X

Atacul la Tudor Gheorghe din partea hashtagiștilor Andrei Caramitru și Daniel Funeriu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tudor Gheorghe îi face praf pe Caramitru și Funeriu: Cum pot ăștia să spună așa?

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, și Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, l-au atacat dur pe rapsodul Tudor Gheorghe, acuzându-l că face propagandă pro-comunistă în spectacolul „Degeaba 30”, difuzat la TVR, pe 26 ianuarie.

Tudor Gheorghe a fost de-a dreptul șocat de aceste acuzații, dat fiind că tatăl său a fost condamnat politic 20 de ani.

Doamne fereşte, ce înseamnă să nu-ţi dai seama ce vorbeşti. Cum să fiu eu nostalgic după perioada comunistă când tatăl meu a fost condamnat politic 20 de ani, iar eu aruncat în stradă? Cum pot ăştia să spună aşa? Că n-am fost membru de partid, slavă Domnului! Eu n-am intrat în niciun partid politic. Eu am fost interzis să cânt în perioada aia. Mă rog, treaba lor, să fie sănătoşi“, a replicat legendarul rapsod.

Mai mult, el le-a explicat lui Funeriu și Caramitru Jr. de ce spectacolul se intitulează „Degeaba”.

Dacă asculţi tot spectacolul, de la cap la coadă, îţi dai seama despre ce e vorba. Dar ei dacă nu au văzut spectacolul şi doar au luat fragmente… au scos din context. Spectacolul începe cu un omagiu profund, adevărat şi trist pentru cei care şi-au dat viaţa în ’89, pentru cei care au murit ca eu şi noi să stăm liniştiţi, să cântăm şi să putem să ascultăm aceste versuri. Se cheamă «Degeaba», dar nu pentru că nu s-a făcut nimic în ţara asta, ci pentru că o generaţie întreagă nu mai are încredere. E ţipătul de disperare al unei generaţii care se vede debusolată, care nu mai are încredere în capacitatea creatoare a acestui popor, o generaţie care a fost păcălită, care a tot aşteptat şi a tot aşteptat şi nu se întâmplă nimic. Despre asta e vorba, nu că nu s-a făcut nimic. S-au făcut lucruri. A, că avem de toate, da şi e normal să fie aşa. Fiecare înţelege ce vrea şi ce poate”, a explicat Tudor Gheorghe.

În ceea ce privește criticile și acuzațiile, el a spus că preferă să aplice vorba „câinii latră, caravana trece”.

„Nici măcar nu le resping, nu le iau în seamă. Nu mă interesează prostiile pe care le debitează ba unul, ba altul. Nu mă ating. E aşa de normal. Fiecare om are părerile lui. Te laudă mulţi şi te înjură puţini. Dacă nu exista nicio reacţie mi se părea ciudat. Dar bravo lor! Eu cred în ce am făcut şi nu numai eu. O vorbă frumoasă: câinii latră, caravana trece. Dacă ăsta e limbajul lor, să fie sănătoşi. Eu sunt mai delicat”, a precizat Tudor Gheorghe.

Cum l-a atacat Andrei Caramitru pe Tudor Gheorghe:

„Înțeleg ca Tudor Gheorghe – un cântăreț altfel foarte talentat – face propaganda pro-comunism și Ceaușescu. Cică au trecut 30 de ani degeaba.

Stimate domn cu ghitară și mustață, uite cum sta treaba:
– e mai bine acum pentru că avem ce mânca
– e mai bine acum pentru că nu e frig in case și e lumină pe străzi noaptea
– e mai bine acum pentru că putem vizita și lucra în alte țări. Nu mai suntem închiși ermetic aici ca intr-o pușcărie
– e mai bine acum pentru ca suntem liberi sa vorbim și sa votăm. Să protestăm dacă vrem. Să cerem politicienilor să și facă ceva pentru noi.
– e mai bine acum pentru ca putem lucra la firme private și – dacă nu ne convine – putem schimba locul de muncă sau sa începem o afacere. Nu suntem obligați sa lucram toată viața la uzina IMGB de exemplu sau la CAP-ul sătesc
– e mai bine acum pentru ca putem asculta orice muzica, vedea orice film, citi orice carte. Nu doar ce ne dă tătuca ca propagandă.

