X

Exagerări: Biserica Nașterii Domnului din Betleem se închide după cazuri suspecte de coronavirus

Photo: bigpicture.ru

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Toate activitățile și evenimentele din orașul Betleem au fost anulate, iar toate instituțiile de învățământ și religioase au fost închise temporar timp de 14 zile, conform unui ordin al Ministerului Palestinei al Sănătății, după mai multe cazuri suspectate la un hotel din Betleem. 

În conformitate cu ordinul Ministerului, Biserica Nașterii Domnului Hristos, construită chiar pe locul unde s-a născut Hristos, va fi, de asemenea, închisă. Biserica a rămas deschisă în această dimineață, relatează AFP.

„Respectăm decizia autorităților pentru că siguranța vine în primul rând”, a comentat un oficial al Bisericii. „Dacă nu astăzi (închiderea) va fi mâine.”

Potrivit Jerusalem Post, nu a fost anunțat cât va dura închiderea.

Ministerul Sănătății a raportat de curând că un număr de cazuri suspecte de virus au fost detectate la Hotelul Angel din Beit Jala din apropiere – primul din teritoriile palestiniene. Un grup de turiști greci au vizitat hotelul luna trecută, doi urmând să descopere virusul.

Patru cazuri suspecte au fost, de asemenea, identificate în rândul personalului de la Hotelul Angel, care va fi pus în carantină.

traducere de Nicoleta D.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button