X

PNL plătește nota: scutește o bancă de o datorie uriașă! Iată de ce țopăiau bancherii în piață împotriva fostului Guvern

De ce țopăiau bancherii în piață împotriva Guvernului? PNL plătește nota: scutește o bancă de o datorie uriașă!, Foto: Justițiarul.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De ce țopăiau bancherii în piață împotriva Guvernului? PNL plătește nota: scutește o bancă de o datorie uriașă!, Foto: Justițiarul. ro

Deși l-au lăsat atâta amar de vreme pe Cîțu să schelălăie neîntrerupt pe toate miloacele de informare în masă despre “găurile” care trebuie acoperite prin împrumuturi imense, guvernul PNL este neobișnuit de darnic cu băncile private, cărora este gata să le șteargă “din pix”, printr-o ordonanță de urgență, peste un miliard de lei, o obligație izvorâtă dintr-o decizie a ÎCCJ.

Dacă ai atâtea găuri pe care nu știi cum să le acoperi și ești nevoit să faci împrumuturi cu dobânzi piperate, oare cum naiba te poți gândi să renunți dintr-un foc la 1,3 mld lei? Ce concluzie ai putea să tragi din această puternică și ciudată contradicție logică?

“Guvernul Orban, în şedinţa care începută la ora 14.00 şi care nu s-a încheiat încă la ora 22.00, a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care Raiffeisen Bank a fost iertată de obligaţia de a plăti peste un miliard de lei, izvorâtă dintr-o decizie a ÎCCJ. Dezvăluirea este făcută de Lia Olguţa Vasilescu, fostul ministru al Muncii.”, a scris stiripesurse.ro

Foto: captură facebook

“Circul de stat s-a mutat la Palatul Victoria! Se da o ordonanta pe sfertul de ora, fara sa fie avizele necesare, lucrata pe genunchi de angajatii ministerelor adusi de acasa ca sa lucreze noaptea ca hotii!
Au aprobat si scutirea bancilor de 1,3 mld lei, bani datorati statului ca urmare a unor hotarari judecatoresti. Nu mergeti dupa fenta! Nu clientii trebuiau sa plateasca, aceea e alta poveste, ci bancile!
Printre cele scutite e si una al carei director sarea in piata ca mingea, alaturi de angajatii sai, la protestele contra guvernelor PSD. Acum isi primeste plata, ca doar nu ingheta ca fraierul pentru principii! Vedeti? Daca nu au venit si copiii sa tipe sa plece PSD, nu merita alocatii! Cica nu au bani pentru alocatii si pensii si autostrazi! Bine ca au pentru banci!”, a scris pe facebook Lia Olguța Vasilescu

Din fericire, toată această mârșavă intenție a guvernării Orban nu s-a mai materializat ieri, sub pretextul că adoptarea ordonanţei de urgenţă a fost amânată, pentru că actul normativ nu avea toate avizele necesare, însă există o probabilitate ridicată ca “amânarea” să fi avut loc tocmai pentru că această informație a transpirat în presă, înainte ca liberalii să-i poată pună pe români în fața faptului împlinit.

Cert este că liberalii au început să fie trădați de la interior chiar de proprii lor oameni, scârbiți de amploarea jafului, incompetenței și a corupției care se desfășoară sub ochii lor. În PNL încă mai sunt antagonisme între liberalii veritabili și sedimentele PDL-iste ajunse ca o viitură în rândul unui partid istoric. Unele lucruri sunt de nesuportat, mai ales pentru cei din generațiile mai tinere.

Finanțările protestelor și ale uriașei mașini de propagandă din mass media nu au putut să vină din neant, din văzduh. Acum se adună încetul cu încetul înapoi datoriile, investițiile făcute de către cei din afara României în industria de propagandă și manipulare care a dezbinat o țară întregă și a întors categorii sociale diferite și chiar generații diferite, unele împotriva celorlalte.

