brawniană” și la consumism pentru două săptămâni.

     3. @Liviu
      Eu nu am de ce renunta la consumism, pentru ca nu ma impatimeste, dar la biserica nu vreau sa renunt. Se pare ca asa suntem fortati.

  3. Da , avand in vedere ca virusul e inofensiv tinerilor(clasa tanara cu forta de munca e mentinuta , masele se sperie si se inchid in casa si ei se pot razboii sau negocia in linistite , parerea mea e ca e vorba doar despre modoficari ale cifrelor mondiale ! God bless!

  4. Stire de Adevarul
   „Organizatorii festivalurilor Untold şi Neversea au anunţat că pregătirile pentru ediţiile din 2020 continuă în ciuda epidemiei de coronavirus, însă au precizat că siguranţa spectatorilor este pe primul loc, motiv pentru care ţin în permanenţă legătura cu autorităţile române pentru a fi la curent cu evoluţia situaţiei.”
   Buna treaba…

  5. Bunicilor noștri li s-a cerut să meargă cinci ani la război. Nouă ni se cere să stăm cinci săptămâni mai mult timp pe canapea. Nimeni nu ne poate opri de a merge la biserică în mod rezervat, de a păstra tradiția ortodoxa stand la o distanță minimă decentă. Coronavirus se transmite prin picături de tuse sau strănut.

   1. Mai @Liviu
    Dar cand ti se interzice sa mergi la slujba Invierii, la Sfanta Impartansanie, la Sfanta Liturghie tu ai atitudinea asta?! In Maramures orice slujba religioasa e interzisa(inclusiv inmormantarile si botezurile)!! Tocmai ca te opresc sa mergi la Sfanta Biserica, ca se trece de numarul de 100 de persoane.

 1. Ce ingrijorati sunt rusii de sanatatea soldatilor americani!
  Pai daca ii pune dracul pe mujici sa atace Europa tocmai cand este lovita de epidemie, nu trebuie asigurata o descurajare minimala a mujicilor?

 2. Putin ar trebui sa fi mai ingrijorat de armata turca decat de cea americana.

  Erdogan anunţă că armistiţiul din Idleb a „început să fie încălcat” şi cere Rusiei „să ia măsuri”
  Erdogan a ameninţat miercuri că Turcia este pregătită să riposteze ferm oricărui atac vizându-i trupele desfăşurate în Idleb în mai multe posturi de observaţie.
  https://www.bursa.ro/agentiile-de-presa-recep-tayyip-erdogan-anunta-ca-armistitiul-din-idleb-a-inceput-sa-fie-incalcat-si-cere-rusiei-sa-ia-masuri-47751932
  Una din navele Gardei de Coastă elene a fost lovită de un vas de patrulare aparţinând Turciei
  https://blacknews.ro/incident-periculos-in-marea-egee-garda-de-coasta-elena-a-fost-lovita-de-un-vas-militar-turc/
  Following the deliberate attempt by a Turkish Coast Guard vessel to ram into a Greek Coast Guard patrol on Wednesday morning, Turkish President Recep Tayyip Erdoğan commented that “they will run away and we will chase them. That’s how it will be from now on.”
  https://greekcitytimes.com/2020/03/11/erdogan-says-turkey-will-chase-greek-boats-in-the-aegean/

 3. În caz de război militarii nu pot știi dacă în teritoriu există boli contagioase deci în manevrele militare “reale” ei trebuie să se comporte ca și cum orice civil ar putea să fie infectat așa cum în cazul unui arest organele statului ar trebui să ia măsuri considerând că cel pe care îl arestează poate să fie cel mai mare criminal posibil, maestru de tehnici de avangardă.
  Eu sunt împotriva acestor manevre dar pentru a menține pacea trebuie să te pregătești de război.
  De exemplu în România am avut problema “Colectiv” unde instituția de intervenție a clacat, sănătatea a fost la genunchiul broaștei iar de atunci nu s-au făcut aplicații de acest fel.
  Cutremure, uragane, inundații, alunecări de teren sunt și momente în care realizând fragilitatea și limitele sistemului ulterior lucrurile se pot îmbunătății. Dacă ar exista în România un “serviciu voluntar civil” (Protecția populației, Protecție civilă) de suport, ajutor pe lângă spitale, case de bătrâni, buncăre pentru adăpostirea populației, de a pune în siguranță bunuri de patrimoniu Eccetera în momentul de nevoie țara ar fi ajutata.
  Dar la noi nu se face nimic.

