X

BNR a cheltuit peste 1 MILIARD de euro pentru a repara haosul creat de declarațiile iresponsabile făcute de Florin Cîțu

Image result for bnr isarescu cîţu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Banca Naţională a României a intervenit pe piaţa valutară pentru a susţine cursul de schimb al leului, după ce îngrijorările legate de creşterea cheltuielilor guvernamentale au dus leul la un minim istoric. 

Potrivit agenţiei Bloomberg, care citează un responsabil BNR, sub acoperirea anonimatului, Banca Centrală a cheltuit mai puţin de un miliard de euro din rezervele sale.

Purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, a declarat că această instituţie nu face niciodată comentarii cu privire la intervenţiile sale pe piaţa valutară.

Rezervele României se situează la peste 38 miliarde euro şi s-au diminuat cu 1,2 miliarde în luna trecută, atât ca urmare a intervenţiilor Băncii Centrale, cât şi a plăţilor efectuate pentru achiziţionarea de rachete Patriot, potrivit unui contract semnat cu Statele Unite, mai precizează agenţia Bloomberg.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Haosul nici macar nu a inceput, dar vine in curand!
    Pregatiri de razboi in Marea Mediterana
    Tensiuni în Mediterana. Acord militar Turcia-Libia. Grecia cere ajutor NATO
    Turcia a forat în apele Republicii Cipru. Acțiune puternic denunțată de UE iar Franța și-a arătat sprijinul pentru Nicosia, trimițând o fregată pentru a participa la un exercițiu cu marina cipriotă.
    „Se vede foarte clar, atât în estul Mediteranei, cât și în alte zone, că puterile regionale adoptă posturi extrem de dure, care nu au avut loc acum patru sau cinci ani”, a declarat amiralul Christophe Prazuck, șeful Statului Major al Marinei Franceze.
    https://evz.ro/tensiuni-in-mediterana-acord-militar-turcia-libia-grecia-cere-ajutor-nato.html
    Portavionul USS Harry S. Truman intra in Marea Mediterana
    https://www.itamilradar.com/2019/12/02/uss-truman-back-into-mediterranean/
    Baza din Golful Souda este a doua bază navală ca mărime din Grecia si dispune de singurul port cu apă de mare adâncime din sudul Europei care este potrivit și poate menține uriașele portavioane americane din clasa „supercarriers”.
    https://evz.ro/america-pregatiri-de-razboi-trump-aduce-bombardierele-b-52-langa-romania.html
    Putin anunță modernizarea marinei militare, având în vedere „amenințarea NATO”
    Marina Rusă a achiziționat două submarine, 23 de nave de suprafață, trei aeronave și patru sisteme de rachete de coastă, a menționat președintele rus. În plus, marina va primi peste 400 de rachete și torpile noi.
    https://evz.ro/putin-anunta-modernizarea-marinei-militare-avand-in-vedere-amenintarea-nato.html

    1. Conform The Economist, Elizabeth Warren ( war=razboi ) va juca un rol important in alegerile prezidentiale din SUA de anul viitor.
      Trump pare interesat de AFACERI, NU DE UN CONFLIT PUSTIITOR CU RUSIA; cu atat mai mult cu cat are cinci copii.
      Din aceasta perspectiva, ‘vremea spanacului’ se amana pt 2021. Daca Elizabeth Warren va catiga prezidentialele, atunci se intra in linie drepata; dar nu e obligatoriu ca neferoiitul eveniment sa se produca in 2021.

      PS: In 1990, reprezentantii diplomatiaei americane i-au transmis lui Sadam Husein ca poate cuceri Kuweitul, SUA neavand nici o obiectite. Dupa ce trupele Irakul a cucerit si anexat aceasta mica tara, SUA si toata lumea democrata au pornit cruciada de eliberare a acestei tari.
      Probabil ca si in cazul Turciei, pesta capul si stirea NATO, SUA ii vor permite Rusiei sa declanseze un razboi local in Turcia.
      VA FI O INTELEGERE SECRETA RUSIA – SUA ! Putin va deveni un fel de Sadam Husein / Hitler in ‘media democtrata’.
      Dupa ce rivalii se vor distruge destul, reciproc, SUA vor impune conditiile pacii.

      1. Trump este mason, ca si Kim, care i-a trimis un sort masonic sub forma de scrisoare: https://cbsnews1.cbsistatic.com/hub/i/r/2018/06/02/a344df17-7b36-4427-983d-fd02766f7b67/thumbnail/620×414/8d075ede1fce1fbe425dd8d6dcd13006/p20180601sc-104434-2.jpg
        Trump a fost plantat de masoni la Casa Alba exact in scopul divizarii si antagonizarii populatiei americane. Trump va fi demis la inceputul anului viitor si asta va duce la proteste si razboi civil in SUA si atunci ea va fi atacata si distrusa de inamicii ei.

  2. Asta este HAOS: Franţa este paralizată de o grevă generală în semn de protest faţă de reforma pensiilor
    Le Figaro anunță confruntări, la Paris, între manifestanți și forțele de ordine. Poliția franceză a folosit gaze lacrimogene împotriva demonstranților.
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/joia-neagra-in-franta-toata-tara-este-paralizata-de-o-greva-generala-in-semn-de-protest-fata-de-reforma-pensiilor-1227176
    Cea mai amplă grevă din ultimii 24 de ani, în Franța. Ciocniri violente între manifestanți și jandarmi
    https://stirileprotv.ro/stiri/international/cea-mai-ampla-greva-din-ultimii-24-de-ani-metroul-si-garile-au-fost-inchise-in-franta.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button