E mai bine și pentru tine domnule cu mustață și ghitară. Că faci bani frumoși din spectacolele tale nu? Ai un fel de afacere a ta, care merge foarte bine. Și înțeleg ca îți place sa mergi in vacante in străinătate.

Multi ticăloși și ipocriti in țara asta….”.

Ce i-a transmis anterior Daniel Funeriu lui Tudor Gheorghe:

„Băi Tudor Gheorghe, ia fii atent aici: cât ai fi fost tu de talentat în muzică și versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei și alți 1000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga zdranga la mandolină spunând că a fost degeaba! Băi talent: nu-ți e rușine la senectute să spui că e totuna să iei, când ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coadă 4 zile pentru 25 de l de benzină? Băi nenicule! E totuna să vezi banane doar în filme americane sau să cumperi la orice oră din zi sau noapte la colț de stradă? Johnny Mandolină, e același lucru să stai iarna la 10°C sau să te lăfăi în Bali? Nu ți-e rușine ca de la înălțimea talentului cu care te-a înzestrat Dumnezeu să bagi minciuna că „a fost degeaba” în mintea oamenior care au făcut, prin sudoarea frunții lor, țara asta să stea la masă cu Germania, Franța și Spania în loc să facă plecăciuni dictatorilor din Congo și Coreea de Nord?
Mizerabile rapsod: dacă nu era omorât ca un vierme idolul tău, Ceaușescu, eu și mii de ROMÂNI ca mine, care au luat calea pribegiei de tineri, ar fi murit fără să-și revadă frații și părinții, și tu spui că degeaba au trecut 30 de ani? Cine ești tu, mă, să-ți permiți să dai sentințe despre ce au realizat, în 30 de ani, românii? Da, pentru tine degeaba! Nu ai înțeles că lumea evoluează și respiră fericire, nu plenare PCR! N-o mai lungesc că e degeaba cu tine, și îți spun atât: să-ți fie rușine, canalie talentată! Să-ți fie rușine nici măcar pentru că ți-ai bătut joc de eforturile a 20 de milioane de oameni! Ci pentru că, la bătrânețe, ți-ai bătut joc de ce-ai făcut o viață întreagă, ți-ai bătut joc de talentul unic pe care l-ai primit de la Natură, ți-ai bătut joc de o țară și oamenii ei, pe care nu cred că ai să-i înțelegi vreodată!
Pune-te, mă, în genunchi în fața copiilor acestei țări și cere-le iertare!”.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

 1. “E totuna să vezi banane doar în filme americane sau să cumperi la orice oră din zi sau noapte la colț de stradă?”

  Bai Funeriule, in orice tara bananiera poti cumpara banane si in orice tara bananiera invatamantul este distrus, ca nu-ti trebuie educatie ca sa mananci bananele fara coaja, ca scrie in supermarket ca nu se consuma coaja!
  Bai Funeriule, chiar tu aveai oarece reprosuri la situatia actuala din tara, dar ti s-a sters memoria de la coronavirus!

  Funeriu: “Incredibil cât de imbecil/penibil/ridicol/lipsit de simţ al ruşinii poate să fie PNL: ăştia cică vor face competiţie de CV pentru europarlamentare”.
  https://www.stiripesurse.ro/daniel-funeriu-ataca-mascarada-din-pnl-incredibil-cat-de-imbecil-penibil-ridicol-lipsit-de-simt-al-rusinii-poate-sa-fie_1288493.html

  Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației din perioada 2009-2012, a catalogat rezultatele României la ultimele teste PISA drept „un dezastru”
  https://psnews.ro/fostul-ministru-al-educatiei-daniel-funeriu-concluzii-dure-dupa-rezultatele-testelor-pisa-este-un-dezastru-330543/

  Cretini au fost, cretini sunt inca!

