X

ALERTĂ! Iranul a ridicat STEAGUL ROȘU, simbolul unei bătălii pe viață și pe moarte!

Începe! Iranienii au ridicat simbolul unei bătălii pe viață și pe moarte!
Pentru prima dată în istorie, „Steagul Roșu” a fost ridicat peste cupola sfântă a Moscheei Jamkarān din Qom, Iran.  Steagul este un simbol al războiului, un simbol al unei lupte dure, pe viață și pe moarte, al morții care urmează să vină.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, „militanți au arborat astăzi steagul roșu al războiului de sânge în Iran, după ce unul din cei mai importanți militari ai țării a fost omorât printr-o lovitură a unei dronei americane.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avertizarea înfiorătoare este văzută ca un semn prin care Republica Islamică Iran este pregătită să-și îndeplinească angajamentul de a da un răspuns dur SUA și lui Donald Trump.

Se puteau vedea scrise pe „Steagul de Război” cuvintele: „Cei care vor să se răzbune sângele lui Hussein”.

Steagurile roșii din tradiția șiită simbolizează atât sângele vărsat pe nedrept și servesc ca un apel pentru a răzbuna o persoană care este ucisă.

Acesta a fost ridicat deasupra Jamkaran, care este o moschee semnificativă la marginea orașului sfânt Qom, la aproximativ 100 de mile sud de Teheran.

Fiica generalului Qasem Soleimani a cerut președintelui iranian să-i lovească pe cei răspunzători de moartea tatălui ei”.

Numeroși comentatori au semnalat că acest steag a fost ridicat pe una dintre cele mai mari și mai importante moschei din orașul sfânt Qom din Iran. Acest lucru a fost făcut în onoarea lui Shahid Qassem Suleimani care a fost ucis de atacurile aeriene americane.

Culoarea Roșu a apărut pe foarte multe steaguri musulmane de luptă, în consecință a fost transferat pe unele drapele naționale ale statelor din Golful persic în prezent. Această culoare ar putea fi asociată începuturilor statelor islamice, datorită faptului că, în statele musulmane, Crucea Roșie Internațională a utilizat simbolul semilunei roșii pe steaguri încă din anul 1876.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

 1. Daca Iranul ar fi ucis un general american de calibrul celui ucis de americani, ce ar fi facut SUA la aceasta ora?

  Pozitia Iranului este una legitima.

  1. DA,poziția Iranului este una legitimă și potrivit Cartei “Drepturile omului” și principiilor dreptei Democrații,nimeni nu trebuie să se amestece în treburile interne ale unui stat,decât dacă încalcă sau periclitează pacea sau drepturile fundamentale și atunci diplomatic,nu cu forța.Am mai făcut un comentariu puțin mai înainte și nu știu de ce nu se postează pe cine deranjează.Cei care încalcă flagrant drepturi și principii,mai trebuie deranjați,trași de urechi când este cazul, altfel “li se urcă la cap” și în nesăbuință lor pot produce dezastre cu urmări extrem de grave pentru umanitate!!!

 2. A da sigur.
  Maine, Trump, din cauza steagului rosu arborat pe moscheie, isi duce toate barcutele acasa. Pai ce ar putea face Iranul decat sa maraie si el putin si …. minune, totul se va calma de la sine. Mai ameninta cu stramtoarea ceva, isi mai bate singur un cui in talpa printro astfel de amenintare si … sa zica merci ca nu-i trece aluia de la casa alba vreo alta ideea tampita prin cap. Sunt sigur ca daca iranienii nu vor face nimic, decat o latratura printre gard, Trump abia acum incepe sa bage batul printre gard, adica cred ca vor mai fi si alte asemenea evenimente precum cel cu soleimani asta iar iranieni vor arbora inca un steag de asta rosu. Diferenta dintre cele doua state, USA si Iran, e colosala, parca s-ar lupta un elefant cu un soricel si sigur elefantul nu se sperie de soricel.

  1. Problemă este foarte serioasă.Din păcate domnul Trampa și unii dintre conducătorii americani,cel puțin după 1989,s-au cam jucat și se mai joacă în numele “democrației”, încălcând flagrant exact aceste drepturi și drepturile omului și Carta cu același nume.Ei uită că nimeni din istoria Pământului nu a putut cuceri și îngenunchia toate popoarele și toate imperiile create s-au prăbușit.Uită că nimeni nu acceptă să fie subjugat și că în orice război nu câștigă cel ce crede că este cel mai puternic,ci cel ce își apără țara, pământul scump,cu prețul sângelui și al vieții-

  2. Ce fumezi !? :)))
   Caută pe net sa vezi ce au facut deja iranienii.. ce acțiuni și cu cine au discutat.
   Li s-au alăturat și tati arabe. Deci va ieși dansul de pe urma..

