X

Ditrău, pretext pentru poliția internetului: Avocatul Poporului vrea reglementarea mediului online după o anchetă în Harghita

Image result for sri lanka ditrau

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocatul Poporului a finalizat ancheta în cazul Ditrău, județul Harghita, unde localnicii au protestat față de angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o brutărie din sat, și a constatat existența unui conflict mai vechi între patronii brutăriei și foști angajați, punând în discuție inclusiv reglementarea mediului online cu privire la manifestările instigatoare la ură, transmite Radio Europa Liberă. 

Avocatul Poporului susține că în Ditrău există un conflict mai vechi, de natură economică, între societatea care administrează brutăria, AGM Eco Corporate SRL, și câțiva foști angajați.

„Apariția celor doi cetățeni sri-lankezi a acutizat acest conflict și a condus la manifestări excesive și intolerante din partea mai multor cetățeni„, a transmis, vineri, instituția într-un comunicat de presă.

Potrivit Avocatului Poporului, în acutizarea conflictului au avut un rol important lipsa de informație și „temerile nefondate” ale localnicilor referitoare la statutul cetățenilor străini angajați la brutărie. Între timp, situația s-ar fi calmat.

„În timpul anchetei efectuate de reprezentanții Avocatului Poporului, în cadrul discuțiilor purtate cu persoane din comunitatea locală, cu patronii brutăriei, cu cei doi muncitori din Sri Lanka, au constatat că situația se calmase, comunitatea regreta că s-a ajuns într-o situație nedorită, cei doi muncitori se simțeau în siguranță și continuau să vină la lucru„, se precizează în comunicatul instituției.

Preotul capelan din comunitate a avut o „conduită neadecvată”, care a contribuit la „aprofundarea” conflictului, este o altă concluzie a Avocatului Poporului, în timp ce primarul localității „a gestionat corespunzător situația”.

„Trebuie menționat că situația de mai sus a fost posibilă și în contextul unor informații eronate și nefundamentate venite din surse mass-media”, mai spune Avocatul Poporului.

Primarul din Ditrău discută acum cu Universitatea Babeș-Bolyai pentru a lansa o campanie de informare referitoare la prevenirea și combaterea fenomenelor sesizate.

„Avocatul Poporului precizează că mare parte din conflict s-a derulat prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare, fapt ce a condus la propagarea acestuia în mediul online. Astfel, a fost observat faptul că vehemența manifestărilor neadecvate a dobândit amplitudine în spațiul virtual„, mai precizează instituția.

Acesta este contextul în care Avocatul Poporului aduce în discuție lipsa de reglementare a Internetului, pe fondul unui discurs instigator la ură.

Avocatul Poporului lucrează în prezent la un Raport special privind Discursul Instigator la Ură, care va aborda inclusiv „chestiunea lipsei de reglementare a mediului online” cu privire la astfel de manifestări.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Alogenul parazit trebuie suspendat urgent, daca nu vrem sa disparem ca popor si ca oameni ! spune:

    “Avocatul Poporului a finalizat ancheta în cazul Ditrău, județul Harghita, unde localnicii au protestat față de angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o brutărie din sat, și a constatat existența unui conflict mai vechi între patronii brutăriei și foști angajați, punând în discuție inclusiv reglementarea mediului online cu privire la manifestările instigatoare la ură, transmite Radio Europa Liberă”
     https://flux24.ro/ditrau-pretextul-pentru-politia-internetului-avocatul-poporului-vrea-reglementarea-mediului-online-dupa-o-ancheta-in-harghita/

    CE POATE MAI COACE UN ALOGEN AFLAT LA CONDUCEREA UNEI INSTITUTII A POPORULUI NOSTRU ?
    PAI CA UN LUP IN BLANA DE OAIE CE ESTE, SI NU CA AVOCAT AL POPORULUI ASUPRIT ISI ARATA COLTII, ISI ARATA ADEVARATA FATA SI BLANA, ACEEA DE AVOCAT AL STRAINILOR IMPOTRIVA NOASTRA, IMPUNAND LEGI PENTRU A CENZURA ADEVARUL, SUB ACUZATIA PERFIDA DE INSTIGARE LA URA !
    ASA CUM BINE CONSTATA MERELE FILOSOF PETRE TUTEA IN  ANII 35 AI VEACULUI TRECUT, IN PLINE “BINEFACERI” OCCIDENTALE CU “REGII” LOR :
    “STATUL ACESTA ÎI  APARA PE STRAINI DE NOI. CA-N COLONII” !!!

