X

Coronavirusul, mijlocul pentru modificare genetică a populației globale?

Coronavirus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O criză bacteriologică care apare în China, adversarul economic no. 1 al SUA, în cel mai prost moment pentru gestionarea ei şi cel mai bun pentru explozia ei – Anul Nou chinezesc, când zeci de milioane de chinezi se deplasează dintr-o regiune în alta ; cu o răspândire uluitor de rapidă în alte zone şi cu cazuri apărute în Occident imediat după declanşarea epidemiei în China, de parcă toţi cei sosiţi de acolo veneau din Wuhan, nemaifiind alte zone de interes pentru vestici; sau, dacă veneau din alte regiuni, însemnând că deja toată China e contaminată. Prea multe potriviri, prea multe întrebări, prea ca la acţiunile de destabilizare americane.

Pe de altă parte, în ultima decadă, au fost studiate şi chiar experimentate pe subiecţi voluntari vaccinurile genetice sau vaccinurile ADN, obţinute prin inginerie genetică şi nu prin germeni patogeni, care modifică ADNului celui vaccinat, cu efectul transformării în altcineva, fără un control asupra acestei transformări. Acesta este şi motivul pentru care, alături de neîncrederea generală în onestitatea producătorilor de medicamente-vaccinuri, au fost şi sunt privite cu suspiciune maximă de către populaţia de pretutindeni şi nu au fost încă folosite. Nimeni nu poate spune ce alte transformări vor face astfel de vaccinuri în fiinţa umană, şi nimeni nu poate garanta că ele nu vor fi folosite pentru controlul populaţiilor, dorinţa de secole a elitelor globaliste de transformare a maselor în nişte turme pe deplin ascultătoare. Şi ce ocazie mai bună decât o “nemiloasă” şi de “nestăpânit” altfel, pandemie!

Aveţi mai jos un prim episod dintr-o analiză minuţioasă, extrem de solid documentată, cu un fir logic foarte clar, in care veţi afla multe detalii pe care nu le ştim pt că presa globalistă nu ni le spune, sau ne minte şi manipulează non-stop, şi care duce, vrei nu vrei, la întrebările din titlu. Probabil că nu peste mult timp vom avea şi răspunsul.

 

Lilieci, editarea genelor şi arme biologice: experimente recente ale DARPA provoacă îngrijorare pe fondul epidemiei de coronavirus

de Whitney Webb
traducere: Paul GHIŢIU

În ultimele săptămâni, îngrijorarea cu privire la apariția unui nou coronavirus în China a crescut exponențial pe măsură ce media, experții și oficialii guvernamentali din întreaga lume și-au exprimat în mod deschis îngrijorarea că această nouă boală are potențialul de a se transforma într-o pandemie.

Pe măsură ce îngrijorarea privind viitorul acestei epidemii a crescut, același lucru s-a întâmplat și cu numărul de teorii care speculează cu privire la originea focarului, multe dintre acestea învinuind diverşi actori statali și/sau miliardari controversați. Acest lucru a dus în mod inevitabil la eforturi de combatere a „dezinformării” legate de focarul coronavirus, atât din partea principalelor instituții de presă, cât și a principalelor platforme de comunicare socială.

Cu toate acestea, deși multe dintre aceste teorii sunt în mod clar speculative, există, de asemenea, dovezi verificabile cu privire la interesul recent al unei agenții guvernamentale americane controversate pentru noile coronavirusuri, în special cele transmise de la lilieci la oameni. Agenția respectivă, Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în Domeniul Apărării de la Pentagon (DARPA), a început să cheltuiască milioane pentru o astfel de cercetare în 2018, iar unele dintre aceste studii finanțate de Pentagon au fost efectuate la laboratoare militare americane pentru arme biologice cunoscute, situate la granița cu China, și au avut ca rezultat descoperirea a zeci de noi tulpini coronavirus, chiar în luna aprilie a anului trecut. În plus, până în prezent, legăturile dintre principalul laborator de arme biologice al Pentagonului și un institut de virusologie din Wuhan, China – unde se crede că focarul actual a început – nu au fost raportate până acum în mass-media în limba engleză.

Deși rămâne complet necunoscut modul în care a apărut actuala epidemie, detaliile despre DARPA şi recentele experimente ale Pentagonului sunt în mod clar de interes public, mai ales având în vedere că nişte companii, care sunt parteneri strateghici ai DARPA, au început recent să dezvolte un vaccin pentru a combate epidemia de coronavirus. În plus, aceste societăți sprijinite de DARPA dezvoltă controversate vaccinuri ADN și mARN pentru această anume tulpină de coronavirus, o categorie de vaccin care nu a fost niciodată aprobat pentru uz uman în Statele Unite.

Cu toate acestea, pe măsură ce temerile legate de potențialul de pandemie al coronavirusului cresc, aceste vaccinuri vor fi puse rapid pe piață pentru uzul public, ceea ce face important ca publicul să fie conștient de recentele experimente ale DARPA cu privire la coronavirusuri, lilieci și tehnologii de editare genetică, precum și de implicațiile lor mai ample.

