X

[VIDEO] Mitingul împotriva legii vaccinării obligatorii

https://www. facebook.com/ProDeciziiInformate/videos/572216013643504/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zeci de oameni au ieşit să protesteze în fața Parlamentului României, în contextul în care în Comisia de Sănătate se dezbate legea care ar putea introduce vaccinarea obligatorie. Oamenii spun că fiecare are dreptul să decidă dacă acceptă sau nu vaccinul, iar un act medical nu poate fi impus.

Legea care introduce vaccinarea obligatorie este discutată cu ușile închise, în Comisia de Sănătate de la Camera Deputaţilor începând cu ora 12.

În contextul actualei epidemii de coronavirus, acest proiect legislativ ar putea fi adoptat în procedură de urgenţă. Camera Deputaților – for decizional, urmează să dea mâine un vot în plen asupra actului normativ.

Dacă legea dezbătută luni în Parlament va fi adoptată, un număr de opt vaccinuri ar urma să devină obligatorii în cazul copiilor din România.

„Eu nu mă voi vaccina, nici copilul nu vreau să mi-l vaccinez. Nu vreau să trebuiască să îmi iau copilul şi să fug cine ştie pe unde doar să nu îl supun la risc (…) Sunt foarte multe reacţii adverse, mi-am asumat o dată un vaccin, am avut reacţii adverse şi nu mai vreau”, spune o femeie care protestează în fața Parlamentului.

Altul spune că fiecare om trebuie să decidă dacă se vaccinează sau nu.

„Nu doresc să fiu vaccinată obligat, vreau să fie dreptul la alegere. Vreau ca fiecare om să decidă dacă vrea să se vaccineze din proprie iniţiativă”, spune protestatarul.

Oamenii spun că nu poate fi impus un act medical.

„Ne impun cu forţa şi niciun act medical nu poate fi impus cu forţa conform declaraţiilor internaţionale ale drepturilor omului”, declară un alt protestatar.

Proiectul este deja foarte discutat şi a generat foarte multe controverse. Principala critică la adresa acestuia este faptul că un număr de opt vaccinuri ar urma să devină obligatorii în cazul copiilor din România. În cazul în care părinţii care nu acceptă vaccinarea propriilor copii, cei mici ar urma să nu mai fie primiţi în colectivitate, creşă, grădiniţă, şcoală, iar părinţii copiilor nevaccinaţi ar putea primi amendă.

Legea care a trecut de senat în 2017 prevede sancţiuni pentru părinţii care refuză vaccinarea copiilor ce pot merge de la avertisment şi până la amenzi de 10.000 de lei.

https://www.facebook.com/ProDeciziiInformate/videos/828311164310682/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

 1. chiar la incepututl clipului acel domn spune ca ,,pana nu ne asiguram ca statul ne plateste pt efectele secundare noi nu putem merge linistiti acasa …sau ceva de genul. pai e batut in cap ? pai cine s ar vaccina stiind ca se poate schilodi?

 2. Foarte putini oameni la manifest;cu toate astea cred cã vaccinarea obligatorie pentru adulti nu va fi impusã fiindcã asta va crea liantul necesar pentru trezirea populatiei;vor fi asa de multe reactii adverse încåt presa masonicã nu le va mai putea tine sub pres;asta însemnã rãzboi civil,rãzboi pe care cred cã pãpusarii masoni nu îl doresc

 3. Dupa pesta porcina vine si criza alimentara: țăranii nu vor mai putea să-și inmulteasca si sa-si mute porcii, indiferent de destinație.
  „Art. 4. În exploataţiile nonprofesionale este interzisă:
  i) activitatea de reproducție;
  ii) mişcarea porcinelor vii indiferent de destinaţie”, se precizează în proiectul de Ordin, publicat pe site-ul ANSVSA.
  https://www.bugetul.ro/guvernul-orban-a-luat-o-razna-ordinul-prin-care-taranii-nu-mai-au-voie-sa-si-inmulteasca-porcii/

 4. Pe facebook la Pro Decizii Informate
  La comentatrii se pot distinge doi nefericiti adepti ai totalitarismului statal. Or fi pro-nazism, sau pro-marxism/bolsevism globalist?

