X

Fost operator de drone din SUA: armata americană este „mai rea decât naziștii”

G. D. ( militant constituţionalist SUA )

În sistemul nostru judiciar, un mandat de arestare trebuie să se prezinte în fața unui judecător pentru a-l emite, dar pentru activitatea de drone unde uciderea a fost linia lor de lucru, nu exista un „monitor extern” cu experiență juridică și calificări pentru a face un astfel de apel.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Structura de comandă militară dorea să producă „rezultate” și a făcut presiuni în acest sens. Nu sunt sigur până în ziua de azi dacă s-au făcut reforme majore cu privire la apelul final de vizare. Acestea fiind spuse, partea de mai jos despre tipul cu picioarele aruncate în aer, un fapt trist, din care însă lipsește contextul a ceea ce făcuse, dacă într-adevăr a făcut ceva, iar noi ca public probabil nu vom ști niciodată, la fel ca și în alte situații similare.

„Nu voi uita niciodată cum tabăra teroristă măcelărise oameni lăsându-i să zacă aiurea. Încă mai am videoclipul cu Jihadis în Idlib în care este tăiat capul unui copil (12) pentru că refuzase să fie informator, în spatele unui camionet. M-am forțat să o urmăresc. Am putut observa că l-au drogat pe copil mai întâi. Nici măcar nu putea ține capul sus. A murit repede, ceea ce este întotdeauna mult mai bine decât încet. Iar imbecilii care au făcut videoclipul, au făcut-o înadins pentru ca numai unul să mânuiască cuţitul.

Un fost operator de drone din SUA vorbește împotriva atrocităților pe care el le-a comis, forțat să le aplice în timpul serviciului său în forțele armate și spune că militarii americani sunt „mai răi decât naziștii”.

Brandon Bryant a fost înscris în Forțele Aeriane ale SUA pentru o perioadă de șase ani. În timpul servicului militar, a operat drone Predator, trăgând rachete la ținte aflate la peste 7.000 de mile distanță.

Domnul Bryant afirmă că a ajuns la punctul în care s-a despărţit de armata americană după ce a ucis un copil în Afganistan, că superiorii săi i-au spus că este „un câine”. A văzut un copil ieșind din clădire exact când racheta s-a izbit. Când și-a alertat superiorii cu privire la situație iar aceştia au examinat filmarea, i s-a spus: „a fost un câine, să-l arunce”. (traducere exactă: “it was a f***ing dog, drop it.” )

În urma acelui incident, domnul Bryant a renunțat la armată și a început să vorbească împotriva programului de drone. În timpul său în Forțele Aeriene, domnul Bryant estimează că a contribuit direct la uciderea a 13 persoane și spune că escadrila sa a tras asupra a 1.626 de ținte, inclusiv femei și copii. El a mai afirmat că suferă şi azi de tulburare de stres posttraumatică.

Domnul Bryant a mai relatat că l-a văzut pe un bărbat pe care-l vizase cum îi sângerau picioarele iar corpul i se răcea încet – acest lucru apărea pe ecranul de imagistică termică.

 „Fumul se limpezise și existau două bucăți din cei doi tipi în jurul craterului. Și mai exista un tip chiar aici, căruia îi lipsea piciorul drept până deasupra genunchiului. Îl ținea și îl rotea, iar sângele îi ţâşnea din picior … I-a trebuit mult timp să moară. Tocmai l-am urmărit ”, a spus domnul Bryant într-un interviu acordat GQ. „Această imagine de pe ecran îmi este încă în cap. Ori de câte ori mă gândesc la asta, simt durere continuu ”, a spus domnul Bryant. „Când am apăsat trăgaciul, am știut că nu este în regulă. Când am atins punctul de jos, am știut că în sufletul meu am devenit un criminal. ”

Alți camarazi din escadrila domnului Bryant au sărbătorit prima sa ucidere, spunând că „Bryant și-a extras vișinul”(“Bryant’s popped his cherry.”) sau un echivalent mai corect ar fi fost – Bryant s-a dezvirginat!!! .