 2. Biserica din curtea Spitalului TBC din Sibiu face zilnic slujbe pentru pacienții cu coronavirus: „Să ne rugăm pentru bolnavii din China”
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/o-biserica-din-sibiu-face-zilnic-slujbe-pentru-pacientii-cu-coronavirus-sa-ne-rugam-pentru-bolnavii-din-china-1252101

  132 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte 1.459 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 5.974. Numărul real de cazuri în China, inclusiv cele nedetectate, depăşeşte 40.000 în prezent. „E uşor să vedem această cifră dublându-se sau triplându-se, şi asta doar în oraşul Wuhan”, a spus profesorul Vespignani.„Nu se va opri săptămâna viitoare sau luna viitoare”.
  https://www.capital.ro/virusul-misterios-ar-putea-face-mii-de-decese-evacuari-in-masa-si-disperare-in-china.html

  British Airways suspendă toate zborurile spre şi dinspre China
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/british-airways-suspenda-toate-zborurile-spre-si-dinspre-china-pentru-a-limita-raspandirea-coronavirusului-1252079

  Magazinele din China nu mai fac faţă cumpărătorilor
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/magazinele-din-china-nu-mai-fac-fata-cumparatorilor-care-isi-fac-provizii-pentru-apocalipsa-coronavirus-1252070

 3. OFF TOPIC:

  Rugăciunea Tatăl Nostru, modificată. Care este noua versiune şi cum explică Biserica Catolică această schimbare

  Biserica catolică din Italia va folosi, din acest an, o nouă versiune a rugăciunii Tatăl Nostru, mai precis, invocația ”Nu ne duce pe noi în ispită” va fi înlocuită cu ”Nu ne abandona în ispită”.

  Noua formulare, care se va auzi în biserici din 29 noiembrie 2020 – prima duminică a noului an liturgic după ritul roman sau latin, este mai aproape de intențiile lui Iisus, susţine teologul Bruno Forte, potrivit vaticannews.va.

  Întrebat de ce episcopii italieni au hotărât modificarea celei mai vechi și cunoscute rugăciuni creștine, teologul explică faptul că, în realitate, textul grecesc folosește un verb care înseamnă literalmente ”a ne duce, a ne conduce”
  Traducerea latină ”inducere” putea să facă referință la omologul grecesc. Dar, în italiană ”indurre” înseamnă ”a împinge la…”, la urma urmei, a face în așa fel încât aceasta să se întâmple. Rezultă ciudat, de aceea, faptul că-i putem spune lui Dumnezeu ”nu ne împinge să cădem în ispită”. Pe scurt, traducerea cu ”nu ne împinge la…” nu rezultă a fi una fidelă», susţine Bruno Forte.

  https://www.antena3.ro/actualitate/religie/rugaciunea-tatal-nostru-modificata-care-este-noua-versiune-si-cum-explica-biserica-catolica-aceasta-556531.html

 4. când nu plouă capul lor stă degeaba pe umeri pentru că singurul rol este să îi apere de la a-i ploua în gât, iar când acest rol nu poate fi îndeplinit , cam degeaba au cap

  1. daniel funeriu! UN RAHAT ai fost un rahat ai ramas..
   Drama e ca cei ca tine, SLUGILE excesiv de mediocre de care se vorbeste in POEZIE
   lipsiti de minte si suflet aveti voie sa respirati NECARTELAT.
   Asa ne trebuie!
   Cum adica, UN OM CU STAIF , n-a mai putut sa INDURE ticalosia , rusinindu-se de SINE si de cei 15 milioane de romani care indura raul celor cinci milioane
   de MEDIOCRII, si a si sarit in SUS slugile papusarilor. Bravo.
   Ce mirlan, acest fascist analfabet, funariu daniel!
   Ce cretin, caramitru fiul TRADATORULUI, tac-su care are singele celor o mie de visatori .

   1. …. pe miini….
    Unde e ACADEMIA ROMANA?
    UNDE E INTELIGHENTIA?
    UNDE sint cei din UNIUNEA SCRIITORILOR?
    UNDE sint ceilalti COLEGI DIN UNATC, tetru – film?
    De ce nu i-au atitudine impotriva acestui PADUCHE funariu, in fata SENECTUTII?
    Cum isi permite sa latre, JAVRA?!
    De ce nu sint in cor alaturi de TUDOR GHEORGHE cu o SCRISOARE deschisa?
    Vise….