Să examinăm narațiunea recentă despre arma biologică de la  Wuhan

Întrucât focarul coronavirus a ajuns să domine titlurile în ultimele săptămâni, mai multe instituții de presă au promovat afirmații conform cărora epicentrul raportat al focarului din Wuhan, China este în laboratoarele despre care se spune că au legătură cu un program guvernamental chinez de război biologic.

Cu toate acestea, în urma examinării ulterioare a sursei care a furnizat această afirmație gravă, am constatat că aceste presupuse legături între apariția focarului și un presupus program chinez de bioweapons au provenit din două surse extrem de dubioase.

De exemplu, prima sursă de informare cu privire la această afirmație a fost Radio Asia Liberă, agenţie de presă înfiinţată de guvernul SUA, care vizează publicul asiatic şi a fost condusă direct de CIA, fiind numită de New York Times ca parte esențială a „rețelei de propagandă mondială” a CIA. Deși nu mai este condusă direct de CIA, ea este acum administrată de Consiliul Guvernatorilor Audiovizualului (BBG), finanțat de guvern, care răspunde direct secretarului de stat Mike Pompeo, fost director al CIA înainte de postul său actual de șef al Departamentului de stat.

Cu alte cuvinte, Radio Asia Liberă și alte instituții de presă gestionate de BBG sunt instituții legale pentru propaganda guvernului SUA. De amintit că interdicția de lungă durată privind utilizarea pe plan intern a propagandei guvernului SUA asupra cetățenilor americani a fost ridicată în 2013, cu justificarea oficială de a permite guvernului să „comunice eficient într-un mod credibil” și să combată mai bine „influența al-Qaeda și a altor extremiști violenți”.

Revenind la subiectul în discuție, recentul raport al Radio Free Asia cu privire la presupusa origine a focarului legată de un centru virusologic chinez de stat îl citează pentru această afirmaţie doar pe Reren Ruihong, fostul șef al departamentului de asistență medicală de la Crucea Roșie din China. Ruihong a fost citat ca expert în mai multe rapoarte ale Radio Asia Liberă privind focarele de boală din China, dar nu a fost menționat ca expert de către niciun alt outlet media în limba engleză.

Ruihong a declarat pentru Radio Free Asia că:

Este vorba despre un nou tip de coronavirus mutant. Ei nu au făcut publice secvența genetică, deoarece este foarte contagioasă… Tehnologia de inginerie genetica a ajuns într-un astfel de moment, iar Wuhan găzduiește un centru de cercetare virusologic, care este sub egida Academiei de Științe din China, şi este centrul de cercetare din China de cel mai înalt nivel.

Chiar dacă Ruihong nu a afirmat în mod direct că guvernul chinez a făcut o armă biologică la fabrica Wuhan, ea a insinuat că experimentele genetice din institu ar fi putut avea ca rezultat crearea acestui nou „coronavirus mutant” în focarul epidemiei.

Având în vedere că Radio Free Asia și singura sa sursă au speculat despre legăturile guvernului chinez cu crearea noului coronavirus, Washington Times a dus lucrurile mult mai departe într-un raport intitulat „Wuhan-ul lovit de virus are două laboratoare legate de programul chinez de război biologic”. Articolul respectiv, La fel ca raportul anterior al Radio Asia Liberă, menționează o singură sursă pentru această afirmație, specialistul israelian în domeniul războiului biologic fost membru al serviciilor de informații militare, Dany Shoham.

Dar, la citirea articolului, se poate observa că Shoham nu face afirmația menționată în titlul articolului, el declarînd doar pentru Washington Times că: „Anumite laboratoare din institut [Wuhan] au fost probabil angajate, în ceea ce privește cercetarea și dezvoltarea, în China [a armelor biologice], cel puțin în mod colateraldar nu ca principală locaţie de cercetare pentru războiul biologic a Chinei (subliniere adăugată).”

În timp ce afirmațiile lui Shoham sunt în mod clar speculative, citarea sa de către Washington Times este deosebit de grăitoare, în special având în vedere rolul important pe care l-a jucat în promovarea declarațiilor false că atacurile cu antrax din 2001 din Irak au fost opera lui Saddam Hussein. Afirmațiile lui Shoham cu privire la guvernul irakian și la antraxul folosit ca armă, care au fost utilizate pentru a susține cazul invaziei Irakului din 2003, s-au dovedit de atunci complet false, căci s-a constatat că Irakul nu avea nici “armele de distrugere în masa” chimice nici biologice susţinute de „experți” precum Shoham.

Dincolo de istoria lui Shoham, de a face afirmații suspecte, trebuie remarcat, de asemenea, că fostul angajator al lui Shoham, serviciul de informații al armatei israeliene, are un trecut tulburator în cee ace priveşte armele biologice. De exemplu, la sfârșitul anilor 1990, mai multe media au raportat că Israelul era în curs de dezvoltare a unei arme biologice genetic care ar viza arabii, în special irakienii, dar i-ar lăsa neafectați pe evreii israelieni.

