X

ChatGPT se dovedește a fi creat de doi bolnavi de deviații sexuale. Creatorul s-a căsătorit cu programatorul softwareului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sam Altman și inginerul software Oliver Mulherin s-au căsătorit, informează Business Insider.  Fotografiile de la nunta dintre CEO-ul OpenAI și Mulherin, care locuiește cu Altman în California, au făcut joi înconjurul rețelelor de socializare, iar unii s-au întrebat dacă sunt reale.

O sursă care a participat la nuntă a declarat pentru Business Insider că fotografiile “nu sunt imagini generate de AI!” Persoana a vorbit sub rezerva anonimatului. Fotografiile par a fi capturi de ecran de pe profilul de socializare al lui Altman pe Instagram, care este setat pe privat. Acestea arată cuplul îmbrăcat în cămăși albe cu nasturi și butoniere cu o singură orhidee, stând sub un chuppah de bambus într-un loc tropical.

Într-una dintre fotografii, fratele lui Altman, Jack Altman, cofondator și președinte executiv al start-up-ului de software Lattice, privește, în rolul său de oficiant, cum Sam strecoară un inel pe mâna stângă a lui Mulherin. O altă fotografie arată cuplul participând la tradiția spargerii sticlei, o caracteristică a nunților evreiești. Se pare că cei doi au optat pentru o ceremonie restrânsă – o fotografie făcută în spațiul unde a avut loc ceremonia arată prezența a aproximativ o duzină de persoane.

Locul și data ceremoniei nu sunt cunoscute. Un purtător de cuvânt al OpenAI nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii. Altman și-a păstrat relația cu Mulherin relativ privată de-a lungul anilor. Cei doi locuiesc împreună în San Francisco și au avut una dintre primele lor apariții publice anul trecut, când directorul general al OpenAI l-a adus pe Mulherin cu el la o cină la Casa Albă. Mulherin, sau “Ollie”, așa cum îi spune Altman, a lucrat la Meta timp de doi ani și a studiat informatică la Universitatea din Melbourne, potrivit profilului său de pe LinkedIn.

Cuplul pare să aibă un interes reciproc în domeniul IA. În perioada în care a studiat la Universitatea din Melbourne, Mulherin a lucrat la unele proiecte de inteligență artificială, potrivit unei postări pe blog a fondatorului unei organizații de codare la care Mulherin s-a alăturat în 2018, după ce a absolvit. Mai recent, Altman a declarat într-un interviu pentru New York Magazine că cei doi vor să aibă copii în curând.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Iar programul chatGPT nu e artificial 100%, există în spate o armată de oameni angajați (troli) care să ofere răspunsuri!
    Citiți și despre cei care fac testări pe astfel de programe ca să înțelegeți manipularea.
    Cu stimă,
    C

  2. S-a mai dezlegat încă o enigmă… AI-ul e cu adevărat demonic.. Numai prin astfel de oameni poate lucra Fiara.. 3 lucruri îi unesc pe astia: satanismul pur, casta evreiască și sodomia..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button