   2. GHEORGHE,
    Poate s-o gasi careva sa-i “carteleze” pe janghinele astea de rezisti,usr-isti,si alti ”isti” fara neam si Dumnezeu!definitiv!!

 5. tagma de profitori nedemna de injuratura mea amara !
  luati-va banii si naravul si pricopsiti o alta tara !

   https://youtu.be/qhqSrC4Xmtc

  MESAJ PENTRU ALOGENI, STRAINII DE NEAM SI COZILE LOR DE TOPOR !

  „E plina tara de capuse, de lipitori si de guzgani, de fel de fel de rozatoare puse sa toace nervi si bani. Cum de se nimerira Doamne, toate deodata la un loc, ca un blestem cazut pe capul sarmanului fara noroc?”

  ADICA…E PLINA TARA DE PARAZITI, DE STRAINI DE NEAM, DE ALOGENI PARAZITI CARE AU OCUPAT INSTITUTIILE STATULUI CA LUPII LA OI PRIN MINCIUNA SI VICLENIE SI SUG BOGATIA TARII PRIN MULTINATIONALELE, BANCILE SI CORPORATIILE DIN OCCIDENTUL “CIVILIZAT” !

  DACA NU NE TREZIM SI NU CONSTIENTIZAM ACEASTA REALITATE, NU VOM REALIZA NIMIC !
  VOM FI IN CONTINUARE TOT IN FRIG SI FOAME, TOT CU MAINI INTINSE, GONITI DIN TARA NOASTRA, JEFUITI, ASUPRITI SI BATJOCORITI DE STRAINI !

  CONCERTUL MARELUI PATRIOT NATIONALIST TUDOR GHEORGHE “DEGEABA 30” 2019 (prima parte)

   https://youtu.be/WUxgHw10mrs

  CONCERTUL MARELUI PATRIOT NATIONALIST TUDOR GHEORGHE “DEGEABA 30” 2019 (partea a doua)

   https://youtu.be/NGDc78XTr1s

  DEGEABA !!!

  Strigătul de disperare al unui întreg popor batjocorit !!!

  „strigătul de disperare al unui întreg popor batjocorit de noua nomenclatură a comunismului cu faţă capitalistă, într-un timp istoric numit eufemistic tranziţie”.

   “DEGEABA” 2011 https://youtu.be/Ld69Ni3HHFE

  “DEGEABA” 2013
   https://youtu.be/YyS2K_OSAMM

  “DEGEABA” 2014
   https://youtu.be/cbzTpJMAgLY

  “TOT DEGEABA” – 2016
   https://youtu.be/0OuQGsMcBBc

  mircea dinescu imbracat in plovăr…
  petre roman imbracat in plovăr…
  silviu brucan imbracat in plovăr…
  gelu voican voiculescu imbracat in plovăr…
  sergiu nicolaescu imbracat in plovăr…
  petre roman imbracat in alt plovăr, el avea doua…
  Mie imi vine sa ma duc sa-i intreb, unde au pus plovărele alea de ne-au luat noua ochii atunci, si de ce le-au abandonat asa de repede si au imbracat costumele fostilor activisti de partid, ca stau pe ei la fel !
  Si daca le-au abandonat, macar le-au ascuns bine ?  Ca, daca le gaseste generatia asta nervoasa si le imbraca? Ce……..o luam de la inceput? Adica totul a fost degeaba? nu, nu, nu….pentru unii nu a fost degeaba….nu a fost degeaba deloc, s-au ajuns bine, bine de tot, asa de bine ca au uitat de unde au plecat. Isi mai aduc aminte de noi asa…in preajma alegerilor, coboara, ne imbratiseaza, se fotografiaza cu noi, sant populari…dupa aia pleaca sa-si vada de interesele lor, sa se relaxeze…in locuri pe care bietul român de rand, nici nu le viseaza.
  Dar domnilor, fiti atenti ca unii dintre noi au gasit plovărele alea, si se pare ca incep sa le imbrace, si daca le imbraca vor sti ce au de facut, avem doar experienta !
  Se vor intalni probabil cu stafiile celor morti degeaba! Mai intai vor inchide granitele, dupa aia vor pleca sa va caute, sa va bantuie, sa va colinde :