Având în vedere trecutul dubios al lui Shoham și natura clar speculativă a afirmațiilor sale, precum și a celor făcute în raportul Radio Asia Liberă, un pasaj din articolul Washington Timespoate fi în mod special lămuritor în cee ace priveşte motivul pentru care aceste afirmații au apărut recent:

Un semn de rău augur, a spus un oficial american, este acela al zvonurilor false, de 

după izbucnirea epidemiei, care au început în urmă cu câteva săptămâni să circule pe internetul chinez susținând că virusul face parte dintr-o conspirație a SUA de a răspândi arme bacteriologice. Aceasta ar putea indica faptul că China pregătește mijloace de propagandă pentru a contracara viitoare acuzații că noul virus a scăpat de la unul dintre laboratoarele de cercetare civilă sau de apărare din Wuhan (subliniere adăugată).”

Cu toate acestea, după cum se arată chiar în articolul menționat, acuzațiile că coronavirusul a scăpat dintr-un laborator de stat chinez nu mai puteau fi o viitoare acuzaţie, din moment ce atâtWashington Times, cât și Radio Asia Liberă făcuseră deja această afirmație. În schimb, ceea ce sugerează acest pasaj este că rapoartele din Radio Asia Liberă și Washington Times au fost răspunsuri la afirmațiile care circulă în China, conform cărora focarul este legat de o „conspirație a SUA de a răspândi arme bacteriologice”.

Deși cele mai multe instituții de presă în limba engleză de până acum nu au examinat o astfel de posibilitate, există dovezi justificative considerabile care merită să fie examinate. De exemplu, nu numai că armata SUA, inclusiv controversatul său braț de cercetare – Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în Domeniul Apărării (DARPA), au finanţat recent studii în China și în apropierea Chinei, care au la descoperirea de noi coronavirusuri mutante provenite de la lilieci, dar Pentagonul a devenit de asemenea recent preocupat de utilizarea potențială a liliecilor ca arme biologice.

Va urma.

Sursa: https://www.thelastamericanvagabond.com/top-news/bats-gene-editing-bioweapons-recent-darpa-experiments-raise-concerns-amid-coronavirus-outbreak/

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

29 comentarii

 1. Nu exista nici un virus.
  Daca esti dusman al societatii, pur si simplu te ia de pe strada zicand ca ai coronavirus si te baga undeva te injecteaza si ai si murit.
  Simplu

  1. 1) Postari youtube arata chinezi cumparand alimende de pe strada in conditii de igiena apropiate de zero. Se spune ca virusul provine de la lilierci, serrpi sau tot felul de animale exotice bolnave.
   Timp de 5000-6000 de ani, saracie si mizerie a existat in China ca si in intreaga lume:
   NIMENI NU S-A IMBOLNAVIT CU ASEMENEA VIRUSI.
   In opinie mea, afirmatia conform carora virusul a fost transmis de la animale la om di cauza conditiilor de igiena precara, reprezinta o dezinformare !
   2) Tremenul de gripa-corona virus este alta dezinformare.
   Avem de-a face cu o boala de tip sida, care se transmite prin aer si care secundar ataca plamanii si caile respiratorii.
   NU ESTE GRIPA, CI ALTCEVA CARE SEAMNANA SI CU GRIPA !

   1. Coronavirusul este facut prin inginerie genetica si are in componenta portiuni din virusul HIV care produce SIDA. Toata lumea le cere chinezilor mostre biologice de la animale care sa aibe acest tip de coronavirus, dar nu au primit asa ceva pentru ca nu a fost identificat nici un animal care sa aibe acest tip de coronavirus.

    1. Cineva raspandeste coronavirusul in diverse tari. Sa stie oare ceva despre asta FSB si taica Putin?
     Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat însă că au existat „cazuri îngrijorătoare” de transmitere de la om la om între persoane care nu au călătorit în China.
     „Depistarea unui număr mic de cazuri poate indica o transmitere pe scară largă în alte ţări; pe scurt, este posibil să vedem vârful aisbergului”, a spus el la Geneva.
     https://www.antena3.ro/actualitate/sanatate/avertisment-de-la-oms-cazurile-de-coronavirus-din-afara-chinei-ar-putea-fi-varful-aisbergului-558206.html

  2. Pentru toti fratii: cred ca-i timpul sa faceti stocuri de argint coloidal

   1. Rolul antibacterian
   În primul rând, abilitatea argintului coloidal de a controla bacteriile rezistente la antibiotic este uimitoare. În perioada în care era angajatul UCLA Medical School, în 1980, Larry C. Ford a documentat peste 650 de agenți patogeni cauzatori de boli diferite care au fost distruși în câteva minute după expunerea lor la cantități mici de argint.
   Argintul coloidal, spre deosebire de antibioticele moderne, pur și simplu nu creează rezistență sau imunitate în organismele pe care le distruge.

