X

Olanda își schimbă numele, ca să scape de imaginea asociată cu prostituția și drogurile

Image result for red prostitution holland

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autorităţile de la Haga nu mai doresc ca ţara să fie cunoscută cu numele de ”Olanda”.  Începând din acest an, administraţiile locale, universităţile şi ambasadele vor trebui să utilizeze doar denumirea oficială a ţării, Netherlands (Ţările de Jos).

Începând cu 1 ianuarie, numele Olanda a fost retras din toate documentele pentru ca ţara să nu mai fie desemnată decât prin numele său administrativ. O schimbare care ţinteşte cu precădere imaginea vehiculată pentru a promova turismul în lume. Aşa că a fost creat un nou logo şi deja au fost investiţi 200.000 de euro în noua marcă a ţării.

Guvernul consideră că o astfel de măsură va permite ţării să scape de imaginea legată de consumul de droguri şi prostituţie.

De asemenea, autorităţile consideră că o astfel de decizie va contribui la redistribuirea fluxului de turişti, pentru că astăzi majoritatea străinilor vizitează Olanda istorică – Amsterdam, Haarlem şi Haaga – iar aceste oraşe nu se descurcă cu valurile de turişti.

Schimbarea denumirii ţării va costa bugetul Regatului peste 200 de mii de euro.

Autorităţile din Amsterdam au anunţat că intenţionează să renunţe la termenul de “cartierul Felinarelor Roşii”. Denumirea va dispărea de pe indicatoarele stradale, fiind înlocuită cu denumirea istorică a cartierului – “De Wallen” sau “Centrul Istoric”.

În cadrul noii strategii, numele de Netherlands (Ţările de Jos) va fi folosit şi la concursul Eurovision, care va avea loc la Rotterdam, în mai 2020, dar şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Olanda este o parte istorică a Ţărilor de Jos, care cuprinde actualmente două provincii – Olanda de Nord şi de Sud.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Auzi la ei ce idee… In loc sa scape țara de drgoruri și de prostituție, aleg sa schimbe numele țării…
    Oricum s-ar numi tot aceeași imagine va avea!

      1. Vali, in anii instalarii bolsevismului in Romania, 800.000 de romani, elita tarii, si-a gasit sfarsitul in lagare si inchisori iar locul lor a fost luat de cozile de topor, de vinituri din afara si de bolsevici ce si-au luat nume romanesti.
        Acum judeca si tu cu mintea ta, cum arata o astfel de tara careia ii extermini elitele si le inlocuiesti cu dujmani ai acestei natii.
        Si da, schimbarea numelui in Dacia, ar fi ce-a mai mare revolutie de la Decebal incoace pentru acest popor.

          1. serios, te te referi la lupul Dacic ?!!
            Atunci afla ce zicea Herodot, Dacii sunt cei mai drepti si vitezji dintre Traci.
            Tu cred ca faci parte din coada, din cozile de topor.

  2. Olanda ( Holland ) spunem noi Români, dar țara este cunoscută de tot mapamondul ca Netherland. Ce tâmpenie! Numele nou va fi acelasi ca cel vechi? Asta de știre… Cine are hartie igienica? Am nevoie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button