X

FOTO: Cum a înghețat Sfânta Aghiazmă

Borcan înghețat cu apă sfântă într-o miercuri fără cuvinte
sursa: celebratewomantoday
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Minuni și pilde
cuvinte cheie

Articole asemănătoare



Vă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Accesand sursa nu am gasit pe nicaieri daca aghiazma e de la ortodocsi ( adica autentica) sau de la catolici (adica apa nesfintita). Fiind un site strain, tind sa cred e mica probabilitatea ca aghiazma aceasta sa fie adevarata.
  Redactorii @Ortodoxinfo aveti vreo certitudine in aceasta privinta?

  1. Doamne ajută!

   Era de ajuns să te uiti pe geam și ti-ai fi putut da cu ușurință seama că fotografia este făcută într-o fosta țară comunistă din Europa de Est.

   Dar așa e când vânăm tot timpul vrăjitoare: nu mai vedem copacii de pădure. ATENȚIE!

  2. Ioana, sursa se gaseste in marturia lui Petru movila, mitropolitul ,care descrie cum ca mihai viteazu cand a intrat jn catedrala din alba iulia a pus si catolicii si orrodocsii sa faca Aghiazma.dupa 3 sap.a.ortodocsilor a ramas curata iar a catolicilor s a imputit.din acest motiv i s a taiat si capul…din porunca papei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.