Așa că acum bancherii țopăitori din piață își așteptau și ei răsplata; face mult până la urmă și un mărunțis de peste un miliard de lei pentru o bancă mică și pricăjită precum Raiffeisen Bank

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Dormi in pace, popor roman, 80%, satanistii care n-ati mers la votul pentru Familia Biblica ADAM SI EVA, in schimb ati
    mers ca vitele dusi de la spate ca sa votati pe plavanul iohanis si SISTEMUL lui mafiot de 30 ani .
    Dar sa va mobilizati cu milioanele non stop, la strigatul de disperare al copilei ALEXANDRA MACESANU violata si macelarita de sistemul mafiot posdecembrist prin sluga lor dinca, alt psihopat plavan si ca el citi altiii, identici pe intrgul cuprins al tarii care au rapit milioane de copii romani, nu sinteti CAPABILI ROMANILOR SATANISTI si homalai IN MASA, incapabili sa-l intrebati pe PALAVANUL PROSTAVAN IOHANIS, unde sint COPIII natiei RAPITI de interlopii vostri si ce fac AUTORITATILE platiti pe bani grei de la buget ca sa apere natia care ii plateste ?
    Domnule in ROMANIA VA CURGE SINGELE PINA LA ZABALA CALULUI INITIAL, fara tagada, pentru ca NIMENI NU ARE VREO SCUZA pentru ca a ajuns atit de dobitoc, indifetent de propaganda din massmedia si din scoala

    1. Referendumul pentru Familie a fost TESTUL care a scos la vedere acea complicitate sinucigasa dintre masa gregara inconstienta, pe alocuri infatuata dar putreda in prostie, nesimtire,indiferenta SI elementul administrativ-politic care in mod voit NU a facut o informare corecta si sustinuta. Peste toate, Presstitutia bucuresteana si-a confirmat conditia de sluga sodomist-globalista .

    2. “sa votati pe plavanul iohanis si SISTEMUL lui mafiot de 30 ani”
      Bre Gheorghe, cand s-au facut 30 de ani de cand romanii il tot voteaza pe Iohannis si sistemul lui mafiot? Vezi ca ai incurcat medicamentele si asta iti da si cosmarele cu sangele pana la zabala cailor.

      1. BAI, nea ptetrache,mai mergi si tu pe la vreo scoala cu staif si vezi cum s-o fi definind o extrapolare !?
        si daca crezi ca cei care s-au perindat pe la putere de 30 ani ,ORICARE,FARA EXCEPTIE DECI(cu toti membrii de partid si portari si institutii ,oricare postdecembriste )sint altii decit slugile satanei 100%,ai probleme grave cu neuronul dar mai ales cu SFINTA TREIME .
        DECI ,SISTEMUL SECURISTO-POLITIC postdecembrist trebuie ras pina la os ,si dezifectat cu acid sulfuric,,cu neam cu tot,cu vecini ,nasi si fini,metrese ,ciini si pisici .
        iar habitatul lor ars cu benzina ,nu doar pentru dezinfectie,ci si pentru EXORCIZAREA mediului inconjurator pe o raza de o suta km.
        Si tot,deci ,iohanis este copia la indigo a fiecarui securist ,politician, tehnocrat,ziarist ,jurist,procuror academician,politist,jandarm,
        badigard,femeie de serviciu ,votant psd,pml,pdl,etc.aceeasi mizerie,
        profesor,doctor,sofer pe masina SAFULUI de la minister sau cap .
        Sigur ,spunea cineva,ca daca printre acesti satanisti n-ar fi infiltrati si citiva OAMENI ai lui DUMNEZEU,azi ROMANIA era ocupata de alte PIEI 100% ,iar romanii pusi in tarc .
        POATE TE DUMIRESTI…

          1. PETRACHE,hai ,lamureste-ma si pe mine ,eu care mi-s dintre astia toti ,ca nu ma dibui ,NEAM….

            p.s.
            daca tot ai facut lumea curioasa,DIVERSIONISTULEEE,
            mama lu da NARAV…

    1. @MSL
      Cum iti permiti tu sa spui de Rusia cea Ortodoxa … cum sa tina ei cu DRAC-ul, pardon CARD-ul …

      Pentru cei ce tot cred in aceasta minciuna (ortodoxia ruseasca) … uitati-va pe o harta a lumii … si ganditi-va cate popoare au fost chinuite de conducatorii criminali ai acestui popor (poporul rus) … crestinat atat de tarziu, ca si in insulara UK aparusera deja de mult timp crestinii romani …

      Nu zic ca populatia de etnie rusa este criminala dar beneficiaza dupa directia data de imparatii lor…

      https://www.timpul.md/articol/cum-s-a-cretinat-rusia-46432.html

      Cine a fost inainte, oul sau gaina?

      https://ro.wikipedia.org/wiki/Istoria_cre%C8%99tinismului_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button