  Vin colindatorii cum veneau odata, lerui ler
  Sa colinde in seara asta minunta, lerui ler
  Dar li-i gura arsa si li-s ochii-n lacrimi, lerui ler
  Prea degeaba sange, prea degeaba patimi, lerui ler
  Gazdelor crestine sa-i primiti in casa, lerui ler
  Si cum se cuvine sa-i poftiti la masa lerui ler
  Vi-i trimite Sfantul, sa ne incerce mila, lerui ler
  Domnii mari de astazi sa-si deschida vila, lerui ler
  Sovaielnic pasul, mainile plapande, lerui ler
  Tremurat e glasul, nu stiu sa colinde, lerui ler
  Daca stau la poarta si nu zic nimica, lerui ler
  Domnilor de astazi sa va apuce frica, lerui ler
  Muta-i intrebarea ce rasuna afara, lerui ler
  Am murit degeaba, ce ati facut din tara, lerui ler
  Tot in frig si foame, tot cu maini intanse, lerui ler
  Pe la porti straine ce ne stau inchise, lerui ler !
  Vin colindatori….

  Pentru acest mesaj : DEGEABA 30, TOT DEGEABA…2011-2019, indivizii responsabili de dezastrul tarii din ultimii 30 de ani, s-au simtit cum se zice din batrani cu musca pe caciula, adica vinovati si au reactionat improsandu-l cu noroi pe marele patriot nationalist Tudor Gheorghe, niste indivizi al caror nume nu merita nici macar amintit, indivizi resist, tefelisti, onegisti, sorosisti, corporatisti spalati pe creier cu “valorile” occidentului, care nu se ridica nici macar la unghia degetului mic al maestrului Tudor Gheorghe, de atata târât prin mocirla “valorilor” occidentale, ca niste viermi fara ochi, fara lumina Adevarului, fara simt patriotic, ca slugi fidele ale ocultei iudeomasonice globaliste neocomuniste care ne-a distrus tara timp de 30 de ani de “civilizatie” occidentala !
  ———

  Tudor Gheorghe este insuportabil pentru că a cântat în decembrie despre „Cătușa care a însoțit către Gherla sau Aiud, condamnații făr de vină”. Asta e problema lor, deoarece, conform dogmei oficiale și fanilor domnilor Funeriu, respectivii deținuți erau niște „lepădături” și „bandiți”, care s-au „bătut între ei”.

  El este insuportabil pentru că este incorect politic, autohton și impecabil de coerent. Dacă în cazul lui Mihai Șora și al Emag am avut parte de o răsturnare a istoriei, în care torționarul a devenit victimă, în cazul lui Tudor Gheorghe avem parte de o repetare a istoriei: urmașii torționarilor tatălui său îl terorizează acum pe el.

  Nu-mi rămâne să închei decât cu niște versuri din concertul „Degeaba 30”, pe care le dedic domnilor Funeriu, Mîndruță, Caramitru, Tismăneanu și celor ca ei:

  Geme țara și se zbate

  Prinsă în lațul vostru de minciuni

  Ne-ați vândut ieftin și în rate

  Blestemați să fiți, și-n rugăciuni!

  https://m.activenews.ro/stiri-social/Tudor-Gheorghe-sau-repetarea-istoriei-159862

  În editorialul din Cotidianul, Cornel Nistorescu se oprește asupra primilor doi, cei mai vehemenți în linșajul pornit asupra artistului. Despre fostul ministru al Educației din regimul băsist, jurnalistul scrie că are „o operă demnă de o antologie a umorului. Este autorul celebrei demonstrații cu pixelul albastru, un fel de pîrț științific, scornit pentru a-l scoate pe comandantul Traian Băsescu din încurcătura cu palma dată unui copil în timpul campaniei electorale”. Pe fostul consilier al lui Dan Barna, Nistorescu îl numește „ mangustă politică a USR”.