  1. Există „marele” Arafat,musulmanul care dă ordine câți creștini au voie în biserici…la „Colectiv” a fost zero…

 4. Erdogan i-a dat o lecție usturătoare „prietenului” Putin
  „În Idlib am distrus opt Pantsir cu ajutorul dronei noastre de luptă. Acestea sunt sisteme de apărare aeriană foarte scumpe și importante”
  https://evz.ro/erdogan-demonstratie-de-forta-in-siria-nu-drone-fabricate-in-turcia.html?utm_source=evz&utm_medium=recomandari_AI
  Forțele turcești au revendicat un bilanț șocant in Siria: „neutralizarea” a 3138 de „elemente ale regimului sirian”, distrugerea a 151 de tancuri, 3 avioane de luptă , 8 elicoptere, 47 obuziere, 8 sisteme de apărare antiaeriană, 12 arme antitanc, 10 depozite cu muniții, 24 de vehicule blindate și „numeroase alte vehicule militare și arme”.
  https://evz.ro/ssultanul-dronelor-in-siria.html

  1. Micutule, hotaratule, numai dronele pierdute de Turcia valorau 150 milioane de parai. Iar „succesele” turcesti erau „fake”-uri pt. autoincurajare.

 5. Rusia se pregateste de razboi, iar Norvegia s-a speriat si a anulat Exerciţiul Cold Response 2020
  Exerciţiul Cold Response 2020, la care urmau să ia parte peste 15.000 de militari ai NATO în nordul Norvegiei, aproape de graniţa cu Rusia, a fost anulat după ce joia trecută armata Norvegiei a anunţat închiderea bazei militare de la Skjold, în zona unde urmau să aibă loc manevrele, după ce un soldat a fost testat pozitiv la Covid-19.
  https://blacknews.ro/nato-anuleaza-un-exercitiu-militar-in-norvegia/
  Trei militari ucraineni au fost ucişi şi alţi nouă au fost răniţi în Donbas
  în ultimele ore, rebelii au încălcat de 17 ori regimul de încetare a focului, folosind arme interzise de acordurile de pace convenite la Minsk.
  https://radiochisinau.md/trei-militari-ucraineni-au-fost-ucisi-de-separatistii-prorusi-din-donbas—105335.html
  Desi are un singur caz de coronavirus, Ucraina introduce regimul de carantină în toată țara și a interzis desfășurarea manifestațiilor publice cu participarea a mai mult de 200 de persoane
  https://ro.sputnik.md/health/20200311/29494341/ucraina-regim-carantina.html
  https://radiochisinau.md/ucraina-in-carantina-generala-pentru-a-preveni-raspandirea-coronavirusului-majoritatea-punctelor-de-frontiera-vor-fi-inchise—105352.html

  Arabia Saudită anunţă că va mări producţia de petrol la un nivel record: 12,3 milioane de barili pe zi
  Cantitatea este cu 300.000 de barili de petrol pe zi peste capacitatea maximă de producţie, indicând că Aramco ar putea efectua livrări şi din rezerve.
  În ultimele luni, Arabia Saudită a extras circa 9,7 milioane de barili de petrol pe zi.
  Preţul petrolului Brent a crescut marţi cu până la 10%, la peste 37 de dolari pe baril, după ce ministrul rus al Energiei, Alexander Novak, a spus că Moscova este pregătită să discute noi măsuri cu OPEC, oferind practic o ofertă de pace Riadului.
  Dar ministrul saudit al Energiei, Abdulaziz bin Salman, a părut că respinge ideea.
  „Nu văd înţelepciunea de a organiza întâlniri în mai-iunie, care nu ar demonstra decât incapacitatea de a face ceea ce ar fi trebuit într-o criză ca aceasta şi a lua măsurile necesare”, a declarat prinţul Abdulaziz.
  https://www.bursa.ro/arabia-saudita-anunta-ca-va-mari-productia-de-petrol-la-un-nivel-record-01651935
  Rusia nu va putea supravietui la un pret scazut al petrolului si va porni razboiul, probabil din Siria.