   4. Rolul antiviral
   Beneficiile argintului coloidal se regăsesc și în afecțiuni precum pneumonie, herpes, zona zoster sau veruci. Doctorul Martin Hum de la Institutul de Nutriție Optimă din Statele Unite listează argintul coloidal ca fiind unul dintre remediile naturale care opresc virusurile în mod rapid. (5)

   Argintul coloidal sufocă virusul și poate chiar să reducă activitatea virusului HIV la pacienții infectați cu SIDA. De asemenea, există numeroase cazuri în care s-a dovedit eficiența argintului coloidal în combaterea virusului hepatitei C.

   7. Răceală / Gripă
   Unii susțin că argintul coloidal ajută la prevenirea tuturor tipurilor de gripă, inclusiv gripa porcină, precum și răcelile comune. (8)

   Au fost câteva studii care au testat medical aceste presupuneri, dar în 2011, NIH a luat 100 de copii sub vârsta de 12 ani care sufereau de răceală comună și congestie nazală și i-au divizat în 2 grupuri. Primul grup a fost tratat cu o soluție care conține argint coloidal și beta glucan, iar al doilea grup a fost tratat cu soluție salină. Deși ambele grupuri au beneficiat de tratament, 90% dintre copiii tratați cu argint coloidal s-au refăcut complet. (9)

   8. Pneumonie – sistemul respirator
   Medicamentele moderne au devenit limitate în eficacitate atunci când vorbim de tratarea bronșitei sau a pneumoniei. În general, antibioticele sunt administrate ca primă soluție de apărare, dar atunci când pneumonia este virală, antibioticele nu ajută. Cel mai mare avantaj al argintului coloidal este că poate ajuta, indiferent de agentul patogen.

   Argintul coloidal este un produs remarcabil care luptă împotriva bronșitei și pneumoniei și atunci când este ingerat, dar și mai eficient atunci când este utilizat pur și simplu prin aerosoli.

   În acest mod, argintul are contact direct cu germenii aflați în plămâni, cei care cauzează bronșita sau pneumonia. Practic, este același lucru cu a utiliza un aparat de respirație artificială; argintul curăță rapid, în doar câteva zile.

   Cea mai eficientă metodă pentru folosirea argintul coloidal în curățarea plămânilor este utilizarea unui nebulizator. În general, se utilizează o linguriță de aproximativ 3 ori pe zi, timp de 10 până la 15 minute.

   https://vegis.ro/blog/argintul-coloidal-9-beneficii-demonstrate/

 2. Coreea de Nord anunță “dificultăți grave”. Un cercetător fugar spune că “doar Phenianul este protejat în caz de epidemie”
  O paradă militară imensă care urma să aibă loc sâmbătă în Phenian, pentru a aniversa 72 de ani de la înființarea forțelor armate, a fost anulată.
  “Infecțiile s-au răspândit cel mai probabil prin zonele de graniță unde contrabanda și traficul clandestin există pe scară largă”
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/coreea-de-nord-anunta-dificultati-grave-un-cercetator-fugar-spune-ca-doar-phenianul-este-protejat-in-caz-de-epidemie-1258162

 3. 80 de orase din China sunt in carantina, printre care si capitala, Beijing
  Cifrele oficiale sunt false, numarul de decedati si contaminati este de zeci de ori mai mare
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/were-totally-dark-japan-not-doing-enough-contain-outbreak-diamond-princess-passengers
  Fabricile raman inchise si guvernul cauta solutii ca sa previna concedierile a milioane de chinezi, care ar duce la o revolutie
  https://www.reuters.com/article/us-china-health-xi-outbreak/chinas-xi-says-to-prevent-large-scale-layoffs-amid-coronavirus-outbreak-idUSKBN20419E

  1. @petre,
   cine sa – i mai creada pe acesti rahati de diavoli? Diversiuni ordinare SATANISTE !
   minciuni sfrunte pentru pacalit prostimea de sapte miliarde de vite nici macar bine incaltate, care nu sint capabile sa le dea in cap satanistilor securisti din fiecare tara dorect si la propriu .
   e “cronovirus” in China cum a fost si in Romania “gripa aviara si porcina”, Adica, apa de ploaie, VAX,minciuni evidente, , interese economice criminale ale diavolilor securisti, ca sa vina amerlocii pe piata cu carnea lor otravita, contra comisioane grase, si sa dispara GENA DE PSARI SI PORCINE sanatoase romanesti, si sa reduca din populatie prin otravire cu carne infestata cu antibiotice si produsi chimicali, hormoni de crestere fortata. Moarte sigura pentru necredinciosi.
   Javrele de ameticani sataniste sint in ceata, alerta maxima pentru ca a luat-o la galop de nestavilit cresterea economica chinezeasca.PAZEA, SATANISTILOR!
   Astfel diavolii impusca doi iepuri dintr-o lovitura :mai ia din avintul cresterilor economice chinezesti fulminante , prin sistarea comertului in cele patru vinturi, si pregateste prostimea ca sa fie vaccinata in masa pentru reducerea ei in masa, in timp ce industriile adiacente ale papusarilor prospera in exponential (medicamente, masti, etc. ale papusarilor satanisti americani)
   SictirSATANISTILOR, sa va creada draku care va conduce.
   SATANISTULE, nu mai intoxica forumul cu MINCIUNI,pentru ca ne-am prins.

