X

Caricaturiștii pro-viață către Michelle Williams, care a spus că avortul a ajutat-o să obțină Globul de Aur: „Mami, a meritat?”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Canadiana Laura Klassen, director la organizația Choice 42 („Choice for Two”, adică „Alegere pentru doi”, cu referire la alegerea mamei pentru ea și copilul ei), a postat o memă pro-viață referitoare la declarația făcută de actrița americană Michelle Williams la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur. 

Actrița spusese că premiul primit se datorează faptului că a făcut un avort pentru a se concentra mai bine pe cariera sa artistică. Laura Klassen a postat o fotografie cu actrița pe scena ceremoniei, lângă care a adăugat umbra unui copilaș, prezent însă doar ca amintire. Montajul foto (sus) este însoțit de întrebarea: „A meritat?”.

Profitând de ocazie, internauții au făcut schimb de caricaturi și memeuri pro-viață. Iată altele două:

„Mami, a meritat?”


– Am câștigat!
– Nu, n-ai câștigat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Duhul Căpitanului, Sfinția voastră sunteți preot. Este adevărat că un copilaș avortat nici nu se mantuieste si nici nu se osandeste? Eu parcă asa am citit la Sf. Vasile cel nou, cel cu revelatia vămilor. Ce spun Sfintele Canoane in această privinta?

  2. @Gabriela,spun sfinții părinți că pruncii avortati stau în iad într-un loc la miazăzi și așteaptă pocainta mamei. Dacă mama va face Canon pe masura păcatelor ei(strașnic!) Dumnezeu o va ierta și pe ea si pe copilul (ferească Dumnezeu, copiii! ) avortati. Dacă nu, copiii vor fi iertati (la Judecata de Apoi), dar, Doamne miluiește, nu vreau să fie nimeni în pielea mamei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button