X

INACCEPTABIL. Primărie din Covasna, cu primar UDMR, promovează cultul criminalului de război Wass Albert și face apologia Ungariei Mari


Primăria Sânzieni din județul Covasna, condusă de un primar UDMR, promovează în mod public cultul criminalului de război Wass Albert și face apologia Ungariei Mari. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pagina oficială de internet a Primăriei Sânzieni din județul Covasna, condusă de primarul UDMR Balogh Tibor, funcționează la adresa www.sanzieni.ro. Vizitatorii acestei pagini oficiale de internet a unei instituții publice a statului român pot afla faptul că pagina oficială de Facebook a Primăriei Sânzieni funcționează la adresa www.facebook.com/kezdiszentlelek.

Pagina oficială de socializare a unei instituții publice din România promovează în mod public cultul criminalului de război Wass Albert. Astfel, Primăria Sânzieni a postat în data de 8 ianuarie a.c. pe pagina sa de Facebook un material video ce conține un interviu cu criminalul de război Wass Albert în care acesta povestește, printre altele, cum ar fi încercat românii să-l omoare în SUA. În prezentarea sa Wass folosește cuvinte defăimătoare la adresa românilor în general.

Secvență din materialul video promovat de Primăria Sânzieni pe pagina sa de Facebook

De-a dreptul șocant este însă și faptul că Primăria Sânzieni, condusă de primarul UDMR Balogh Tibor, face apologia Ungariei Mari și promovează cultul amiralului Miklos Horthy (detalii aici).

Sunt postate zeci de fotografii ce ilustrează harta Ungariei Mari și sunt promovate mesaje revizioniste, de genul „Erdely vissza” („Ardealul înapoi”).

Unul dintre mesajele ilustrate pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Sânzieni este „Szekelyfold nem Romania” care se traduce prin „Ținutul secuiesc nu este România”.

De-a lungul timupului Primăria Sânzieni a postat zeci de ilustrații cu mesaje pline de ură la adresa românilor și mesaje revizioniste prin care se promovează în mod agresiv ura la adresa României și a românilor.

În cauză este vorba despre o instituție publică a statului român condusă de un membru UDMR, formațiune politică considerată frecventabilă de către partidele politice de la București.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Puterea a uitat pentru ce se afla in fruntea Romaniei si cauta sa-si apere fotoliile calde. Cu cat isi vor apara scaunele, cu atat isi vor pierde sufletele, dar si increderea romanilor, adica scaunele. Cineva spunea aici ca tradatorilor trebuie sa li se retraga cetatenia romana. Cine sunt acestia in acest caz? In primul rand primarul care a postat materialul pro-Ungaria si apoi toti cei care-l aplauda plus cei de la putere care se fac ca nu vad cele ce se intampla in Romania.
  Ma tot gandesc la acea proorocie anonima care spune ca popoarele se vor rascula impotriva conducerilor lor care au dat mana cu strainii. Se pare ca intram in linie dreapta. Doamne ajuta!

  1. Pe youtube pe mine m-a încredințat cu citeva zile in urma un roman anonim , inimos si PATRIOT că românii naționaliști si ORTODOCSI HABOTNICI au deja un miliar GENIAL in fruntea lor SCIRBITI din rărunchi de sistemul securisto-politic postdecembrist care asteapta doar un semn pentru a da ADUNAREA !
   Da DOAMNE ,sa fie cit mai rapid !

     1. UN SEMN pentru a se aduna si a actiona la comanda GENIALUL BARBAT roman NATIONALIST militar si ORTODOX habotnic.
      Si nu vorbea in dodii, fii convinsă,atita vreme cit pe mine m-a convins că nu sint vorbe-n vînt.
      Da ,DOAMNE URGENT ! AMIN !
      Sa nu ne pierdem NADEJDEA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button