X

Activistă finlandeză pro-migrație ucisă chiar de iubitul ei imigrant arab

Sursa Foto: summit. news

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poliția din Finlanda investighează uciderea unei femei ucise de fostul ei iubit imigrant după ce a postat mesaje de migrație în masă pe rețelele de socializare.

Se presupune că Sanni Ovaska a fost ucisă săptămâna trecută de Hasan Alqina, care apoi s-a sinucis. Alqina era în țară ca solicitant palestinian de azil și i s-a refuzat anterior un permis de ședere.

Autoritățile au fost alertate după ce un vecin a văzut dovezi despre o crimă la apartamentul din Hämeenlinna. O fotografie a fost postată ulterior pe Twitter care arată sângele care se scurgea de sub ușa apartamentului.

“Se pare că Ovaska a făcut postări anti oameni albi pe conturile ei de socializare, precum a susținut o varietate de cauze progresive”, relatează National File .

Sursa acestei afirmații a fost comentatoarea finlandeză Tiina Wiik, care a triumis pe tweeter: „Tânăra are un iubit arab azilant și scrie postări pe rețelele de socializare despre cât de răi sunt bărbații albi. Aveți idee despre cum s-a terminat totul? ”

Wiik susține că femeia a fost ucisă pentru că încerca să-și părăsească iubitul.

“Nu este primul caz în Finlanda”, a remarcat Wiik. “Un afgan a violat și și-a ars iubita, un irakian a decapitat o femeie de vârstă medie care încerca să-l părăsească.”

Poliția spune că ancheta este încă în fazele incipiente și că motivul rămâne necunoscut. Unii au susținut, de asemenea, că femeia a fost decapitată, deși acest lucru nu a fost confirmat.

Acesta nu este singurul caz de femei atacate sau ucise de migranți cu care au avut o relație romantică.

Anul trecut, în Normandia, Franța, o activistă pro imigrare a fost înjunghiată până la moarte de fostul său partener migrant care se cazase la ea acasă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button