X

Încă un evreu intră în politica românească: Moise Guran trece la next level

moise guran

Moise Guran, realizatorul emisiunii Romania In Direct de la Radio Europa FM, renunţă definitiv la jurnalism pentru a se implica în politică, anunţul fiind făcut în direct, printr-un mesaj adresat ascultătorilor emisiunii sale.

Ultima emisiune pe care Moise Guran o va realiza la Europa FM este o întâlnire cu ascultătorii, în cadrul România în Direct, joi, de la ora 13:15.

În urmă cu două zile, Moise Guran a confirmat că a primit o ofertă din partea Alianţei USR Plus pentru a coordona campanile electorale ale alianţei în acest an.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Interne

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Jidovul asta nemernic mai mereu a luat in bascalie Ortodoxia si pe romani…..marele ” specialist” in economie s-a lansat in politica …caci modelul lui de urmat este ex- satanistul Brucan…care si el (Brucan) a fost o vreme „jurnalist” la Scanteia…si apoi a obosit sa mai se ascunda si a trecut la butoane cu nerusinarea specifica acestui neam criminal ( jidanesc)

 2. off: ighemonii de la ProTV si ministresa „guvernului meu” TERORIZEZA O INVATATOARE, INCALCAND LEGEA, pt. a impune corectitudine politica in invatamantul prescolar.
  „ASCULTATUL PE LA USI”, mijloc de implementare a „Romaniei educate”.

  https://www.youtube.com/watch?v=AZsUNm4RbW8&fbclid=IwAR0yBIFkSbudN6CzLlTA3jIklBqpXfKMv2wrzAKmS3a1Y7jc4MnLF2DiidQ

  Comportament incalificabil al ministresei: A umilit o profesoară în faţa elevilor

  https://www.cotidianul.ro/comportament-incalificabil-al-ministresei-a-umilit-o-profesoara-in-fata-elevilor/

 3. Și asta e un mare semn :urcarea SATAnistilor(celor care promovează lgbtq) pe scena politică indica apropierea antihristului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.