   1. AR VREA EI, amerlocii analfabeti si satanisti revolutie la chinezi…..
    Ha, ha, ha… acolo nu e in siria….. egipt si alte caricaturi ca satanistii securisti romani care si-au vindut si pe ma-sa si pe tac-su pentru pensii speciale si saci de bani in cavouri….
    chinezii sint cei mai educati oameni….. in stil lumesc… bineinteles… stiinta satanista a celor 2000de ani…

 4. Datele radar arată o mega-operaţiune de muşamalizare în Wuhan: Crematoriile din Wuhan ard cadavre 24 de ore în fiecare zi din cauza epidemiei de coronavirus
  Un angajat al unui crematoriu a declarat că este nevoie de mai multă forţă de muncă din cauza numărului mare de cadavre care sunt aduse de la spitale. Potrivit lui, cel puţin 100 de cadavre ajung în fiecare zi la crematiorul pentru care lucrează.
  https://www.stiripesurse.ro/cele-mai-negre-banuieli-incep-sa-se-confirme-in-cazul-coronavirusului-datele-radar-arata-o-mega-operatiune-de-musamalizare-in-wuhan_1429782.html

 5. Rusia are zeci de mii de imigranti chinezi si nici un caz de coronavirus?
  “Numărul şomerilor din China este mai mare decât întreaga populaţie a Rusiei. Dacă menţinem relaţii diplomatice solide cu China, atunci, consider că până în 2050, chinezii ar putea deveni al doilea cel mai mare grup etnic de pe teritoriul rus”
  https://romanialibera.ro/actualitate/international/expertii-rusi-avertizeaza-ca-populatia-chineza-ar-putea-deveni-al-doilea-cel-mai-mare-grup-etnic-din-rusia–numarul-somerilor-din-china-este-mai-mare-decat-intreaga-populatie-a-rusiei-431541
  Aceasta epidemie din China este perfecta pentru Rusia, care a inchis granita cu China si a interzis accesul chinezilor cu aceasta ocazie, iar mass-media pare ca uitat ca Rusia are arme biologice si ca in septembrie a avut loc o explozie la un laborator de arme biologice din Siberia!
  https://www.rfi.ro/social-114316-explozie-laborator-rusia-arme-biologice

  1. Rusia a bagat in carantina un consul chinez proaspat sosit, iar consulatul chinez din Yekaterinburg nu raspunde la telefon
   Consul General Cui Shaochun arrived in the Urals city of Yekaterinburg on Thursday to start his new job, but instead of having scheduled meetings he was told to stay at home for two weeks.
   The Chinese consulate in Yekaterinburg did not answer calls on Monday.
   https://www.thestar.com.my/news/regional/2020/02/10/russia-quarantines-top-chinese-consul-as-precaution-as-xi-promises-china-will-not-falter
   Chinei nu-i va place asta si s-ar putea sa-i ramana vodca in gat lui Putin.

   1. Autorităţile din Rusia au decis să plaseze în carantină un înalt diplomat din China
    Consulul General Cui Shaochun a sosit în orașul Ekaterinburg, situat în zona de est a Munților Urali, pentru a-și lua în primire noul post. Însă, în loc să meargă la întrevederile stabilite în agenda oficială, acesta a fost înștiințat că nu are voie să părăsească reședința în următoarele două săpămâni.
    https://www.romaniatv.net/un-consul-chinez-a-fost-bagat-in-carantina-de-catre-rusi-imediat-ce-a-sosit-in-tara_508299.html

  2. CE VORBESTI ?Sigur ca pentru america care e capul tuturor rautatilor de pe TERA PLATA e perfect “virusul” FANTOMA ! gogoriteeeeeee pentru populime !
   america vrea razboi intre rusia si china ,la mintea cocosului,ca sa slabeasca alianta rusia-china dar mai ales puternicul avint evonomic care baga america in fibrilatii si in buzunarul de la salopeta chinezeasca .!E pina si la mintea unei gaini “virusata” cu apa de ploie de catre amerloci SCENARIU !
   masmedia este cumparata de sataniastii americani ,cine sa dea doi bani gauriti pe informatia din presa aservita total lor satanistilor ?
   asa ca nu te mai strofoca sa intoxici forumul cu MINCIUNI ale presei sataniste ,la fel de “dasteapta ” ca si cea din ROMANIA care a indobitocit o intreaga natie de 30 ani ,care incepe sa-si revina .
   “pesta porcina si gripa aviara” din romania s-a “transbordat” in virus “corona” in china !!!!hi,hi,hi , ne lasi cu pielea oii….
   N-am auzit de acesti “virusi” monstruosi sa fi trecut si prin vestul europei salbatice ,cum dracu de a preferat doar estul ei ?sau n-avea viza pentru schengen ? precis.
   NIMENI NU CREDE prostiile tale ,satanistule ,nu te mai strofoca degeaba ,cu minciuni gogonate !
   PUNCT !

