X

SUA: Universitate catolică deschide un centru pentru drepturile LGBT, într-un spirit iezuit

Sursa Foto: lifesitenews. com

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe 14 februarie 2020, Universitatea Catolică Gonzaga și-a deschis noua  clinică Lincoln LGBTQ+ pentru drepturi în Spokane, WA, campusul său. Conform lui Jacob Rooksby, decan la Școala de Drept a lui Gonzaga: „Școala de Drept Gonzaga este una dintre doar o mână de instituții de învățământ superior din toată țara pentru a lansa acest tip de inițiativă.”

Dintr-un comunicat de presă care anunță deschiderea Clinicii pentru Drepturi LGBTQ +:

Gonzaga se va alătura școlilor de avocatură din universități precum Harvard, Cornell, Emory și UCLA pentru dezvoltarea unei clinici LGBTQ+, toate fiind concentrate pe divulgarea și promovarea reformelor care susțin cei care sunt marginalizați și subestimați din cauza identității sau expresiei de gen. .

Jason Gillmer , profesor și director al Centrului pentru drepturile civile și ale omului Gonzaga, a declarat:

„Clinica pentru drepturi LGBTQ+ Lincoln oferă o oportunitate specială studenților de drept din Gonzaga pentru a ajuta la protejarea și promovarea drepturilor comunității LGBTQ+, atât la nivel regional, cât și național.” El a continuat: „Prin intermediul Centrului, clinica va oferi, de asemenea, studenților și facultăților oportunități de a se angaja în discuții de politici mai largi despre drepturile LGBTQ+, în timp ce noi continuăm să luptăm pentru egalitate.”

Clinica a primit o „donație semnificativă” de la elevul Joe Lincoln, elev al lui Gonzaga – care servește și ca regent al Universității; De asemenea, Lincoln a donat 100.000 de dolari către Gonzaga LGBT Center numit  Lincoln LGBT Center  – primul astfel de centru la o universitate iezuită. În 2016, Centrul a găzduit un  spectacol de drag , la care a participat profesorul de filozofie Fr. Timothy Clancy, în onoarea săptămânii de „mândrie”.

Conform paginii web a Centrului:

Dorim ca oamenii pasionați de Gonzaga și persoanele pline de culoare să știe că centrul dvs. de resurse LGBTQ+ este un loc în care vă puteți relaxa cu oameni care nu numai că vă vor accepta, dar fac și ceea ce putem pentru a vă ajuta să vă dezvoltați în mod holistic pe tot timpul dvs. la Gonzaga, în spiritul bazat pe iezuitul universității noastre.

Câteva alte universități iezuite din SUA au o istorie de advocacy LGBT; acestea includ:  Universitatea din San Francisco , Fordham , Seattle University , Creighton University și  Georgetown .

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Simbolurile naziste vor putea fi afișate in Putinstan fără riscul unei amenzi dacă nu glorifică Germania nazistă
  https://www.hotnews.ro/stiri-international-23671550-rusia-relaxeaza-regulile-privind-simbolurile-naziste.htm
  Se cipează mujicii din Putinstan
  https://www.hotnews.ro/stiri-international-23671427-video-biohackerii-din-rusia-experimenteaza-asupra-proriilor-corpuri-cum-isi-upgradeaza-rusii-corpurile-folosind-tehnologie-experimentala.htm
  Psihiatrul german Manfred Spitzer la București – lansarea volumului „Demența digitală. Cum ne tulbură mintea noile tehnologii”
  „în cazul de­men­­ței digitale nu e vorba doar de faptul că tinerii (mai ales) par să devină din ce în ce mai uituci […]. E vorba mai degrabă de randament mental, gân­dire, capacitate cri­tică, de orien­tare în «hăţişul de informa­ții».
  https://www.hotnews.ro/stiri-cultura-23671461-psihiatrul-german-manfred-spitzer-bucuresti-lansarea-volumului-dementa-digitala-cum-tulbura-mintea-noile-tehnologii.htm

 2. Hai, măcar, nici în glumă, să nu le mai spunem la papistasi, “catolici”! Îi maniem pe sfinții părinți….

 3. Adică, cand Mântuitorul ii spune Sfântului Petru “mergi înapoia mea Satană!” il urăște?! Doamne miluiește! Hristos cearta diavolul care vorbea prin el… Asa și cu acest @Petre. Dumnezeu îmi este martor că nu îl urăsc, ci îmi este mila de el… Dar, nu îl pot îndrepta, și cred că nici alții, pentru că nu vrea… Ca ma face pe mine cu ou și oțet, nici o problema, dar nu îl pot lăsa să inducă în eroare pe frații mai slabi în credință..Spune multe și înăuntrul prăjiturii bagă otravă.. Dacă Eva nu ar fi vorbit cu diavolul, nu ar fi fost păcălita.. Câte zile îmi va da Dumnezeu, dacă mi se va mai da acces pe acest site, voi mărturisi adevărul… Și încă ceva:cine spune Sfintei Rusii Ortodoxe, “Putin Stan”, se va așeza sub mania marilor sfinti:Serafim de Sarov, Ioan de Kronstadt, Serafim de Virita, etc. Înfricoșător!

 4. E nevoie de pocăință. De multă pocăință a întregii lumi. S-a greșit mult, iar pocăința este extrem de puțină! Deja am atras mânia lui Dumnezeu, iar necuratul începe să lucreze nestingherit. Omul îi dă drepturi și puteri. Dacă ar vedea că are pentru cine, Dumnezeu ar opri valul apostaziei. Nu e nimic imposibil.

  Trebuie să ne îndemnăm unii pe alții la pocăință și la rugăciune. Ceea ce se întâmplă acum în lume e ca un cancer. Bătălia cu cancerul se câștigă sau se pierde pe fond psihic.

  Să ne întoarcem cu adevărat spre Dumnezeu. Puternic este El să strice orice plan murdar și orice lucrare diavolească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button