  „Știți ce-i leagă pe Funeriu și pe Andrei Caramitru? Mîncarea și comportamentul isteric! Funeriu ilustrează libertatea românilor cu banana de la non stop (că le putem cumpăra la orice oră din zi și din noapte) iar bancherul lui Tata, „că avem ce mînca”. Amîndoi acești isteroizi politici au făcut școala în străinătate și s-au întors cu principii beton. Tot ce nu laudă UE este comunism curat. Tot ce sună altfel decît #Rezist trebuie combătut, dacă nu chiar stîrpit. Propaganda pro-UE este benefică, obligatorie și duce la banane, mîncare și călătorii cu avionul. Îndoiala este pentru tras apa sau pentru chemat poliția și cenzura!”, scrie jurnalistul.
  https://m.activenews.ro/stiri/Cornel-Nistorescu-ii-desfiinteaza-pe-Funeriu-si-Caramitru-jr.-„Canalii-cu-ifose-democratice.-Cei-doi-isteroizi-politici-facut-scoala-in-strainatate-si-s-au-intors-cu-principii-beton.-Ce-suna-altfel-decit-Rezist-trebuie-combatut-daca-nu-chiar-stirpit-159877

  „DEGEABA 30” este, probabil, cel mai complex, cel mai complet şi cel mai dramatic mesaj social exprimat pe o scenă de la revoluţie încoace. El are la bază un concert mai vechi al lui Tudor Gheorghe, intitulat „Mie-mi pasă”, realizat în memoria martirilor de la Timişoara şi a tuturor victimelor revoluţiei din decembrie 1989.

  Să reflectăm şi să reacţionăm în consecinţă, dacă suntem vii. Dostoievski spunea: „Cât eşti viu, totul e în puterea ta”. Ne-au biruit oare grijile, nevoile, oboseala, dezamăgirea? Am făcut întotdeauna ce trebuia? Numai alţii sunt de vină? Atunci degeaba ne mai numim oameni, că nu suntem demni de acest nume. Ne-am slăbănogit, cu toată deşteptăciunea şi vorbăria de paradă… Facem umbră pământului degeaba?! Tudor Gheorghe are speranţa că cineva va învăţa din greşelile noastre. Aşadar, n-ar fi chiar degeaba!
   https://spectacolebrasov.ro/tudor-gheorghe-degeaba-30/

   https://youtu.be/Firr-xWCtqM

 6. I-ATI OMIS PE BACOSKY SI PE TISMANEANU:

  Câtuși de puțin întâmplător,dejecțiilor umorale ale lui Daniel Funeriu i s-au alăturat Andrei
  Caramitru, Vladimir Tismăneanu și, mai nou, Theodor Baconschi, fiecare și toți la unison acuzându-l pe Tudor Gheorghe că este un ,,nostalgic al comunismului’’ și, mai mult, un apologet al regimului politic monopartid al cărui moment final a fost acel eroic și însângerat Decembrie 1989.Iarăși nu întâmplător, aceștia făcând parte din acea anumită tagmă a elite abonată, direct sau prin interpuși, la profitabile calupuri din visteria statului, în regimul lui Traian Băsescu și, după aceea, în cel al lui Klaus Iohannis.

  https://jurnalul.antena3.ro/editorial/iar-chiaburii-culturali-se-arat-a-fi-elemente-tot-mai-dusmanoase-834135.html

 7. Cât de jos putem cădea? Ilustratorul Radu Oltean a publicat un desen în care Tudor Gheorghe este un excrement uman cu tricolor. Radu Oltean este cunoscut pentru răspândirea teoriei false că Transilvania nu este românească