 6. Taica Putin sprijina pe fata fascismul!
  Şapte tineri, prezentaţi de acuzare ca nişte terorişti “antifascişti” şi “anarhişti”, condamnaţi de “terorism” de extremă stânga, în Rusia. Au primit pedepsele cele mai aspre, respectiv 18 şi 16 ani de închisoare.
  Potrivit unor ONG-uri de apărarea drepturilor omului şi opoziţiei ruse, dosarul a fost “fabricat în totalitate” cu scopul de a acredita o ameninţare la adresa puterii.
  https://www.bursa.ro/sapte-tineri-condamnati-de-terorism-de-extrema-stanga-in-rusia-86269834

  Unde va sterge putina Putin cand se va napusti dragonul rosu asupra lui?

  1. BRAVO ! Magarul moare de batrin si prostul de grija altuia !
   Nu ce va face PUTIN e problema noastra ,ci ce am ajuns noi cu MOJICII ordinati irecuperabili romini 99% ,si TOTI ca tine la conducerea natiei central/ local sa n-avem O LITRA.DE LAPTE ROMANESC ,CURAT SANATOS PE MASA.
   O sa.se inchida.granitele mintenas, ,si HANGARELE CU OTRAVURI ALIMENTARE DIN TARA vor ramine goooooooleeeeeee cu adevarat (nu ca pe vremea impuscatului cind rezervele alimentate fara numar nu mai aveau loc in buncare si silozuri),atunci ,o sa vezi DREPTATEA DIVINA cind aurul FURAT de voi, care trebuia investit in INDUSTRIA ALIMENTARA SI AGRICULTURA il veti arunca pe strazi la fel cu sacii de bani FURATI vor sta la colt de strada neatinsi.,pentru ca nu veti avea ce sa cumparati cu ei ,si sa vezi cum mergi la morminte ,DEGEABA,ca nu se vor deschide, sau cum infloreste CANIBALISMUL ,pentru acei 80%nevotanti de ADAM SI EVA impreuna cu manipulatorii lor.
   NU CUMVA ASA NE-A PROFETIT SFINTUL ARSENIE BOCA ?
   Pe noi in.loc sa ne preocupa POZITIA NOASTRA jegoasa si imbecila si IMPOSIBILA ca natie de 2000 de ani ,ca niciodata atit de saraci ,,NEPRODUCIND NIMIC pe nicaeri de.prosti si de imbecili si de puturosi ce au ajuns romanii majoritari ,cind GOSPODARIILE TARANESTI N-AU NICI MACAR O GAINA IN CURTE sa le faca un ou la MAJPRITATEA ,NOI ne preocupam de soarta lui PUTIN care PRODUCE ALIMENTE PROPRI INDIFERENT CE VINE peste ei ?
   FIECARE CUM ISI ASTERNE ASA DOARME .
   VINE SACADENTA,MOJICILOR CRIMINALI SECIRISTI romani DE ZECE PLUS TREIZECI ANI din tata in fiu, care au ucis natia la propriu. ATUNCI HOTII NATIEI ,PROSTI DE PUT care conduc ROMANIA se vor minca fizic intre ei la propriu .AU REZERVE ALIMENTARE ?
   ROMANIA NU MAI ARE REZERVE ALIMENTARE !
   ORTODOCSII HABOTNICI VOR MINCA PAMINT LA PROPRIU SI SE.VOR SATURA !
   ROMANII VOR MURII DE FOAME ,nu din cauza secetei ,ci din cauza PROSTIEI INFINITE .

   1. Scuze pentru greseli !N-am timp de corectat….
    dar tot scriu….
    fascismul este SINGURA ORINDUIRE care va pune lumea in ordine in FIECARE tara DE PE GLOB .HAOSUL O SA DISPARA SI.”.LIBERTATEA ” democratica si capitalista instant ,intr-o noapte .
    dictatura militara ,cu somatie si impuscare pe loc .
    o sa vezi adevarul, rapid .adica FASCISMUL PUR..in toate tarile “destepte “si mai putin destepte …..sa vezi emigrantii cum vor muri de foame in occident si vor fi impuscati pe strada pentru ca nu au cetatenie ,iar granitele vor fi inchise .Se da militaria jos din pod !
    VINE SI DREPTATEA !

   2. Arsenie Boca spunea:
    „Se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, se va mânca şi carne de om şi se va bea sânge de om“
    “Cei buni şi drepţi vor da jertfă mare de viaţă şi sânge, cei slabi, nimicnici şi făţarnici vor îngroşa rândurile duşmanilor noştri atât de mult, încât vor crede că sunt numai ei, atotputernici şi atoateştiitori. Asta va fi burta lor moale şi-i va duce la pierzare când va veni din Răsărit un om cu stea în frunte.”

    Ia vezi ce au pe chipie militarii chinezi!
    Ai dat-o in gard din nou, mujicule!

