X

Vaccinarea obligatorie!!! Ministrul Sănătății spune că este o prioritate și o susține

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vaccinarea obligatorie este o prioritate și o susținem, a declarat ministrul Sănătății Victor Costache la Realitatea TV.  Oficialul a făcut o paralelă cu perioada dinainte de Revoluție când vaccinarea se realiza în școli, era obligatorie și când „era un program de succes”, potrivit lui Costache. Acesta a explicat că, în opinia sa, primele „curente și opinii puternice anti-vaccinare” au apărut după campania de vaccinare anti-HPV de acum mai bine de 10 ani care a fost „prost gândită”.

Redăm integral declarația ministrului Sănătății:

Moderator: Obligativitatea vaccinării este pentru dumneavoastră o prioritate?

Victor Costache, ministrul Sănătății: ”Absolut, absolut! Gândiți-vă că acest lucru, dumneavoastră sunteți mult mai tânără ca mine, dar nu era o problemă în perioada pre-decembrie 1989. Nimeni nu își punea problema vaccinării copiilor. Vaccinarea era un succes în România, era un program de succes. Din păcate vedeți un… putem să ne referim așa, să facem ca o paralelă la cazul Floreasca, o campanie de vaccinare prost gândită și o informare deficitară care a avut loc acum mai bine de 10 ani, când, dacă mai țineți minte, s-a introdus prima campanie de vaccinare împotriva cancerului de col uterin, această campanie a fost relativ prost gândită și atunci au apărut primele curente și primele opinii puternice anti-vaccinare. S-au prezentat niște efecte secundare false, s-a creat o întreagă isterie și de la un caz izolat s-a aruncat o umbră pe tot ce înseamnă program de vaccinare. Au început să apară epidemii de boli ale copilăriei care erau dispărute demult. Și astfel noi, știți foarte bine, susținem vaccinarea obligatorie.”

Reamintim că Parlamentul Germaniei a aprobat în noiembrie 2019 o lege prin care vaccinarea antirujeolică devine obligatorie în grădiniţe şi şcoli începând de la 1 martie 2020.

Legea îi va obliga pe părinţi ca, la înscrierea copiilor lor la o nouă grădiniţă sau şcoală, să facă dovada că aceştia au fost vaccinaţi antirujeolic. În caz contrar, amenda poate ajunge la 2.500 de euro.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. În articolul din 7 dec. avea altă părere, l-au reeducat într-o lună, pe vremea dinainte de 89 erau vaccinuri sigure facute în țară. El vrea mentalitatea comunistă (cu toate că se dă liberal), dar pentru vaccinurile importate. Trebuie să ne rugăm !

  2. Un alt satanist care vrea să ne otraveasca copiii. Cică efectele secundare sunt “false”! Doamne apără-ne de asalturile sataniştilor asupra copiilor și a noastră!

    1. Sunt precedente la noi și în Europa: procese câștigate în cazurile de autism. Autismul apare după vaccinarea anti rujeolică. Acum 3 ani Curtea Supremă Germană a dat sentința: virusul rujeolei nu există!

  3. Cine nu este pro sistem nu are cum sa lucreze in sistem. Deci ministrul nu face altceva decat sa ramana in sistem cu orice pret.
    Pentru un loc cald in fruntea tarii sunt multi care-si ucid parintii. Realitatea de fata ne confirma ceea ce afirmam. Vai de poporul acesta dat pe mainile unor “copii”. Este scris ca trebuie sa vina smintelile. Insa vai de cei prin care vor veni.
    Nu trebuie sa ni-i arate nimeni, caci ei sunt deja in capul mesei(in functiile de conducere ale tarii).

  4. Pai cum? Tocmai acum cand s-au facut studii si suntem pe primul loc in Europa la sanatatea buna a copiilor romani? Cum vine asta? Nu le convine?

