X

Bill Gates intenționează să exporte sistemul național de identificare al Indiei în întreaga lume

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sistemul de credit social al Chinei ce se răspândește în restul lumii nu este singura amenințare asupra libertății; programul național de identificare al Indiei, Aadhaar, beneficiază de sprijinul deplin al lui Bill Gates și al Băncii Mondiale ca un model demn de urmat de restul țărilor. 

Într-un interviu pe CNBC din 2018, Gates a respins părerile conform cărora Aadhaar constituie o problemă de confidențialitate. (vezi video mai sus)

Fundația Gates s-a angajat să finanțeze Banca Mondială cu scopul de a implementa programul de identificare în alte țări.

În ciuda insistențelor lui Gates că nu ar exista probleme de confidențialitate în privința Aadhaar, mai multe procese au ajuns la Instanța Supremă a Indiei pe temiul încălcărilor de confidențialitate.

Sistemul de identificare a avut parte de breșe de securitate severe, accesul la un miliard de identități fiind vândut pentru sub 10 dolari pe WhatsApp.

Unul dintre procese (Mathew Thomas vs Union of India) detaliază răspândirea sitemului de credit social din China, comparând inițiativa indiană Aadhaar cu programul chinez.

Infrastructura Aadhaar este furnizată de aceeași companie tehnologică ce produce permisele de conducere din SUA.

Idemia (anterior Morpho), este o corporație multinațională ce valorează miliarde de dolari. Aceasta este responsabilă pentru elaborarea unei porțiuni însemnate a sistemelor de supraveghere și securitate a lumii, operând în peste 70 de țări. Unii dintre clienții americani ai companiei includ Departamentul Apărării, Departamentul de Securitate Internă și FBI.

Site-ul companiei afirmă că Morpho a “…întocmit și gestionat baze de date pentru întregi populații…” timp de mulți ani.

În SUA, Idemia produce permise de conducere pentru 42 de state.

Idemia dirijează acum testările permiselor digitale în SUA. Delaware și Iowa fac parte din cele cinci state implicate în testările din acest an. Prin intermediul permiselor digitale, poliția va fi capabilă să emită impulsuri wireless către telefoanele mobile ale șoferilor pentru a le verifica permisele.

Guvernul indian a anunțat recent un program de recunoaștere facială pentru a monitoriza toate platformele de social media, numit Advanced Application for Social Media Analytics.

Companiile big tech folosesc, China, India, Coreea de Sud ca terenuri de testare pentru orașe smart, sisteme de supraveghere și tehnologii de comandă și control ce sunt implementate subtil în occident.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Stati, linistiti ca nu le vor iesi socotelile si le va da cu multe zecimale.
    Omul iadului (Hellman) mai este la conducerea Fundației Gates doar pana in februarie.

    New Leader To Take Over At Bill & Melinda Gates Foundation, The Country’s Largest Private Foundation
    “This was without doubt the toughest decision of my career,” Desmond-Hellman, 62, said.
    https://www.forbes.com/sites/kerryadolan/2019/12/05/new-leader-to-take-over-at-bill–melinda-gates-foundation-the-countrys-largest-private-foundation/#4ddcd07d5fa1

  2. Monstru cu fata umana: o rusoaica din SUA, in varsta de 38 de ani a serbat al 100 lea avort, dupa ce a filmat peste 60 de avorturi si a vandut filmarile si fetusii avortati!
    Alex Chernov, a 38-year-old from Chicago, Illinois had her 100th abortion last week and she said that was the best day of her life.
    Alex had video recorded over 60 of her abortions and sold them on the dark web and made a fortune.
    The fetus from the last abortion was shipped to the biggest bidder($100k).
    https://talkofnaija.com/woman-who-holds-record-for-most-abortions-celebrate-her-100th-abortion-at-38/?fbclid=IwAR1Fj2rigkqwpv1nIB9RgQa_Yf74lwGCCTwtE5kZe29A8rH9BH7ISoHm8uY

  3. M-am cam saturat si de tampenuile nascocite de indieni, toti sunt niste oameni de nedescris, desi tehnologia indiei este extrem de bine dezvoltata, mai bine ar investi in desfiintarea castelor sociale, si s-ar ocupa mai bine de sarmanii copii care mor de foame zilnic. Auzi, identificare biometrica, bine ca 90% din indieni dorm in grajduri, dar identificari biometrice le trebe. Ce sa faca cu ele si pe cine sa identifice? Pe nana Revati de pe varful muntelui? Sau pe vacile “sfinte”; din mijlocul orasului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button