X

Activistă finlandeză pro-migrație ucisă chiar de iubitul ei imigrant arab

Sursa Foto: summit.news

 

Poliția din Finlanda investighează uciderea unei femei ucise de fostul ei iubit imigrant după ce a postat mesaje de migrație în masă pe rețelele de socializare.

Se presupune că Sanni Ovaska a fost ucisă săptămâna trecută de Hasan Alqina, care apoi s-a sinucis. Alqina era în țară ca solicitant palestinian de azil și i s-a refuzat anterior un permis de ședere.

Autoritățile au fost alertate după ce un vecin a văzut dovezi despre o crimă la apartamentul din Hämeenlinna. O fotografie a fost postată ulterior pe Twitter care arată sângele care se scurgea de sub ușa apartamentului.

„Se pare că Ovaska a făcut postări anti oameni albi pe conturile ei de socializare, precum a susținut o varietate de cauze progresive”, relatează National File .

Sursa acestei afirmații a fost comentatoarea finlandeză Tiina Wiik, care a triumis pe tweeter: „Tânăra are un iubit arab azilant și scrie postări pe rețelele de socializare despre cât de răi sunt bărbații albi. Aveți idee despre cum s-a terminat totul? ”

Wiik susține că femeia a fost ucisă pentru că încerca să-și părăsească iubitul.

„Nu este primul caz în Finlanda”, a remarcat Wiik. „Un afgan a violat și și-a ars iubita, un irakian a decapitat o femeie de vârstă medie care încerca să-l părăsească.”

Poliția spune că ancheta este încă în fazele incipiente și că motivul rămâne necunoscut. Unii au susținut, de asemenea, că femeia a fost decapitată, deși acest lucru nu a fost confirmat.

Acesta nu este singurul caz de femei atacate sau ucise de migranți cu care au avut o relație romantică.

Anul trecut, în Normandia, Franța, o activistă pro imigrare a fost înjunghiată până la moarte de fostul său partener migrant care se cazase la ea acasă.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!