    Eurostat: România, pe primul loc în UE la sănătatea copiilor | PROFIT.ro http://bit…ly/2ZZOZUc

    România ocupă primul loc în Uniunea Europeană în funcție de ponderea copiilor care cu o stare a sănătății “bună sau foarte bună”, potrivit unui raport al biroului european de statistică Eurostat, bazat pe date din 2017.

    http://bit.ly/2ZZOZUc

  5. Cer scuze pentru entuziasmul nepotrivit în legătură cu știrea datând încă din august și despre care eu nu aflasem. Glumele lui FB, care amestecă printre știrile actuale și unele mai vechi, dar și, mai ales, neatenția mea!

  6. De aceea dau puteri sporite polițiștilor. Când v-am spus n-ați crezut. Pentru vaccinarea obligatorie! Lucrurile se întâmplă mai repede decât credem…

  7. Vaccinurile alea “bune”de pe vremea lui Ceausescu m-au pricopsit cu o gramada de alergii si rinita alergica, cu usoare puseuri de astm bronsic, plus alte cele … am ajuns sa fiu alregic chiar si la banalele mere.

    Copii mei vor fi vaccinati doar peste cadavrul meu, la propriu.

    E datoria mea de tata, sa imi apar familia chiar cu pretul vietii, la propriu.

    Ce nu inteleg, cum de acest popor mai poate rabda lideri care nu mai au nimic in comun cu interesele tarii si ale poporului ?

    Revenind la ideea de baza, daca am sa intuiesc ca se atenteaza in mod direct la integritatea familiei mele, voi considera ca nu mai am nimic de pierdut si am sa actionez in consecinta.

    1. Eu era sa mor pe cand aveam doar cateva luni, de la o criza convulsiva. M-a salvat Dumnezeu dar am ramas cu sechele fizice si probleme psiho-sociale care mi-au facut viata praf. Nu am copii, asta fiind una dintre “binefacerile” politicilor lor in ce ma priveste, dar cu indracitii astia o sa mor de gat daca nu se mai potolesc odata.

  8. Oamenii vorbesc ca televizorul. Ce aud aia si redau. O sa auziti fraze cheie care au fost la tv si redate de ei mai departe. Omul nu mai gandeste singur. Preia ideea mestecata de altii. Am vazut aceasta cu multi din jurul meu care acum 10 ani nici nu concepeau unele lucruri iar acum le accepta fara nici o constrangere aducand fraze cheie auzite la tv. Nici nu incearca sa treaca informatia si prin mintea lor. O primesc pur si simplu .Tragedia e ca sunt multi…. iar cei ce mai inteleg cate ceva suntem f putini si dintre acestia tot mai dezbinati pe alte teme…mila Domnului cu noi toti.

  9. Cât de mult urăște ministrul sănătății poporul român, cel care îi plătește salariul!
    E ca cîinele care mușcă mâna stăpânului, care îi dă mâncare… o Iudă a apocalipsei.

  10. In acest articol
    https://ortodoxinfo.ro/2019/12/07/ministrul-sanatatii-despre-vaccinarea-obligatorie-eu-nu-cred-in-nimic-din-ce-este-impus-dar-cred-in-instinctul-parintilor-oare/
    spunea cu totul altceva;pe mine nu ma surprinde schimbarea asta totala,chiar am comentat acolo;pe mine ma surprinde cum de a indraznit sa faca acele declaratii cand toate semnalele arata o obligativitate a vaccinarii
    Vreau sa spun asa:celor ce vor imbratisa acea lege,dupa ce se vor imbolnavi sau li se vor imbolnavi membri din familie sa nu aibe pretentia ca statul sa le suporte cheltuielile aferente;nu se va intampla asta!singura solutie este neacceptarea legii,lupta cu statul criminal si cu reprezentantii lor,in speta medicii si producatorii de vaccinuri care nu vor sa si asume nici o raspundere pentru ceea ce va urma pe urma;nu uitati ce s a intamplat cu Hexipharma,cu Colectiv,astea fiind cazurile de rasunet din ultima vreme;dar mai sunt nenumarate despre care se stie foarte putine;tineti minte:legea vaccinarii obligatorii va distruge populatia Romaniei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button