 5. Cel mai grav lucru este intinarea cu pacate straine a copiilor romani prin vaccinarea cu vaccinuri obtinute cu ajutorul unor celule de copii avortati, cum sunt cele ROR ( Priorix si MMR-Vaxpro) pentru obtinerea carora s-au inregistrat peste 99 de avorturi, copii fiind avotati de vii pentru a li se putea preleva organe si celule vii, astfel incat sa obtina stratul de cultura pentru virusii vii de rubeola.
  https://cogforlife.org/prove-it/
  De asemenea cunosc un crestin care dupa multe rugaciuni, Dumnezeu i-a descoperit ca dintre toate vaccinurile cel mai mult sa se fereasca de cele obtinute cu ajutorul celulelor de copii avortati, fiindca intineaza sufletul si pot pune in pericol mantuirea.
  Dumnezeu sa ne ocroteasca!

 6. Text preluat de la John D. Rockefeller:
  Le vom păstra durata de viaţă scurtă şi minţile lor slabe în timp ce se prefac că fac contrariul. Vom folosi cunoştinţele noastre despre ştiinţă şi tehnologie în moduri subtile, astfel încât ei să nu vadă niciodată ce se întâmplă. Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire şi sedative în alimente şi apă, de asemenea în aer. Vor fi acoperiţi de otrăvuri oriunde se vor întoarce.
  Metalele moi îi vor face să-şi piardă minţile. Vom promite că vom găsi un leac din multele noastre fronturi, şi totuşi le vom da mai multă otravă. Otrăvurile vor fi absorbite prin pielea şi gurile lor, le vor distruge minţile şi sistemele de reproducere. Din toate acestea, copiii lor se vor naste morti si vom ascunde aceste informatii.
  Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce-i înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră şi poartă. Trebuie să fim ingenios în a distribui otrăvurile pentru că ei pot vedea departe. O să-i învăţăm că otrăvurile sunt bune – cu imagini amuzante şi tonuri muzicale. Cei pe care-i caută vor fi de ajutor. Îi vom înrola pentru a ne împinge otrăvurile.
  Vor vedea că produsele noastre sunt folosite în film şi se vor obişnuit cu ele şi nu vor şti niciodată adevăratul lor efect. Când vor naşte, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor şi îi vom convinge să-i ajute. Vom începe mai devreme, când minţile lor vor fi tinere, vom ţinti copiii lor cu ceea ce copiii iubesc cele mai multe, lucruri dulci.
  Când li se vor descompune dinţii, îi vom umple cu metale care le vor ucide mintea şi le vor fura viitorul. Atunci când capacitatea lor de a învăţa a fost afectată, vom crea medicamente care îi vor face mai bolnavi şi vor provoca alte boli pentru care vom crea şi mai multe medicamente. Îi vom face docili şi slabi în faţa noastră, prin puterea noastră. Ei vor creşte deprimaţi, încet şi obezi, şi când vor veni la noi pentru ajutor, le vom da mai multă otravă.
  Le vom concentra atenţia asupra banilor şi bunurilor materiale, astfel încât ei să nu se conecteze niciodată cu sinele lor interior. Le vom distrage atenţia cu curvie, plăceri externe şi jocuri, astfel încât să nu fie niciodată una cu unitatea de toate. Minţile lor ne vor aparţine, iar ei vor face cum spunem noi. Dacă vor refuza, vom găsi modalităţi de a pune în aplicare tehnologia care alterează mintea în vieţile lor.
  Vom folosi frica ca si arma noastră. Vom stabili guvernele lor şi vom stabili opuse în interiorul lor. Vom deţine ambele părţi. Ne vom ascunde mereu obiectivul, dar ne vom continua planul. Ei vor face munca pentru noi, iar noi vom prospera din truda lor.
  Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie pur (pentru că aşa este). O să-i facem să se omoare între ei când ni se potriveşte. O să-i ţinem separaţi de unitate prin dogma şi religie. Vom controla toate aspectele vieţii lor şi le vom spune ce să gândim şi cum. Îi vom ghida cu amabilitate şi îi vom lăsa să creadă că se ghidează singuri.