  Orchestra denigratorilor lui Tudor Gheorghe s-a îmbogățit cu un nou nume: caricaturistul Radu Oltean. Dacă Daniel Funeriu, Vladimir Tismăneanu sau Andrei Caramitru s-au limitat la atacuri prin limbaj, personajul menționat anterior a trecut la nivelul următor: acesta l-a desenat pe Tudor Gheorghe sub forma unui excrement uman, pe care este pictat tricolorul, cu Nicolae Ceaușescu pe fundal.
  Mesajul este: „Cu tot talentul lui, tot un nostalgic ceaușist. Degeaba”. Unul dintre cei care au dat LIKE postării este redactorul-șef al publicației Pressone, Adrian Mihălțianu. Comentariile la postare abundă în înjurături la adresa artistului de 74 de ani.

  https://www.activenews.ro/stiri-politic/Cat-de-jos-putem-cadea-Ilustratorul-Radu-Oltean-a-publicat-un-desen-in-care-Tudor-Gheorghe-este-un-excrement-uman-cu-tricolor.-Radu-Oltean-este-cunoscut-pentru-raspandirea-teoriei-false-ca-Transilvania-nu-este-romaneasca-159876

 8. Pe măsură ce trece timpul, încep să am îndoieli serioase în privința multor lucruri. Inclusiv în privința ideii de libertate.

 9. A iubi pe APROAPELE tau ca pe tine insuti !
  PORUNCA DIVINA,nu este UN opțional!
  Si acesti viermi ,intreaba un REPREZENTAT UNIC AL .INTELIGHENTEI NATIEI ROMANE,GENIALUL TUDOR GHEORGHE :Ce vrei BA chiaburule,nu -ți ajunge ca ai “bucata ta de pîine”,AFACEREA.TA “GRASA”,obtinuta dupa 1990 cu ingaduinta noastra ,cum iti permiți sa suflui,impotriva noastra,TAGMA LEPADATURILOR NEAMULUI ROMANESC ajuns stăpînă.NEAMULUI ROMANESC ,nu colaboratoare a lui INTRU DREPTATE si ADEVAR si PROSPERITATEA LUI ?!!!!!
  Va dati seama la ce nivel de gindire se află acesti RETARDATI MINTALI ,exponenții la indigo a tuturor partidelor,securitatii si institutiile STATULUI ROMAN POSTDECEMBRIST care.au DEVALIZAT TOT ?
  Iti dai seama ca pentru ei e un SOC ,ca UN ROMAN care ARE PIINE PE MASA DIN MUNCA LUI DEMNA ,dar are și MENIREA de a se așeza în fața GLOATELOR prin PROFESIA LU DE CREDINTA” INTELIGHENTIA” ,care dupa ei ,RETARZII satanisti aflati in FRUNTEA NATIEI este doar DATORITA lor,SA ISI PERMITA SA CONTESTE “MINA” care ii INGADUIE sa PUNA o PIINE ALBA PE MASA ?
  ESTE un favor dat de ei contra COSTUL TACERII,ci nu ESTE un merit si UN DREPT OBLIGATORIU al fiecărui român nascut AICI DIN TATA IN FIU !
  Pe complicitatea celor care TAC de 30 de ani ,”INTELIGHENTIA “neamului ,dar care se si înfruptă cu FARIMITURILE de la masa SATRAPILOR /CALAILOR ROMANI,ajunși cu INGADUINTA noastra in FRUNTEA bucatelor si destinelor noastre naționale.
  TUDOR GHEORGHE a iesit din FRONT.si a.fost taxat ASPRU si fara PERDEA de trepadusii cei mai PROSTI ai CALAILOR NEAMULUI românesc cocotati în fruntea statului DIN PROSTIA NOASTRA CRASA A FECARUIA de 30 ani .
  Atit de REDUSI MINTALI SINT ,incit chiar se cred STAPINI,aceste cozi de TOPOARE ROMANESTI ,știind.ca noi NE BALACARIM ,NE INVIDIEM ,si NU GINDIM INTRU UNIRE SI DREPTATE .
  EU ,alogenii si IMPERIALISTII nu-i pun la socoteala .NU pe ei I-AM TRIMIS NOI SA NE CONDUCA .
  ROMANII sint singurii VINOVATI .
  CEILALTI daca ne îndfoim cum ar trebui.,dispar ca potirnichle ,pentru ca ei I-AU CUMPARAT PE ROMANII.COZILE DE TOPOR .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button