X

Cetățenia română de vânzare pentru 1,500 € – cum răspunde Ministerul Afacerilor Externe?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Există pe internet un sait din Ucraina care se laudă că obține cetățenia română doritorilor, în schimbul unei sume de bani:

For citizens of Ukraine          For citizens of the Russian Federation
from 1500 €                          from 3000 €

Saitul se laudă cu asistență juridică de specialitate, cu care poate obține cetățenia română în maximum două luni.  Acesta se numește International Expert și pare a oferi cetățenia română ca o trambulină pentru stabilirea în țările din vestul UE, dar evident și în România.

Problema e cu faptul că niște străini care nu ne vorbesc limba, nu ne cunosc și respectă datinile și obiceiurile, devin cetățeni români cu drepturi depline pe cale ultra-rapidă – poate Ministerul Afacerilor Externe să ne explice când a devenit calitatea de cetățean român de vânzare în schimbul unor sume modice?

Deveniți rapid cetățean al UE!

International oferă o oportunitate exclusivă de a obține cetățenia UE în cadrul unei proceduri accelerate. Cu sprijinul unui avocat autorizat, perioada de examinare a documentelor dvs. va fi de maximum 2 luni.

Pentru detalii, contactați experții noștri de imigrare.

CE ÎNCEPE CU CETĂȚENȚIA UE?
Securitate financiară și socială
Capacitatea de reședință în mai mult de 47 de țări
Încredere pentru mâine
Oportunități educaționale excelente
Standarde sociale înalte
Asistență medicală exemplară

Ce este cetățenia UE?
Cetățenia Uniunii Europene este acordată fiecărui cetățean al unei țări care este membru al UE. În conformitate cu legislația europeană, nu există diferențe legale între un cetățean al Poloniei și Germaniei sau, de exemplu, România și Marea Britanie.

„Cetățenia Uniunii este stabilită. Fiecare persoană care are cetățenia unui stat membru este cetățean al Uniunii. Cetățenia Uniunii suplimentează și nu înlocuiește cetățenia națională.”
Articolul 17 alineatul (1) din Tratatul de la Roma.

Fiecare client al companiei noastre primește toate drepturile unui cetățean al UE, fără excepție. Aceasta înseamnă că devii un rezident cu drepturi depline, care are dreptul să se deplaseze liber în toate țările UE.

Tot ce rămâne de făcut, după ce ați primit un pașaport UE, este să alegeți țara cea mai confortabilă pe viață. Poți să muncești, să faci afaceri și să te relaxezi în stațiunile tale preferate din cartier, simțindu-te ca acasă.

Alege un viitor mai bun pentru tine și familia ta astăzi.

Pentru cetățenii Ucrainei            Pentru cetățenii Federației Ruse
de la 1500 €                               de la 3000 €

Dacă este adevărat, e foarte grav – calitatea de cetățean Român nu poate fi de vânzare pentru orice sumă, necum pentru bani de vodcă și semințe. Trebuie să te fi născut aici cel puțin, pentru a fi român – certificatul de cetățenie nu e un bilet la film!

În speranța că este doar o țeapă, aștept cu interes o dezmințire din partea MAE. Știu că blogul este citit de către cine trebuie și nu am dubii că informația va fi semnalată. Câți cetățeni străini au dobândit cetățenia română în ultimii 10 ani și prin ce mijloace?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. În Tara Romåneascã dacã se îndeplinesc douã conditii esentiale se poate obtine orice fel de act;numai cã aceste lucruri sunt ascunse,nu sunt oficiale;este exclus ca aceste lucruri sã fie anuntate la mica publicitate,deci este clar cã acolo e o fãcãturã pentru naivi.

  2. Maretul sector IT&C din Romania, fala natiunii si intelighentiei scutite de impozite, “duduie”, suntem primii din coada!
    Intreprinderi cu creştere ridicată cu cel puţin zece angajaţi: Cipru (2,7%, datele din 2016), România (2,9%), Grecia (6,7%), Estonia (7,2%) şi Austria (7,8%), iar cel mai ridicat în Irlanda (16,5%), Spania (15%), Portugalia (14,2%), Olanda (13,9%), Malta (13,7%) şi Suedia (13,6%).
    Cel mai ridicat procent de întreprinderi cu creştere ridicată erau în sectorul ”Informaţii şi comunicaţii ” (17% din companiile active în acest sector)
    https://www.stiripesurse.ro/bogdan-licu-nu-exclude-o-candidatura-pentru-sefia-parchetului-general-ma-gandesc-serios_1411536.html

  3. Stam mult mai bine decat in “demonocratia” britanica: la noi sarea tara in aer daca SRI ar fi atacat un candidat cu o saptamana inainte de alegeri!
    Cu mai puțin de o săptămână înaintea alegerilor generale britanice, MI5 (omologă a SRI) a deschis un dosar asupra lui Corbyn pornind de la suspectarea sa de legături cu o grupare teroristă.
    https://romanialibera.ro/international/jeremy-corbyn-sub-lupa-serviciului-mi5-pentru-legaturi-cu-teroristii-cum-s-a-compromis-liderul-817111
    Jeremy Corbyn a postat un video in care expune marionetele bancherilor, corporatilor si oligarhilor
    https://twitter.com/jeremycorbyn/status/1204728905766227969
    1:31 21 trilioane USD se afla in conturi offshore, paradisuri fiscale
    2:00 Apple a platit taxe corporatiste in valoare de 0,005%

    “Cum se poate ca Boris Johnson să fie favorit la câștigarea alegerilor?”, sunt întrebată tot mereu. Un politician descris drept “mini-Trump” de către criticii săi și “șarlatan” de către foști camarazi din partid. Un premier care a trimis forțat Parlamentul în concediu, pentru că nu i-a convenit că legislativul nu a agreat politica sa de Brexit; care își numește rivalii politici “sabotori” și “lași”. Tocmai pe el să îl voteze britanicii, un popor altfel pragmatic și prietenos?
    “Let´s get Brexit Done” (Hai să facem odată Brexitul) este pe placul multora – gata cu tergiversările din Parlament, gata cu certurile dintre adepții UE și patrioții pro-Brexit, gata cu tot circul.
    Johnson promite în continuare un viitor roz în afara UE, chiar și atunci când studii făcute de propriul guvern atrag atenția că economia va scădea drastic, mai ales în absența unui acord comercial cu Uniunea.
    https://www.dw.com/ro/comentariu-%C3%AEn%C5%9Fel%C4%83ciunea-brexit-dinainte-de-cr%C4%83ciun/a-51617890

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button