X

Ministrul Sănătății, despre vaccinarea obligatorie: Eu nu cred în nimic din ce este impus, dar cred în instinctul părinților. Oare?

Victor Costache, ministrul Sănătății, a declarat, pentru B1 TV, că nu crede în nimic din ce este  impus, prin urmare nu susține vaccinarea obligatorie, în schimb crede în campaniile bune de comunicare și în dorința părinților de a le oferi copiilor tot ce e mai bun.

„Numai o parte din statele membre ale UE au impus vaccinarea. Eu nu cred în nimic din ce este restrictiv şi ce este impus. Sunt reprezentantul unui guvern liberal, or a impune compromite orice orice noțiune de liberalism, dar cred în campanii foarte bune de comunicare și în instinctul părinților și în dorința lor de a asigura ce e mai bun pentru copiii lor. Lucrăm împreună cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi vom prezenta în perioada următoare mai multe campanii pentru a apăra conceptul de vaccinare.

Costache a precizat că aproape un milion de persoane au primit vaccinul antigripal achiziţionat de Ministerul Sănătăţii, dar, din păcate, dozele au ajuns mult prea târziu: „Medicii de familie mi-au spus că au estimat un aproximativ de 2,2 milioane de doze de vaccin antigripal. Din păcate, Ministerul Sănătăţi a achiziţionat 1,5 milioane de doze şi nu asta este cea mai mare problemă. Cea mai mare problemă este că dozele au ajuns foarte târziu, şi au fost livrate şi mai târziu. În momentul de faţă sunt vaccinate aproximativ 980.000 de persoane şi toate aceste 1,5 milioane de doze au fost achiziţionate şi distribuite. Nu trebuie să repetăm greşelile din anii anteriori, pentru că această criză a vaccinurilor este recurentă”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. Stiati ca in Romania autismul nu este recunoscut ca handicap de catre statul roman? Pentru a nu deconta cheltuielile uriase cu tratamentele.

 2. In functie de „strangerea surubului” dinspre afara se vor schimba si punctele de vedere, chiar daca uneori cu tot cu ministri. Cei corecti vor fi gasiti necorespunzatori. Bine ar fi sa gasim oameni demni pentru posturile de ministri. Doamne ajuta!

  1. Lupta ministrului sanatatii cu Big Pharma este ca intre David si Goliat

   In multe țări din Europa prețul medicamentelor este mai mare ca cel din Romania, iar exportatorii profită achiziționând medicamentele cu preț mic din țară și vânzându-le apoi pe piețele unde acestea sunt mai scumpe. Acesta este unul dintre motivele dispariției unor medicamente de pe piață. Mai există și situația în care, producătorilor nu le mai convine să aducă anumite medicamente cu preț mic în Romania, când le pot vinde cu preț mai mare în alte țări.
   https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/silviu-constantinescu-despre-industria-pharma-ce-este-exportul-paralel-de-medicamente-si-cine-profita-de-pe-urma-lui-si-a-lipsei-de-produse-de-pe-piata-interna-1330140

 3. Romania-lider mondial la prostitutie online. Videochatul- o indistrie in care peste 100000 de tineri si tinere se vand pe bani.Cel mai mare studio de videochat si-a deschis portile langa caminele studentesti din Grozavesti pt a racola studenti promitandu-le remuneratii tentante si ca vor scapa de saracia din Romania
  https://m.activenews.ro/stiri-social/Romania-lider-mondial-la-prostitutia-online.-Videochatul-o-industrie-in-care-peste-100.000-de-tinere-si-tineri-romani-se-vand-pe-bani-isi-tine-„Oscarurile-anuale-la-Mamaia-si-isi-face-reclama-pe-fata-in-centrul-Bucurestiului-159191

 4. Asta este pentru adormirea oamenilor;mã face sã cred cã este o chestiune de timp pånã se va da o lege a obligativitãtii;rãmåne de vãzut dacã si pentru adulti ori doar pentru copii;pãrerea mea cã cel tårziu pånã la sfårsitul anului viitor vom citi de primele cazuri de mutilare ale copiilor;binenteles,nu în presa oficialã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.