Domnul Bryant a fost înrolat în perioada 2006-2011, funcționând ca un operator de senzori, care ajută la direcționarea rachetelor către țintele lor.

Într-o conversație cu Rețeaua de acțiune Roots, domnul Bryant și-a amintit o situaţie de la înscrierea sa: el și colegii săi operatori de drone au vizionat un montaj video cu atacuri de drone, după care li s-a spus că jobul lor este să „ucidă oamenii și să spargă lucrurile.

 „A fost împotriva a tot ceea ce am aflat vreodată despre onoare, dreptate și militărie. A fost îngrozitor cât de respingători erau oamenii cu toţi. Eram în siguranță în SUA, iar cei de acolo nu erau. Noi castigam. Dar nu așa merge ”, a spus domnul Bryant.

NN – Operatorii de drone manevrau din Los Angeles dronele de atac.

Domnul Bryant a spus că, în ciuda perspecivelor sale cu privire la program, superiorii săi au folosit măsuri punitive și batjocură pentru a-l ține în linie.

„Mi-a frânt spiritul. Pentru că era împotriva a tot ceea ce învăţasem despre cum trebuie sa fie un războinic,şi  despre cum trebuie să te menții la standarde mai înalte. Superiorii mei m-au presat psihologic și m-au ridiculizat pentru a mă menține în rând cu ei – cu ceea ce voiau ei sa facem. Mi-au luat timpul liber și m-au forțat să stau pe un scaun pentru a fi judecat în cadrul UCMJ (Codul uniform al justiției militare) pentru neascultarea ordinelor ”, a spus domnul Bryant. „Într-un fel, a fost închisoarea mea. Mi-am dedicat timpul pentru a învăța și a reflecta. Și astfel, acum cred că dețin cheia întregului aparat. Dar nu știu ce să fac cu acest lucru. ”

El a mai spus că armata americană este „mai rea decât naziștii”, deoarece „ar trebui să știm mai bine”( ceea ce a însemnat o astfel de doctrină ). Domnul Bryant a spus că el și familia sa au fost amenințați că au vorbit împotriva programului de drone și că și-a pierdut prietenii și au fost înstrăinați de ceilalți membri ai familiei sale din cauza “tendinţei sale de a fi vorbăreţ”.

În cele din urmă, domnul Bryant dorește ca publicul să înțeleagă efectul dezumanizant al programului de drone asupra operatorilor și persoanelor vizate.

„Aș dori ca oamenii să știe, dincolo de existența lor, consecințele pe care le au asupra noastră, ca specie, utilizarea, conştientizarea puterii şi transformarea acesteia cu mare uşurinţă în ceva devastator. De fiecare dată când ne apropiem de această margine, va trebui să ne dăm seama unde ne aflăm ”, a spus domnul Bryant.

traducere de Cohorta urbană

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. Oare mai sunt naivi care cred ca Pamantul are miliarde de ani si ca peste cateva miliarde Soarele ne va inghiti? Cat timp mai pot unii sa inghita asemenea GOGOSI de la NASA?
  Nu cred ca mai avem o generatie pana apare ANTIHRIST; este chiar in generatia noastra.
  Lumineaza’ne Hristoase sa te putem cunoaste si MARTURISI!

 2. Doamne ajuta ! Un articol foarte important ,care ar trebuii sa-l distribuim cati mai multi , pt. a afla adevarul omenirea . Simt ca ,prin aceste drone ucigatoare , cand vor fi prigoniti crestinii adevarati , -/ turma cea mica / ,in perioada ANTIHRISTULUI , vor fi vanati prin aceste drone ,deoarece pot simtii caldura corpului ,cu raze speciale / am citit unde/va / . Iar despre cei doi tineri mai sus ,care se lovesc serios prin cuvinte urate ,iasi ruga frumos , sa termine cu aceste prostii ,in aceste vremuri grele unde defapt ar trebuii , sa ne apropiem unii de altii ,nu dezbinare,s/au ura ?