    “Într-un stat, care politiceşte e vasal şi-şi varsă sângele la comanda altora, care etnic e o cloacă internaţională şi economiceşte o colonie, care îşi trimite – prin decalaj, concesii, dobânzi – peste graniţe prinosul brazdei şi prisosul muncii, ar fi o nebunie să munceşti mai mult decât strictul necesar. Statul român actual nu apără bogăţiile ţării şi nu garantează munca naţiunii. Nu, pentru că nu e statul naţional al Românilor ci, statul sucursală la gurile Dunării al burgheziei apusene. Creat cu ajutorul ei, pentru interesul ei, sub sugestiile ei imperative şi după modelul furnizat de ea – statul acesta nu ne apără pe noi de străini, ci pe străini de noi: siguranţa transporturilor, creditelor, plasamentelor, funcţionarilor lor. Ca-n colonii. De aceia nu e tragere de inimă în ţara românească. De ce să ari, să gândeşti, să alergi – în plus? Pentru cine? Pentru ce?”

    Petre Tutea – Manifestul Revolutiei Nationale – 1935… in pline “binefaceri” si “valori” occidentale. Si arc peste timp in 2020 in aceleasi “binefaceri” si “valori”  occidentale de 30 de ani… DEGEABA….
     https://m.activenews.ro/stiri-politic/Acesta-este-textul-pentru-care-vor-sa-l-interzica-pe-Petre-Tutea-Statul-acesta-ii-apara-pe-straini-de-noi.-Ca-n-colonii.-Aici-sta-cauza-indolentei-noastre-in-EXPLOATARE.-De-ce-si-pentru-cine-sa-muncesti-in-plus-123784

    1. Petre Tutea avea perfecta dreptate si avem conducatori marionete de zeci de ani, nu doar de cand a ajuns Iohannis presedinte. Papusarii ne aduc acum pe unii mai napastuiti, ca sa ne ia locul si daca nu suntem sclavi cuminti mai luam si o epidemie, precum chinezii!
      Galati: 13 persoane întoarse din China, izolate la domiciliu
      https://www.gds.ro/Actualitate/2020-02-08/13-persoane-intoarse-din-china-izolate-la-domiciliu/
      Numarul oficial al mortilor a ajuns la 722, iar personalul medical nu se mai apropie de cei infectati ci coronavirus: roboţii pulverizeaza dezinfectanţi şi administreaza medicamente pacienţilor!
      ”Produsele robotizate inteligente pot înlocui în mod eficient medicii şi asistenţii medicali în unele activităţi, reducând astfel riscul de infectare”
      https://www.digi24.ro/stiri/externe/foto-robotii-trimisi-in-prima-linie-a-luptei-impotriva-epidemiei-de-coronavirus-din-china-1256845
      https://www.gds.ro/politica/international/2020-02-08/numarul-persoanelor-decedate-din-cauza-coronavirusului-a-ajuns-la-722/

      1. In curand coronavirusul va inchide toate granitele, imigrantii vor fi de domeniul trecutului si vom avea alte probleme mult mai mari.

        Arsenie Boca: “Mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări!”.

  2. Versurile care au declanșat atacurile alogenilor, marionetelor progresiste împotriva marelui român Tudor Gheorghe

       PĂPUȘARU’ A HOTĂRÂT

    Păpuşaru’ a hotărât: tu acolo, el aici,
    Lăsaţi liberi hoţii mari, arestaţi hoţii cei mici.
    Puneţi şefi oameni pătaţi, şantajabili mai ales.
    Fac ce trebuie, când vrem și putem să-i schimbăm des.
    Nu-ndrăznesc să zică „nu”!
    Iar de zic, le-arăți un pic coada mâții din dulap
    Și-ai să vezi cum tac chitic!