  Vom instiga la animozitate între ei prin facţiunile noastre. Când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge prin batjocură sau moarte, ceea ce ne convine cel mai mult. Îi vom face să-şi sfâşie inimile reciproc şi să-şi omoare proprii copii. Vom realiza acest lucru folosind ura ca aliat al nostru, furie ca prietenul nostru. Ura îi va orbi în totalitate şi nu vor vedea niciodată că din conflictele lor, noi vom fi conducătorii lor.
  Vor fi ocupaţi să se omoare unul pe celălalt. Se vor scălda în propriul sânge şi vor ucide vecinii, atâta timp cât vom vedea cum se potrivesc.
  Vom beneficia foarte mult de acest lucru, căci ei nu ne vor vedea, căci ei nu ne pot vedea. Vom continua să prospere de la războaiele lor şi de moartea lor. Vom repeta acest lucru peste și peste până când obiectivul nostru final este realizat. Vom continua să-i facem să trăiască în frică şi furie, deşi imagini şi sunete. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru. Uneltele vor fi furnizate de munca lor. O să-i facem să se urască pe ei înşişi şi pe vecinii lor.
  Vom ascunde întotdeauna adevărul divin de la ei, că suntem cu toţii unul. Asta nu trebuie să ştie niciodată! Ei nu trebuie să ştie niciodată că culoarea este o iluzie, trebuie să creadă întotdeauna că nu sunt egali. Picătură cu picătură, picătură cu picătură ne vom avansa obiectivul nostru. Le vom prelua pământurile, resursele şi bogăţia pentru a-şi exercita controlul asupra lor. Îi vom păcăli să accepte legi care vor fura mica libertate pe care o vor avea. Vom stabili un sistem de bani care îi va închide pentru totdeauna, ţinându-i pe ei şi pe copiii lor în datorii.
  Când vor interzice împreună îi vom acuza de crime şi vom prezenta o poveste diferită lumii pentru că noi vom deţine toată mass-media. Ne vom folosi mass-media pentru a controla fluxul de informaţii şi sentimentele lor în favoarea noastră. Când se vor ridica împotriva noastră, îi vom zdrobi ca pe nişte insecte, pentru că ei sunt mai puţin de atât. Ei vor fi neajutoraţi să facă orice pentru că nu vor avea arme.
  Vom recruta unii dintre ei pentru a ne duce planurile, le vom promite viaţa veşnică, dar viaţa veşnică pe care nu o vor avea niciodată pentru că ei nu sunt de noi. Recruţii vor fi numiţi “iniţiaţi” şi vor fi indoctrinati să creadă ritualuri false de trecere către tărâmuri mai înalte. Membrii acestor grupuri vor crede că sunt unul cu noi, care nu ştiu niciodată adevărul.
  Ei nu trebuie să înveţe niciodată acest adevăr pentru că se vor întoarce împotriva noastră. Pentru munca lor vor fi răsplătiţi cu lucruri pământeşti şi cu titluri mari, dar niciodată nu vor deveni nemuritori şi ni se vor alătura, niciodată nu vor primi lumina şi vor călători stelele. Nu vor ajunge niciodată în tărâmurile superioare, pentru că uciderea lor va împiedica trecerea spre tărâmul iluminării. Asta n-o să afle niciodată.
  Adevărul va fi ascuns în faţa lor, atât de aproape încât nu vor putea să se concentreze pe ea până când nu va fi prea târziu. Oh, da, atât de mare iluzia libertăţii va fi că ei nu vor şti niciodată că sunt sclavii noştri.

   1. Nu te astepta la teologie din partea diavolului, caci n-ai s-o gasesti. Diavolul ii sufla la ureche iar el vorbeste sau scrie crezand ca-i de la sine.
    Deci aceste povesti sunt de neacceptat pentru o minte normala, dar cum aici nu-i cazul de minte normala, atunci poti sa crezi ca acesti oameni, daca mai pot fi numiti oameni, “ne lucreaza” pe noi dupa aceste povesti hilare ale diavolului. Asa este, dupa astfel de planuri lucreaza oculta mondiala. Cu bani i-au cumparat pe toti si prin aceste Iude isi fac planul lor cu noi. Asadar nu-i mai cereti nicio carte daca o cereti doar pentru a crede. Este clar ca o astfel de minte au doar cei care conduc din umbra aceasta lume. “Oameni” care au ramas cu mintea de copil sau au ajuns din nou la mintea de copil. Nu vorbim aici de lipsa de rautate a copiilor, ci de lipsa unei judecati echilibrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button