 3. Dc. nu vb. nimeni de aceasta alternativa la lupta intre oameni, conflictul pe tern unde victimele pot sa fie si de o parte si de alta?
  Tot vb de credinta, antihrist, diavoli, etc, nu vede nimeni ca jihadistii aia nimicesc vieti fara logica si motive? Toate acestea in numele unui profet a carui vb au fost prost interpretate si rastalmacite.
  Preferati ca toti sa stam pe margine si sa ne uitam cu oamenii sunt ucisi si sa spunem cu totii in cor ca asta a este planul Domunului ….. hai sictir.
  Dumnezeu nu a dat dreptul la viata unor oameni care sa fie macelariti de nebuni.
  Cu ce au gresit femeile si copii care au avut ghinionul sa se nasca in acel loc?
  Atata timp cat nebunii aia sunt macelariti, pot sa dorm linistit si sa va spun si eu voua ca asta a fost planului Domnului, pedeapsa pt. acei nebuni fara credinta in Dumnezeu.
  Toti putem sa ne ascundem pacatele in spatele unei explicatii de toata jena, asa a vrut Dumnezeu.

   1. Adica ce vrei tu sa zici ?
    Tu ti cu ursu ? (a nu intelege urs = rus), ci ursu, dujmanul crestinismului
    Pai incearca sa nu sari in sus de bucurie ca sti doar ca turcia cu t mic va fi spulberata de URS=RUS.

    1. Mujicii si-au facut-o cu mana lor prin duplicitatea de care au dat dovada si o sa suporte consecintele.
     https://www.youtube.com/watch?v=6oykhHJshOE

     Musulmanii avertizeaza: “Va fi razboi in Rusia!”
     “Ultimatumul nostru va contine cinci revendicari, iar in cazul in care puterea de la Moscova le va ignora, in Caucazul de Nord vor izbucni un nou razboi si actiuni militare de anvergura, iar Rusia ar putea sa piarda pentru totdeauna acest teritoriu”
     https://www.adevarulonline.ro/musulmanii-avertizeaza-va-fi-razboi-in-rusia/

     “Musulmanii dau naștere la mai mulți copii decât creștinii ortodocși. Cecenii, ingușii (popoare majoritar musulmane din nordul Caucazului) fac opt copii pe familie”, a declarat Dimtri Smirnov, președintele Comisiei patriarhale pentru familie, protecția familiei și copiilor. „Rusia se va goli de ruși (etnici) până în 2050. Alții vor trăi aici: cecenii, ingușii, arabii”, a prezis Smirnov.
     https://evz.ro/umbra-semilunii-rusia-moscova.html

    2. ONU: Peste 900.000 de sirieni şi-au părăsit locuinţele în timpul campaniei militare siriene susţinută de Rusia
     “Credem acum că 900.000 de persoane şi-au părăsit locuinţele de la 1 decembrie, majoritatea femei şi copii”
     “Sunt traumatizaţi şi forţaţi să doarmă sub cerul liber, în frig, deoarece taberele de refugiaţi sunt pline. Mamele dau foc la plastic pentru a-şi încălzi copiii. Bebeluşi şi adolescenţi mor de frig”
     https://www.news.ro/externe/onu-peste-900-000-de-sirieni-si-au-parasit-locuintele-in-timpul-campaniei-militare-siriene-sustinuta-de-rusia-1922402617002020022119268857
     Ce se cand intampla cand Turcia va trimite milioane de refugiati in Europa?

 4. Bai, fratilor, am stat ceva si am citit cateva articole de pe site si peste tot acest individ Petre apare comentand si nu o data, spameaza cu comentarii si tot felul de link-uri, loveste in Rusia chiar si cand nu are ocazia, cu siguranta acest individ este rusofob convins. Vorbeste numa tampenii, sincer, am avut rabdarea sa citesc o parte comentarii, si ca o concluzie, ca am observat ca mai sunt si altii care nu-l mai suporta, acest individ se comporta ca un caine turbat, nu are nicio treaba cu ortodoxia, din contra se comporta ca un sectar, iar scopul lui aici este de dezinformare, si propaganda politica anti ruseasc. Fratilor nu exista niciunu care sa-l blocheze?! Omu e ‘plecat’ si turbat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button