X

Încă un evreu intră în politica românească: Moise Guran trece la next level

moise guran

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moise Guran, realizatorul emisiunii Romania In Direct de la Radio Europa FM, renunţă definitiv la jurnalism pentru a se implica în politică, anunţul fiind făcut în direct, printr-un mesaj adresat ascultătorilor emisiunii sale. 

Ultima emisiune pe care Moise Guran o va realiza la Europa FM este o întâlnire cu ascultătorii, în cadrul România în Direct, joi, de la ora 13:15.

În urmă cu două zile, Moise Guran a confirmat că a primit o ofertă din partea Alianţei USR Plus pentru a coordona campanile electorale ale alianţei în acest an.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Jidovul asta nemernic mai mereu a luat in bascalie Ortodoxia si pe romani…..marele ” specialist” in economie s-a lansat in politica …caci modelul lui de urmat este ex- satanistul Brucan…care si el (Brucan) a fost o vreme “jurnalist” la Scanteia…si apoi a obosit sa mai se ascunda si a trecut la butoane cu nerusinarea specifica acestui neam criminal ( jidanesc)

 2. off: ighemonii de la ProTV si ministresa “guvernului meu” TERORIZEZA O INVATATOARE, INCALCAND LEGEA, pt. a impune corectitudine politica in invatamantul prescolar.
  “ASCULTATUL PE LA USI”, mijloc de implementare a “Romaniei educate”.

  https://www.youtube.com/watch?v=AZsUNm4RbW8&fbclid=IwAR0yBIFkSbudN6CzLlTA3jIklBqpXfKMv2wrzAKmS3a1Y7jc4MnLF2DiidQ

  Comportament incalificabil al ministresei: A umilit o profesoară în faţa elevilor

  https://www.cotidianul.ro/comportament-incalificabil-al-ministresei-a-umilit-o-profesoara-in-fata-elevilor/

 3. Și asta e un mare semn :urcarea SATAnistilor(celor care promovează lgbtq) pe scena politică indica apropierea antihristului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button