    1. Aberezi! OMUL CU STEA IN FRUNTE ESTE “UNSUL DOMNULUI” , obligatoriu UN RUS habotnic ortodox , un INAINTE VAZATOR CU DUHUL, ((aia e “steaua” , UN DAR DUMNEZEIESC !) NU UN CHINEZ CU stea la sapca ! DEDUCTIBIL ! (ma faci sa rid..)
     MITOCANE, adevarul despre invazia chinezilor pina la URALI l-a spus OTROC VEACESLAV, (dar si alti MARI DUHOVNICI RUSI INAINTE VAZATORI CU DUHU) deci nimic nou spui tu ! Care-i problema?
     CHINEZII sint BICIUL DOMNULUI care trebuie sa spele ORTODOXIA RUSEASCA DE SATANISTI, care sint si la ei ca si la noi majoritarii ! Ce-i nou?
     RAMASITA ortodoxa de la rusi, romani, greci, turci si evrei vor intimpina pe DOMNUL, se stie, iar inainte vor fi martirii si mucenicii DOMNULUI din fiecare popor !
     Eheeeeee, dar mai e mult pina departe, acum urmeaza EXACT ceea ce ti-am spus eu…… FASCISMUL la greu IN FIECARE STAT din UE.
     Ce cere extrema dreapta in GERMANIA, al treilea partid ca marime????
     FASCISM, NATIONALISM, INCHIDEREA GRANITELOR si expulzarea veneticilor ! EVRICA!
     IES mintenas noii hitler si musolini la inaintare.
     Sa vezi bilci, RAPD! Asa E DREPT si musai !
     E NECESARA AZI DICTATURA MILITARA IN TOATA EUROPA CA AERUL!
     SI BATE LA USI !
     CITI BANI, ATITA PESTE!

     1. Uite care va fi judecata lui Dumnezeu pentru mujici:

      1. Calugarul Aristocles din Athos (in 1917). “Toata Rusia va deveni o temnica. Sfarsitul necazurilor ei va veni din China. O mare explozie se va produce si va aparea o minune dumnezeiasca. Si vor trai altfel, dar nu pentru multa vreme”.

      2. Staretul Vissarion Optinski. “In Rusia se va intampla ceva ca o lovitura de stat. Apoi vor ataca chinezii. Vor ajunge pana la Ural. Atunci rusii se vor uni dupa principiul ortodox”.

      3. Staretul Varsonofi Optinski. “Parintele nostru a vorbit despre evrei, despre China si despre cum toti vor porni impotriva Rusiei”.

      4. Blajina Pelagheia din Riazan. “Tot ce va fi in Rusia, toate bogatiile ei vor fi maturate de chinezi”.

      5. Blajina Duniushka din satul Ciudinova (in 1948). “In Celiabinsk chinezii vor bea ceai… Da, da, vor bea ceai. Mai intai vor deschide biserici, dar va mai fi nimeni care sa le treaca pragul. Apoi vor construi multe case frumoase si stralucitoare, dar nu va mai fi nimeni care sa locuiasca in ele. Pentru ca vor veni chinezii si ii vor alunga pe toti in strada si multe lacrimi vor fi varsate. Iar spre sfarsitul lumii vor fi doua sarbatori a Sfintelor Pasti. Corecta si incorecta. Preotimea se va revolta impotriva cele incorecte si va incepe razboiul”.

      6. Staretul Antonii. “China va acoperi o mare parte a Rusiei. Galbene vor fi toate pamanturile de dincolo si dincoace de munti. Va rezista numai statului preacuviosului Andrei … Ceea ce nu inseamna ca se va pastra statul crestin rus. Poate numele va ramane, dar va fi altfel… Siberia va fi galbena, Orientul Indepartat japonez, iar pentru Siberia, pentru petrol si gaze, pentru aurul ei multe batalii vor fi, inclusiv cu americanii”.

      7, Calugarita NIla (Novikova E.A.). “Va veni o vreme cand chinezii ne vor ataca si va fi greu pentru toti… Am vazut in vis. Razboi va fi . Copii de 14 ani vor fi luati din case si trimit pe front cu arma in mana. Acasa nu vor ramane decat pruncii si batranii. Soldatii vor merge din usa in usa si ii vor alunga pe toti la razboi. Jafuri si nelegiuri vor fi. Tot pamantul va fi acoperit de trupuri fara viata”.
      https://jurnalul.antena3.ro/stiri/externe/profetii-despre-viitor-razboiul-care-va-distruge-rusia-781169.html

   1. Petre, iti inteleg lehamitea fata de bolsevici, dar abtine-te de la jignirea celorlalti cititori. Putin este unealta iudeo-masoneriei, dar joaca si un rol de ortodox, pentru a prosti poporul binecredincios din Rusia.

