X

FOTO: Cum a înghețat Sfânta Aghiazmă

Borcan înghețat cu apă sfântă într-o miercuri fără cuvinte
sursa: celebratewomantoday
Categorii
Minuni și pilde
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Accesand sursa nu am gasit pe nicaieri daca aghiazma e de la ortodocsi ( adica autentica) sau de la catolici (adica apa nesfintita). Fiind un site strain, tind sa cred e mica probabilitatea ca aghiazma aceasta sa fie adevarata.
  Redactorii @Ortodoxinfo aveti vreo certitudine in aceasta privinta?

  1. Doamne ajută!

   Era de ajuns să te uiti pe geam și ti-ai fi putut da cu ușurință seama că fotografia este făcută într-o fosta țară comunistă din Europa de Est.

   Dar așa e când vânăm tot timpul vrăjitoare: nu mai vedem copacii de pădure. ATENȚIE!

  2. Ioana, sursa se gaseste in marturia lui Petru movila, mitropolitul ,care descrie cum ca mihai viteazu cand a intrat jn catedrala din alba iulia a pus si catolicii si orrodocsii sa faca Aghiazma.dupa 3 sap.a.ortodocsilor a ramas curata iar a catolicilor s a imputit.din acest motiv i s a taiat si capul…din porunca papei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.