    Fiţi atenţi la procurori, căutaţi veleitari,
    Caractere de nimic, oameni mici ce se vor mari.
    N-am nevoie de deştepţi! Mediocri, cât mai mulţi!
    Proştii care-i promovăm sunt mai buni decât cei culţi.
    Ei nu-ntreabă, nu gândesc, fac ce vrem și e de-ajuns!
    N-are sens să-i bănuiesc c-ar avea vreun gând ascuns…

    Cei mai buni sunt cei lipsiţi de cultură şi talent.
    Guralivii cu tupeu să ajungă-n Parlament!
    Cumpărați, că nu sunt scumpi, câțiva jurnaliști… de top!
    Care spun că e senin, când afară e potop!
    În Guvern, incompetenți, e de-ajuns să fie… trei.
    Da’ bătuți în cap de tot, să putem conta pe ei!

    Secretari de stat mai mulţi, p-ăşti’ am să-i aleg chiar eu,
    Mă pricep la proşti cu ştaif mai bine ca Dumnezeu.
    Şeful statului? Lăsaţi să-l aleagă cum or vrea…
    Ăștia de-i tot aiurim c-o bere şi-o acadea!
    Iar când se vor fi aşezat lucrurile cum le vrem,
    Ştergem tot ce-a fost mai bun… şi-ncepem să guvernăm!

    IAR DIN REACTIA ALOGENILOR SI A COZILOR LOR DE TOPOR, E SEMN CA LE E TEAMA DE ADEVAR ! SA NU SE TREZEASCA POPORUL LA ADEVAR ! DIN ADORMIREA SI SPALAREA DE CREIER CU “VALORI” OCCIDENTALE !
    DE ASTA VOR STAT DE “DREPT” SI “JUSTITE” INDEPENDENTA PATRONATA DE AMBASADELE LOR OCCIDENTALE…ALTFEL, CUM MAI POT JEFUI BOGATIA POPORULUI ASUPRIT PRIN BANCILE, CORPORATIILE SI MULTINATIONALELE LOR ! CUM MAI POT DISTRUGE IDENTITATEA NATIONALA SI CRESTINA FAVORIZAND INVAZIA STRAINILOR , A MAHOMEDANILOR, A SODOMISTILOR HOMOSEXUALI !?
    PENTRU ASTA VOR ANTICIPATE, NU MAI AU RABDARE SI STIU CA ACUM AU CONTROLUL PARGHIILOR SI INSTRUMENTELOR DE MANIPULARE SI FRAUDARE A VOTULUI ! DE LA PROPAGANDA SI SPALAREA DE CREIER LA MASSMEDIA LOR : TV RADIO NET…PRIN ASA ZISELE “SONDAJE” DE OPINIE, LA “VOTUL” MANEVRAT DIN TASTATURA CALCULATORULUI SI “MARJA ERORILOR DE SOFT” PRIN  SISTEMUL DIGITAL INFORMATIC AFLAT IN MANA LOR !
     

  3. Madam’ Renate se executa cu celeritate ca un agent securist buimacit de spontaneitatea revoltei… De data asta a fost pe bune – E foarte GRAV pentru sistem ! Mizerabile slugi , jivine globaliste! La “ancheta” Caracal Madam’ Renate parea ca s-a imbolnavit “Orbul Gainii” , a tacut “senil” si puturos ca “scroafa in lanul de porumb” ! Acum pare foarte revigorata…..

  4. Interesant ca tanti renate nu cere introducerea unor filtre in ce priveste continuturile licentioase, pornografice de pe internet care sunt o mare problema si un pericol pentru integritatea sufleteasca si trupeasca a multor femei si barbati! Pe ea o dernajeaza mesajele patriotice sau cele crestine! Este o sorosista care pute de la departare a sexo-marxism!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button