    1. i-as intelege si eu lehamitea fata de bolsevici, daca ar avea aceeasi lehamite, (dar de fapt infinit mai mare, ar fi drept ) fata de satanistii europa-america.
     europenii au tinut slugi si au supt paminturile romanesti din transilvania opt sute de ani, iar de 30 ani au supt si au ras intreaga romanie la propriu , ajungind o hazna la propriu, atit poporul indobitocit si satanizat cit si paminturile, bineinteles cu ajutorul satanistilor securisti romani.de aceea vina occidentanilor este infima in acesti 30 ani, fata de a romanilor getbeget ajunsi calaii neamului romanesc(securistii regalisto – libetali, vesnicii lingai ai occidentului,din tata in fiu, despre care ne scrie cu lux de amanunte poetul cu lehamite si vehementa nedisimulata (“ai nostri tineri la paris” !) pe care occidentalii niciodata nu a dat mucii pe ei in istorie, tinindu-i doar pe hol de vorba, niciodata ca invitati in salon, (fiind prosti fundamental, fara coloana si demnitate ) ,si nu la masa cu “incoronatii” curwei heuropei ,)) fara SCUZA, deci .
     iar satanistii americani ne-au omorit mii de romani in bombardamente la misto in 1944,si azi ocupindu-ne fizic cu trupe pe care le finantam cu sume incomensurabile, le deservim cu carne vie si organe, si le facem jocurile in razboie ca carne de tun, care firesc nu ne apartin, iar bipezi ca acest sectant de nu scot un sunet ca slugi sataniste ce sint.
     “cine a indragit strainii, minca-i-ar inima ciinii” se refera poetul national pe drept, nu doar la est si sud ci mai ales la vestul salbatic, imperialist si satanist 100%, pe care PROOROCUL EMINESCU il cunostea bine, si nu da nici mucii pe el, de aceea l-au executat.
     Glasul SFINTEI TREIMI ne vorbeste raspicat prin GURA SFINTULUI PARINTE IUSTIN PIRVU :nici vest, nici est, nici sud, nici nord ci doar SUS IN CER sa privim, pentru ca noi romanii, ortodocsi crestinati de PRIMUL APOSTOL CHEMAT AL DOMNULUI, ANDREI nu avem alta scapare, pusi de DUMNEZEU aici , nu intimplator, la aceasta rascruce de drumuri.
     NEUTRALITATEA NATIEI ROMANE ar fi trebuit sa fie incepind cu GLASUL LUI EMINESCU, OBIECTIVUL FUNDAMENTAL al acestei tari,ca si buna vecinatate cistigate cu pretul vietii daca e necesar, ceea ce n-ar fi fost niciodata cazul daca privirea ortodoxa curata ni s-ar fi ridicat la CER, de unde ne vine salvarea.Dar satanistii de romani, atit de prosti sint, incit provoaca estul, inchinindu-se imbecil vestului satanist, cu consecinte mintenasi nefaste(gura bate c….)
     dar insii imbecili ca ei, spun NU estului ca sa spuna DA vestului satanist si am vrea grija DOMNULUI ? !NICIODATA!
     De aceea insi ca el, care au adus regalitatea, prin care a venit tot raul neamului romanesc (si lovitura de stat din 1989, infometarea romanilor timp de zece ani si devalizarea romaniei nu ar fi fost posibila daca regele mihai impreuna cu camarila din extetior si din exterior n-ar fi tras toate sforile, pentru ca sa existe singura lege criminala din estul europei “restitutio in integrum”.)
     Aacesti insi ROMANI DEMONIZATI LA PROPRIU vesnic in genunchi in fata vestului satanist si imperialis , pentru favoruri strict personale, (niciodata nationale,), egoiste si criminale sint raul fundamental al natiei romane, niciodata rusii si oricare conducator vremelnic, azi fiind putin.
     IMBECILITATEA acestor insi, romani satanisti, sint cei care provoaca URSUL, ca sa mirie si sa-si incordeze dosul palmei.
     NISTE INTELECTUALI GENIALI SI HABOTNICI ORTODOCSI, ar stii ca acesta este TESTAMENTUL NEAMULUI ROMANESC, DEMNITATE PRIN NEUTRALITATE, CU O ORTODOXIE CURATA LA BAZA NATIEI SI EDUCATIEI FIECARUI ROMAN nascut., si vestul si estul nu pot exista decit ca VECINI DE NADEJDE, si nu dusmani miriind prin gard, din cauza prostiei ancestrale a asazisilor intelighenti de Mucava care cheama vestul in ajutor, fara demnitate, ca sa faca misto (sa provoace imbecil si impardonabil) de est.
     Eu visez cu speranta maxima, la ziua INTRARII IN ACTIUNE A DUHULUI CAPITANULUI GENIAL CONELIU ZELEA CODREANUN, care asteapta momentul propice pentru a actiona.
     Acest “DUH” DUMNEZEIESC, CAPITANUL A PROOROCIT ca odata Nascut, va fi VESNIC VIU,chiar daca se retrage pentru a studia mai bine problema ca sa ACTIONEZE MAI MULT CA PERFECT., adica INTELEPT cu ajutorul DUHULUI SFINT.
     Asa sa ne anute DUMNEZEU !
     AMIN !
     APA TRECE, PIETRELE RAMIN !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button