   1. Și desigur linse vor alătura și sârbii(au declarat),China și desigur Rusia… și cine mai știe?Deci în fața arabilor și acestor aliați,SUA ar trebui să bea dovadă de înțelepciune și să nu uite și Coreea comunistă și lecțiile istoriei,care au arătat că toate marile imperii sau dorința nesăbuită de a le creează,au dus la eșec, destrămare,înfrângere.Așa cum nu cred,dar dacă amercanii se mai”joacă cu focul mult,să nu se trezească că statul lor fedrativ va dispare într-o bună zi,sau chiar mai rău…

    1. Ce treaba au sarbi cu Iranul ?
     Ei au aici aproapeo problema cu albanezii kosovari, si da, abia asteapta si ei momentul potrivit “sa-si tara inapoi”.
     Pai si cum sa o ia ? Cand altii sunt ocupati cu lucruri importante, gen un razboi aproape mondial, sarbii neavand granita cu nici o tara din asta prinsa cu lucruri marete, vor deplasa armata acolo unde au avuto inainte. Si la o adica, cu ce i-ar putea ajuta sarbii pe iranieni ? Cu niste vase maritime ca sa bolcheze vreo stramtoare ? Au la vase de nu mai stiu sa le numere. Poate cu niste avioane ? Sigur ca au multe.

     1. @ abc,

      Nu vezi ansamblul. Nu este vorba de cine e mai tare si cine nu, ce tehnica militara are unul sau altul. Razboiul acesta este unul asimetric.

      Problematica care intervine este efectul de “turma ” sau o reactie in lant mai corect spus. Ce ar putea angrena in lupta mai multe tari, chiar si din Europa.
      Si daca ipotetic admitem ca Iranul si aliatii nu vor castiga , doar ipotetic vorbind, reactia in lant cauzata de aliante in acest conflict, va fi nimicitoare pentru popoare, populatii, oameni, economii indiferent de castigator.

      Dar dupa cum stim totul este dupa un plan bine stabilit si ce va trebui sa se intample se va inampla, asa ca ori care ar fi scenariul Dumnezeu cu mila.

      Intelegi ?

      Doamne ajuta

   2. .Asa trebuie sã facem și noi cu trãdãtorii de țarã care au ucis un presedinte fãrã o judecatã dreaptã doar ptr.a pune mîna pe bogãțiile pe care natura a lãsat pe meleaguri geto-dace,fãrã pic de rușine și destrãmînd multe familii prin plecarea la muncã in strãinătate.