 6. Citiţi articole şi învăţături de credinţă, distribuiţi şi ajutaţi la întoarcerea oamenilor la Dreapta Credinţă

  mantuireaorg.blogspot.com

  Site ortodox antiecumenist, nonprofit, spre Slava Sfintei Treimi. Descărcaţi publicaţii ce conţin învăţături de credinţă gratuit (în curând) şi urmăriţi blogul pentru a fi la curent cu cele mai noi postări. Doamne ajută!

 7. Poate soldatii Nato vin pentru a instaura ordinea in tarile europene!
  In Italia s-a inchis tot! Sunt oameni care traiesc de la salariu la salariu, cum vor supravietui peste 1 luna? S -a spus ca ii va ajuta statul?
  Oameniivor iesi in strada de foame, se vor rascula in curand 🙁

  1. I-auzi! zato zici, astia-s aia la care numarul 2 in ierarhie s-a ajuns prostanacul? Spagarul ala care-a fost filmat cum vindea locul pe lista cu 5000 de euroi genunchierei de aur? Der ei ne tin noua lectii despre corupti si moralitate?
   Tu ce UM esti? S-a dat ordin de zi pe unitate: intoxicati forumurile!?

 8. China nu doar de corola a fost atacata. Amintiti-va ca in 2019 a fost lovita intai de epidemii care i-au atacat lantul alimentar: pesta porcina care i-a decimat lantul alimentar, jumatate din efectivul de porci au fost eutanasiati. Dupa ce au trecut pe pasari: rate si pui au fost loviti de aviara.
  Eu nu cred in coincidente, clar este atac biologic.
  Acuma de catre cine?
  Pai hai sa vedem care este tara care NU a avut pesta africana sau gripa aviara. Iar despre arma biologica de distrugere in masa covid19 asta; care este SINGURA tara cara a folosit arma de distrugere in masa atomica pe civili?
  Raspunsul va veni singur inapoi, asa ceva nu se iarta.
  Rusii enervati pe marlaniile amerlocilor cu NordStream2 le-au tras-o acuma de vorbesc singuri. Tot caritasul lor unde bisnitareasc s-a dus naibi de luni, si-o sa se mai duca. Marea criza din -30 o sa fie o gluma fata de ce urmeaza 😀
  Normal ca le trebuie un razboi, altfel se duc naibi mai repede decat imperiul lui Gingis Han.
  Din pacate Romania iar este de partea „invincibililor” ca si in ’40 cu nazistii numai ca de data asta si-o va lua urat, razboiul asta va tine maxim 1 saptamana.
  Dupa mine si-o vor merita.

  1. Primul deces din SUA datorita coronavirusului a fost pe 29 februarie. Nu cumva Rusia este tara care nu a avut nici porci omorati de pesta porcina si nici oameni omorati de coronavirus?
   Vodca face rau creierasului!

 9. Pe cei care, sub pretextul urii fata de Putin, defaimeaza cea mai mare tara ortodoxa, ii anunț că vor cădea sub blestemul Sfinților Parinti. Dar, se pare că sunt atât de impietriti (demonizati) încât nu mai simt nimic, nici chiar că e post, când trebuie să răspândește iertare și iubire… Oricum, ei(el, @Petre) sunt (este) niște suflete pierdute… Problema este că îi manipulează pe cei mai slabi în credință pentru a-i ura pe frații ortodocși și a-i iubi pe satanistii americani. Cred că @Petre este plătit de ei.. @Ortodoxinfo.ro, tu, ce zici?!

 10. Se pare că cota,partea de soldați și de blindate americane și NATO,repartizate Romaniei,au campat deja,amenajindu-și unități,deocamdată mobile,în puncte strategice,în apropierea mănăstirilor jud. Neamț.Rămîne de văzut dacă vor pleca în iulie,sau dacă unitățile mobile vor deveni fixe.Toate exercițiile se desfășoară doar pe timp de noapte,conform localnicilor,monahilor și monahiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button