X

Polonia a repatriat 100 de tone de aur de la Londra. Conducerea României este prea trădătoare pentru un asemenea curaj

După o operațiune desfășurată în cel mai mare secret, Polonia a repatriat 100 de tone de aur de la Londra. Este cam jumătate din rezerva totală de aur a polonezilor.

Oficialii polonezi au dat presei câteva detalii privind operațiunea secretă.

Aurul a fost repatriat cu avionul. Au avut loc opt curse pentru a aduce de la Londra la Varsovia cele 100 de tone de aur.

Decizia de a repatria aurul a fost luată întrucât economia Poloniei este foarte puternică, a spus guvernatorul.

Cu 228,6 tone de aur, Polonia are cele mai mari rezerve de aur din Europa de Est, iar în clasamentul mondial ocupă locul 22. În ultimii doi ani, Polonia a cumpărat masiv aur.

Anul trecut, Ungaria și-a repatrait o parte din aurul depozitat la Londra. Iar în Slovacia se discută în cercurile politice despre o asemenea decizie.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Datorita prieteniei cu Putin, Erdogan se opune intaririi apararii Poloniei si tarilor Baltice de catre NATO, iar polonezii o sa pateasca ce am patit si noi cu tezaurul.

  Rusia va desfăşura o nouă divizie de infanterie motorizată în Kaliningrad, enclavă rusă care se învecinează cu Polonia și Lituania
  https://www.defenseromania.ro/rusia-va-desfasura-o-noua-divizie-de-infanterie-motorizata-in-kaliningrad_600237.html

  NATO şi UE, plecăciune la Sultanul Erdogan
  https://adevarul.ro/international/europa/nato-ue-plecaciune-sultan-1_5decb4545163ec4271cd3ce4/index.html

 2. Sondaj INSCOP: Peste 60% dintre români cred că Rusia rămâne principala amenințare la adresa României. 61.4% dintre români consideră că NATO are interesul ca România să fie un stat puternic
  https://www.caleaeuropeana.ro/sondaj-inscop-peste-60-dintre-romani-cred-ca-rusia-ramane-principala-amenintare-la-adresa-romaniei-61-4-dintre-romani-considera-ca-nato-are-interesul-ca-romania-sa-fie-un-stat-puternic/

  Postacii Kremlinului nu au fost inclusi in sondaj.

  45.2 percent of Poles feel that Russia poses a threat to Poland’s security
  Russia is considered a threat “by every other person who has concluded secondary education
  https://polandin.com/45665640/nearly-half-of-poles-think-russia-is-threat-to-polands-security-survey

  “Without peace and stability in Ukraine, there will never be peace and stability in Europe.”

  The biggest challenge for Kyiv probably comes from France itself, with Macron speaking recently of the “brain death” of NATO because of a lack of coordination and leadership from Washington and also saying he wants to re-engage with Russia.

  “It’s like telling Russia, ‘I will work with you and we’ll see about Ukraine”
  https://apnews.com/ffd4c36b29344c6588d942148b10eb03

 3. Situatia SUA in NATO explicata printr-o poza: Jens Stoltenberg si Erna Solberg, prim-ministrul Norvegiei, ii arata lui Trump unde este iesirea, sub privirea amuzata a lui Mutsunakis
  https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/dec/07/donald-trump-nato-summit-elizabeth-warren#img-1

  Situatia Romaniei in NATO, în cel mai recent episod al Saturday Night Live
  „Românule, valea!”, exclamă Trudeau. Românul, îmbrăcat într-un costum cenuşiu şi cu o ceaşcă în mână, se ridică prompt de pe scaun. „Scuze, îmi plac economiile voastre”, spune acesta, într-o engleză ce se vrea a fi stâlcită.
  Totodată, preşedintele Franţei îi spune românului „au revoir, geek!”, în timp ce Boris Johnson afirmă: „Yeah, why don’t you Brexit out of here?”/ (Da, de ce nu Brexit de aici?). Personajul român fuge plângând, în timp ce preşedintele Donald Trump, interpretat de Alec Baldwin, îşi face apariţia.
  https://www.mediafax.ro/life-inedit/roman-alungat-de-macron-johnson-si-trudeau-din-cantina-nato-in-cel-mai-recent-episod-al-saturday-night-live-video-18659350

  Pare cam albastra…

 4. Dom’le, sunt asa de revoltat! Statul român autentic este în disoluție (vezi cazul Caracal, ca un mic exemplu). Soluția :instaurarea dictaturii militare (dacă am avea măcar un general de talia lui Antonescu, cu bunele și relele lui, care, oricum astăzi sunt irelevante) și disoluția tuturor „instituțiilor statului”! Apoi, așteptarea unui conducător harisma tic de talia lui Corneliu Zelea Codreanu, care oricum nu va mai apare, caz în care se va continua dictatura militara. Singura soluție pentru România! Celelalte lucruri bune vor reieși de la sine :ieșirea din NATO, UE, apărarea valorilor naționale, dintre care defrișarea pădurilor ocupa un loc de frunte, etc, etc, etc. Dar, cred că visez prea mult, nu?!

 5. Felicitari Sfinte Parinte !
  Singura solutie este DICTATURA MILITARA de 3-5 ani ,tip TURCIA anilor 1980, alternind cu perioade de democratie,daca apare un conducator ADEVARAT,ORTODOX,eventual Inaintevazator cu DUHUL. DA,DOAMNE !
  Sigur ce e foarte bine ca visati .BRAVO !
  Eu nu doar ca visez,dar ma rog cu ardoare la BUNUL DUMNEZEU sa ne trimita oamenii CAPABILI pentru a se infaptui cit mai curind posibil visul ,UN8CUL SALVATOR , la care visez zilnic cu ochii descis .Visez la ordne ,disciplina ,SIGURANTA SI SERIOZITATE ca inecatul la o gura de aer .
  Si eu merg si mai departe,daca nu reusim singuri sa strigam , FRATE, vecinul la gard,sa-l invitam la noi in curte ,ca sa ne ajute sa scoatem gunoiul RADIOACTIV TOXIC Si UCIGATOR DE NEAM SI TARA,adica NATO SI UE, din batatura contaminata .
  De cel putin 200 de ani razboiul romano-roman este stringet,si distrugator,de neamsi tara,de aceea am avut rege(„Cine a indragit strainii ,minca-i-ar inima ciinii !”) O discutie nationala cu cartile pe masa,si cine iubeste imperialismul ,ei cu neamul lor sa plece vesnic acoloin vest ,FARA DUSMANIEsi neimpidicati de nimeni,si sa ne vedem de viata, fiecare cui serveste,ca nu mereu la 50 de ani sa avem parte de tradari .
  Daca GENIALUL CEAUSESCU ,un LIDER ECONOMIC de mare anvergura ISTORICA a fost lasat de DUMNEZEU sa piara,a fost din cauza TRUFIEI lui NEMASURATE si inadmisibile .
  VECINUL este pus de DUMNEZEU !Si daca e FRATE MAI MARE este drept si dumnezeieste sa-i ceri sfatul si ajutorul .
  Si pe vecie sa trecem la profesia de BAZA A ROMANILOR ortodocsi sadea ,AGRICULTURA dezvoltata si exploatate ACADEMIC.
  Si asa isi va intorce DUMNEZEU FATA LA NOI !
  ASA SA NE AJUTE SFINTANTREIME ,CU MAICUTA DOMNULUI SI CU SFINTII !
  AMIN !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.