 3. Toate sunt cu ingaduinta lui Dumnezeu…. Dar, cred ca Putin s-a înfranat destul… Are și răbdarea umană niște limite…

  1. EU IL IUBESC PE VLADIMIR PUTIN neconditionat !
   Si nu cred ca ma insel!Cred ca are pentru ce sa fie iubit ca MARE OM DE STAT!
   Cred despre el din ce in ce mai mult avind in vedere ca da dovada de o intelepciunea NEPAMINTEANA ca este(IN SECRET!) mult asteptatul LIDER rusesc , OSUL DOMNESC (nimeni nu pote stii, in afara de DUMNEZEU si doar o stramoasa a lui!” Incurcate sint caile Domnului!” ) INAINTE VAZATOR CU DUHUL, sigur ca in secret, doar cu SFINTA TREIME SI MAICUTA DOMNULUI !
   DUMNEZEU TREBUIE SA AIBA OMENII LUI SI IN PRIMPLANUL LUMESC al zilelor de sfirsit pe care le traim, aceasta omenire demonizata complet
   ajunsa o “SODOMA SI O GOMORA” generalizat, de la est la vest si de la nord la sud, cu mici oaze BINECUVINTATE. ascuns, acest LIDER bineinteles de SATANISTII lumii, sapte miliarde bucati .
   Cred ca DUMNEZEU isi apara cel mai numeros POPOR ORTODOX din lume pritr-un conducator UNS,care are un cuvint GREU DE SPUS SI DE FACUT, pe care eu il banuesc a fi VLADIMIR PUTIN! E logic, atita vreme cit avem incredintarea ca, “nici portile iadului nu pot inchitii Biserica LUI HRISTOS! ”
   Prea e priceput in TOTUL, FIZIC, PSIHIC, SPIRITIAL, UMANIST, STRATEGIC !
   Oricum, dupa rzboiul IMINENT, atunci cind 1/3(o treime! adica 25 milioane!) dintre TURCI vor devenii ORTODOCSI HABOTNICI, care vor ajunge net superiori in traire romanilor, rusilor grecilor (pentru ca oricum turcii azi ca popor de sute de ani neintrerupt au un FUNDAMENT RELIGIOS SANATOS MORAL, net superior tuturor popoarelor ca numar si ca habotnicie MORALA sanatoasa, dupa DECALOGUL LUI MOISE) devenind FORTA ORTODOXIEI pe pamintul stravechiului CONSTANTINOPOL) . EU cred ca previziunile SFINTULUI PARINTE PAISIE AGHIORITIL se refera la mostenirea ORTODOXA IN CONSTANTINOPOL, preluata de numerosii turci convertiti in ortodocsi, care probabil vor trece de GRECIA.
   Dar grecii fiind ca si romanii, fatarnici si satanisti in majoritate, vor devenii o minoritate in CONSTANTINOPOL(acolo unde va fi macelul pentru separarea oilor de capre ) .
   Iar rusii ortodocsi habotnici,fiind ramasita cea mai numetoasa, sub PUTIN o vor lua sub aripa lor pe ramasitele minuscule ortodoxe de romani si greci ! daca vor mai fi azi in jur de 1%in ambele popoare(romani si greci) si vor contribui la restaurarea
   SFINTEI SOFIA cu atributiunile de rigoare !
   Restul de romani majoritarii ca si rusii ca si grecii se vor pierii si se vor supune lui antihrist o data cu satanistii lumii.
   Si deasupra tuturor, cum e FIRESC SI DREPT (find eruditii lumii, care au scris CARTEA CARTILOR de sase mii de ani si pe care o rumega din generatie in generatie) OBLIGATORIU vor fi evreii, cei intorsi la ortodoxie in IERUSALIMUL BINECUVINTAT de SINGELE LUI HRISTOS, DOMNUL NOSTRU cu ajutorul SFINTILOR ILE SI ENOH!(ne-a confirmat-o alt inaintevazator cu Duhul, Sfintul parinte Adrian Fageteanu)
   DA, DOAMNE!

   1. SARUT – MINA, ADMIN !
    SFINTA TREIME, MAICUTA DOMNULUI SI SFINTII TOTI, CU PUTERILE CERESTI SA VA POARTE DE GRIJA SI SA VA BINECUVINTEZE MEREU !
    AMIN!
    MULTUMESC!

    1. Noul Ierusalim este format din toti oamenii care imbratiseaza cu adevarat dreapta credinta, adica Ortodoxia cea adevarata. Deci fara deosebire de neam.
     Iar referitor la Unsul lui Dumnezeu, acela trebuie sa respecte legile lui Dumnezeu, toate legile Lui, si sa fie un exemplu de vietuire pentru toti ceilalti. Cine se incadreaza aici, acela este conducatorul cel bun de dupa razboi. Daca ar fi dl. Putin, atunci Romania ar primi inapoi teritoriile luate intr-un stil neortodox.
     Asa ca mai vedem.

     1. Nu PUTIN personal ne-a luat TERITORIILE !
      Iar daca este “UNSUL ASCUNS” pentru ca “INCURCATE SINT CAILE DOMNULUI!” nu se desconspira prin fapte DE PRIM PLAN ,neintelepte si musai nenecesare acum . Romanii sa stea pe coada lor unde sint ,ca oricum tara muma e o SLEMPATA,MUTA SURDA,OARBA SI BEATA.Vai steaua ei !Ce sa le ofere ?!O SANDRAMA dărîmată SPIRITUAL dar si material ? Mai bine lipsa !
      DUMNEZEU E MULT PREA DIPLOMAT si foloseste multa INVALUIRE , atunci cind e cazul .
      Nu arunca ,fleasc,cu mamaliga-n lapte …..
      Dar sigur,vom.vedea ,pentru ca eu oricum sint cu ochii cit cupele pe PUTIN de ceva vreme……prea e atipic TUTUROR brontozaurilor sau pitecantropilor ăstora satanisti de conduc destinele lumii ,mai ales a celor care se dau CE NU SINT ,CLAR !
      CU DUMNEZEU INAITE !
      La fel mai iau ceva. LUMINA si de la “DUHUL CAPITANULUI ” aci.pe forum .
      MERITA !

 4. Totusi nu cred ca dl. Putin este acel tar uns de sus pe care-l asteapta rusii, dar pe care-l asteapta toti crestinii. In vechime Sf. Ioan Botezatorul l-a mustrat pe Irod ca-si gonise nevasta si luase pe alta, si stim ce-a patit Sf. Ioan Botezatorul pentru atitudinea sa crestineasca. Acum oare nu avem aceleasi legi ale dreptei credinte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button