X

Germania introduce vaccinarea obligatorie pentru copii împotriva rujeolei

HPV Vaccinations Back In Spotlight After Perry Joins Presidential Race

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parlamentul federal german a aprobat, joi, o lege prin care vaccinarea copiilor împotriva rujeolei va deveni obligatorie începând de la data de 1 martie 2020, informează site-ul agenţiei de ştiri DPA, citat de Mediafax. 

În Bundestag, 459 de parlamentari au votat în favoarea propunerii, 89 au fost împotrivă, iar 105 s-au abţinut.

Astfel, potrivit noii legi, părinţii vor trebui să demonstreze că şi-au vaccinat copiii înaintea înscrierii la grădiniţă sau la şcoală. În cazul în care nu vor putea dovedi că şi-au vaccinat copiii, părinţii riscă amenzi de până la 2.500 de euro.

Părinţii copiilor care sunt deja înscrişi la grădiniţe şi şcoli vor trebui să aducă dovada vaccinării până la data de 31 iulie 2021.

„Protecţia împotriva rujeolei reprezintă protejarea copiilor”, a declarat ministrul Sănătăţii, Jens Spahn, care a adăugat că legea se va aplica şi în cazul angajaţilor grădiniţelor, şcolilor, unităţilor sanitare şi angajaţilor din centrele pentru refugiaţi.

DPA notează că vaccinurile împotriva rujeolei, oreionului şi rubeolei sunt sigure şi eficiente, însă medicii din întreaga lume sunt nevoiţi din ce în ce mai des să ducă lupte împotriva campaniilor anti-vaccinare.

Potrivit Institutului Robert Koch, 501 persoane s-au îmbolnăvit de rujeolă anul acesta în Germania. Potrivit recomandărilor specialiştilor, pentru prevenirea bolii este necesar ca 95% din populaţie să se vaccineze.

Rujeola, cunoscută şi sub denumirea de pojar, este o boală infecţioasă extrem de contagioasă. În 2011, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) estima că 158.000 de persoane mor anual la nivel mondial din cauza acestei boli.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Sa tinem cont de avertismentul Parintelui Justin Parvu referitor la vaccinarea obligatorie a pruncilor:”Asa cum a inceput crestinismul prin uciderea celor 14000 de prunci de cate Irod, asa se va si sfarsi, adica tot cu uciderea pruncilor”. Ne-a avertizat Parintele Justin Parvu ca mamele care-si vor duce copiii sa-i vaccineze de fapt ii va da la moarte.
  Avertizarea a fost deja facuta de Sfantul Parinte Justin, asa ca cine are urechi de auzit sa auda. Poate redati acel articol in care Parintele Justin Parvu face aceasta precizare. Sa fiti mai mult ca siguri ca ceea ce se intampla in Germania se va intampla in toata lumea, caci oculta conduce toata lumea. Deci va urma si tara noastra.

 2. La inceput legea intra mai timid, dar pe urma face ravagii. Cine nu se vaccineaza dintre cei mentionati aici, adica personalul din unitatile scolare si prescolare, va trebui sa-si caute altceva de lucru. Situatia nu e una roza deloc.
  In primul rand sunt vizati copiii, caci prin ei ii prind in lat si pe parinti. Daca ti se imbolnaveste copilul faci orice sa-l tratezi, adica vei accepta buletinul cu cip cu care iti vei cumpara medicamente, desigur ca nu pe post de bani, ci ca acces la serviciile medicale. Parintele Justin Parvu ne-a avertizat si asupra vaccinurilor si asupra buletinelor electronice spunandu-le sa nu le primim. Chiar a spus ca inceputul si sfarsitul crestinismului se aseamana prin deznodamantul lor: uciderea pruncilor; la inceput de catre regele Irod, iar la sfarsit de catre sistemul care obliga la vaccinare. Parintele Fageteanu ne spunea ca in zilele noastre mantuirea este ceva personal, adica fiecare cum mai poate. Deci pregatiti-va pentru infruntarea primului val de greutati ce va veni odata cu aprobarea vaccinarii obligatorii in Romania. In primul rand vom fi afectati la inscrierea in scoli si gradinite a copiilor si in acelasi timp vom parasi si locurile de munca in caz de refuzam vaccinarea. Se intrevad deja vremuri grele. Si mai grele vor veni peste cei care vor accepta vaccinarea, caci nu stiu ce urmari va avea vaccinul.
  Tuturor mantuire!

 3. Parintii isi vaccineaza copii de buna voie atunci cand stiu ca este pentru binele copiilor.VACCINAREA TREBUIE SA SE FACA CU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR,IN CAZUL COPIILOR,SAU AL PERSOANEI VACCINATE IN CAZUL PERSOANELOR ADULTE.
  ESTE INUMAN SI ILOGIC CA OAMENII SA FIE SUPUSI UNOR TRATAMENTE MEDICALE FARA VOIA LOR.Acum sunt tratate fara consimtamantul propriu numai persoanele fara discernamant,pentru care trebuie sa decida altii(familia).Oare spre asta tindem,sa devenim o turma,fara putere de decizie asupra propriului trup si chiar suflet?

  1. Vizionati videoclipul ” Ultimul interviu al lui Aaron Russo” si va veti convinge daca iti mai ia cineva in seama cererea ta de indreptatire. Il gasiti pe net. E cam lung, 1.18.37 , dar merita vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button